Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 23:36:02
|
|
|
|
stuhica
|
Bambina ja glede službe; ma pridno pošiljam prošnje okoli, samo tudi to ne bi imelo smisla, da grem nekam drugam in takoj zanosim ne vem no, če bi se pa zgodilo ,ja bog pomagaj, bi pa še enga imeli hvala bogu ! Ma, mam skoraj tak filing,da ko bom kak job zamenjala, se bo pa prjelo kr samo od sebe in ne bo nobenih težav, kot jih je bilo prej 101 težava pri zanositvi in pa z IMN! Noro sploh nevem kaj in kako- v glavnem jaz bom iskala službo, če jo dobim ok, če ne grem za 4 ure delat tolk, da bom vsaj za del položnic zaslužla ,potem pa po novem letu spet v akcijo še za kakega malega lumpa al pa lumpiko!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 23:36:27
|
|
|
|
sončnica13
|
no jest grem tud spat, da ne bom čist crknena jutr . Lahko noč!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 3.4.2007 23:41:57
|
|
|
|
stuhica
|
lahko nočko punce- jaz grem tud v horizontalo!!! Grem našga fehtat če me mal zmasira po galvi ker me boli t a moja buča!?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 7:35:36
|
|
|
|
Tanyka
|
Seznam avgustovk in naših sončkov 01.07. NIK najina pikica 23.07. AJDA miši 27.07. ŠPELA moj sonček 28.07. ZOJA Tiasha77 SARA hruska 01.08. PIA Polly 03.08. TIA tija75 04.08. ALVIN stuhica PETJA HuAnita SARA andrejaz 06.08. LARA Nea 07.08. ANEJ issa 08.08. MARK Sandra VAL Vesna ŽAN saraja 09.08. LUKA Ptica 10.08. KIAR dalia ANEJ Tia 27 12.08. HANA binabona 13.08. NIK sončnica13 TILEN Samoyedka 14.08. LORIS L & L MAŠA bambina 16.08. AZRA melitkica 17.08. KIMI goda13 19.08. AJDA piscancek 20.08. ENYA matejas 23.08. ANA MARIJA mojcab 27.08. MAJ Nisaa 29.08. NIKA saranika 31.08. TIA beba76 01.09. LOTI TODI 03.09. RENE Tanyka
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 7:43:20
|
|
|
|
Tanyka
|
Kaj danes pa še vse spite, ko pozno v noč čvekate? . Pri nas je bila noč dokaj mirna , sem se fino naspala . SARA, ALVIN, PETJA vse naj Nič, grem Laro zrihtat za v vrtec, in potem, ko pridem nazaj se še kaj tipkamo ČAO ČAO
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 8:16:36
|
|
|
|
beba76
|
Ja, ste ble kar pridne včeraj. Je kar trajalo, da sem vas prebrala za nazaj. Sem pa zdaj vse na tekočem - o novem računalniku za Godo, o Stuhicini morebitni nosečnosti in iskanju nove službe (zakaj bi pa jo rada menjala?), , skratka o vsem. Mi smo vstali že ob pol sedmih in bo čez kako urco ali pa malo več že čas za prvo dnevno spanje - nekatere lenobice pa boste se takrat šele zbudile. Blagor vam! Stuhica dieto za danes maš na ZS, upam, da si že našla. Me računalnik zafrkava in mi tak počasi dela, da sploh nimam volje biti tu. Pa prej kot ga bo moj spucal virusov, bo še tudi minilo časa... Grem se z malo malo poigrat, pol pa se vam še kaj javim, da prebrodim čas in ne študiram na hrano. Matr, je danes neki gnili dan!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 8:18:50
|
|
|
|
beba76
|
SARA, ALVIN, PETJA vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 10:28:29
|
|
|
|
sončnica13
|
Petja, Alvin in Sara, vse naj naj!!! Mi smo vstali ob 8-ih, zdaj pa spet spimo pa je prov fino ker mi ne bo treba nič kuhat, ker imam sadni dan . Tako, da ko se mali zbudi bova šla malo ven, če ne bo do takrat že dež padal, sem blča ravnokar zunaj pa je že blo nekaj kapljic . Lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 10:52:12
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Dober dan. Punce, stran 137 . Jaz vam res ne uspem sledit. Upam, da niste hude, da kar takole potem vmes uletim in vas samo na hitro pozdravim! Mi smo skoraj zdravi. se je danes parkrat sama posedla, pa na vse štiri se postavlja. Pa zavese smo dobili v stanovanju. Aja, zobka pa še vedno nimamo nobenega. To je na kratko to. Lepo vas pozdravljam!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 11:19:33
