|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.4.2007 9:42:07   
rumba
Pozdravček!

Kako ste kaj danes, ko je tak lep sonček?user posted image
Jaz bi šla kar ven, namesto da sedim tu v pisarni.... Ah, še malo, manj kot 4 tedne, pa se mi začne dopustuser posted image , pol pa do porodniške poštukam še z bolniško. A ve že kaj načrtujete, kdaj boste ostale doma?
Ha, ha, ha, jaz ful težko sedim za računalnikom, nagnjena na pisalno mizo, ker me user posted image  ful brca, če malo stisnem trebušček. Takoj protestira in zahteva svoj prostor. user posted image  Ti falot ti!
Pridne bodite in pišite kaj!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.4.2007 9:50:26   
Afnica
Tečke, nobena noče zdej it. user posted image  Ja, za nas dvojčkaste je to malo drugače. No, jaz mam nekak tak plan kot Siskamiska...aprila v materinsko, na morje grem tudi zdej čez praznike, maja možgani na off (+morje morda), pa junija v porodnišnico najbrž.

Sicer pa komaj čakam ju3, ko imam spet pregled. user posted image  A se pol po 26. tednu začnejo kaj pogosteje? Ker če bom imela pol naslednjega pri 31. tednih se mi lahko zrola.

Me je pa kar malo strah tehtnice. user posted image  Sicer so mi še vse moje hlače prav (razen v pasu seveda- tam dodajamo všitke in jih nosim raje kot nosečniške), ampak ko pridem pa na pregled me pa skor na rit vrže...a sta mala 2 res tak težka? Ker drugega kot ogromnega trebuha nisem pridobila. Sej vem, da gre to vse na račun zdravja naših user posted image user posted image , ampak vseeno je smešno na vagi videt številke, ki jih še nikoli nisi. user posted image

Mariborčanke...a mi lahko katera pove kje je ta kirurška stolpnica? Je kje blizu porodnišnice? Da ne bom naredla tak kot zadnjič...ko sem mislila, da sem prišla fajn v bolnico, našla na easy parking, pol pa grem not...pa je bla bolnišnica...ampak psihiatrična user posted image . Pa sem morala it na drug konec...tam pa guuuuužvaaaaaaaaaaaa za parkirat. user posted image itak user posted image

Ja, nič...lepo se imejte!!!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.4.2007 10:10:58   
madejka
Afnica kirurška stolpnica je ona velika desno od porodnisnice, sej menda je samo ena stolpnica. Je pa v tistem delu, ko porodnisnica ja... ne tam ko je psihiatrija user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.4.2007 10:37:40   
siskamiska
Kapica, midva ne bova nič obnavljala posteljic, ker so še lepe, pa baje da če jih zbrusiš in na novo prelakiraš, da rade postanejo lisasteuser posted image . Ne vem sicer iz prve roke, ampak tako sem slišala.

Afnica, to s kilami mi je znano ( no saj verjetno je vsem). Moram vam pa povedat da še nikoli v življenju nisem imela takega apetita. Ko grem v trgovino, nikoli ne pridem ven brez ene velike riževe milke. A je to normalno da ti v 26 tednu delajo spet UZ? Men ga namreč bojo, pa mi ni jasno zakaj, ker je bil zadnji pregled morfologija.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.4.2007 10:57:32   
baja*
Siskamiska, ali ti G naredi UZ ali ne je odvisno od nje/-ga. Meni ga moja G vedno naredi in pol pač ne vpiše vseh v materinsko.
Afnica, a ti greš pa že kar danes v materinsko? No, ko boš nazaj pa povej kak je blo.
lp;)

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.4.2007 11:04:49   
kapica
Dobro jutro punceuser posted image !
Siskamiska, to so v trgovini rekli, da so lisaste, zato jih je treba se enkrat posmirglat in premazat, samo enkrat ni dovolj. Zato pa se bova ze sedaj lotla tega, ker bo doolga zadevauser posted image .
Zvesta, havala za nasvet o ananasu, bom res danes celega pojedla, pa videla kaj bo.
Afnica, ja , kaj naj recem, je res tako da grejo kile gor, pa sploh ne vemo kam. To namrec tudi emni ni jasno, sem ravno zadnjic morila tu na forumu z mojimi strahovi, kaj sele bo. Pa nic, saj bo slo potem vse dol user posted image , se pa naprej dobimo na forumu Hujsajmo skupajuser posted image .
Rumba, jaz ze tudi komaj cakam da lahko doma ostanem, ampak april in maj se imam pred sabo, razen ce si na koncu malo bolniske zmislim. Bom videla ce bo znosno ali ne. Saj bo, malo se, pa bomo uzivaleuser posted image .

