|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
30.3.2007 21:32:15   
Nisaa
oJ!

Se še jst javim po dolgem cajtu  da mal popravim povprečje med fantki in punčkami .Mi bomo mel fantka  ni pa nč čudnga ker itak na veliko fuzbal špila v buhu...
Drugač pa vse ok  na zadnjem pregledu sm mogla cuker pit  test  ane pa zgleda da je ok ker me niso nič klical da kej ni vredu  hvala bogu.Bom pa mogla mal manj začet jest ker zdej gre pa tole prehitro gor mam že 6+ ziher pa nebi blo tolk hudo če nebi že od prej dost mela ,sej zdej k je slabo vreme pa sploh samo jem k  je sonce me vsaj doma ni  sem cel dan zuni k je pa dež je pa noro!!!
No se še kej javim papa

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.3.2007 22:13:45   
rumba
Dober večer!
Od kje se je vzelo to šutasto vreme??? Sem fuuul utrujena in sem pol popoldneva odspala. Hja, morala sem izkoristiti, ker je bil user posted image  za spremembo enkrat pred nočjo doma user posted image . Pozno popoldne sem šla v H&M, ker sem morala nabaviti še ene cunjce za oba mulčka, pa sem se ustavila tudi pri polici za novorojenčka - sem že držala v rokah en kompletek št.56, pa ga na koncu vseeno nisem vzela. Ma me je melo.... Sej imam še ful starih cunjc, a user posted image  bom vseeno kupila kaj novega. Prejšnjič sem obakrat vedela spol in je bilo ful lažje, v nevtralnih barvah pa ni neke velike izbire. Bom še malo potrpela. user posted image
Kilogramčki: pri meni nekje +5. Manj kot v prejšnjih user posted image . V bistvu bi bila vesela še kake kilce več. Ob dojenju gre itak prehitro dol. Tudi trebuh se mi zdi, mi nikamor ne rasteuser posted image .
Joj, da je ena julijka že rodila?! Upam, da bo z njo in pupiko vse ok. Si ne morem predstavljati... Za obe pa še nekaj user posted image user posted image user posted image  za srečo.
Giras, dobrodošla in user posted image  za pogum, da si se le oglasila.
Poldy, jaz sem v 1user posted image  z operacijo bulice pri trtici kar dolgo odlašala, da je zrasla že za cel lešnik. Pol sem pa le šla. Je bil vse ok. user posted image  da si se takoj odločila. Bo kmalu bolje!
Zvesta, ti pa kar golorita user posted image . Ja, glavno, da se bolje počutiš. Spalnih srajc pa jaz ne maram, ker mi itak zlezejo gor do vratu in bi ravnotako bila goloritauser posted image . Sicer pa sama še brez problemov nosim navadno pižamo.

Spanje ponoči: Kako kaj spite? Vam user posted image  pustijo spati? Jaz moram večkrat na WC in pol mi user posted image  začne tako noreti in se razmetavati, da nikakor ne morem nazaj zaspati. Ni važno na kateri bok se vležem, vedno brca ravno tja! Pol ga pa božam in čezčas (lahko tudi pol ure) se za silo umiri. Že sedaj mio nagajauser posted image . Ali pa navaja na nočno bedenje...

Zdaj se pa res grem malo stisniti k user posted image , ki me vsak večer tako čaka, kdaj ugasnem računalnik.user posted image
Pa-pa! 

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
31.3.2007 0:30:08   
Freycha
No, zdaj je pa menda že čas, da se tudi sama kaj javim, ne? Z mano je vse ok, le zadnje čase nimam takega dara pisati. Pa tudi po pravici povedano ni kaj novega. Dita še vedno vztrajno nabija v mehur in danes sem imela občutek, da se bo morda obrnila z glavico navzdol ali vsaj v prečno lego, pa ni bilo nič od tega.
Sicer pa se mi je trebuh dvignil in mala ne leži več tako nizko, kot je. Vsaj občutek je tak....

