tejči77
|
Pozdravljene, tako pridno pišete, da ne sledim več. Se mi je zdelo da je bila ravno 76. stran, pa je že osmica spredaj. Jelenche, upam da bo s tvojo sladkorno vse v redu, da jo boš lahko uspešno nadzirala s prehrano in da ne bo treba inzulina (mislim, da si ga omenila). Sem bila tudi jaz na 50g testu, pa mi je pokazalo 4,01 pred glukozo in 4,31 po glukozi. Tako da jaz sem super. Je pa res, da me je skrbelo in tri dni nisem jedla nič sladkega nič bele moke, samo pravi polnozrnati kruh. Skratka prehranjevala sem se po glikemičnem indeksu. To prakso sem imela kakšno leto, potem ko sem pa zanosila sem pa malo opustila in nisem več tako gledala na glikemični indeks živil. Se mi je zdelo, da mora otrok dobiti vsega po malem. Je pa drugače ta prehrana super tudi za sladkorne bolnike in nasploh za zdravo življenje ker ne dovoli, da bi ti sladkor v krvi skakal. Glede racmank, tudi jaz sem kupila ene, pa bomo probali, če bodo v redu pa bomo potem kupili večjo količino. Ker ta nakup niti ni tako poceni. Se moram prej prepričat. Sem pa gledala tudi Bambinomio v Arielu. So malu drugačne, se ne pere cele pleničke oz. hlačk, ampak samo vstavke, ker niso cele pleničke tako debele. Skratka čisto drugačne so in so mogoče za nas, ki nimamo sušilca boljše, ker se prej posušijo. Niso pa tako mehke kot racmanke. Pa kompletek je sicer dražji (prekrivne hlačke+plenica), vendar pa lahko za 20.000 dobiš ves komplet plenic in hlačk za določeno velikost (ne vem točno koliko jih je notri). Pri njih mi je tudi všeč, da imajo tri različne velikosti, vključno z novorojenčkom, da otročka ni sama plenica kot pri racmankah. Jaz bom zato oboje preizkusila, ker res ne vem kaj bi. Če bo le mogoče pa plenic za enkratno uporabo ne bom nabavljala. Punce, jaz bi se tudi sončila, pa sem tako zakopana v delo. Sem razmišljala, da bi koristila ves lanski dopust (ja, skoraj vseh 20 dni mi je ostalo, se pravi 19) in še letošnjega 20-če se bo direktor strinjal. In če računam da imam PDP 10.07 (by the way,danes sem dopila potrdilo o datumu poroda), nastopim porodniško z 12.06, če prištejem še 39 dni dopusta bi morala delati samo še naslednji teden. Pa moram še v službi marsikaj končati prej. Bomo videli. Tudi jaz bi se vam pridružila na čveku v živo, pa sem malo predaleč, da se v Ljubljano pripeljem samo za kavico. Škoda. Ja, še to. Danes sem bila na pregledu, pa imam glivice. Še nikoli imela in mi je dala neke svečke, da jih dam v nožnico trikrat zvečer.Gyno-Daktarin od Krke. A katera pozna? Tako sem bila šokirana, da sem pozabila vprašati od kod to pride. A katera ve, kako je s temi šolami za očete. Moj namreč ne bo mogel z mano v materinsko šolo, ker traja pri nas ves teden in celo dopoldan-ka. Baje je za očete nekaj na hitro v enem dnevu, če ne morejo zraven v materinsko. Punce, pridno pišite, jaz bom pa pridno brala. In ko bom imela več časa se bom spet razpisala tako kot danes. lp vsem in , no, pridne bodite.
|