Lep dan vam zelim pupe, jaz danes uzivam domauser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.4.2007 11:21:14   
Afnica
Ja, Baja* najbrž bom šla že kr danes. Imam ravno izpit v šoli v MB in bom šla potem še tja, na predavanje. Gre predvsem za to, da bi rada slišala kaj vse še potrebujem, da si vse nabavim čim prej. Ker dvojčkastim napovedujejo, da rodijo prej, torej junija. In če je temu tako...mi ostane samo še april ali pa maj. In maja ne bom več sposobna letat po trgovinah itd. Pa nikoli ne veš kdaj te kaj preseneti in ostaneš v bolnici itd. Tako da mislim, da je sedaj april več kot primeren.
Siskamiska...a tebi je zdravnica kaj omenila injekcijo za razvoj pljučk? Jaz moram to ju3 vprašat. Ne smem pozabit.
Medejka hvala user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.4.2007 11:36:08   
siskamiska
Afnica, G mi ni nič omenila injekcije, mi je pa znano da jo dobi ful velik nosečk z dvojčki.
Pomoje je to tko, da če ti grozi prezgodnji porod, ali pa če se kažejo znaki za to, potem ti jo dajo. Mislim da imam zato tudi v 26 tednu UZ, da pogleda če je še vse ok. Verjetno nas bodo dvojne nosečke od zdaj bolj napogosto spremljali.

Kapica, hvala za pojasnilo glede barvanja in šmirljanja, ko bosta končala povej, da ti še našedve pripeljem ko bosta ravno v zagonuuser posted image .

Mene tudi firbec matra koliko stvari več bom mogla nabavit, pomoje bom kar Tosamo oropala. A ste se že kaj odločile glede plenic? Jaz se še vedno nagibam k racmankam.

lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.4.2007 14:04:49   
*maja
Evo mene....ponovno spet user posted image . Pri nas smo že veliko bolje, smo danes cel dopoldan do pred pol ure nazaj lepo uživali na vrtu in se sončili, je bilo prav vroče, pa pogledam čez okno 2 sekundi nazaj pa ščije kot v pravljici....  pa imamo aprilsko vreme tukaj.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.4.2007 14:06:56   
*maja
No kar se pa plenic tiče mi bomo 100 procentno na racmankah (že čakajo na akcijo user posted image ). Edino na začetku bom po mojem pokrla ene dva paketa newborn pampersk, ker se mi zdijo racmanke na začetku tako ogromne na tisti mali ritki.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.4.2007 19:09:28   
Jelenche
ohoj nosečke,

danes sem bila spet v diabetološki ambulanti, potrjeno NOSEČNIŠKA SLADKORNA ... user posted image  Prvo bomo probali z neko dieto (ki je še nisem dobila) če to ne bo šlo,... pa inzulin. user posted image
Ampak nič hudega, sej bom pridna ...user posted image
Rumba lahko me prideš kaj pogledat na diabetološko ... ker grem jutri spet tja, celo 2x! Za ****. Kaj čem. Dobila sem aparatek za špikanje user posted image , oz aparat za merjenje sladkorja v krvi. Sladkarije, gazirane pijače, bele stvari, slano hrano ... imam prepovedano. V soboto imam pa r.d.. Mislite da bom zdržala brez svoje torte?user posted image  Bomo videli.
Afnica, ja pametno da greš že zdaj v MŠ,.. da te porod prej ne preseneti. Hm.. jaz moram tudi vprašat kako in kaj je s tem, saj naj bi nosečnicam s sladkorno prej sprožili porod (37 teden baje)
Aja ... pa na bolniški sem do konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image

CMOKA

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.4.2007 19:27:55   
bačko
Lep pozdrav!
Jaz pa sem imela danes pregled.Vse uredu samo malo železa mi primankuje tako da sem dobila recept za sirup.Srček bije.
Midva bova tudi šla maja v materinsko šolo.
Rumba glede dopust oziroma kdaj na porodniško pa je pri meni tako da bom delala verjetno do konca maja.Takrat začnem dopust potem pa porodniško.Če bo seveda vse uredu.
Jaz se glede plenic nič še nisem odločila.Najraje bi samo pampers uporabljala ker ne vem kje neki bi pralne plenice lahko sušila, ker nimam balkona niti sušilnega stroja.Pa še malo stanovanje imava.Ali je kaj narobe če bi samo pampers uporabljala?Izkušeno bodo to najbolj povedale.
Uglavnem lepo se imejte in pa pauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.4.2007 20:46:48   
pupi
Helo moje sojulijke!!
Saj sploh ne vem kdaj sem nazadnje kaj napisla, pa bi se vam danes rada javila. Saj ni čudno da sem si ravno danes vzela čas ko bi se mogla najbolj učit!!
Nekaj bi vas vprašala, zakaj nikjer ne zaznam Freyche, upam na najboljše in da nima pač časa?
Kak pa je kaj s tem glukoznim testom? Kdaj so vam ga naredili, jaz imam drug teden pregled in sem takrat sredi 25. tedna, do zdaj pa še nisem nič sladkega pila user posted image !!
Afnica kirurška stolpnica pa je res največja zgradba v bolnišničnem kompleksu, desno od porodnišnice, so trije vhodi, ti idi noter pri drugem pa je tam sprejemnica pa se pozanimaj kar se pač moraš...
Kak so kaj vaši bušeki, so že fejst veliki? Moj ni pretirano in se vsak začudi da bom julija rodila!! Pa tak bi rada pokazala trebuščeka user posted image !! Malecka brca ko pravi fuzbaler, bo pač najboljša v ženski ligiuser posted image !!
Faj bodite, upam da bom od zdaj bolj pridna in se vam več krat pridružila pri čvekanju
ČAO

