Freycha
|
Pupi, hvala za skrb. Sem ok, samo zadnje dni nisem imela kaj napisati, pa sem vas samo brala več ali manj..... Včeraj sem bila na pregledu in me je G kar malo razjezila. Če je ne bi smatrala za tako strokovno in da v končni fazi hoče meni pomagati, bi bila še bolj jezna. Namreč spet so najdli neke bakterije v vagini. In mi začne G razlagati, da so to črevesne bakterije in da si moram rit brisati od spredaj nazaj ne obratno (kot bi bila 3. letni otrok) in ko ji razložim, da delam tako že verjetno celih 29. let, od sindroma karpalnega kanala (ko mi odpovedujejo roke) pa to občasno rata problem me je samo malo ošvrknila s pogledom, kot da mi ne bi verjela. Sem se počutila kot en debil, ki si še riti ne zna brisati. V glavnem, me je kar malo prizadela (če ne bi bila noseča, me to verjetno sploh ne bi ganilo). No in moram spet nekaj uporabljati, da se znebim teh bakterij. Potem me je napizdila, ker nisem imela izvidov iz morfologije pri sebi. Res ne vem, kdaj sem dala ven, ampak pač ****, se zgodi. Pa sem bila še malo bolj slabe volje. Potem mi je pa rekla, da vseeno (čeprav ni razloga pravega) opravim glukozni test, kar me je čisto sesulo,saj si sebe ne predstavljam brez hrane več kot eno uro. Sem dragemu rekla, da mora iti zraven, da ga bom napizdevala, ker bom tečna Čez dva tedna imam spet pregled in imam občutek, da bom imela sedaj na dva tedna kar do konca. Bomo videli Sicer pa mi je podaljšala bolniško še za en mesec, ker imam pritisk stalno 150/80 (tam nekje) in ker ji stalno razlagam, da imam doma nižji pritisk, mi je dala nalogo, da naslednje dva tedna kontroliram pritisk dvakrat na dan. Seveda sem šla že včeraj na vrat na nos kupiti merilnik in začnem z akcijo. No, potem grem pa itak že na dopust in potem na porodniško! Sicer pa sem ok, kil sem pridobila nekih 6+, kar me zelo veseli, mala je tako živa, da jo lahko že lepo gledam čez trebuh kako se premika, sedaj se je postavila prečno in se jo veliko lepše čuti, pa še mehur mi pusti pri miru . Edino sladkarij se moram izogibati, sicer jem Rupurut kot bonbončke........ No, vsaj kil ne bom dobivala na veliko. Aja, sladkarije pa še vedno jem Ampak le čez dan, zvečer je pa strup za zgago..... Nič, to bo to..... jutri bom visela na pregledu za cuker če bo še kaka tam, naj javi!
< Sporočilo je popravil Freycha -- 4.4.2007 9:19:58 >
|