|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.3.2007 21:10:45   
Kristina_1
Jaz sem mela 79 kg, pa sem v 2 letih shujšala za 20kg, pa je držalo kr ene 4leta, pol sem pa nehala kadit, je šlo pa na hitro gor (3 mesece) za 10 kg, pa počas dol tko da sem mela pred prvo nosečnostjo 65 in pred drugo isto, zdaj je pa kr naraslo, je pa res da se veliko počasneje gibljem in tudi manj - me ful dol prtiska in boli, če grem hitro al pa če mal več hodim. 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
29.3.2007 21:53:36   
rumba
user posted image  Hojla!
Sem vas prebrala, a sem taaaakoooo zaspana, da vam napišem le še LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.3.2007 23:18:57   
baja*
Dober večer vsem, ki še vztrajate!

O kilah teče debata? No, jaz sem do 25. tedna pridelala nekje +8 in sem trenutno na 62,5kg. V zadnjih tednih se redim nekako po "reglcih", sem pa na začetku nosečnosti pridelala kake dve, tri kilce zaradi prenehanja kajenja - skoz sem nekaj grickala in valda je to šlo v moje bedrceuser posted image . Pa kaj pol!

Danes sem zvedela, da je ena punca, ki je imela rok v začetku julija, te dni rodila. Joj, me je kar stisnilo pri srcu. Z njo je bilo vse ok, hodila je v službo, normalno počutje... Naeknrat je začela ful zatekati (v obraz oz. veke je bila tako zabuhla, da je še komaj lahko gledala) in ful se ji je povišal pristisk (čez 170). V bolnici so zadrževali s CR, da bi se dete še čim dlje razvijalo, a so mamici začela odpovedovati jetra, zato so morali narediti CR. Punčka je velika 30cm in težka 500g. Zaenkrat je z njima vse ok. Sicer jih ne poznam, a močno stiskam pesti zanje. user posted image user posted image user posted image  Groza, kako nepričakovano se lahko zgodi...

Punce, pazite nase in na svoje pikice oz. pikece in se pridno razvajajte!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
30.3.2007 9:29:52   
arijana..
Še moj lep pozdrav.
Zanima me, če tiste s krči jemljete izključno Magnesol ali kateri drug magnezijev preparat. Meni so se v zadnjih dneh krči pomnožili, tako, da sem pristala na treh šumenkah. Problem pa je, da mi je Magnesol odvraten in mi gre ob njem vseskozi na bruhanje. A obstaja kaj bolj užitnega?
Pa še to, a je krivo vreme, ali kaj? Že dva dni sem utrujena na kvadrat, boli me glava, peče zgaga...
Dajte rečt, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
30.3.2007 10:06:00   
Anonimen
Arijana, kar kater drug magnezij si kupi v trgovini.... Je boljšega okusa, močno cenejši, koristi pa čisto isto.

No, jaz sem še pred 1 uro drnjohala. Sem imela ob treh budnico, pa moje dete motijo telefoni. Ko zazvoni telefon, začne bebek kar poskakovat. Ko pa odzvoni, pa se takoj pomiri.

Evo, pozajtrkovala sem skledo jagod, za kosilo bo rizi bizi in ribe ali pohan sir. Po kosilu pa princeske...  Mmmmmmmmmm...

Zdaj pa še malo počivat pred kosilom, ker vreme je pa za en drek...

(odgovor članu arijana..)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
30.3.2007 10:14:46   
Jelenche
ohoj punce,

seveda da imam sladkorno! No, pa nič hudega,... se bom pač držala "zdrave prehrane" user posted image
Včeraj sem bila na pregledu in mi je G delala UZ, saj se zadnjič ni dobro videl srček, ker je bil mali/a v medenični vstavi. No user posted image  je še vedno v medenični vsatavi a je vse OK. Trenutno tehta 890g,.. uuu skor celo kilco. Je pa prave teže za moj teden nosečnosti. Tako da mi ni treba skrbeti da je že težji.

Drugače mi je pa G rekla da me bo dala na bolniško. Sicer ko sem bila včeraj na pregledu, še nisem imela izvidov. Tako da mi G ni mogla predpisati bolniške. Vendar je rekla, v primeru da bom mela Gestacijski diabetes, me bo dala na bolniško.

Bila sem v Mercatorju, vendar tiste posteljnine nisem vzela, ker se meni tudi zdi, da je kar groba.

arijana, ma ne se sekirat, to je to aprilsko vreme, pa me smo noseče pa smo full občutljive. Saj bo kmalu bolje.

