|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.3.2007 22:03:45
|
|
|
|
taška30
|
April, hvala še enkrat za kavico, predvsem pa...zato, da si me napotila v Zaro po jaknico za Manco. Ful imajo fajne stvari, pa poceni. Ne vem zakaj sem vedno mislila, da je Zara Kids draga trgovina in sploh nisem hodila tja. No, vzela sem kar dve in sicer eno za 9,90 eurov (bolj vetrovka) in eno za 18 eurov (s podlogo, ki se sname in lahko samostojno nosi). Men se zdi to ful poceni - manj kot 30 eurov za 2 jaknici, a ni? Julam, škoda, da se nama nisi pridružila. Pa drugič. Tinatona, Izabelo sem imela na mojem spisku, pa jo je moj prečrtal. MajaZ - glede trme, ja itak da mine, enkrat , ampak pri nas prihaja in odhaja v valovih. Kak teden , 14 dni je ko angel, vse se da zmenit z njo brez izgredov (beri: metanja po tleh), potem pa spet kak teden (npr. ta teden), ko tuli tudi po pol ure skupaj, če kaj ni po njeno. Pa se mi zdi že tolk brihtna, da jo sploh ne morem več kar tako mimogrede okrog prinest. Pa ful je začela fehtat za sladkarije, pravzaprav zahtevat. 'Ladico jada Maca (čokoladico rada) in to je sposobna ponavljat pol ure s čedalje glasnejšim in cmeravim glasom, na koncu že kriči, zadnjič enkrat je tako histerijo zagnala, ker ji nisme hotla več dat bonbončkov, da sem mislila, da bo bruhala od togote. Pa sej ji dam ni problema, ampak ena meja pa mora bit, no. Ona bi to kar v neomejenih količinah, če bi ji pustil. Pa zmeraj tud jaz nisem pri najboljši volji, da bi se mi dalo ji preusmerjat pozornost, pa si mislim: pa tuli, če ti tko paše. Itak slej ko prej neha. Lp za danes, Taška
|
|
|