petarda
|
Dobro jutro punce! Joj URŠKA, ko sem brala kaj se je zgodilo Maxu sem kar jokala. Mi smo ga imeli tudi v ležalničku na mizi, ko smo ga hranili (ker so nam stolček za hranjenje kupili eni obiski, ampak takšnega, ki ima samo čisto pokončno držo, nič se ne nastavlja ) ampak se mi je tudi zdelo, da preveč opleta in da se ne smem niti obrnit, pa bi bil že na tleh. Zato se sedaj hranimo v ležalničku, pa na tleh. (Se jaz vsedem po turško.) Ja, nam so tudi govorili, lupinica ne pa ne, zadnjič pa gledam po tistem forumu, pa vsi plusi za lupinico. Je tudi mene čisto zmedlo. Je pa tudi res, da so lupinice različne. Jaz imam tudi PP in se mi zdi čisti shit, ker noter bolj sedi, ima pa prijateljica lupinico od Quinnya, se mi pa zdi ful udobna. Hudič, ker ne moreš vedeti vsega, ko kupuješ. Te lupinice od PP se mi zdijo itak čist neprimerne za novorojenčke, mi smo imeli ful problemov kako ga noter spravit, ko je še takšen majhen revček, že skoraj sedel. Si bom pogledala slikice someone, da vidim, kako to delate vi Kje pa je WAWA? Zdaj jo že nekaj časa pogrešam. Včeraj smo bili mi na morju in si je čist pokvaril ritem. Nismo bili sami in potem, ko je bil cajt za pančat, je samo malo pojokal, pa takoj vsi ga nosit. In potem je bil itak še bolj zmatran in še bolj ni hotel spati, pa smo ga vsi skupaj še bolj nosili. Pa ni hotel biti v vozičku, pa nikjer. GROZA. Ko smo šli pa zvečer domov, je pa v avtu takoj zaspal in spal cele 3 ure do doma. (No, le na cestninskih se je nekaj pritoževal). Danes pa itak spet auf ob pol petih. Sem pa vesela, da vsaj ponoči spi. Hrani se zdaj na 3 ure, daš v posteljico in že vleče. Boga Tincci. Ni Hani Ani nič pomagalo, ker je krščena? Mogoče ji boš mogla pa spet kakšno lepo cunjico kupit. No jutri pa gremo na plavanje. JUHUHUHUHJUHUHUHU! Moram pa iti danes še po plavalne plenice. A kera ve, če se jih domi v Mercatorju? Aja, tiste, ki jim dajete gosto hrano...Ste že probale bučke. Naš je čist zmešan. Ne morem dohajat z žlico, ma skoz usta odprta, je tolk smešen.
|