|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.3.2007 8:19:32
|
|
|
|
BarbaraE
|
Naty-Taja - nismo vsi ovni, bodo pa ovni glavni, ker sem samo jaz bikec. Po roj. datumih smo pa razvrščeni po naslednjem vrstnem redu: mož - 3.4., Nika 8.4., PDP 14.4., moja "malenkost" 29.4. Sicer pa - bomo videli, ali bomo res vsi aprilčki. V soboto sem se prav čudno počutila in vse me je bolelo, da sem komaj hodila, tako da sem mislila, da bom šla že kar rodit. Sem v nedeljo paniko zagnala in na kup zmetala vse cunje, ki jih je treba pripraviti, tako da bom zdaj vsaj lažje spala, ker vem, da imam kup pripravljen, če me kaj prehiti in da bodo ostali vedeli, kaj je za oprat in zlikat. No, ta teden bom odštevala dneve, ker v petek začnem s porodniško. Danes imam tudi kontrolo - jim bom kar rekla, da me malo še tako pregleda, ne samo UZ, da vidim, ali sem slučajno že kaj odprta. Naja - pri nas imamo 3 akutalne CD-je, kjer so različne otroške pesmice - cela zbirka jih je in Nika jih obvlada - natančno ve, katera je na vrsti. Ponavadi še poje zraven, nekatere cele, nekatere pa vsako drugo oz. tretjo besedo. Naju pa vsak dan znova preseneti s svojim besednim zakladom. Zadnjič smo bili v trgovini in je ena prodajalka Niko spraševala, kako ji je ime in tamala: Jst sm Nika. Pa jo prodajalka dalje sprašuje, koliko je stara in Nika De leti. To z leti ji je Uroš samo dvakrat rekel že nekaj časa nazaj, kako ji je ime, je nismo pa nikoli učili, kako naj odgovori. Včeraj je bila pa še najboljša fora - pospravili smo ji hiško v dnevni sobi (hja, rabimo prostor za novega člana in košaro) in je Uroš nehal s sesanjem in Nika na koncu pravi: Evo, pa smo. Sva se najprej samo spogledala, potem pa v tak smeh, da je bil joj. Ja, prava čveka je tala naša Nika.
|
|
|