|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
3.4.2007 23:36:02   
stuhica
Bambina ja glede službe; ma pridno pošiljam prošnje okoli, samo tudi to ne bi imelo smisla, da grem nekam drugam in takoj zanosim ne vem no, če bi se pa zgodilouser posted image ,ja bog pomagaj, bi pa še enga imeli hvala boguuser posted image !

Ma, mam skoraj tak filing,da ko bom kak job zamenjala, se bo pa prjelo kr samo od sebe in ne bo nobenih težav,user posted image kot jih je bilo prej 101 težava pri zanositvi in pa z IMN!

Noro  sploh nevem kaj in kako- v glavnem jaz bom iskala službo, če jo dobim ok, če ne grem za 4 ure delat tolk, da bom vsaj za del položnic zaslužla user posted image ,potem pa po novem letu spet v akcijo še za kakega user posted image malega lumpa al pa lumpiko!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.4.2007 23:36:27   
sončnica13
no jest grem tud spat, da ne bom čist crknena jutruser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.4.2007 23:41:57   
stuhica
lahko nočko punce- jaz grem tud  v horizontalo!!! Grem našga fehtat če me mal zmasira po galvi ker me boli t a moja buča!?

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.4.2007 7:35:36   
Tanyka

Seznam avgustovk in naših sončkov

user posted image

01.07.  NIK    user posted image      najina pikica
23.07. AJDA  user posted image  
    miši
27.07. ŠPELA user posted image  
   moj sonček
28.07. ZOJA   user posted image     Tiasha77 
          SARA     user posted image      
hruska
01.08. PIA     user posted image       Polly
03.08. TIA      user posted image       tija75 
04.08. ALVIN user posted image    stuhica   
           PETJA  user posted image     HuAnita

SARA   user posted image     andrejaz  
06.08. LARA    user posted image     Nea
07.08. ANEJ  user posted image     issa

08.08. MARK user posted image   Sandra    
       VAL      user posted image       Vesna 
          ŽAN     user posted image       saraja
09.08. LUKA user posted image    Ptica 

10.08. KIAR    user posted image      dalia 
         ANEJ      user posted image        Tia 27
12.08. HANA   user posted image     binabona
13.08. NIK    user posted image      sončnica13  
            TILEN user posted image Samoyedka
14.08. LORIS user posted image  L & L
          MAŠA    user posted image     bambina

16.08. AZRA  user posted image    melitkica 
17.08. KIMI   user posted image     goda13

19.08. AJDA  user posted image   piscancek
20.08. ENYA  user posted image   matejas

23.08. ANA MARIJA user posted image   mojcab
27.08. MAJ     user posted image      Nisaa
29.08. NIKA user posted image    saranika

31.08. TIA      user posted image      beba76
01.09. LOTI  user posted image     TODI

03.09. RENE user posted image    Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.4.2007 7:43:20   
Tanyka
user posted image

Kaj danes pa še vse spite, ko pozno v noč čvekate?user posted image user posted image .
Pri nas je bila noč dokaj mirnauser posted image user posted image , sem se fino naspalauser posted image .

SARA,  ALVIN,  PETJA vse naj

user posted image

Nič, grem Laro zrihtat za v vrtec, in potem, ko pridem nazaj se še kaj tipkamouser posted image

user posted image

ČAO ČAO

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.4.2007 8:16:36   
beba76
Ja, ste ble kar pridne včeraj. Je kar trajalo, da sem vas prebrala za nazaj. Sem pa zdaj vse na tekočem - o novem računalniku za Godo, o Stuhicini morebitni nosečnosti user posted image  in iskanju nove službe (zakaj bi pa jo rada menjala?), , skratka o vsem.

Mi smo vstali že ob pol sedmih in bo čez kako urco ali pa malo več že čas za prvo dnevno spanje - nekatere lenobice pa boste se takrat šele zbudile. Blagor vam!

Stuhica dieto za danes maš na ZS, upam, da si že našla.

Me računalnik zafrkava in mi tak počasi dela, da sploh nimam volje biti tu. Pa prej kot ga bo moj spucal virusov, bo še tudi minilo časa...user posted image

Grem se z malo malo poigrat, pol pa se vam še kaj javim, da prebrodim čas in ne študiram na hrano.user posted image

Matr, je danes neki gnili dan!user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.4.2007 8:18:50   
beba76
                              SARA, ALVIN,  PETJA 

vse najboljše!!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.4.2007 10:28:29   
sončnica13
Petja, Alvin in Sara, vse naj naj!!!

Mi smo vstali ob 8-ih, zdaj pa spet spimo pa je prov fino ker mi ne bo treba nič kuhat, ker imam sadni danuser posted image .
Tako, da ko se mali zbudi bova šla malo ven, če ne bo do takrat že dež padal, sem blča ravnokar zunaj pa je že blo nekaj kapljicuser posted image .

Lp

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.4.2007 10:52:12   
Splet.Ka
Dober dan.

