Anonimen
|
WE, brez zamere, ampak jaz pa Primožu ne pustim, da počne čisto vse, kar si zmisli. Očitno M tega ni naredil na skrivaj (tako kot je Adam solato mešal), če si z aparatom okol skakala. .. Someone, če bi jaz našla Lukca v takem položaju, kot je bil Max....bi ga tudi najprej slikala ...ker itak je škoda že narejena ... No, če bi ga dobila pa tik pred zdajci, bi ga pa itak kregala.. Tako kot je Sanja napisala. Someone, jaz sem v kuhinji posodo prala. Max je pa pač našel sol na mizi. In ne nisem ga zraven gledala. Sem ga dobila, ker mi je bilo sumljivo, da je bilo vse tiho, ko je že ven posipal skoraj celo flašo soli. Pa valjda, da ga slikam pri njegovi prvi taki zadevi. Aja, zdaj, pa res ne vem, kako misliš, da jaz pustim MAxu, da počne vse vse kar si zmisli. TAle tvoj stavek me je ful zbodel in tudi prizadel, kot da sem mu dala da zanalašč posipa sol. Haloooooooo? Zdaj me pa zanima katere so še ostale stvari, na podlagi katerih me obtožuješ, da mu dovolim vse. To, da skupaj barvava, da pacava, da delava pirhe... Pa se ukvarjam z njim, pustiti, ga pa tudi moram včasih samega, ker tudi otrok rabi, včasih samoto, da se sam igra. In, če bi te moj slišal, bi ti še kako povedal, da si me zamešala s kom, ker jaz pa res ne dovolim, da bi moje dete počelo kar bi se mu zahotelo. JA kaznovala sem ga zato, ker je večkrat posodico ven stresel kljub mojemu govorjenju, da ne sme in ker je potem še zanalašč, z mize metal ostale stvari. To, kar se je pa danes zgodilo, pa sori... se zgodi. A zdaj ga pa naj kaznujem?Saj ne ve, da tega pa ne sme. In kot sem že zgoraj napisala, nisem ga videla, kako se je lotil tega, da bi mu razložila, da pa tudi tega ne sme. PA potem sva tudi oba sol posesala. Sicer pa, vsak po svoje, ....brezveze!
|