|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
25.3.2007 14:35:33   
Fargesia
sem malo po forumu od dr. Pušenjaka pogledala in je napisal, da ko prešpikajo PCO jajčnike, vsaj za nekej mesecev ali let prenehajo delovati tako kot so prej...začasna ozdravitev... da pride do spontanih ovulacij, pa če je še potrebno, se zdravi s klomifenom, drugače ne.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.3.2007 22:50:01   
Katina
Drage Klomifenke,

da vam dvignem moralo vam povem mojo zgodbico. Pred enim tednom sem zagledala rahlo črtico (17.dan po O), danes z urinom zvečer pa močno. Torej sem definitivno user posted image . Ker sama nisem mogla verjet sem se vmes izklopila iz foruma. K sem jemala prvi mesec in že se je pojavil rezultat!
Srčno želim tudi vam, da ugledate user posted image user posted image , močnejše in bolj prepričljive kot so bile moje.

Pa še to, tudi znakov praktično ni bilo - mogoče malo povečane prsi, sedaj pa bolj pogosto uriniranje, drugega nič. G imam "šele" 11.4. in imam občutek, da je do takrat še celo večnost.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.3.2007 7:20:14   
lana38
Katinauser posted image !
Čestitam. Pa še na HSG ti ne bo treba.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.3.2007 7:41:35   
pina-1
katina čestitke!!

ko ste govorile o PCO in LPSC,naj vam povem, da sem jaz imela LPSC pred petimi leti. En mesec po posegu em zanosila, sedaj po petih letih je pa stanje porazno. Pri meni se je PCO kar hitro vrnil. Takoj po porodu , ko sem dobila prvo M je bilo stanje isto- iste težave.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.3.2007 9:28:02   
Katina
Hvala za čestitke.
Tudi meni je v olajšanje, da mi ne bo treba na HSG. Kar dobro se je izteklo, ko nisem mogla vzet bolniške da bi šla najprej na HSG, pa potem nadaljevala s Klomifenom. K sreči je Klomifen že v prvo pomagal user posted image .

Želim vam, da vam bo pomladansko sonce naklonjeno in boste tudi same zagledale user posted image user posted image . Ko bi nas le bilo čim večuser posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.3.2007 13:48:06   
andreja2000
katina  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke in lepo ter zdrvo user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.3.2007 15:03:18   
lučka 25
katina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!!!!

Zdaj pa naj ti
user posted image  prinese enega zdravega in lepega user posted image  in boš tako postala srečna
user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.3.2007 15:54:20   
anjaz
pozdravljene klomifenke!
kot prvo čestitam vsem ki bodo postale mamice! vesela sem za vse!! Upam da se vam bom tudi jaz kmalu pridružila. včeraj sem ravno zaključila z jemanjem drugega kroga K, tako da zdaj veselo na user posted image . V prvem poskusu mi na žalost ni uspelo. Upam da bo tokrat drugače oziroma upam da nama bo kmalu uspelo.

vsem ostalim tudi želim da bi čim prej zagledale user posted image user posted image !

Lep pozdrav, anjaz

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.3.2007 17:34:28   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

katina čestitke!!

ko ste govorile o PCO in LPSC,naj vam povem, da sem jaz imela LPSC pred petimi leti. En mesec po posegu em zanosila, sedaj po petih letih je pa stanje porazno. Pri meni se je PCO kar hitro vrnil. Takoj po porodu , ko sem dobila prvo M je bilo stanje isto- iste težave.

veš, Pina-1...to, da si po enem mesecu zanosila, mi je dalo poleta. prej sem se na vsak način hotela izognit laparaskopiji, če pa dela take rezultate, grem pa kar jutri tja!user posted image ...ne, resno, vlila si mi nove moči in upanje. HVALA!!!user posted image

Katina, čestitke!!!!user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.3.2007 18:22:53   
listek
Katina bravouser posted image user posted image , uživaj v user posted image !

Imam pa eno vprašanje. Sedaj sem drugi krog K. Prej sem imela temperaturo do sredine ciklusa ves čas enako, potem se mi je dvignila za caa.0,3 stopinje in ostala do konca enaka - ovulacija pa je bila prešibka, tako da sem dobila K.
Od kar pa jemljem K, je pa vse zmešano. Že v osnovi imam temperaturo ves čas višjo za 0,2 stopinje kot prej, mi pa ves čas skače gor in dol. A je še katera to opazila pri sebi? Poviša se mi za 0,3, pa pade za 0,2, pa spet malo zraste - ena sama zmešnjava. Tako da nisem niti več sigurna, ali do ovulacije sploh pride ali ne.

