|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.4.2007 23:30:10   
Urša
WE, user posted image !

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.4.2007 7:28:53   
petarda
Juuuuuuuuuuuutroooooooooooouser posted image

Gremo na delo!!! Prijetno barvanje pirhov vam želim...za vse novembrčke pa še mal slikic!!!

user posted image

user posted image
user posted image

Sam pazte, ko boste lupli jajčka....da ne bo takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.4.2007 9:16:25   
Anonimen
Dobro jutro!

Sanja, kak dan še počakaj user posted image user posted image user posted image  Mislim z lupljenjem jajčk, danes se samo barvajo. 

Naty, čestitke za nov avto user posted image . Pa varno in prijetno vožno. To, da ni čisto nov, pa sploh ni važno, ker tudi taki v enem tednu več niso user posted image . Upam, da sta si kaj družinskega omislila, da bo še za user posted image user posted image  dovolj prostora. user posted image  

Jaz pa še nimam preobutega. Včeraj si je user posted image  nove gume nabavil in dal premontirat. Adijo, ta vožnja MB-LJ prinese še ful dodatnih stroškov, skoz nove gume kupuje, pa ta velike servise dela user posted image  Potnih pa niti za nafto ne dobi user posted image  Ima katera kake veze na PU Ljubljana? Samo bi itak morale bit take veze, da dol padeš - recimo da je tesna prijateljica direktorja user posted image user posted image user posted image

Eh, lepo se imejte danes! Sonček nas je že pozdravil user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.4.2007 11:15:18   
amy26
Amy....pridemo ob prvi priliki...upam, da predno bo Ela praznovala 1.rojstni dan

Sanja, kar prej boste morali priti, saj pride gugalnica oz. dve v torek čez vikend jih bodo postavili in se bodo malčki lahko končno guncaliuser posted image user posted image

Naty_ka, pa drugičuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.4.2007 11:47:25   
jana26
Oj

mi smo tudi že pobarvali jajčka, no bolj naravno - smo jih kar v čebuli skuhali in še prej zavili v najlon nogavico na jajčka pa dali travo, da so pirhi toliko lepši. user posted image  A&J pa nista kaj dosti sodelovala, mogoče prideta drugo leto na vrsto user posted image

Ja Amy enkrat se bom pa tudi jaz oglasila user posted image , sam nekaj obljubljam, pa se sploh ne znam odpravit več od doma, še v trgovino najraje ne grem.

Pri nas imata tudi že postavljeni gugalnici, samo se A noče guncat user posted image , takoj začne jokat, medtem ko J bi bil gor pa skoraj cel dan user posted image .
Ostalo pa še čaka na mojga da bo naredil. Tobogan bo pa najverjetneje kovinski, ker na tistega iz plastike, bi morali full dolgo čakat oziroma sploh ne vemo, če bi ga nam naredil, ker smo že dve leti dogovorjeni za čoln pa ga še do danes ni naredil user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.4.2007 11:49:27   
petarda
Amy pol pa pridemo v bližnji prihodnostiuser posted image .

Someone si avatar zamenjalauser posted image ....saj je ful lep...sam men je bil prej leeeepšiiii! Mi kar manjka Primožek gor.user posted image  A si nardila preventivo, zaradi Urškinega primera?user posted image .... Se je za zamislituser posted image ...če kdo za mano vohuni user posted image user posted image user posted image ....ga lepo pozdravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image .... Če je pa kdo zlonameren...tacga pa itak prej al slej palca čakauser posted image

Grem zdaj dokončat moje umetnije, k Luka glih panča...danes je spet siten user posted image user posted image user posted image user posted image

A k žegnju boste nesle...jaz bomuser posted image  Grem kar vsako leto, ker drgač mam feeling, da bomo živeli v pomanjkanjuuser posted image user posted image user posted image ...sem mal vraževernauser posted image  Še razmišljam, da bi Lukita kar s sabo vzela, da bi ga mal poškropil, da bo potem celo leto bolj zdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.4.2007 11:52:05   
petarda
Biba 77...a ti maš tud novembrčka?user posted image  Ali sam vohuniš?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.4.2007 11:53:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