Joj, že zdavnaj bi mogla iti spat, ker moram zjutraj zgodaj vstati, pa se mi še kar ne gre....
BTW zadnjič je ena od nas obupavala, da mora kuhati za rojstni dan. No, nekaj takega tudi mene čaka. Sicer "samo" za 6. ljudi, ampak v življenju še nisem kuhala za toliko ljudi.

Punce upam, da ste ok in da vam bušiji pošteno rastejo. Jaz sem tudi že pridelala dobrih 6 kg in mi teža kar lepo raste. Ampak se ne obremenjujem s tem........

Giras dobrodošla! BTW menda ni tvojemu možeku ime Primož?
Namreč moj bratranec in njegova žena (iz obale) pričakujeta naraščaj in menda naj bi bilo to ravno 7.7.... pa si ne morem, da ne bi takoj povezala....

Neposredna povezava do sporočila: 1953
31.3.2007 15:12:22   
kapica
Rumba, ja to z spalno srajco imas prav, da gor zleze. Mene tudi moti ta hudic, ampak vcasih pa se mi zdi fajn za spremembo nosti srajcko. Se mi zdi da sem bolj seksi nouser posted image , ko pa v pizami.  Z spanjem ponoci nimam tezav, na sreco, zaenkrat vse okej. Ce morem ponoci vstat, mali nekaj mrda, ampak ne tako, da ne bi vec nazaj zaspalauser posted image .
Freycha, saj jaz tudi nisem iemla kaj vec ljudi, pa mi je bilo vseeno napor. Pac se mi zdi hecno, da mores ti na roj. dan delat, namesto nekdo drug zate. No, upam, da bos v redu prenesla user posted image .
Nisaa, cestitke za user posted image .
Danes je tudi pri nas taksen dezeven dan, sem tik pred popoldanskim spancem, da imam zvecer se nekaj energije za mojga dragega user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
31.3.2007 15:17:56   
*maja
Evo še mene user posted image . Pri nas imamo že dva dni obsedeno stanje. Najprej tastarejša pokasira vročino pa vneto grlo, potem še ta mau dobi vročino in vneto grlo, smo imeli celo noč žurko. No letimo danes v ZD in pristanemo na škrlatinki. Po brhu dobijo pa vsi trije antibiotik, pa čeprav najmaljša sploh ni zbolela user posted image . In tako bom imela žurko naslednjih 10 dni, ko bojo vsi trije lepo domma namesto v vrtcu. Jupi bo veselo...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.4.2007 18:26:36   
*maja
Ja madona punce kaj ste se kar zgubile ta vikend...ni ne duha ne sluha o nobeni julijki user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.4.2007 19:18:42   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image
17. Anonimna2
19. Bety
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 6 user posted image user posted image        in       53 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 13 user posted image

in fantki se pribižujejo   user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

[/quote]

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
1.4.2007 19:19:18   
siskamiska
no jaz sem tukaj user posted image .
Nekaj me pritisk daje že celo popoldne user posted image , zgleda da bo spet dež.

Dopoldne sem jo mahnila na sprehod, popoldne pa lenarimuser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.4.2007 19:26:47   
Jelenche
punceeeee

rodila sem  user posted image  user posted image   user posted image

hehehe 1. april user posted image
No mal heca mora bit.
*maja, boga, upam da bo vsem skupaj kmalu bolje!
rumba, kako so tamali, je bolje? Jaz spim kar ok, ni brilijantno, a vseeno ok.
zvesta,... sicer ne spim naga ker se mi zdi da mam prepih tam spodi user posted image , se pa zato cel dan ko sva doma sprehajam v spodnjicah okol ... mi je full dobr ker me nič ne veže.

hej babe res je en drekec s tem vremenom, danes sva šla z dragim igrat mal košarko, no ... on je igral, jaz sem samo mal metala na koš ... in sem mislila da bom umrla, ... tak nek čuden pritisk je da me kar vse dol tiši. Pa še grlo me je neki začelo bolet.

uuuu jaz bom tut kmalu imela rojstni dan. Točno danes teden. jeee.

cmoka vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.4.2007 19:56:41   
baja*
Pozdravljene!

