|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.4.2007 7:42:54   
Anonimen
No, 1000. objavo še moram napisat, preden si grem za službo pripravljat user posted image . Pa upam, da to pomeni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, morje smo rezervirali, med 14. in 21. julijem gremo v Solaris user posted image  Se že ful veselim, upam, da se naša pričakovanja vsaj delno izpolnijo. Pa po pravici povedano, sploh ne pomislim na to, kako bi se JAZ kopala, samo Primožka si predstavljam, navdušenega nad peskom, s kanglico in lopatko user posted image . Pa kako bo po plitvi vodi čofotal user posted image  Joj, komaj čakam.

Zdaj pa ne smem novega posta napisat, ampak moram kar tu dopisat:
PA ŠE NOVA STRANuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil someone -- 6.4.2007 7:43:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.4.2007 7:43:10   
petarda
Jutrooooooouser posted image

Prejle kuham Lukcu mlečni riž...on zraven mene v kuhinji itak vse preklada....in potem začne....žiiiiiiiigaaa žaaaaaaaaaaagaaaa poje žagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem bila čist šokirana....sicer intonacijo glih ni zadeluser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak je napredek....to je najdaljša besedna zveza, ki jo je spravil skup...pa še zapel jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....Ponavadi jaz zapojem žiga žaga poje....on pa doda žaga...zdaj je pa kar sam zapel mamici za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .

Joj kako je lepo biti domauser posted image

Zdaj pa najboljš, da to skopiramuser posted image ...Ribica si že vprašala Vesno kak bi bilo najenostavneje shranituser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.4.2007 7:45:26   
petarda
Aja, morje smo rezervirali, med 14. in 21. julijem gremo v Solaris

Nazaj grede se pa pri nas ustaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja, po moje ste dobro izbraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.4.2007 7:47:23   
petarda
Zdaj pa ne smem novega posta napisat, ampak moram kar tu dopisat:

A misliš zdaj skoz samo gor dopisovat?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.4.2007 7:55:04   
Anonimen
A misliš zdaj skoz samo gor dopisovat?

Ne, sem itak že na eni drugi temi jezik stegnila user posted image user posted image user posted image  Sem mogla, ker se je teni* javila med Mariborskimi nosečkami user posted image user posted image user posted image  Sem bila prepričana, da nam kaj taji, pa je očitno samo v temo skakala user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa se potrudi, da me dohitiš. Ampak za vsak slučaj moraš v različne teme pisat, ker se nikoli ne ve, katera bo zbrisana user posted image

Ja, po poti nazaj..... nikoli se ne ve, da ti ne bo žal user posted image . Malo me skrbi, ker se manjavajo gostje v soboto, mogoče pa bomo res morali kje prespat, da se gužvi izognemo user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.4.2007 7:58:17   
Anonimen
žiiiiiiiigaaa žaaaaaaaaaaagaaaa poje žaga

user posted image user posted image user posted image  Luka! 4 besede pa je res že kar napredek. Pri nas sta še vedno največ dve. Al pa tri, če šteje: ti ti ti! Pa še ti dve besedi sta ponavadi v tem smislu: tika taka, ziga zaga, moj moj... edino včeraj se je trudil s teta barbara user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.4.2007 8:03:17   
Anonimen
takole je pa danes Max malo dnevno sobo posolil in še nato malo spucal. Kjub temu, da sem že 2x sesala, še vedno poka pod nogami in je v vseh špranjah user posted image .

user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.4.2007 8:07:01   
amy26
Dobro jutrouser posted image

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviteuser posted image

Naš Aleks je zaenkrat tudi še zdrav edino danes je imel pa ful vneto ritko pa lulček, sigurno ga je ful bolelo ker je skos jamral ko sem ga mazala s kremo. Izgleda da se je včeraj zvečer ko sva ga dala spat pokakal in to fejst, je v pojstli jamral eno uro ker ni hotel spati, pa enkrat sem šla vmes notri vendar ni nič smrdel po kakcu, tako da je spal celo noč v drekcu bogiuser posted image

