|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
8.11.2006 21:36:46   
nincy
No da še jaz povem kaj znamo in česa ne user posted image

Znamo:
dati papa, give me five, lupčka, prosim, bravo;
če ji rečem naj pokaže določeno stvar npr. poišči volka v knjigici, takoj najde, pa tud za druge stvari ve kaj je kaj, ve kje ima glavo, laske, prstke, aha pa zna tud miška miška žgančke kuha user posted image ;
razume res vse, razen če ji kaj prepovem, ona z veseljem naredi pa se dela da ne ve o čem govorim;
kar se tiče besed je še vedno aktualno ata, pa kadar hodi skoz govori teka, teka; pa v knjigici poišče volka, ki lovi pujska in govori teka, teka user posted image  

Ne znamo:
se plazit, kotalit, hodit. Ja športni tip že ne bo. user posted image

(odgovor članu podgurka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.11.2006 21:47:42   
nincy
Grem zdaj pod kovter k Lari.

Lahko noč

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: novembrke 05
24.12.2006 22:43:10   
Urša
Vesel Božič vsem novembrkam in vašim in . Tudi jaz sem včeraj spet postala žena ( ) in ne samo mami. Je rekel moj lubi, da lepšega darila nebi mogel dobit.

Sanja, jutri bo pa obletnica!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.12.2006 13:30:33   
Nej
Jaz sem božiček mali, so me k vam poslali,
z najlepšimi željami:
naj novo leto vam prinese vse kar si želite,
pa božične praznike lepo preživite!!!

VESEL BOŽIČ!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.12.2006 13:35:00   
sharpy
     Vesel Božič 

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.12.2006 17:25:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Vesel Božič vsem novembrkam in vašim in . Tudi jaz sem včeraj spet postala žena ( ) in ne samo mami. Je rekel moj lubi, da lepšega darila nebi mogel dobit.

Sanja, jutri bo pa obletnica!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj Urša...zdaj sva se pa oba z user posted image  nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako si pa ti to našla? user posted image  Ej, a veš, da sploh nisem vedela, da je bilo prvičuser posted image  za Božič....zdaj se pa točno spomnim v detaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image  dekle grešila sva na sveto nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Hvala, da si me spomnila user posted image user posted image user posted image user posted image ....če je obletnica pol bo pa treba user posted image user posted image ....škoda, da sem se tolk najedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.12.2006 17:34:17   
petarda
Aja..drgač pa daaaaaaaaan user posted image . Upam, da lepo preživljate Božič.user posted image  Mi smo bili zjutraj pri maši...je bila taka fajn za otroke user posted image user posted image user posted image . Luka je pa skoz govoril babi.....dedi....tati....mami....dedi....dedi.....dedi...pa selil iz enega naročja v drugega...pa pel je ful naglas, to bi ga morale slišat....user posted image user posted image  samo on je pel pika-poka.....user posted image user posted image user posted image  piiiiiiiiiika-pokauser posted image user posted image user posted image user posted image  je zabaval ves folk zraven....user posted image

In kaj je bilo pod dreveščkom?user posted image  Bi mogle videt mojega lubija kolk je zjutraj, ko sva z Lukcem še kao spala....hitro zavijal eno čokolado, ki smo jo včeraj dobili  user posted image user posted image user posted image user posted image , ko je videl, da ima on darilo pod smrekico....jaz pa ne...pa pet jurjev je dal zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image ....itak, da je optimist, ker je mislil, da mi čokolada ne bo nič znanauser posted image user posted image user posted image user posted image ....ah....glavno, da se mava rada, ne?user posted image  Darila so pri njem itak zmeraj bolj tako...ni preveč iznajdljiv...če bi se kaj potrudil bi lahko naredil bon za izlet v Opatijo, ne?user posted image  Pa je šele pol rekel...pa res!...to je za božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
9.3.2007 13:40:34   
ada2
evo, mi2 sva doma.
Urška hvala še 1x za sklediuser posted image