Joj, kak sem jaz zmatrana!! Noge me še komaj gor držijo (no, trenutno sem parkirana na ritiuser posted image ). Danes sem bila trikrat na sprehodu. Mi je full pasal sveži luft. Popoldne pa sva z dragim imela obisk. Prišla je cela njegova žlahta: mama, ata, sestra, njen fant in njuna dvojčka. Maladva sta tak cartikuser posted image (stara sta dobrih 5 mesecev).
Zdaj pa grem v hladilnik poiskat kakšno dobroto, pol pa na kavč pred TV. Upam, da bo kak dober film.
*maja, tvojim pa želim čim prejšnje okrevanje. user posted image
čao

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
2.4.2007 7:50:05   
rumba
Dobro jutro in user posted image  !
Pa sem spet v službi. Aneja (je že boljši, smo še krastice)  smo peljali na Koroško za en teden, Hano pa k noni na Primorsko, dokler ne dobi pikic. Tako da sva saaaamaaaauser posted image . Medeni teden, bi kdo rekel. Ja pa ja da.... bova verjetno kar cele dneve v službi, no.... vsaj  user posted image  bo zagotovo... user posted image .
Upam, da bo kaj boljše vreme, da me kaj ven potegne.
A so vas kaj nahecali včeraj? Po resnici povedano, sem prav pozabila, da je bil 1 april. Šele pri TV dnevniku mi je potegnilo.

Ajd, uživajte, pa upam, da bomo danes kaj bolj zgovorneuser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
2.4.2007 10:00:52   
Freycha
dobro jutro!!

Včeraj zvečer in ponoči je deževalo, danes pa tak sonček zunaj user posted image user posted image user posted image  tega se lahko samo veseliš!

Joj punce, a se zavedate, da se že približujemo zadnjemu trimesečju??user posted image  Kako gre hitro!!

Pri meni je pa moja mala poštudirala, da če se postavi prečno, jaz uživam, ker gledam nogico, kako tišči kožo navzven. Full se že lepo vidi njene brcike s prostim očesomuser posted image user posted image  

Sicer pa spet nič novega, rojstni dan in kuhanje sem preživela, včeraj sva šla gledati eno komedijo, danes malo uživanja in popoldne telovadba, jutri imam pa zopet pregled pri G. Moram jutri natančno povedati kdaj začnem z dopustom, da mi do takrat podaljša bolniško........

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
2.4.2007 10:15:04   
Anonimen
Hej, punce...

Lep pozdrav od ene lenobe. Zaspana. Ampak upravičeno. Mi je dragi zbolel in sme ga cel vikend cajtala, danes ponoči pa preoblačila na pol ure, saj je švical ko konj, zeblo pa ga je kot psa. Je bil pokrit z dvema odejama, dvema kocama, na koncu sem že jaz na njem ležala, pa je še zmeraj šklepetal. Od njega pa je teklo v potokih. Saj danes je bil pa malo boljši in je šel v službo, pol gre pa k zdravniku, če ne bo mogel delat.

Jaz sem pa zdaj popapala kosmiče, pa jogurt, zdaj grem pa po navodilih Pušenjaka malo dremat. :)

Aja, moja beba je pa že več kot teden mirna. Saj brca, ampak nič intenzivno. Spet se nič z rokami ne čuti, nič se bušek ne premika, samo mehurčke čutim, kot na začetku. Lenobica kot mama....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
2.4.2007 10:21:14   
bačko
En dober dan!
Končno malo sonca.Prav lepo je videti ko posije sonce.Ko bi že enkrat bila prava pomlad.Sita sem že bund in žab.
Jaz ponoči kar dobro spim.Če se slučajno zbudim in grem na wc potem pa tudi user posted image zbudim in mi potem malo ponagaja, potem pa zaspi.Najbolj aktivna je okoli 11 ure dopoldne in okoli 20 ure zvečer.To sem že pogruntala.
Mene pa trenutno še nič ne veže.Sploh pa imam spodnjice take ki so pod trebuhom in me nič ne motijo.Vsaj zaenkrat.
Jutri pa imam pregled.Da vidimo kaj bo G lepega povedu.
Nekaj pa me zanima.Kdaj moraš dati G da ti potrdi za PDP za uveljavitev porodniške.Jaz mu bom kar jutri dala in bom videla kaj bo dejal.Rada bi to čim prej zrihtala.
V soboto smo postavili pojsteljico in previjalno mizo.Prav vesela sembila ko sem videla kako to lepo zgleda.Kupiti moram samo še baldahinček in bo popolno za našo user posted image .
Lepo se imejte in pa pauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
2.4.2007 10:54:51   
corfu
Dober dan