Pa jaz nič skor ne spim, sem prav utrujena ker se Ela zvečer zbuja na dve uri da je, v začetku je že bolje spala, pa dokler nazaj zaspi spet traja skor ena ura tako da sem čist user posted image user posted image

Tako da vprašanje, a je katera ko je samo dojila in imela mleka dovolj včasih zvečer dodala kaj dodatka da user posted image  dlje spi, mi je patronažna svetovala da ji ga zvečer dodam če se zbuja na manj kot dve uri, ker je bolj nasiten kot moje mleko, jaz pa kar nevem ali bi dala ali ne ko si želim samo dojiti dokler gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.4.2007 8:09:09   
amy26
takole je pa danes Max malo dnevno sobo posolil in še nato malo spucal.

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj ve da se mora nazaj spucatuser posted image

pa čestitke Lukcuuser posted image user posted image user posted image  ker tako že lepo poje, pri nas še nič konkretnega Aleks ne govori kaj šele da poje

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.4.2007 8:13:29   
Anonimen
pa čestitke Lukcu ker tako že lepo poje, pri nas še nič konkretnega Aleks ne govori kaj šele da poje

enako user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.4.2007 8:19:44   
Anonimen
WE, brez zamere, ampak jaz pa Primožu ne pustim, da počne čisto vse, kar si zmisli. Očitno M tega ni naredil na skrivaj (tako kot je Adam solato mešal), če si z aparatom okol skakala.

Če vidim, da se Primož česa takega loti, mu to takoj preprečim in razložim, da ni prav. Če bi se mu smejala in ga morda nagovarjala, naj še malo, dokler ne slikam, bi bil zmeden, naslednjič pa več ne bo vedel, zakaj naenkrat ne sme.

Včeraj si M kaznovala, ker je smokije ven stresal, danes pa lahko sol po mizici v dnevni trosi user posted image  Pa upam, da je sol tako pospravljena, da ne more kar sam do nje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.4.2007 8:23:15   
petarda
o šituser posted image user posted image user posted image user posted image  WE kje pa si ti bila?user posted image  Tudi na wc-ju knjigo brala?user posted image user posted image user posted image user posted image  Luka največ kar je naredil razsula, je bilo enkrat, ko se je spravil v mamini torbici red naredit....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.4.2007 8:30:13   
petarda
Someone, če bi jaz našla Lukca v takem položaju, kot je bil Max....bi ga tudi najprej slikalauser posted image user posted image user posted image ...ker itak je škoda že narejenauser posted image user posted image user posted image ... No, če bi ga dobila pa tik pred zdajci, bi ga pa itak kregala....V prvem primeru, pa bi mu potem lepo razložila, da se to ne sme, pa moral bi mi pomagat pospravljat....Pa sol v škatli imamo tudi v spodnji omarici v kuhinjiuser posted image ....samo jaz računam na to, da mi je Luka itak vedno za petami....če ne sem pa jaz njemuuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.4.2007 10:02:13   
sharpy
Ciao pupce user posted image

Joooj nisem vas brala že dva dni in vidim, da ste kar fajn načvekale user posted image   Vas bom zvečer prebrala.

Mark se že malo boljše počuti v vrtcu, čeprav je zjutraj še vedno kriza,...pa je rekla vzgojiteljica, da začne kričat, če kake nove osebe vstopijo v njigovo igralnico, pa ko zamenjajo okolje...tipo...ko grejko na igrišče ali v telovadnico ali garderobo,...ma se pol kmalu privadi...... Sem pa vseeno vesela, ker ne hlipa in ni več cel rdeč, ko ga pridem iskatuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pa je imel včeraj rojstni dan!  Iz vsega srca ti želim vse najboljše, srček moj user posted image user posted image user posted image

Pa spet so prestavili datum prihoda user posted image ...naj bi prišel domov v torek,.....ampak jaz več nič ne verjamem user posted image ,...ko ga bom vidla, pa bom najbolj srečna user posted image

Zdaj pa šibam, ker pride moja prijateljica iz LJ...če se spomnite...sem vam že govorila o njej, je bila moja cimra v porodnišnici user posted image . Komaj čakam, da se vidimo user posted image

Lepo se imejte in se kaj tipkamo zvečer

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.4.2007 10:07:11   
NinaŠ
Ojla!