Cmoka vsem

Kar se pa kil tiče sem jaz na +3,5kg. Ampak mam full viška user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
30.3.2007 11:06:46   
anja7
Hojla punce,

joj, ko vas berem morm rečt, da ste glede kilc ful pridne. Nimam pojma kako vam to uspeva. Res je, da sem začela z 49 kg, ampak jih mam pa zdej že 60,9!Do konca pa še tri mesece, aj, aj, aj user posted image user posted image !
Včeraj smo bili pa na pregledu in smo poslušal srčka. Tokrat smo ga takoj zaslišal, pa še najin user posted image je bil takrat zlo živahen. Zaenkrat je vse ok. Rekla mi je, da moram detece od zjutraj pa do dveh popoldne že vsaj 10x začutit. Pa dobila sem napotnico za ICT in pol morm it tja (na zavod za transfuzijo) po izvide in vzet enekcijo in direkt s to enekcijo do ginekologinje, da mi jo bodo tam vbrizgale. Pa baje se je treba po enekciji tam mal uležat, ker lahko ta enekcija povzroči neko reakcijo. Bomo vidl.Zdej pa naprej delat, da bom šla lahko vsaj ob dveh al pa pol treh domov. Me tale vreme čist zdeluje in komi čakam kavč in dekca in TV.

lp 

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
30.3.2007 12:08:57   
Anonimen
hej, punce...

Spet me daje nizek pritisk oz. vrtoglavice. Ko pojem zajtrk se začne in me onsposobi za cel dan. Mojemu G se zdi čudno, da jih imam klkub staležu, a to je vse kar je rekel. Sem zdaj pisala Pušenjaku, pa bom vidla kaj on pravi.

Imam pa eno zanimivost za vas. user posted image  Že dva dni spim golorita. user posted image  Moj se mi je iz solidarnosti prodružil prvo noč, a je pol jamral, da ga je zeblo. user posted image  Enostavno ne prenesem več nobenih hlač ne pod, ne čez, ne nad trebuščkom. Ne morem zaspat, če me kje v bližini trebuščka kaj veže. Pa nimam tesne pižame, elastika je tako ohlapna, da mi kar vse dol čez mojo veliko rit leze. A me na smrt nervira. Sem poskusila in golorita spim najbolje. user posted image  Saj bom kako spalno srajco kupla, za primer, če bom mogla bežat kam ponoči. user posted image  Recimo v primeru, bognedaj, požara. user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
30.3.2007 12:09:34   
Anonimen
anja7, kaj je to ITC? ste že večkatera dobile napotnico za ta ITC, pa ne vem kaj je to....

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
30.3.2007 13:45:23   
GIRAS
POZDRAVLJENE;
VEC KSNO, SE ENA JULIJKA IN TO ZACARANA NA 07.07.07.IZREDNO DOBREGA POCUTJA,Z ZELO DOBRIM APETITOM (+10KG),NEPRESTAMIM LETANJEM NAOKROG IN MALO ZATECENIMI NOGAMI.
Z ZELO ZIVIM user posted image  ,NENZNANEGA SPOLA,KI ME ZE ZDAJ Z BRCAMI SPRAVLJA DO SOLZ.MA KEJ JE TO NORMALNO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
30.3.2007 13:49:34   
Anonimen
Pozdravljena, GIRAS, dobrodošla med nami.

(odgovor članu GIRAS)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
30.3.2007 14:06:36   
baja*
GIRAS, dobrodošla med nami! user posted image
Zvesta, ICT je neka krvna preiskava, kaj točno pa žal ne vemuser posted image . V materinski je na drugi strani v prvi razptredelnici. Jaz sem imela prvič negativno.
Kdaj bo spet sonček? user posted image
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
30.3.2007 17:34:09   
kapica
Arijana, saj bo kamlu bolje user posted image .
Jelenche, skoda da je res sladkorna no, pa nic hudega, bos pa res zdarvo zivela do konca, tu pa tam si pa ze lahko privoscis kaksno gresnouser posted image .
Anja, mogoce je to res krivo, da smo zacele z tako nizko tezo in more najprej telo nadoknadit, potem pa se dete. Pa kaj cemo, sprejet je treba, a ne?
Zvesta, kupi  res kaksno spalno srajcko, tam te nic ne bo rezalouser posted image  pa se seksi bo,nekaj za tvojega dragega.
Giras, dobrodosla user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
30.3.2007 17:53:17   
poldy
Jaz grem pa zdaj na operacijo trtice, ob 7H sem naročena. Sta se mi naredili dve taki za malo večji grah veliki bulici, in boli ko hudič pa sem šla k zdravniku popoldan, ker celo noč nisem spala, pa iz ure v uro je bolj boleče, pa me je takoj poslal h kirurgu. Baje da ni težka operacija, samo se pa dela v splošni anesteziji,, in baje nične  ogroža dojenčka, tako da sem pristala, lahko pa naredijo poseg v lokalni ampak baje vse čutiš. Bomo vidli, še enkrat bom vprašala pa si lahka še premislim. Ful me je strah, ker še nikoli v življenju nisem bila na operaciji, prosm držte pesti. Se pa javim, ko pridem nazaj! Upam, da še danes....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.3.2007 18:38:38   
anja7
Zvesta; ICT - indirektni coombsov test; ta test se dela pri Rh-negatinih ženskah. Vzamejo ti kri in preverijo, če so prisotna protitelesa. Če niso, dobimo rh-neg. nosečnice enekcijo v 28.tednu, če pa so, potem pa šele po porodu!
Giras pozdravljena med julijkami

