|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.4.2007 12:25:52   
petarda
kakšna jajca ? Ki?

Sam da sliši jajca, pa je čist noteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
4.4.2007 12:26:35   
Anonimen
Sanja, noter nisem gledala, kakšne so. BOdo bolj za okras, pa da podarimo naprej. Mi itak teh jajc ne jemo.

Telebajske imam DVD. Naslova pa tudi nisem ziher, če ga imam. Nekje v ZS-jih mora biti, samo se mi ne da iti iskat user posted image .

Kar se pa tiče marmornih barv, pa ti za Lukca ne priporočam, ker morajo jajca biti vroča, drugače se barva fajn ne prime. PA je še mene žgalo v roke. Raje mu daj kakšen flomaster v roke, pa naj rumeno pobarvano jajčko malo počečka, če je ne razbije prej kot je to storil Max user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
4.4.2007 12:29:37   
petarda
Sanja, noter nisem gledala, kakšne so. BOdo bolj za okras, pa da podarimo naprej. Mi itak teh jajc ne jemo.

Kaj pa je narobe z njimiuser posted image ...Mi pojemo vse pirheuser posted image

Glede marmoriranja pa imaš prav....nisem vedela, da morajo biti jajca vročauser posted image ...potem bo res bolje kot praviš ti....kaj pa prstne barve...te bi se tudi morale prijeti.....user posted image ....ti pošljem naslov po gmailuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
4.4.2007 12:30:21   
Anonimen
Ne na onega drugega pošlji!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
4.4.2007 12:34:17   
petarda
kerega drugegauser posted image ....a gmail ti ne dela al kaj?user posted image ....no...saj itak si dobilauser posted image user posted image user posted image

Daj povej...S res ni dobil moje čestitke?user posted image  Mu jo danes še enkrat pošljem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
4.4.2007 12:38:16   
Anonimen
Ne, ni je dobil user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
4.4.2007 13:42:44   
Minka Pobalinka
A še kar ni strani nazaj? user posted image
Mene kar mineva, da bi še kaj pisala user posted image

Za tiste, ki imete fantke:

a jim gre kožica na lulčku že čisto nazaj? Midva sva bila včeraj na sistematskem, pa je ugotovila, da ne gre do konca, pa je full vlekla in ga an koncu še ranila, da je celo popoldne jokal in se držal tam spodaj.. user posted image  revček se mi takoooo smili.. user posted image  ma sem jezna na P. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
4.4.2007 13:55:07   
Anonimen
Minka, našemu gre kožica dol, kako daleč nazaj mora iti pa nimam pojmauser posted image

Drage moje pomagajte prosim, če lahko:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1447621

Ne, vem zakaj me je to tak prizadelo, da še vedno ne moerm priti k sebi. Očitno hormoni user posted image user posted image user posted image . Pismo, kar jokam se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
4.4.2007 15:58:27   
Anonimen
kaj pa prstne barve...te bi se tudi morale prijeti.....

No, to pa smo mi sprobali. Samo smo barvali stiroporaste jajce user posted image  Pa odtise zobkov zraven naredili. Niso še končane, Primož očitno ne bo umetniška dušica. Ko bodo, pa pošljem fotke user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.4.2007 17:37:43   
til
Punce jaz sem misla da se mi bo danes zmešaluser posted image user posted image user posted image . Včeraj ste tako jamrale glede spanja in kako jih kregate da zaspijo. Danes pa je bilo pri nas grozzzzzzzzznnnnnnnnnnnnoooooooooooo! Tilen se je zbudil okrog 23 ure in nismo zaspali do 3 zjutrajuser posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kaj mu je bilo tako da sem ob ne dveh že kar sede spala z njim v naročju on pa je še kar jokal in ko mi je počil film sem ga kregala kar pa ponavadi zaleže in nato tudi zaspi! Včeraj pa se je začel še bolj jokati in sploh nisem vedela kaj narediti tako da sem boga molila da se umiri in da končno zaspimo. No to se je zgodilo ob treh jaz pa ob 6 že mogla ustatuser posted image .

Dobil je tudi vročino ki pa je zjutraj ni imel več in mislim da so zopet na pohodu zobki.