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
3.4.2007 20:49:19   
pupi
Aja Afnica tebe verjetno zanima stolpnica zaradi materinske ali starševsek šole!? To pa je tak v 15. nadstropju v stolpnici, to pa gre pri zadnjem vhodu noter tam pa direkt naletiš na dvigala.
Upam da sem ti kaj pomagala, čao

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
3.4.2007 21:33:28   
pikam
Pozdravček vsem
Jaz sem imela danes pregled pri G in sem kr en mal žalostna. V petek sem imela namreč glukozni test, ki je pokazal 8,1 kar je menda preveč. Tako da moram na 2xtest v LJ. Ker sem bila čisto v šoku sem pozabila vprašati kako in kaj je s tem testom. Tiste ki ste imele ta test....ali ste se morale predhodno naročiti (na polikliniki) in kam to sploh greš (v diabetološki dispanzer ali laboratorij?).  Sicer je možno, da nimam sladkorne ampak nisem ravno optimistična.

A v primeru sladkorne moraš paziti samo na to, da ne ješ sladkorja in bele moke ali še kaj drugega?

Lep večer vam želim,
Pika M

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.4.2007 8:08:59   
rumba
Pozdravček in user posted image  !
Danes je pa res prav malo manjkalo, da bi se zaspala za v službo. Sem ugasnila uro in takoj nazaj zaspala. Havala bogu sem se po 10 min zbudila in seveda bila jezna na uro, le zakaj mi ta kokla ni zvonilauser posted image .
Jelenche, škoda da imaš sladkorno, a verjamem, da ti bo šlo čisto ok. Držim pesti! Ta mala dva imam na počitnicah, pa bi se lahko res kaj dobili. Danes sem sicer že zmenjena, da takoj po službi šibam v BTC iskati darila za nečakinji, jutri popoldan pa bi šlo. Pa še fotokopije ti dostavim. Kaj praviš? Menda bo lep sonček! Morda se nama pridruži še katera??

Bačko, koilo imaš hemoglobina? Vedna berem, da G predpisujejo železove preaparate, meni ni pa nič omenila, pa sem na 113user posted image .

Pupi, lepo, da si se oglasila!user posted image

Pikam, na Polikliniki se za test ni potrebno naročiti. Pridi čimbolj zgodaj (7-7.30), ker kar dolgo traja. Na tešče seveda. Pa limono prinesi s seboj, da boš lažje popila. Ambulanta se nahaja v pritličju. Pri glavnem vhodu greš takoj na desno in potlej spet takoj na desno. Boš videla napis na steklenih vratih. Kakšna je dieta? O tem bo verjetno največ vedela Jelenche, ki je ravno sporočila, da ima potrjeno sladkorno.
Grem na user posted image !
Pa-pa!

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.4.2007 8:41:50   
ksenjak
Rumba - 113 je še čisto v redu, ponavadi ti predpišejo sirup ali tablete, ko pade pod 110. Jaz sem imela 110 že pet tednov nazaj (pa se mi najbrž do danes ni nič kaj izboljšalo, kvečjemu padlo) pa mi niso nič predpisali.

Lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.4.2007 9:11:50   
rumba
Ksenjak, hvala! Pol pa res ni problema.user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.4.2007 9:12:47   
Anonimen
Hojla punce....

Hja, zdaj sme dva dni spala kot hrček še pozno v dopoldne, danes, ko sem pa to imela v planu, ker je slabo vreme, pa že od pol sedmih rintam naokrog.