Biba 77...a ti maš tud novembrčka?user posted image  Ali sam vohuniš?user posted image

Kaj pa ti jooly?user posted image

Se opravičujem za firbec...sam vas prvič videm tle goruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.4.2007 11:55:12   
jana26
No, sam da sem potrdi dala me je že dol vrglo user posted image  user posted image . Jaz pa še kar ne peljem računalnika popravt

user posted image   WE  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.4.2007 11:55:59   
jana26
Kada tudi tebe vidimo

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.4.2007 11:56:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: someone
Sanja, kak dan še počakaj user posted image user posted image user posted image  Mislim z lupljenjem jajčk, danes se samo barvajo. 

A zato jih Luka ni hotel za zajtrk?user posted image user posted image user posted image  Ah...mi smo že včeri enga pojedli, ker je hodil gor pa dol po kuhinji pa govoril...JAJCA, JAJCA, JAJCAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.4.2007 11:58:10   
petarda
Kada tudi tebe vidimo

Ja...sam ona JE "naša"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.4.2007 11:59:16   
jana26
user posted image user posted image user posted image   drugič bom raje tiho, da spet kakega osla ne ustrelim

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.4.2007 11:59:45   
petarda
Jana sorry k te vprašam glih pred "požrešnimi" dnevi...sam....kako gre dieta?user posted image  Si bolj pridna od mene?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.4.2007 12:00:20   
jana26
ali pa bom morala pogosteje na RR zavit, da bom malo bolj seznanjena user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.4.2007 12:01:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

user posted image user posted image user posted image   drugič bom raje tiho, da spet kakega osla ne ustrelim

Kada ma punčke, za tvoja korenjakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.4.2007 12:02:19   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

Jana sorry k te vprašam glih pred "požrešnimi" dnevi...sam....kako gre dieta?user posted image  Si bolj pridna od mene?user posted image

Sanja nič od nič user posted image , sicer mi pravijo da sem shujšala, ampak je šlo dol mogoče kakšna kg brez hujšanja, drugače pa imam občutek, da jaz samo še bolj jem, predvsem sladko.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.4.2007 12:03:27   
petarda
Ma ja...včasih razmišljam...bosa, una, druga, tretja...samo to so punce, ki jih vidimo...se niso zakrile...bog ve...kolko jih še takih čekira, ki so zakrite....ali pa sploh ne prijavljene na RR.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.4.2007 12:06:05   
jana26
Ja koliko jih je user posted image  Bi pa rada vedela, katere so to, ki nas redno berejo?

Pa nikoli nič ne napišejo user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.4.2007 12:06:49   
petarda
sicer mi pravijo da sem shujšala

Saj ni važno..če hujšaš al ne...važno je, kaj pravijouser posted image user posted image user posted image user posted image ....Joj...men je tolk bedno, ko grem recimo v nabavo...pa srečam kake stare znance, bivše sošolce....pa vsi pravijo....joj, sploh te nebi spoznala...ful si se spremenilauser posted image user posted image user posted image ...pol se pa tolažim s tem, da mislijo na barvo lasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.4.2007 12:08:29   
petarda
Zdaj bom pa še eno user posted image  dobila, da bodo imli RR-jevci kaj brisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.4.2007 12:09:17   
jana26
Ja, jaz pa sploh nobenega ne srečam, mogoče me pa ne prepoznajo več user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bom sporočila, kako bo ko pridem na stare kg  - le kdaj bo to? user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.4.2007 12:10:12   
jana26
Sanja čestitke za novo user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.4.2007 12:12:53   
jana26
Ja sem pozabila povedat da sem za J&A kupila teniske in to že številko 25 user posted image user posted image user posted image   Ne vem kam jima noga raste ?

No, pa tudi sandalce za poleti sta dobila in samo upam, da jima noga ne zraste za 2 št.  Tako da sta obuta user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 7.4.2007 12:22:21 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.4.2007 12:23:39   
jana26
Sanja, a sedaj si pa šla, ko mam jaz čas klepetat user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.