|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
1.4.2007 11:27:55   
NinaŠ
Sharpy ni podnapisov user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer me je zmotilo šele, ko so začeli francosko govorit user posted image ... ...ja pa itak če ne bi knjige prej brala tudi ne bi čisto točno vedela za kaj se sploh gre user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.4.2007 11:28:03   
Urša
Men tud ni jasno...a so Urški nick spremenili al si ga je sama?
Jst tud nč nisem v word shranjevala že par mesecev...user posted image  Upam, da naštimajo nazaj!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.4.2007 11:30:29   
NinaŠ
Urša preberi ZS 

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.4.2007 11:33:04   
Anonimen
Kdo nas hoče za 1. april na elastiko? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.4.2007 11:35:04   
NinaŠ
Kdo nas hoče za 1. april na elastiko? user posted image

Upam, da je res le 1. april user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.4.2007 11:38:16   
Anonimen
Pa nutela user posted image user posted image user posted image user posted image

Le kateri zdaj sladko paše? user posted image user posted image user posted image

Evo, meni nič več ni jasno, se poslavljam in vprašanje, če še sploh pridem kdaj nazaj.

Še posebej zato, ker mi je računalnik crkno, in to že na nivoju, ko bi moral disk prepoznat. Napovedi so črne, čisto možno je, da sem zgubila vse, VSE, kar sem naredila od septembra do zdaj user posted image

Kar enostavno pomeni, da me do poletnih počitnic ni več user posted image

Fajn bodite in pridno rastite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.4.2007 11:41:48   
NinaŠ
Še posebej zato, ker mi je računalnik crkno, in to že na nivoju, ko bi moral disk prepoznat. Napovedi so črne, čisto možno je, da sem zgubila vse, VSE, kar sem naredila od septembra do zdaj user posted image

ajoj, upam, da ohraniš narejeno delo, držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.4.2007 11:56:19   
Anonimen
Someone, raje pokliči enega računalničarja, da ti pobrska v "okostju" računalnika. JAz upam, da ti bodo kaj našli. Babe, to sem jaaaaaaaaaaaaaaaz, mama froca, ki ima največje zobke user posted image ! Sem morala nik spremeniti, ker je nekdo začel ****rije mi delat.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.4.2007 12:45:31   
petarda
Še posebej zato, ker mi je računalnik crkno, in to že na nivoju, ko bi moral disk prepoznat. Napovedi so črne, čisto možno je, da sem zgubila vse, VSE, kar sem naredila od septembra do zdaj

Kar enostavno pomeni, da me do poletnih počitnic ni več

Upam, da je prvoaprilskauser posted image ....

Jaz danes ne verjamem nobenmu ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
1.4.2007 13:16:10   
Anonimen
Ej, ne, to z računalnikom je na žalost čisto res user posted image  Jutri greva v bolnico in bodo povedali, če se da revčka še k življenju spravit user posted image

Pa saj se sploh ne sekiram. K sreči imam veliko stvari na papirju, tako da bom v najslabšem primeru ogroooooomno na novo tipkala. Kako stvar pa pač tudi na novo naredila. Eh.....

Zdaj moram izkoristit računalnik pri mami, tak da ne smem več z vami klepetat user posted image  Adijo!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
1.4.2007 15:11:29   
til
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa to je zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem bla čist zbegana ko sem vidla datume in strani user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če je to prvoaprilska šala vam povem, da prav nič ni smešnauser posted image .

Tilen pa še vedno spiuser posted image  že od 12.30. in če se ne bo kmalu zbudil sploh ven ne bova šla

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
1.4.2007 16:07:14   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, če ne drugo, pa bodite lepo!

Adamu teče iz nosauser posted image , pa slabše spi, ampak drugače je pa živahen. upam samo, da se ne bo kaj izcimilo.

drug teden delam popoldne, pa se dopoldan mogoče kaj oglasim. sicer pa mislim, da poleg takega tempa ne bom imela več časa za RRuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
1.4.2007 16:08:35   
ada2
ej, a samo 2 zvezdici imam?user posted image
no, se vidi, da jaz pa res nisem čenčauser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
1.4.2007 16:36:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej, a samo 2 zvezdici imam?user posted image
no, se vidi, da jaz pa res nisem čenčauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi neuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Upam, da se gre kdo prvoaprilsko šalo...mal mam na sumu user posted image , ker je vse zmešano, pa najmanj strani mamo med čvekami, pa zvezdice so nam vzeli....in da bo jutri vse v reduuser posted image ...Po drugi strani pa dvomim, da bi se user posted image  dalo tukaj nas na elstiko nategovatuser posted image ...sam mal mi je čudno, ker drugi forumi so videt OK.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
1.4.2007 17:52:57   
Anonimen
Sanjab, nimam nic pri tem, tudo meni ni jasno, zakaj ste se vceraj zvecer imele 820 strani, danes pa 52 user posted image  Sem trikrat pogledala, ce taprave novembrke gledam, ko sem videla Nutelino debato an O portalu user posted image

Mozno, da je to se spet zgodilo ob praznjenju kosa (tako kot je full strani enkrat vmes izginilo oktoberkam iz ljubega miru), pa da je bil kak post vmes zbrisan, pa je sistem mal zamedl. Ne vem, druge ideje jst nimam. user posted image user posted image user posted image Bom pa sporocila Jaku in Jerneji se na mail zdajle.

Aja, zvezdice vam pa manjkajo zato, ker se je praznil koš in se cvek debate na NV brisejo .. pa zgleda, da so se tudi vase objave zbrisale in zato nimate zvezdic.

LP, Ribica

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
1.4.2007 19:37:05   
Anonimen
jaz imam pa drugega user posted image . Končno user posted image .

Babe, jutri grem malo v Ljubljano. Pride katera na user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.4.2007 20:39:15   
petarda
Whatever....kako pa to, da so tebi zvezdice ostale?user posted image

V glavnem jaz sem ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na RR. Če so mislili brisat poste, bi nas lahko kaj opozorili...na čveku je tedensko brisanje tem...pa je to čisto na vrhu jasno in vidno razloženo...tukaj pa so nam zbrisali čez 500 strani...kar tako...brez pojasnilauser posted image user posted image user posted image .....Me mineva, da bi sploh kaj pisala, če se vse kar tako zbriše....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.4.2007 20:47:35   
Anonimen
Meni so zvezdic e ostale, ker sem imela čez 3000 objav user posted image , torej, če so jih 1000 brisali, jih ostane še...vedno za ***** zvezdicuser posted image . Premalo čvekaš

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.4.2007 20:52:52   
Urša
Urša preberi ZS

Men se sploh na L strani ne prikažejo ZS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.4.2007 20:55:16   
NinaŠ
Men se sploh na L strani ne prikažejo ZS.user posted image

ZS so zdaj zgoraj desno - klikni na "Moja RR" in se ti odprejo "tvoji meniji"

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.4.2007 20:58:43   
Anonimen
Če bo katera za kavico jutri, veste kdo ima mojo telefonsko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.4.2007 20:59:21   
Urša
Urša preberi ZS

Ja, sam zdaj ne vem,če se da še kaj spremenit.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.4.2007 21:05:34   
ada2
vidim, da še ni strani nazajuser posted image

se bojim, da jih ne bouser posted image

jaz sem tudi huda..........

in zdaj naj grem taka spat?

eh, ......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.4.2007 21:23:17   
Anonimen
Nihce ni nic brisal, zanalasc sigurno ne!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.4.2007 21:25:28   
til
To je pa vse skupaj en druser posted image kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.