Trenutno sem vsa solzna, saj ima moj nečak 18. rojstni dan danes in sem se spomnila, kako sem pred 18. leti klicala zjutraj pred šolo rešilca, ko je sestri voda odtekla. Pa kako mi ga niso hotli dat v roko, ko so ga prinesli domov. Takrat sem hodila v 4. razred. Milijon spominov mi leti skozi glavo. Prvih 6 njegovih let je živel pri nas. Koliko plenic sem mu menjala? Pa flašk naredila? Pa pesmic zapela?
Sploh ne morem verjeti, da jih ima 18. Da je dve galvi večji od mene. Napol odrasel moški. Jaz pa še vedno vidim v njem tistih 47 cm in 2700 g.

Aaaaaaaaaaaa...... Spet lije iz mene. Jokam kot dež....

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.4.2007 9:12:53   
Freycha
Pupi, hvala za skrb. Sem ok, samo zadnje dni nisem imela kaj napisati, pa sem vas samo brala več ali manj.....

Včeraj sem bila na pregledu in me je G kar malo razjezila. Če je ne bi smatrala za tako strokovno in da v končni fazi hoče meni pomagati, bi bila še bolj jezna. Namreč spet so najdli neke bakterije v vagini. In mi začne G razlagati, da so to črevesne bakterije in da si moram rit brisati od spredaj nazaj ne obratno (kot bi bila 3. letni otrok) in ko ji razložim, da delam tako že verjetno celih 29. let, od sindroma karpalnega kanala (ko mi odpovedujejo roke) pa to občasno rata problem me je samo malo ošvrknila s pogledom, kot da mi ne bi verjela. Sem se počutila kot en debil, ki si še riti ne zna brisati. V glavnem, me je kar malo prizadela (če ne bi bila noseča, me to verjetno sploh ne bi ganilo). No in moram spet nekaj uporabljati, da se znebim teh bakterij.

Potem me je napizdila, ker nisem imela izvidov iz morfologije pri sebi. Res ne vem, kdaj sem dala ven, ampak pač ****, se zgodi. Pa sem bila še malo bolj slabe volje.

Potem mi je pa rekla, da vseeno (čeprav ni razloga pravega) opravim glukozni test, kar me je čisto sesulo,saj si sebe ne predstavljam brez hrane več kot eno uro. Sem dragemu rekla, da mora iti zraven, da ga bom napizdevala, ker bom tečna user posted image

Čez dva tedna imam spet pregled in imam občutek, da bom imela sedaj na dva tedna kar do konca. Bomo videliuser posted image

Sicer pa mi je podaljšala bolniško še za en mesec, ker imam pritisk stalno 150/80 (tam nekje) in ker ji stalno razlagam, da imam doma nižji pritisk, mi je dala nalogo, da naslednje dva tedna kontroliram pritisk dvakrat na dan. Seveda sem šla že včeraj na vrat na nos kupiti merilnik in začnem z akcijo.

No, potem grem pa itak že na dopust in potem na porodniško!

Sicer pa sem ok, kil sem pridobila nekih 6+, kar me zelo veseli, mala je tako živa, da jo lahko že lepo gledam čez trebuh kako se premika, sedaj se je postavila prečno in se jo veliko lepše čuti, pa še mehur mi pusti pri miru user posted image . Edino sladkarij se moram izogibati, sicer jem Rupurut kot bonbončke........ No, vsaj kil ne bom dobivala na veliko. Aja, sladkarije pa še vedno jem user posted image  Ampak le čez dan, zvečer je pa strup za zgago.....

Nič, to bo to..... jutri bom visela na pregledu za cuker user posted image  če bo še kaka tam, naj javi!

< Sporočilo je popravil Freycha -- 4.4.2007 9:19:58 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.4.2007 9:14:40   
Anonimen
Freycha... no... Pomiri se.

A se nismo pol mele fajn? Jaz bi danes spet. :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.4.2007 9:25:03   
Freycha
fajn smo se imele..... tako fajn, da sem po levi strani obraza, vratu in roke popečena user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak je danes že veliko boljše!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.4.2007 9:25:47   
Anonimen
Jaz imam pa nos rdeč.

Je moj vprašal kaj smo pile. :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.4.2007 10:02:58   
baja*
Pozdravljene babike!

Midva z user posted image  pa se pravkar odpravljama v Grazuser posted image . Se že tak veselim:)) V načrtu je nakup posteljice, kaj bova dejansko domov prinesla pa bomo pol videliuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.4.2007 10:23:57   
bačko
Mislim da sem ga imela 114.Vseeno mi je predpisal.Rekel mi je da mi bo verjetno še padal zato mi je že zdaj predpisal.
Freycha
jaz imam tudi neke bakterije pa mi je samo rekel, da to ni nič kritičnega.Saj bo vse uredu boš videla.
Uglavnem lepo se imejte.
Pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.