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruska Mi smo skoraj zdravi. se je danes parkrat sama posedla, pa na vse štiri se postavlja. Pa zavese smo dobili v stanovanju alarm-že letim!!!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 11:35:35
|
|
|
|
Tanyka
|
Sem misla že prej prit malo počvekat, pa sem imela obisk.Bi lahko rekla iz divjine. Od sestrične "frocla" je kot divja zverca.Jaz sem misla že vmes it pojest en tablet za živce.Naštima vse mogoče.Prava šmrklja razvajena .Imam ful rada otročke, ampak to to pa je višek vsega.Ona pa tudi mirne volje sedi, pije kavo, pa ji nič ne reče.Jaz pa si bom morala zdaj vzet 2 uri cajta, da vse pospravim na svoje mesto .Čimmanj takih obiskov Jaz si moram malo živce odpočit, pa zadihat, in to mi rata tu na rr........... Pišite kaj....... No zdaj pa moram it res hišo postavit nazaj v normalno stanje
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 11:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 11:46:16
|
|
|
|
lampica
|
Tanyka ti nič ne zavidam. Jaz tud sovražim to, da otroc počnejo kar hočejo, starši se pa obnašajo kot da ni nič. Pol pa rabiš, kot praviš, dve uri da sebe najprej v red spraviš pol pa še bajto. Goda13 midve bova pa kar skupaj pile! A veste spet se moram pohvalit. Naš mulček je dobil prvi zobek. Sicer ni še čist zunaj, se pa vidi že š****. Sedaj pa je še vse prej v ustah kot je bilo. Pa siten. Najrajši bi ibl skoz na nogah in tekal po bajti. Hojca velja samo nekaj časa potem pa spet, mami tekaj z mano. Drugače sem pa bila včeraj v lekarni, da sem dobila nekaj proti kašlju. Ponoči ful kašlja. pa drugače pri nas ni vroče, zato ni mogoče, da bi bil preveč suh zrak. Dobila sem kapljice Sinacod. če pa ne bo bolje pa bo treba k zdravniku. Zdaj p ares grem čistit. Čeprav se mi nič ne da. lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 11:48:20
|
|
|
|
Sandra*
|
Tanyka: Verjamem, da si jezna, tut jaz mam ful rada otroke, ampak taki mi gredo pošteno na živce, višek vsega pa je da so starši mirno tiho. Bo boljše, bodi vesela, da tvojadva nista taka!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 11:49:27
|
|
|
|
beba76
|
Ja, Tanyka, eni so res... Pri meni je bla tudi zadnjič enkrat oseda s 4 letnico in mi je bajto razturila. Je kar vlačila igrače po celi hiši iz prostora v prostor. Ampak jaz nisem bila tiho in sem ji pač povedala, da se to ne dela in če si je vzela v roke kaj, kar ni bilo zanjo primerno, sem ji vzela . Pol na koncu je pa še morala pospravit. Seveda ni pospravila vsega. Njena mama pa je tudi samo gledala in bila tiho. Sicer je obiskala pomožno šolo, a to še ni zadostno opravičilo, da bo njen otrok na obiskih počel, kar se mu bo ljubilo. Pa še naših otrok ni bilo doma, ker so bili v šoli in vrtcu, pol pa je problem, ker točno vejo, kje majo pospravljeno kero igračo. Pa, glavno, da o naši tak pridni... Hruška, nič se ne sekiraj, mene pol peta ni blo gor, pol so me le priklicale in so ful prijazne z mano, kot bi bila zmeriom na čvekanju z njimi. Ni kaj, punce so prva liga (kot Lidl ) Grem otroka nahranit, ker se je pravkar zbudila.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 16:41:12
|
|
|
|
beba76
|
NAŠE DETE SE PLAZI!!!! Ko se nekak priplazi do roba blazine, ji po tleh gre super! Sicer hodi rikverc (nazaj), premika pa se! Pa na rokice se že tudi ful opira, ko je na trebuščku, tak da bo počasi... Moram iti, ker se je nekje zapletla in me "kliče".
