Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: til In kdo je to Mercedes! Bolj, ko berem tole manj vas razumem ženske noseče, nenoseče, zaposlene, nezaposlene, take in drugačne. KAJ JE TO če ni ženska, ni noseča, ni nenoseča, ki btw ne vem kakšna beseda je to , ni zaposlena pa je zaposlena in ni ne taka ne drugačna. ODGOVOR: AVTO ( MERCEDES ) MOŠKI! Rok, oprosti, ampak tako izjavo lahko da samo moški. Teni, super! Ja, včeraj ste se načvekale. Jaz pa sem prišla ob pol osmih domov in je bil tak jok in drenje, ker mamice ni bilo . Sploh se več nista sposobna spat dat. Potem pa sem pristala pred TV. No, zdaj vas pa ne morem nehat brat Če službo zamudim zaradi vas, se me pazite! Čist možno, da ma Sergej bratca ali sestrico...od kod pa je ta RR-jevka? Iz Nove Gorice? Je pa ta Nejc tudi tak lepotec kot Sergej Zdaj pa šibam v službo. Danes imam spet popoldan odrasle. Analiza poskusne mature. Me prav zanima, koliko jih bo prišlo - tisti najbolj pridni, ki itak skoz hodijo na predavanja in so tudi kaj prav napisali. Aja, še to, danes zjutraj je že bila žurka, metali smo se po tleh, točili krokodilje solze, se drli za dudo in Pikija.... Pa vse zato, ker je videl prstne barve na mizi in je hotel pacat, pa revež ne razume, kaj pomeni popoldan, potem, ko prideš domov, ne zdaj, mudi se nama, zdaj greš pa-pa, teta A. te že čaka,.... samo pisa pisa mu je šlo po glavi, čisto srečen in nasmejan, ko sva gledala tiste umetnije na mizi. Eh, že zamujam.....
|