lp

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.3.2007 19:24:29   
bačko
Giras dobrodošla.user posted image
Tale vreme pa prav mori.Rada bi čim prej sonce da se bom lahko malo več sprehajala.
Vidim da pridno pišete glede kg.Jaz sem se zredila za ene 7 do 8 kg.Dosti ljudi mi pravi da imam prav lep in velik trebušček.Meni se pa potem prav fajn zdi.Moj možek me kar naprej boža po trebušču in ga občuduje.Najraje pa ima ko se user posted image začne premikati.Uživava oba v nosečnosti.Jutri bomo začeli postavljati pojsteljico in previjalno mizo.Morava malo preurediti sobo, ker pač trenutno živiva v 1 sobne stanovanju in ni kaj preveč prostora.Bomo videli kako bo vse skupaj uspelo.
Lepo se imejte.Pa pauser posted image

(odgovor članu GIRAS)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.3.2007 19:32:24   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image
17. Anonimna2
19. Bety
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 6 user posted image user posted image        in       53 user posted image                                   imamo 10 user posted image  in 13 user posted image

punčke še vedno vodijo..... jeeee user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.3.2007 19:35:58   
Jelenche
Giras dobrodošla!

Sem se že spraševala kdaj bom kaj posodobila seznam. Matr nas je a?
Sem v G ordinaciji spraševala če bomo imel letos en baby boom, pa mi je sestra rekla, da sigurno! Da so samo včeraj sprejeli 4 nove nosečnice in da je to za njih ogromno. Da to res ni normalno.
Aja, pa baje je treba takoj ko se otrok rodi že vložiti za vrtec, saj je full navala. Tko da se je treba kar malo podvizati.
Cmoka vsem.
user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.3.2007 19:54:09   
kapica
Poldy, drzim pesti, da bos vse dobro uredila user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
30.3.2007 20:01:35   
baja*
Poldy, tudi jaz stiskam pesti, da bo šlo vse ok!
Pa user posted image user posted image user posted image  za srečo!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.3.2007 20:43:57   
poldy
Jaz sem že doma, vse je šlo dobro, boli še vedno ampak bo minilo. Hvala!
zej grem pa spat...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.3.2007 20:48:38   
Anonimen
.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 30.3.2007 20:53:01 >

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.3.2007 20:51:51   
Anonimen

Evo.... Sem iz kopalnice. Golorita še vedno! user posted image user posted image

Sem pa pogruntala, da mi je začel kolostrum tečt. Spet razlog za ponos samo nase? user posted image user posted image

Aja, pa Pušenjak mi je odgovoril, kaj je z mojimi vrtoglavicami. Zdaj vsaj vem, da ne bom umrla. Še tak hitro. user posted image

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=115315&t=115315

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.3.2007 21:01:10   
siskamiska
Živjo souser posted image ,

danes je en čuden dan, sem bila tako zmatrana da sem ob 18 dol padla in odspala eno kitico.
Jaz sem pa učeraj dobila že ful cunjic za user posted image user posted image  in še 2 avtosedeža ( ampak una ko prideta po lupinici, lupinici že imam). user posted image user posted image

Giras dobrodošla, upam da se boš med nami dobro počutila.

Poldy user posted image user posted image  za pogum, si res pogumna punca.

Zvesta, ti pa kar brez gatk user posted image user posted image , jaz tudi opažam da me že malo vse moti in veže, ampak kaj čem, sem tako občutljiva okoli jajčnikov, da se ne bi rada prehladila. Še vedno spim v frotirasti pižami ( ki sem jo poverbala od očija da ima dovolj obsega okrog pasu user posted image ).

Anja7, ne se sikirat zarad kil, meni tolk letijo gor da mi ni nič več jasno. Tamaledva bosta verjetn res bajskauser posted image .

Aja, mogoče dobim v ponedeljek še drugo posteljicouser posted image .

Komaj čakam lepo vreme, a se še strinjate da se enkrat dobimo v Tivoliju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
30.3.2007 21:03:51   
siskamiska
Joj kolk sem pozabljiva.

Pozabila sem napisat, da želim da je s tisto mamico julijko,ki je že rodila vse OK, pa da je punčka zdrava in dovolj razvita. Sigurno bo prava borka.
Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.