Ravno pred kakšnim parimi dnevi je dobil desno štirko in nato še desno trojko user posted image  Na levi strani pa še vse prazno!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.4.2007 17:58:26   
petarda
Ravno pred kakšnim parimi dnevi je dobil desno štirko in nato še desno trojko

A res?user posted image

Pri nas so štirkice zunaj, trojkic pa še od nikoderuser posted image ...Til upam, da so samo zobkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
4.4.2007 18:10:40   
petarda
Drage moje pomagajte prosim, če lahko:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1447621

WE nisem gledala oddaje...samo, če ti misliš, da je potrebno pomagati...ti jaz verjamemuser posted image ...samo sporoči mi podatke...pa kaj je potrebno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
4.4.2007 18:13:22   
petarda

Minka, našemu gre kožica dol, kako daleč nazaj mora iti pa nimam pojma

Se podpišemuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
4.4.2007 18:25:14   
til
Jaz se tudi podpišem pod tole!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
4.4.2007 20:09:23   
Nej
Dober večer!
Meni ena zvezdica manjkauser posted image user posted image . Pa zakaj imamo tako malo straniuser posted image user posted image ?????

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
4.4.2007 20:14:06   
Anonimen
Ženske kopiram iz O portala na naši temi:

Bolj, ko berem tole manj vas razumem ženske noseče, nenoseče, zaposlene, nezaposlene, take in drugačne.

Kaj bo če nekega dne vse podatke poradiral neznan virus in ne bo na forumu niti ene debate več, niti enega čveka o tem kako vas je prvič zavilo na stran ali pa tega kako ste se počutile ko ste bile noseče. Haloooo...

Cele traume okoli tega, ker se je pač nekaj pobrisalo ali namenoma ali iz šlamparije ali pa zaradi tehnike!! Pa najboljše, da linčamo vse, ki delajo na tem, da ima forum vsaj pribljižno pregledno obliko in smisel...namesto, da bi jim vsaj kdaj rekli hvala in kakšno malo pohvalo nalimali na forum. Sej pa je tale forum menda zaston,  brez članarine in delajo za nas v prostem času??

Naše mame niso imele nič od tega pa smo otroci letnika 1973 kar normalno zrastli in če nas zanima, kako je bilo, ko je bila noseča mi pove na kofetu in še nasmejeva se, a ve boste pa svojim malim dale zveščič z občutki iz RR? 

Kam gre vse tole, da mora bit vsak prdec objavljen iz zabeležen, če pa izgine je pa takoj vik in krikuser posted image

In to ne samo v tem primeru ampak kar po vrsti začne se pa ne Čvekanju v 3 dni.

Dejte se mal skulirat no...če se pa bojite za objave si jih pa še danes vse nalimajte ctrl c pa v sta magični tipki user posted image , na koncu pa shrani, pa bog ne daj da fašete virus na domačem računalniku, ker pol boste pa jokale ne vem komu.

Če sem koga užalila se globoko opravičujem, ampak ne zdržim več v tem kurniku!
LPM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne vem, če ji naj kaj odpišem user posted image . a ima katera živce ali je slabe volje, da ji reče par besed? Naty user posted image user posted image ?

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
4.4.2007 20:19:29   
Nej
No, pa da vam povem, da je Anej v petek dobil vročino (med 38 in 39), brez kakeršnih koli drugih simptomov. Naprej sem mislila (bolj upala), da so zobki (saj mu kar štirkice lezejo ven, pa še niti spodnjih dvojkic nimauser posted image ). Amapak je vročina kar trajala, ob tem pa je bil Anej normalno razpoložen in nobenega kašlja, smrkanja, driske,.......
Pa smo šli v nedeljo k dežurnemu, ki mu tudi ni nič našla. Drugi dan pa k naši P dat kri in vodo. Je rekla, da ji sploh ni jasno zakaj takšna vročina, ko pa otrok zgleda zdrav. No in urin je bil bp, v krvi pa je bila neka vrednost rahlo povišana na 26 (normalno 15). In baje gre za neko rahlo, rahlo vnetje. Samo česa pa še ne veuser posted image user posted image . Dobili smo antibiotik in takoj po prvem odmerku Hiconcila mu je vročina padla. Zdaj me pa res zanima, kakšno vnetje je to. Se kateri kaj sanja?
Pa še en problem. Sem bila nerodna in sem četrt Hiconcila polila, zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Vem, pa da je pomembno, da vzame anitbiotik do konca ne glede na stanje, a ne. Meni pa ga četrt manjkauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
4.4.2007 20:22:20   
Nej
Urška, zakaj se gre????
Očitno sem kar nekaj zamudilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.4.2007 20:23:38   
Nej
Joj oprosti, whatever.
To je tudi nekaj novegauser posted image .