ženske nimate pojma kak je fajn malo se potepat. mi ni žal, da sem šla, pa čeprav sem se zadržala malo dlje kot sem predvidevalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
9.3.2007 13:44:30   
ada2
aja, cveke ti pa po pošti pošljem, ker sem prepozno videla da jih rabišuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
9.3.2007 14:01:39   
petarda
aja, cveke ti pa po pošti pošljem, ker sem prepozno videla da jih rabiš

aja...boš ti? Ker sem že jaz mislila v železnino skočituser posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kaka potrata časa je biti v službi...ve ste že kafetkale, ada se je potepala....pa tak lep sonček je...mi pa not zaprtiuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
9.3.2007 14:34:34   
ada2
....pa tak lep sonček je

ja da ne boš mislila, da je pri nas sonček. oblačno je in piha. pa pri Urški ni bilo nič boljše vreme. sicer pa se spomni na mene v nedeljo, ko bom spet 12 ur v službiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
9.3.2007 15:03:05   
Anonimen
Hvala Sanja in Ada, vendar ne rabita pošiljati, bomo jih že nabavili nekje. Res!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.3.2007 18:56:42   
petarda
Čeruser posted image

Luka spi, mami se je najedla, zdaj pa mal pospravljat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pol pa ne vem, če ne bom kakega bandidosa ruknila.user posted image user posted image user posted image  Bo kera za čvek danes?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.3.2007 19:13:47   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj so mi dobri tile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.3.2007 19:17:17   
Urša
Čeeeeer!user posted image
Kdaj in kje se dobimo?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
1.4.2007 8:21:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa se to dogaja z RR...Sem nas našla na drugi strani čveka, pa samo 51 strani imamo, pa devetaga je bil kao zadnji post objavljenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
1.4.2007 8:24:34   
petarda
Mogoče nas pa RR-jevci nategujejo za 1.apriluser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.4.2007 8:39:38   
Urša
Kaj pa je zdej to???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
1.4.2007 8:45:10   
petarda
user posted image Šele zdaj sem vidla, da mi je včeraj Someone sms poslala, da ji je računalnik crknil in naj čvekamo brez njeuser posted image user posted image user posted image ..sam kaj, ko nič ne vidim, če ste včeraj spoh kaj čvekaleuser posted image ....jaz sem morala it z Lukcem spatuser posted image ...pa sem kar omagala zraven

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.4.2007 9:25:50   
Anonimen
u mater, jaz pa nisem sproti označevala v knjižico MAxu in sem si rekla, da bom ravno ta teden šla vse nazaj vpisat. A kaj je zdaj to dokončno izbrisano? user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.4.2007 9:46:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nutela

u mater, jaz pa nisem sproti označevala v knjižico MAxu in sem si rekla, da bom ravno ta teden šla vse nazaj vpisat. A kaj je zdaj to dokončno izbrisano? user posted image

Upam, da ne ker jaz si tuni nič več ne označujem..razen tisto kar je v knjigici Mali jazuser posted image ...ker nekako računam, da bo forum vedno na netuuser posted image  ...Po moje so samo mal stvari ušle iz nadzora, ker vidim, da so tudi datumi zmešaniuser posted image ...

Pa pazi mal na imena prosim.user posted image  Hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.4.2007 10:38:54   
Anonimen
¸U pisker marmelade, hvala user posted image .  VEš po drugi strani me pa boli kinta user posted image .

Sicer so mi pa spremenili tudi zdaj prejšnji nik, tak da boste videle, poleg sinekove slike, wathever nikuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.4.2007 10:39:34   
Anonimen
Jaz pa gleda, kakšen vesel božič kdo želi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.4.2007 10:53:49   
Minka Pobalinka
Kaj se pa tukaj dogaja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
1.4.2007 11:24:25   
NinaŠ
Uf, mi ni bilo čist nič jasno... sem 2x odprla in zaprla RR, pa 100x čekirala če sem res na forumu "Čvekamo o naših otrocih"... user posted image no pa sem res tu user posted image . Upam da stvar porihtajo nazaj user posted image .

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.