Jaz zadnja dva dni spet preživljam z neznosno migrenouser posted image  že komaj gledam, ponoči me je pa tako bolelo, da mi je šlo na bruhanje, spala pa tako nisem ničuser posted image . Danes popoldne imam predavanje od štirih do osmih, v sredo izpit o katerem nimam ŠE pojma, zvečer pa me dragi mož pelje v kino, v četrtek imava z sinom frizerja v petek pa končno za pet dni odrinemo v topliceuser posted image user posted image user posted image

Sama nosečnost poteka OK, zredila sem se za +7kg, sem pa 25/4. Čas res hitro beži in se mi zdi, da me že vse lovi, pa toliko bi rada še postorila.

Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
2.4.2007 11:19:49   
baja*
Hej!

Da se še jaz malo javim... Glih sem s sprehoda in me je spet tak zmatralo. Kaj ve se tudi tak hitro utrudite? Saj ni panike, edino noge me začnejo full bolet pa zatekat. Eh, sej bo.
Ja, končno spet sonce. Je čisto drug filing. Pa drevesa že počasi zelenijo, naša črešnja že male cveteke poganja:) Mene pa razganjauser posted image . Juhuhu, pomlad je tu!user posted image  Rumba, najlepši cajt sta si izbrala za medeneuser posted image .
Freycha, vse najboljše! user posted image
Bačko, moj user posted image  pa je najbolj aktiven med enajsto in eno ponoči. A mislite, da bo pol imel tud tak ritem spanja in budnosti? Bo zgleda bolj nočni tip (po mamici in atiju).
Corfu, saj bo šlo na izpitu. Bomo vse julijke stiskale pesti zate!

Pa lep dan vsem user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
2.4.2007 15:00:54   
rumba
Kje pa ste danes? A se vse martinčakte na sončku (kjer ga seveda imate)?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
2.4.2007 15:09:19   
Afnica
Hello!!

Kak ste?

Zanima me ali greste Mariborčanke kaj v materinsko šolo??? Freycha? Zvesta? Za ostale pa niti ne vem od kje ste. Jaz sem iz Rogaške, ampak bom vseeno šla v Mb, ker pri nas je to bolj poredko.

No, zanima me zato, ker se začne ju3???!!!

ODDELEK ZA PERINATOLOGIJO Službe za ginekologijo in perinatologijo SBM vabita na šolo za bodoče starše.
Namenjena je nosečnici in partnerju pri pripravi na porod, poporodno obdobje ter negi in prehrani novorojenca. Razpored posameznih predavanj za vsako skupino dobite na prvem srečanju. Predavanja potekajo v 16. etaži kirurške stolpnice ob 18.00 uri in sicer 7-krat po dve uri. Osvežilno pijačo prinesite s seboj.
Prijavete se lahko pri informatorki porodnišnice v avli od ponedeljka do petka med 11.00 – 14.00 , na tel. št. 321 21 88, ali na elektronski naslov perinat.neo@sb-mb.si. Dodatne informacije pri vodji šole, Zlatki Marzidovšek na tel. št. 321 22 09.