Čim prej nam žeim vsem user posted image user posted image .

Pa lep dan.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.3.2007 21:19:16   
sarcy21
Še ena nova članica za v vaš klub

Jutri začnem s klomifenom, me pa zanima če je kakšna razlika kdaj ga morem jemati (zjutraj, zvečer)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.3.2007 22:05:18   
rebeca
Pozdravljena v klubu klomifenk Sarcy.

Koliko tablet pa imaš dnevno? Mislim, da je vseeno kdaj vzameš ali zjutraj ali zvečer.
Jaz sem upoštevla mnenje in jemljem kar obe tableti naenkrat in to zjutraj, mislim, da ima večji učinek kot pa, da jemljem eno zvečer in eno zjutraj. To pa sem opazila pri ovulaciji. Ko sem jemala 2 naenkrat sem ovilacija kar dobro občutila.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.3.2007 22:08:48   
sarcy21
Jaz bom jemala 3-8 dan po 1/2 potem pa 10 dan ultrazvok (vem pa še zelo malo o tem seveda ker je pač prvič in se trudim pozanimati o vsem kar me čaka, mislm vem kaj sam časovno ne vem vsega)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.3.2007 23:39:39   
pot
Čestitke obema novima članicama, Katina tebi še posebaj za user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image sarcy21, tebi pa želim, da bi K bil tista zmagovala kombinacija, kot je bil za mnoge K. Razlika med tem ali ga prvič vzameš zjutraj ali zvečer je le v tem, da če bi imela kakšne burne reakcije (hiperstimulacijo jačnikov), jih čez dan lažje zaznaš kot ponoči med spanjem. Glede na majhno dozo najbrž niso potrebne odvečne skrbi. Veliko sreče in le najboljše stranske učinke K!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.3.2007 8:16:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

katina čestitke!!

veš, Pina-1...to, da si po enem mesecu zanosila, mi je dalo poleta. prej sem se na vsak način hotela izognit laparaskopiji, če pa dela take rezultate, grem pa kar jutri tja!user posted image ...ne, resno, vlila si mi nove moči in upanje. HVALA!!!user posted image

Katina, čestitke!!!!user posted image

maša82 sem vesela, da si našla novi zagon. jaz sem upala da se bom klomifenu izmaknila in da bom šla takoj na laparoskopijo, pa mi ni uspelo in grem v en krog K.
Kdaj pa imaš razgovor za LPSC? jaz bom verjetno maja že imela poseg.

Eno vprašanje za vse ki jemljete K. Jaz se moram naročit na UZ ko bom začela jemati K. Kdaj je najbolje- na kateri dan cikla? G mi je samo rekla naj se naročim, ko začnem jemati klomifen?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.3.2007 11:22:11   
hojliho
Hojla dekleta, še od mene.
pridružujem se vašemu klubu, danes sem vzela prvo tableto v tem ciklusu.
Do sedaj sem vas spremljala od daleč, pa sem želela tudi komentirati. Zame je to že peti mesec, pa še ni nič prijelo. Začela sem z dvema tabletama na dan od 5 do 10 dne ciklusa, sedaj sem že drugi mesec na 3 tabletkah na dan. Zanima me, a je še katera, ki jemlje po 3.
Malo mi že presedajo stvari, ampak vseeno ostajam pozitivna klomifenka.
Zanima me, kakšne postopke lahko pričakujem, glede na to, da imam policistične ovarije, pa da klomifen ne prime.
Prosim naj mi katera odgovori, če imate čas.
Lepo vas pozdravljam in vam držim pestiuser posted image .
Meli

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.3.2007 12:04:41   
lana38
Da vam sporočim, kako je bilo včeraj pri G. V četrtek grem na diagnostično HYSC. Potem pa še se moram odločiti, kam na HYSC, s katero mi bodo zarastline odstranili, v MB ali LJ. Bom videla, kje bo manj za čakati.user posted image  
LP

lana38

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.3.2007 12:12:30   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: hojliho

