Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:43:59
|
|
|
|
Tanyka
|
Našemu malčku gredo 3je zobki naenkrat ven .Revček je tak sitn Spodaj še čist malo manjka pa bo zunaj.Zgoraj pa ima že vse belo in napeto MAGNOLIJA-od kod ste?
< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.4.2007 21:44:11 >
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:46:58
|
|
|
|
magnolija
|
Razvanje. Mi pa že cel teden čakamo,da pride ven drugi zobek.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:49:03
|
|
|
|
stuhica
|
TAnyika ja bravo za zobke! Uh naš ima samo dva pa že tako fajn ugrizne ! Magnoslija tebe pa že dolgo dolgo ni bilo pri nas a drži!?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:50:29
|
|
|
|
Tanyka
|
Oh ti zobki Hčere ni mučilo čisto nič pa jih je pozneje dobila.So kukali en za drugim ven kot zvončki
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 21:50:49
|
|
|
|
magnolija
|
Ja, Stuhica, aktivno me res že dolgo ni bilo,sem pa vas pasivno ves čas spremljala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 21:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:03:42
|
|
|
|
Tanyka
|
Grem proti postelji, sem ful prehlajena .Ve pa pridno čvekajte, da bom imela ob jutranji kavici kaj brat .
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:04:42
|
|
|
|
beba76
|
Dieta bo, ker se je naš poštar očitno odločil, da prekine stavko. Moram hitro izkoristit gužvo, da mi spet ne neha delat. Takoj ko to napišem, grem v Akcijo. Stuhica ni tak enostavno, kt zgleda. Ko maš samo dva jajčka za kosilo, si pol lačen ko . Ali pa sem lačna mogoče zato, ker zmerom mislim na naslednji obrok? Probaj. A si že začela?? Če ne, počakaj pa po praznikih začni Jaz sem shujšala 5 kil, ampak meni grejo ful počasi dol. Pri mami je blo bolj uspešmo (ma pa tudi malo več viška, kot jaz...) Tanyka bravo za zobke!! Kaj pa je to?? Mi tega še nimamo . Glede slikic te pa tudi jaz pohvalim - lih prej sem študirala o tem in prišla do zaključka, da naš čvek po tvoji zaslugi najbolj pestro zgleda! Bambina to zgleda ful zakomplicirano! Bom mami pokazala, če ona kaj "potegne" iz tega. Magnolija pozdravljena Tak, zaj pa vam pošljem te diete, pol pa grem med rjuhe - sem se tak lepo podepilirala in uredila, da pa menda danes bo kaj. Ma moj jutri RD in mogoče kaj pričakuje že danes Fajn čvekajte! Nočko!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:15:20
|
|
|
|
stuhica
|
oh beba beba ti ti ti porednica! Evo sedaj se sploh ne čudim od kje ti 4 otročki Koliko otrok pa misliš še imeti ? Sej res koliko jih moraš imeti da ti ni treba več delati - 5 al 6? A pri 4 - ih so vsaj kake ugodnosti al ni nič Bambina moram prav mojga naštimat da bova kupla verjetno upam no, še prej bom pa našo mami vprašala kako se ji zdi da bi to ona sešila? Se mi zdi kar praktična zadeva sploh če kam greš - no ti imaš več izkušenj Bambina se ti zdi primerna zadeva in t i ni žal za nakup?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:20:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:31:29
|
|
|
|
goda13
|
Evo mene. Končno sem si priborila računalnik
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:35:40
|
|
|
|
andrejaz
|
Ojla punce Ja punce hvala za čestitke za 8 mesecev, vsem ostalim pa čestitke za zobke, plazenje, postavljanje na vse 4,.... Naša Sara še zmeraj nima kakšnega interesa po plazenju ali postavljanju na vse 4. No enkrat je šla ritensko za kakih 15cm Bambina - hvala za slikice od sedežka. Ma si čisto dobro ne predstavljam kako je to narejeno.Ali lahko prosim daš še Mašo notri sedet in to poslikaš od spredaj, zadaj in od strani.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:38:00
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Ojla goda! Kaj je novega? Smo šli zjutraj tašči naročit nov avto. Našadva sta se skoraj že odločila za hišo še lokacija je pod vprašajem. Pa sestra ima tut namen hišo kupit.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:42:00
|
|
|
|
andrejaz
|
Pa še nekaj - sem bila danes prav žalostna. Dopoldan peljem Saro na pregled krvi, ker so ugotovili ko je bila v bolnici da je slabokrvna. In sedaj sem ji 1 mesec včasih tudi skoraj na silo zlivala železov sirup v usta. Jesti pa je tudi kar dosti začela - pa vsak dan meso ali rumenjak,.. skratka stvari ki povečujejo železo. In tako grem jaz vsa vesela danes na kotrolo trdno prepričana kako se je njena kri popravila in doživim šok. Stanje skoraj nespremenjeno. Sploh nisem mogla verjeti. Sedaj smo dobili drug sirup. če bo bolj koristil, če ne pa v bolnico na železove inekcije
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:42:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:44:00
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina goda - kaj sedaj boste zidali ali kupili? Naša dva bosta zidala, sestra pa kupila. Ne vem, kaj je letos z vsemi sam neke hiše. No pa še tašča bo gradila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:44:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:45:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:46:35
|
|
|
|
goda13
|
Eni so, eni pa nismo Sej mami in očetu ne preostane drugega, ker sta prodala stanovanje
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:46:56
|
|
|
|
sončnica13
|
Ja Tanyka, ti prav nič ne zavidam, tud k nam so včas hodil moj bratranc s familijo-3 otroc pa čist brez kontrole, no zdaj pridejo mogoče 1x na leto-za znoret res, pol bi pa nazadne še igrače najraje vsak eno za sabo vzel starši pa nič. Nazadnje ko so bli tu so ful prižigale in sklaplale luč, onadva sta pa mirno pila kavico, kot, da ni nič, pol sn pa kar rekla, da če ju mot bom pa žarnico ven vzela-sta me še tastara dva mal čudn pogledal-hallo!!! pa za zobke. Lampica- za prvi zobek. beba- za plazenje mangolija-našmu ful poka v kolenih pa ne vem če zarad tega, ker men tud naš nima nič v rokah ko je, pa pridno odpira usta, če je pa prepočas, pa prav mam-mam
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:50:35
|
|
|
|
goda13
|
Sm najdla še eno mojo tortico
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 4.4.2007 22:50:35
|
|
|
|
TODI
|
Čerr!! Madona me ni par dni pa sem porabla skoraj uro, da preberem za nazaj!!! Berem beba, da spet zabavaš folk in to brez mene!! . A se še spomneš, kako smo jih v pričakovanju in sem potem jaz rekla da grem kar na kolo in da bom mogoče pa le potem rodila in se je kar ena oglasila, da to pa mi ne priporoča . No pa sem te spoznala tudi v sliki. Matr dobr zgledaš!! Tanyika čestitke za seznam . Hvala vsem za čestitke za Loti. Smo mal igrali penzjoniste v toplicah, ohh kako je pasalo da se mal odklopiš, bi kar ostala!! Stuhica a si me ti spraševala kaj študiram---- ekonomijo Andrejaz a sem ti že rekla, da te Sonja pozdravlja?? Ma mam tolk enga učenja, da več nevem kje se mi glava drži in komu kaj rečem. Čestitke vsem, ki ste te dni in še boste praznovali 8 mesecev!!,
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2007 22:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Podpis izvidaMilaJAli vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?ne (
27%)
da (
42%)
nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (
30%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!