Mi2 sva še doma. Bruhanje in driskanje se je na srečo ustavilo, je pa zato narasla vročina user posted image . Čakam na izvid kakeca iz laboratorija - moram ob 11 poklicat (verjetno bom že kaj prej, ko sem tako neučakana user posted image ), potem pa bomo videli kaj naprej.

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.4.2007 10:20:14   
sharpy
Upam, da bo Anže čimprej OK user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.4.2007 11:10:11   
petarda
Nina kaki so izvidi?user posted image

Amy jaz se spomnim, da sem hotela Lukcu dat zvečer dodatek, pa ga ni hotel pitiuser posted image ....Pravzaprav nikoli ni oboževal adaptiranega mleka....no, saj alpskega tudi ne mara....Jaz bi v tvojem primeru Eli poskusila dat dodatek zvečer. Če ga bo spila dobro, če ne tudi prav...že dobi dovolj pri tebi. Ti pa nič ne zavidam spanje po dve uriuser posted image user posted image user posted image ...Daj še kako slikico tvoje princeske prilimajuser posted image ...Jaz se je kar ne morem nagledat...bomo moral kmal prit tista vaša igrala pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sharpy user posted image user posted image user posted image  upam, da tvoj user posted image  res pride v torek. Veš kaj...pol ga boš pa imela poln kufer, pa boš komaj čakala, da greuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.4.2007 11:30:29   
ada2
takole je pa danes Max malo dnevno sobo posolil

no, včeraj si se meni smejala, danes pa imaš podobno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Luka!

jaz grem pa delatuser posted image , se vrnem v nedeljo zjutrajuser posted image
no, vmes pridem 2x spat domov, ampak ne bo časa čvekatuser posted image  zato lepo praznujte z domačimi in ne čvekajte tukaj, da ne bom imela veliko bratiuser posted image

lepe praznike, drage prijateljice!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.4.2007 11:31:34   
amy26
Jaz se je kar ne morem nagledat...bomo moral kmal prit tista vaša igrala pogledat

Sanja, ni jih šeuser posted image user posted image user posted image  pa tudi ne vem kdaj bodo, tast da pobudo da bo on ukrepal pol pa kej pride vmes pa ni časa ali pa se na to pozabi, vseeno ga bom morala v kratkem mal spomniti.

Zato ne čakaj na igralauser posted image  če bosta z dragim imela čas kar pridita.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.4.2007 12:08:44   
NinaŠ
Nina kaki so izvidi?user posted image

Rota virus user posted image . Sam zdaj, ko ne bruha in driska ni take panike. Res pa mu vročine z ničemer ne morem zbiti user posted image ... ...no saj malo pade, ampak na nulo pa nikdar user posted image .
Je pa kar priden in lepo pije, sicer po požirkih, vendar vsaj vsake 10 min.
Ah joj, mene najbolj skrbi, da se tudi Tina ni nalezla, ona je pa ipak še zelooo majhna in dvomim, da bi jo tako "dobro" zvozila, sploh ko pri manjših otrocih dehidracija nastopi veliko hitreje user posted image

Nič, grem tolažit malega bolnika.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.4.2007 12:33:53   
Anonimen
WE, brez zamere, ampak jaz pa Primožu ne pustim, da počne čisto vse, kar si zmisli. Očitno M tega ni naredil na skrivaj (tako kot je Adam solato mešal), če si z aparatom okol skakala. ..