Punce, stran 137user posted image user posted image . Jaz vam res ne uspem sledit. Upam, da niste hude, da kar takole potem vmes uletim in vas samo na hitro pozdravim!

Mi smo skoraj zdravi. user posted image  se je danes parkrat sama posedla, pa na vse štiri se postavlja.

Pa zavese smo dobili v stanovanju.

Aja, zobka pa še vedno nimamo nobenega.

To je na kratko to. Lepo vas pozdravljam!user posted image

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.4.2007 11:19:33   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Mi smo skoraj zdravi. user posted image  se je danes parkrat sama posedla, pa na vse štiri se postavlja.

Pa zavese smo dobili v stanovanju

user posted image user posted image user posted image

alarm-že letim!!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.4.2007 11:35:35   
Tanyka
user posted image

Sem misla že prej prit malo počvekat, pa sem imela obisk.Bi lahko rekla iz divjine.
Od sestrične "frocla" je kot divja zverca.Jaz sem misla že vmes it pojest en tablet za živce.Naštima vse mogoče.Prava šmrklja razvajenauser posted image user posted image .Imam ful rada otročke, ampak to to pa je
višek vsega.Ona pa tudi mirne volje sedi, pije kavo, pa ji nič ne reče.Jaz pa si bom morala zdaj vzet 2 uri cajta, da vse pospravim na svoje mestouser posted image user posted image .Čimmanj takih obiskovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si moram malo živce odpočit, pa zadihat, in to mi rata tu na rr...........
Pišite kaj.......

No zdaj pa moram it res hišo postavit nazaj v normalno stanje

user posted image  

(Maurice Macterlinck)

Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 11:41:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.4.2007 11:46:16   
lampica
Tanyka ti nič ne zavidam. Jaz tud sovražim to, da otroc počnejo kar hočejo, starši se pa obnašajo kot da ni nič. Pol pa rabiš, kot praviš, dve uri da sebe najprej v red spraviš pol pa še bajto.

Goda13 midve bova pa kar skupaj pile!

A veste spet se moram pohvalit. Naš mulček je dobil prvi zobek. Sicer ni še čist zunaj, se pa vidi že š****. Sedaj pa je še vse prej v ustah kot je bilo. Pa siten. Najrajši bi ibl skoz na nogah in tekal po bajti. Hojca velja samo nekaj časa potem pa spet, mami tekaj z mano.

Drugače sem pa bila včeraj v lekarni, da sem dobila nekaj proti kašlju. Ponoči ful kašlja. pa drugače pri nas ni vroče, zato ni mogoče, da bi bil preveč suh zrak. Dobila sem kapljice Sinacod. če pa ne bo bolje pa bo treba k zdravniku.

Zdaj p ares grem čistit. Čeprav se mi nič ne da.

lp

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.4.2007 11:48:20   
Sandra*
Tanyka: Verjamem, da si jezna, tut jaz mam ful rada otroke, ampak taki mi gredo pošteno na živce, višek vsega pa je da so starši mirno tiho. Bo boljše, bodi vesela, da tvojadva nista taka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.4.2007 11:49:27   
beba76
Ja, Tanyka, eni so res... Pri meni je bla tudi zadnjič enkrat oseda s 4 letnico in mi je bajto razturila. Je kar vlačila igrače po celi hiši iz prostora v prostor. Ampak jaz nisem bila tiho in sem ji pač povedala, da se to ne dela in če si je vzela v roke kaj, kar ni bilo zanjo primerno, sem ji vzelauser posted image . Pol na koncu je pa še morala pospravit. Seveda ni pospravila vsega.
Njena mama pa je tudi samo gledala in bila tiho. Sicer je obiskala pomožno šolo, a to še ni zadostno opravičilo, da bo njen otrok na obiskih počel, kar se mu bo ljubilo. Pa še naših otrok ni bilo doma, ker so bili v šoli in vrtcu, pol pa je problem, ker točno vejo, kje majo pospravljeno kero igračo.  Pa, glavno, da o naši tak pridni...user posted image user posted image

Hruška, nič se ne sekiraj, mene pol peta ni blo gor, pol so me le priklicale in so ful prijazne z mano, kot bi bila zmeriom na čvekanju z njimi. Ni kaj, punce so prva liga (kot Lidluser posted image user posted image )user posted image

Grem otroka nahranit, ker se je pravkar zbudila.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.4.2007 16:41:12   
beba76
NAŠE DETE SE PLAZI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se nekak priplazi do roba blazine, ji po tleh gre super! Sicer hodi rikverc (nazaj), premika pa se! Pa na rokice se že tudi ful opira, ko je na trebuščku, tak da bo počasi...

Moram iti, ker se je nekje zapletla in me "kliče".