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 18:37:20
|
|
|
|
issa
|
beba76 bravo
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 19:21:56
|
|
|
|
tiasha77
|
Lampica - čestitke za prvo špičko od zobka Beba76 - za plazenje Tanyka - kolk je pa stara tamala, ki je bla na obisku? Sama mam zanekrat samo pozitivne izkušnje z obiski malčkov, kaka bo pa naša pa še ne vem Hruska - ne sekiraj se, ti sam napiš kaj vam dogaja, al pa kej pokomentiraj, če ti glih v učk pade Bambina - men tud 10 slikic ne bi pomagal da bi sešila kej takega skup Tako, punce, danes sem vas malo "izdala" , z Zojo sva bile na srečanju julijčkov v LJ, pa ne mi zamerit, sej bi (in bom) k vam tudi prišla , tak da sva obe čist hin, ona zdajle že spi, upam da celo noč, jst pa tud še kumi gledam. Mogoče še pridem kej nazaj, če ne pa čvekajte dalje, bom jutri pri kavici prebrala .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 20:26:55
|
|
|
|
tiasha77
|
Kje ste pa danes, čvekice? Dajete še spat? Sem se stuširala in je pol manj utrujenosti, tak da sem se vrgla pred tv, namesto v posteljo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 21:27:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:29:00
|
|
|
|
stuhica
|
no evo sem že tuki! BEBa hvala ti za poslano dietko! Se mizdi da bi kar bilo vzdržno!? koliko praviš da ti je uspelo shujšati!? Pa akaj potem kaj hitro dobiš kile nazaj!? Mene bolj to skrbi? Pa kolikokrat si ti imela to dieto? za vaše plazenje! PLazenje naš se plazi tako da se skoz obrača, in je ugotovil da, tako nekam pride tako, da sem ga danes ,ko sem ga pustila v dnevni na blazini, našla kakšen 1.5 m stran od blazine in to pri vratih- prav tistega plazenja pa še nima. Se trudi nekako postaviti na vse 4 pomoje mu bo kmalu kapnilo upam! Hojica sem ga dala v njo za 5 minut pa je bil kar navdušen- samo se mi zdi da mogoče res tako kot v knjigah piše otrok stoji bolj na prstkih- tako da mi bo pomoje samo dren delala! Hruška me veseli da ste zdravi! Upam da se kaj kmalu vidimo!? Kje je mišika jo tudi že pogrešam? Tanyika pa kje zbskaš tako lepe čestitke pa te zadevice da popestrijo naš forum! Ful dobro zgledajo vse! Lampica - bravo za zobka , najbrž bo še drugi kaj kmalu pokukal ven! Mi smo še vedno na dveh zobkih že 2 mesca od novih pa ni sledu!!Se pa slini ful! Bambina fino da si dala slikice gor da si člkovek lahko bolj predstavlja vse skupi! mislim pa da ne bi bila tak mojster da bi zadevo znala sešit? Kje praviš da si kupla to zadevo - pa upam da tega ni samo v vašem koncu - SPET?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:33:01
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica no evo sem že tuki! BEBa hvala ti za poslano dietko! Se mizdi da bi kar bilo vzdržno!? koliko praviš da ti je uspelo shujšati!? Pa akaj potem kaj hitro dobiš kile nazaj!? Mene bolj to skrbi? Pa kolikokrat si ti imela to dieto? za vaše plazenje! Jst pa še nisem dobila , mogoče pa jutri poštar prinese
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:38:45
|
|
|
|
Tanyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 Tanyka - kolk je pa stara tamala, ki je bla na obisku? 2 leti in 3 mesece.Jaz mislim, da bi si lahko dala kaj rečt
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:41:37
|
|
|
|
magnolija
|
Dober večer! Naj se malo vštulim,pa vprašam,če vašim pikecom tud kaj škriplje v kolenih in kolkih ali je to kaj narobe.Naš je namreč izjemno živi in me skrbi,da se mu je to zaćelo dogajati od preveč brcanja. Potem bi še vprašala kako poteka hranjenje pri vas.Kaj pridno sedijo in odpirajo ustka ali tudi vaši potrebujejo zraven nekaj, da jih zamoti,npr še eno žličko itd? Drugače vidim,da vam full pridno spančkajo Jaz sem že tako navajena,da se ponoči vsake toliko dojima,da se zjutraj sploh več ne spomnim,če sva se ali sva celo noč prespala. Pa še nekaj ob tej priložnosti,kako je možno,da že cel mesec kašljamo, pa je baje vse ok, nam je bilo rečeno, da se naj navadimo,ker pri otrocih pač to dalj časa traja Kaj zaj s srečanjem v Mb?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
se vam zdi?cupacupsse vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?da (
93%)
ne (
7%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!