Hojla dekleta, še od mene.
pridružujem se vašemu klubu, danes sem vzela prvo tableto v tem ciklusu.
Do sedaj sem vas spremljala od daleč, pa sem želela tudi komentirati. Zame je to že peti mesec, pa še ni nič prijelo. Začela sem z dvema tabletama na dan od 5 do 10 dne ciklusa, sedaj sem že drugi mesec na 3 tabletkah na dan. Zanima me, a je še katera, ki jemlje po 3.
Malo mi že presedajo stvari, ampak vseeno ostajam pozitivna klomifenka.
Zanima me, kakšne postopke lahko pričakujem, glede na to, da imam policistične ovarije, pa da klomifen ne prime.
Prosim naj mi katera odgovori, če imate čas.
Lepo vas pozdravljam in vam držim pestiuser posted image .
Meli

mislim, da bo naslednji korak laparoskopija- vsaj jaz sem imela tako prvič in bom verjetno tudi drugič šla na isti poseg. bom vidla če bom tokrat reagirala na klomifen.
jaz sem po laparoskopiji takoj zanosila.

lana38, držim pesti, da boš čimprej fertik in potem veselo v boj za user posted image

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.3.2007 12:31:43   
pot
hojliho, pozdravljena med nami!!! Na 79. strani so nazadnje objavljene terapije, tam lahko vidiš, da je bila ta terapija že uporabljena, ampak mislim, da si trenutno edina s to močno terapijo. Meni so predpisali Aglurab v ambulanti za neplodnost. Zdravljenje pa menda lahko traja več kot pol leta ali več let, da se O vzpostavijo in redne M. Če ti še niso, te bodo poslali na kak pregled, enako patnerja. Mogoče je še bolje najprej njega, da te ne zdravijo in pošiljajo na vse mogoče preglede zastonj, čeprav PCO je kar velik dejavnik.

pina-1,  nekje do 10 dni po jemanju K naj bi imela O, naroči se kakšne 3 dni pred tem, ali pa naj ti kar izračunajo oni sami, ko te bodo naročali. Posvetuj se z njimi.

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
27.3.2007 14:18:32   
pina-1
hvala pot. bom kar poklicala takoj ko bom začela jemati, ker tu ori nas je dobiti sestre na telefon je loterija.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
27.3.2007 14:33:16   
hojliho
Hvala Pina in Pot za hiter odgovor.
Bom še malo pobrskala, ko bo čas dopuščal.
Zanima pa me, ali je običajno, da moram vsak mesec pred ovulacijo na ultrazvok. V  službi bo kmalu vsem jasno, da se nekaj plete, ker moram vsakič vzet dopust. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
27.3.2007 14:38:19   
monikap
hojliho tudi jaz sem morala vsak mesec dva dni po zadnji tabletki na UZ in tam sem še vedno dobila inekcijo v rito za bolšo O.

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
27.3.2007 19:21:10   
moni30
Lep pozdrav
Javlja se še ena nova članica kluba klomifenk. Po letu dni neuspešnegauser posted image sem se odpravila do svojega G. Pred tem sem si začela meriti BT in sem seveda tja prišla oboroženauser posted image s tabelami in grafi. Ugotovil je da nekaj ne štima, ni mi najbolj jasno kaj je hotel povedat, ker je govoril v doktorščiniuser posted image , vendar se mi zdi, da je po njegovem nekaj narobe z mojo kratko lutealno fazo. No tako mi je predpisal Klomifen (1 tabl od 5.-9. dne ciklusa in nato UZ 14 dan ciklusa)  in tako oborožena z njim mislim da že izpolnjujem pogoje za članstvo v vašem klubu.

Nisem še ga začela jemat, ker čakam na user posted image oz. boljše bi bilo da je ne bi bilo in bi se pridružila tistim čisto zgoraj na seznamu user posted image , ki so škatlico samo pogledaleuser posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
27.3.2007 21:01:34   
Fargesia
Moni 30, pozdravljena in dobrodošla. Želim ti, da čimprej zagledaš magični user posted image user posted image !

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.3.2007 11:18:49   
hokejistka
Drage klomifenke. Ravnokar sem prišla od G in naslednji mesec se ponovno selim v naš klubuser posted image user posted image user posted image . Opravila sem HSG, ki je OK, sedaj čakam user posted image nato pa pričnem pridno papcat Klomifen (3-8 dne 1/2 tabletke).

Pina meni je moja G naj pokličem sestro, ko vzamem prvo tabletko (jemljem pa od 3-8 dne), želi me pa videti 10, 11 ali 12 dan ciklusa.

moni30 lep pozdrav v našem klubu

lana držim pesti, da boš čimprej na vrstiuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?