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.4.2007 18:37:20   
issa
beba76 bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.4.2007 18:43:03   
issa
user posted image user posted image SARA, ALVIN, PETJAuser posted image user posted image
vse naj naj

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.4.2007 19:21:56   
tiasha77
Lampica - user posted image čestitke za prvo špičko od zobka

Beba76 - user posted image za plazenje

Tanyka - kolk je pa stara tamala, ki je bla na obisku? Sama mam zanekrat samo pozitivne izkušnje z obiski malčkov, kaka bo pa naša pa še ne vemuser posted image

Hruska - ne sekiraj se, ti sam napiš kaj vam dogaja, al pa kej pokomentiraj, če ti glih v učk pade

Bambina - men tud 10 slikic ne bi pomagal da bi sešila kej takega skupuser posted image

Tako, punce, danes sem vas malo "izdala"user posted image user posted image user posted image , z Zojo sva bile na srečanju julijčkov v LJ, pa ne mi zamerit, sej bi (in bom) k vam tudi prišlauser posted image user posted image user posted image , tak da sva obe čist hin, ona zdajle že spi, upam da celo noč, jst pa tud še kumi gledam. Mogoče še pridem kej nazaj, če ne pa čvekajte dalje, bom jutri pri kavici prebralauser posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.4.2007 20:26:55   
tiasha77
Kje ste pa danes, čvekice? Dajete še user posted image  spat?

Sem se stuširala in je pol manj utrujenosti, tak da sem se vrgla pred tv, namesto v posteljouser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 21:27:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.4.2007 21:29:00   
stuhica
no evo sem že tuki!

BEBa hvala ti za poslano dietko! Se mizdi da bi kar bilo vzdržno!? koliko praviš da ti je uspelo shujšati!? Pa akaj potem kaj hitro dobiš kile nazaj!? Mene bolj to skrbi? Pa kolikokrat si ti imela to dieto? user posted image user posted image za vaše plazenje!

PLazenje naš se plazi tako da se skoz obrača, in je ugotovil da, tako nekam pride tako, da sem ga danes ,ko sem ga pustila v dnevni na blazini, našla kakšen 1.5 m stran od blazine in to pri vratih- prav tistega plazenja pa še nima.
Se trudi nekako postaviti na vse 4 pomoje mu bo kmalu kapnilo upam! user posted image

Hojica sem ga dala v njo za 5 minut pa je bil kar navdušen- samo se mi zdi da mogoče res tako kot v knjigah piše otrok stoji bolj na prstkih- tako da mi bo pomoje samo dren delala!
Hruška me veseli da ste zdravi!user posted image Upam da se kaj kmalu vidimo!? Kje je mišika jo tudi že pogrešam?

Tanyika pa kje zbskaš tako lepe čestitke pa te zadevice da popestrijo naš forum! Ful dobro zgledajo vse!user posted image

Lampica - bravo za zobkauser posted image , najbrž bo še drugi kaj kmalu pokukal ven! Mi smo še vedno na dveh zobkih že 2 mesca od novih pa ni sledu!!Se pa slini ful!

Bambina fino da si dala slikice gor da si člkovek lahko bolj predstavlja vse skupi! mislim pa da ne bi bila tak mojster da bi zadevo znala sešit? Kje praviš da si kupla to zadevo - pa upam da tega ni samo v vašem koncu - SPET?user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.4.2007 21:33:01   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

no evo sem že tuki!

BEBa hvala ti za poslano dietko! Se mizdi da bi kar bilo vzdržno!? koliko praviš da ti je uspelo shujšati!? Pa akaj potem kaj hitro dobiš kile nazaj!? Mene bolj to skrbi? Pa kolikokrat si ti imela to dieto? user posted image user posted image za vaše plazenje!

Jst pa še nisem dobilauser posted image , mogoče pa jutri poštar prineseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.4.2007 21:38:45   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Tanyka - kolk je pa stara tamala, ki je bla na obisku?

2 leti in 3 mesece.Jaz mislim, da bi si lahko dala kaj rečtuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.4.2007 21:41:37   
magnolija
Dober večer!
Naj se malo vštulim,pa vprašam,če vašim pikecom tud kaj škriplje v kolenih in kolkih ali je to kaj narobe.Naš je namreč izjemno živi in me skrbi,da se mu je to zaćelo dogajati od preveč brcanja.
Potem bi še vprašala kako poteka hranjenje pri vas.Kaj pridno sedijo in odpirajo ustka ali tudi vaši potrebujejo zraven nekaj, da jih zamoti,npr še eno žličko itd?
Drugače vidim,da vam full pridno spančkajouser posted image
Jaz sem že tako navajena,da se ponoči vsake toliko dojima,da se zjutraj sploh več ne spomnim,če sva se ali sva celo noč prespala.
Pa še nekaj ob tej priložnosti,kako je možno,da že cel mesec kašljamo, pa je baje vse ok, nam je bilo rečeno, da se naj navadimo,ker pri otrocih pač to dalj časa trajauser posted image
Kaj zaj s srečanjem v Mb?

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

se vam zdi?
cupacups

se vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?

da (93%)

ne (7%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!