ZAČETNE SKUPINE
  • 09.01.2007 – 31.01.2007
  • 06.02.2007 – 27.02.2007
  • 06.03.2007 – 27.03.2007
  • 03.04.2007 – 20.04.2007
  • 08.05.2007 – 25.05.2007
  • 05.06.2007 – 22.06.2007
  • 04.07.2007 – 21.07.2007
  • 07.08.2007 – 24.08.2007
  • 04.09.2007 – 21.09.2007
  • 02.10.2007 – 19.10.2007
  • 06.11.2007 – 23.11.2007
  • 04.12.2007 – 21.12.2007

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
2.4.2007 15:09:44   
siskamiska
no se bom pa jaz malo javila, glede na to da se druge nočeteuser posted image .
Dobila sem še drugo posteljico user posted image , sicer je stara okrog 20 let, ampak je fuuul podobna tisti ki jo že imava ( no ta je pa 31 let stara user posted image ). Skor čist enake barve in zelo podoben vzorec ima tako da se m zelo vesela user posted image user posted image . Pa še zelo je ohranjena in vredna svojega denarja ( 30 evrov).

Počasi sem malo že začela pripravljat za kosilo, pa govejo župco sem že skuhala danes, tako da se moram kar malo pohvalit.user posted image

No kje ste julijke???????? Pa se ja ne bomo pustile da nas izpodrinijo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
2.4.2007 15:20:05   
rumba
user posted image aaaaaaaa, nisem samauser posted image
Afnica, ti pa že kar v materinsko šolo? Ja, verjetno bo tebi maja še težje tam sedeti, kot ostalim. user posted image
siskamiska, dobro si to zrihtala s posteljicama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1970
2.4.2007 15:25:14   
siskamiska
Jaz grem tud jutri v materinsko šolo user posted image user posted image .
Maja bom pa rajš na morje pobegnila, junija pa verjetn kr v porodnišnico user posted image .

malo heca mora bit. Si ne predstavljam kakšna bom čez 1 mesec in da bi mogla še v klopi sedet - ni šans! Že zdaj me preveč zabava poskakovanje trebuha, najrajš mi nagajata ko sem v avtu na kakšnem semaforju, potem se pa začnem z njima igrat in pozabim spelat, ko je zelena user posted image user posted image , posledice verjetno poznate.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
2.4.2007 16:20:56   
Freycha
Jah midva sva imela namen iti maja v šolo in verjetno bova tudi šla. Če se ne motim, ko sva z Zvesto govorili, je tudi ona rekla, da gre maja.......

Kaj ve greste že sedaj? meni je malo prezgodaj še.........

Neposredna povezava do sporočila: 1972
2.4.2007 16:41:20   
Anonimen
Afnica, jaz bom šla v materinsko šele maja.... Mi je sedaj še prezgodaj.... Zate, ki imaš dvojčke, bo pa menda zdaj res pravšnji čas....

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
2.4.2007 21:54:53   
kapica
Corfu drzim pesti za izpit user posted image user posted image user posted image .
Zvesta, upam da bo slo tvojemu dragemu cimprej bolje. Kr naprej ga tako cartajuser posted image .
Jaz sem bila za vikend in danes precej zaposlena v sluzbi, sedaj pa lahko dva dni doma uzivamuser posted image . Tako da upam da bo soncek. Danes sva kupila tudi stvari in barvo za posteljico, da jo zbrusiva in na novo polakirama, pocasi se bo treba lotit dela user posted image . Siskamiska, a bos ti posteljice kaj prenavljala, ali jih bos tako pustila?
Drugace pa tudi moje dete pridno brca, vedno ko se moz z njim pogovarja, boza in lubcka trebuscek, se mali tako obraca. Tako da sta sedaj ze pravi tim, se igrata in drzita skupaj user posted image . Res lepo user posted image .
Drugega pa ni kaj novega, cas res zelo zelo hitro tece, meni se zdi da imam trebuscek vsak dan vecji. Pa spet me je zacela prebava mucit, pa je bilo nekaj casa v reduuser posted image . Jutri bom pojedla ananas, sem danes celega kupila, baje da je dober za izlocanje vode. A ste ze slisale za to, ce drzi?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.4.2007 8:42:23   
Anonimen
Ananas preverjeno pomaga za izločanje vode... Se ga redno poslužujem...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.