Jaz sem čist zgubljenauser posted image .

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.4.2007 20:25:19   
Anonimen
user posted image user posted image  NEj, ti kar kak ti bolj paše user posted image user posted image

Gre se o tem, da so nam zbrisali 800 strani, ker je bil nekdo neroden, malomarenuser posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.4.2007 20:30:12   
NinaŠ
Sem bila nerodna in sem četrt Hiconcila polila, zdaj pa ne vem kaj naj naredim.

pojdi nazaj do P in ji povej za nezgodo, ti bo pravgotovo nov recept napisala. Meni se je to tudi že zgodilo in sploh ni bilo problema. Pa enkrat mi je Tina eno kremco v smeti zabrisala (no vsaj našli je nismo nikjer user posted image ), pa sem tudi še en recept dobila... ...sam da ne rečem kako mi je bilo nerodno, sploh pri kremi, ko naj se otroci ne bi igrali s takimi stvarmi user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.4.2007 20:32:20   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj so ****njeni?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.4.2007 20:42:38   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: whatever

Ženske kopiram iz O portala na naši temi:

Bolj, ko berem tole manj vas razumem ženske noseče, nenoseče, zaposlene, nezaposlene, take in drugačne.

Kaj bo če nekega dne vse podatke poradiral neznan virus in ne bo na forumu niti ene debate več, niti enega čveka o tem kako vas je prvič zavilo na stran ali pa tega kako ste se počutile ko ste bile noseče. Haloooo...

Cele traume okoli tega, ker se je pač nekaj pobrisalo ali namenoma ali iz šlamparije ali pa zaradi tehnike!! Pa najboljše, da linčamo vse, ki delajo na tem, da ima forum vsaj pribljižno pregledno obliko in smisel...namesto, da bi jim vsaj kdaj rekli hvala in kakšno malo pohvalo nalimali na forum. Sej pa je tale forum menda zaston,  brez članarine in delajo za nas v prostem času??

Naše mame niso imele nič od tega pa smo otroci letnika 1973 kar normalno zrastli in če nas zanima, kako je bilo, ko je bila noseča mi pove na kofetu in še nasmejeva se, a ve boste pa svojim malim dale zveščič z občutki iz RR? 

Kam gre vse tole, da mora bit vsak prdec objavljen iz zabeležen, če pa izgine je pa takoj vik in krikuser posted image

In to ne samo v tem primeru ampak kar po vrsti začne se pa ne Čvekanju v 3 dni.

Dejte se mal skulirat no...če se pa bojite za objave si jih pa še danes vse nalimajte ctrl c pa v sta magični tipki user posted image , na koncu pa shrani, pa bog ne daj da fašete virus na domačem računalniku, ker pol boste pa jokale ne vem komu.

Če sem koga užalila se globoko opravičujem, ampak ne zdržim več v tem kurniku!
LPM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne vem, če ji naj kaj odpišem user posted image . a ima katera živce ali je slabe volje, da ji reče par besed? Naty user posted image user posted image ?

Aha, sem že tam. Grrrr. Pa kaj nima pametnega dela, da se v nas vtika???

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.4.2007 20:51:53   
Naty_ka
Tako! Napisano. Zdaj bom itak popljuvana in linčana. Malo še pa se bom dokončno poslovila iz tega foruma. Ne, ne samo iz foruma ampak iz RR!user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.4.2007 20:59:13   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Natyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še celo noč se bom režalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.