Someone, če bi jaz našla Lukca v takem položaju, kot je bil Max....bi ga tudi najprej slikala ...ker itak je škoda že narejena ... No, če bi ga dobila pa tik pred zdajci, bi ga pa itak kregala..

Tako kot je Sanja napisala. Someone, jaz sem v kuhinji posodo prala. Max je pa pač našel sol na mizi. In ne nisem ga zraven gledala. Sem ga dobila, ker mi je bilo sumljivo, da je bilo vse tiho, ko je že ven posipal skoraj celo flašo soli.

Pa valjda, da ga slikam pri njegovi prvi taki zadevi.

Aja, zdaj, pa res ne vem, kako misliš, da jaz pustim MAxu, da počne vse vse kar si zmisli. TAle tvoj stavek me je ful zbodel in tudi prizadel, kot da sem mu dala da zanalašč posipa sol. Haloooooooo? user posted image  Zdaj me pa zanima katere so še ostale stvari, na podlagi katerih me obtožuješ, da mu dovolim vse. user posted image  To, da skupaj barvava, da pacava, da delava pirhe... user posted image  Pa se ukvarjam z njim, pustiti, ga pa tudi moram včasih samega, ker tudi otrok rabi, včasih samoto, da se sam igra. In, če bi te moj slišal, bi ti še kako povedal, da si me zamešala s kom, ker jaz pa res ne dovolim, da bi moje dete počelo kar bi se mu zahotelo.

JA kaznovala sem ga zato, ker je večkrat posodico ven stresel kljub mojemu govorjenju, da ne sme in ker je potem še zanalašč, z mize metal ostale stvari.

To, kar se je pa danes zgodilo, pa sori... se zgodi. A zdaj ga pa naj kaznujem?Saj ne ve, da tega pa ne sme. In kot sem že zgoraj napisala, nisem ga videla, kako se je lotil tega, da bi mu razložila, da pa tudi tega ne sme.

PA potem sva tudi oba sol posesala.

Sicer pa, vsak po svoje, ....brezveze!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.4.2007 12:45:15   
Anonimen
Pa upam, da je sol tako pospravljena, da ne more kar sam do nje.

Še to. A sem zdaj neodgovorna, če sol ni tako pospravljena, da ne more do nje? Zdaj pač ve, da je ne sme več vzeti v roke in je ne bo. To, da bi pa zdaj vse stvari vstran od njega nosila, pa imela vse predale dol zadela, da ne bi smel do njih se mi pa zdi totalno nevzgojno. OK. tam, kjer so res nevarna čistila in ostalo, že. Ampak so, pa moka, pa cuker... NE vem, zakaj, bi morala to imeti tako, da je ne bi dosegel. SAj se mora naučiti, da če pač česa ne sme, tega ne sme. Max lahko vse predale v kuhinji odpre, vendar ve, da nobenega razen enega ne sme odpirati in se jih tudi dotakne ne.

Če bi pa zaklepala predale, bi pa sigurno kdaj ko bi kdo pozabil zakleniti izkoristil priložnost in ga odprl. Tudi, ko imamo obiske in v dnevni sobi polno mizo kozarcev in ostalih svtari se ne dotakne, ker ve, da ne sme tega. Soli pa pač še ni imel v roki, ker jo je S. včeraj po večerji pozabil na mizi in ni vedel, da tega ne sme.

Oprosti, ampak morala sem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.4.2007 12:57:21   
Anonimen
user posted image   grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.4.2007 20:42:35   
amy26
we, danes si se pa razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.4.2007 20:45:33   
amy26
Soli pa pač še ni imel v roki, ker jo je S. včeraj po večerji pozabil na mizi in ni vedel, da tega ne sme.

Aleks tudi če ve da kake stvari ne sme vzeti v roke, bo spet vzel, pa pol mu govorim da ne sme in da naj zapre omaro me včasih posluša včasih ne.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.