|
RE: no aprilke 2005, kako? 14.3.2007 12:27:52
|
|
|
|
taška30
|
Živjo, Naja, upam in prepričana sem da ste se izognili tej bolezni. Verjamem pa da te skrbi ko hudič, koga ne bi, že to, da morajo vsi preventivno jemati zdravilo ti nažene strah v kosti. Te bolezni pa ne poznam. Tinatona, kako so pa ugotovili, da Ožbej ne vidi dobro? A ste že prej kaj sumili, da ste ga sploh dali na okulistični pregled? Mene tud to malo skrbi, ker imam jaz dioptrije -6,0 (sicer se mi je začelo šele v puberteti, prej sem videla ko sokol), pa še moja mami ima -13,0 in je imela to verjetno že od rojstva(!!). K sreči vsaj po moževi strani vsi vidijo ko tigri. Mi smo se pa ujeli v začaran krog bolezni (matr, pa celo jesen in pol zime je blo vse oK). Po 14 dni škrlatinke je bila 1 teden v vrtcu, zdaj smo pa spet doma z vnetimi ušesi. Sicer je rekel pediater da za antibiotike še ni, ampak ven ne smemo do petka, pa celi dan so borbe s kapljicami za nos. Meni se že meša!!! Zunaj 20°C in poletje, tamala bolš da ne vidi čevljev (od kogarkoli), ker si jih kar gor natika in joka: mami, ven šje (šle). Spi ful slabo - in posledično tudi midva - ker v spanju ful kašlja, se zato zbuja in se zato tud zbruha - od kašlja. Perem spalne vreče pa rjuhe, ko pr norcih. Sirup en k... pomaga. No, tako poteka moj prvi teden brez službe. Fino, ne? Grrr! Sem 100x bolj zdelana, kot če bi bila 10 ur v službi! Ful, ful bi se rada dobila z vami, samo ne vem če bo že čist OK, da greva v soboto ven za kaj dlje kot pol urce. Bom vas tule spremljala, če se boste kaj zmenile. BarbaraE, zakaj imam jaz od nekje v glavi, da si ti iz Črnuč? Ker jaz namreč sem. No, če si, si lahko na ZS izmenjava GSM, pa se kdaj dobiva za vozičkanje - mislim potem aprila, maja? Drugače bom pa jaz letos itak mobilna, ker imava 2 avta. Tolk zaenkrat, lp Taška
|
|
|