|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.4.2007 21:55:15   
til
Nincy cao! Mislem, da ti ne bo treba velik kukatuser posted image user posted image user posted image !

Nina držim pesti, ti pa dobr oprav!

Pa naj nam že kdo pove kaj se tukaj dogaja al bomo dobile naš čvek nazaj al ne user posted image !!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.4.2007 21:56:34   
til
A Sanjo je pa minil user posted image  Hitro pridi na čvek drugač bom prehitela še tebe v objavih ne samo Sharpyuser posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.4.2007 21:57:30   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: someone

Iščem in iščem destinacjio za user posted image . Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

Ja lani. V hotelu Andrija. Men je blo všeč, ker je plaža ful lepa in primerna za otroke pa tud ful sence je. Me je pa motil to, da ni blo v bližini nobenih restavracij, lokalov. Če pa si že kej najdu, so pa začel delat šele ob 17 user posted image  user posted image  user posted image  Vedno sem bila navajena da se je ful dogajal, tko je pa bolj tuga, razen kar se dogaja v hotelu. Aja pa za otroške animacije je blo tud ful lepo poskrbljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.4.2007 21:58:54   
nincy
Kje ste dons vse user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.4.2007 22:09:41   
nincy
Grem pančat...do 5 user posted image .

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.4.2007 22:41:11   
sharpy
Nincy nimaš kaj kukat, ker itak ni več nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.4.2007 23:08:56   
Urša
Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

Jst!

Til, bom zrihtala kakšno slikico, ja...mogoče so pa v albumu, čakaj, grem pogledat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.4.2007 23:11:39   
Urša

http://nika-jaka.moj-album.com/slike/3395743/R4TFQxdXAWbtg3UX.v.jpg  

http://nika-jaka.moj-album.com/slike/3395743/ZguzWZW0rBvcKAip.v.jpg

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.4.2007 18:05:02 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.4.2007 23:14:20   
Urša
Pa mal mi povej kakšna je kaj okolica ali je zvečer kam za it po mestu ali kaj takega

V bližini so štanti pa mini luna park, drugače pa tudi mesto Rab ni daleč, ene 10 minut z avtom.user posted image  Mi je lepo, samo sence pa nobene ni.user posted image  Za letos nimam pojma kaj bi, mene v Grčijo vleče in sploh ni drago, če primerjam s hrvaškimi cenami.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.4.2007 23:16:37   
Urša
Nina, bom držala pesti. Itak sem na bolniški od jutri naprej, je Jaka zakuhal-spet!user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.4.2007 8:22:24   
ada2
pozdravljene!

someone mi hodimo velikokrat v Šibenik, ampak ne glih v Solaris, ker imam jaz strica v Brodarici pri Šibeniku, pa ful dobre prijatelje v Raslini (med Šibenikom in Vodicami) in mi je teren kar poznan. plaža pri Solarisu je res lepa, pa fajn za otroke, pa mislim, da so hoteli tudi v redu, vsaj videt so. če boste šli pa mi obvezno povej kdaj, ker mi bomo verjetno tudi šli letos v Raslino, pa se lahko kaj vidimo. ampak me ne sprašuj kdaj gremo mi. pisala sem se sicer za zadnji teden v juliju in prvi v avgustu, ampak še nič ni dorečenega. bomo morali še kaka dva meseca počakat, da bo ziheruser posted image .

ati je včeraj peskovnik kupil, pa ga grema zdaj do konca sestavit. pa-pa

aja, naj se Jaka in Lara čimprej pozdravitauser posted image user posted image
saj Adamu tudi iz noska teče, ampak se je naučil ven pihnit in ni tako hudo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.4.2007 8:24:17   
ada2
Pa naj nam že kdo pove kaj se tukaj dogaja al bomo dobile naš čvek nazaj al ne !!!!!!!!!!!!

ne bomo ga dobile. zgleda, da nam je bil nekdo favš, ker smo se bližale 1000 strani.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.4.2007 8:25:01   
ada2
uh, še 4 objave do 200, to moram zdaj opravit

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.4.2007 8:25:36   
ada2
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.4.2007 8:26:03   
ada2
brezveze sicer vse skupaj......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.4.2007 8:26:43   
ada2
no, pa je, pa srečno!

grema na sonce

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.4.2007 9:33:58   
Naty_ka
Dan!
Pod obenim pogojem ni dober user posted image .
Mi smo imeli burno noč. user posted image  se je drl od pol desetih pa do pol enih. Se mi je skoraj zmešalo. Sem ga previla, mu dala jesti in piti. Pa se je kar drl. Tako na 20 minut. Pa ful je bil živčen in samo se je premetaval. Potem pa mi je dvignilo dekl in sem ga ob pol enih ponoči ful skregala. Pa to ni res. Sem mu rekla da naj utihne in zaspi že enkrat. Prav nadrla sem ga na sredi noči.
In kaj je frajer naredil? Pogledal me je, v trenutku utihnil, si dal dudo v usta in ZASPAL user posted image . pa je bila do jutra tišina. Niti mule ni pasel. Kar utihnil je.
Sem bla prav šokirana ob taki reakciji. Mislim, dere se tako-iz dolgega cajta. Uh, kak sem bla besna. Joj.

No, pa sem izpljuvala ven to kar me teži. Danes pa sem itak takšna, kot bi me povozil vlak.

A RR team še ni nič pojasnil kaj se dogaja in kje so naše strani???

Ah, grem raje dalje delat!
Se tipkamo kaj pozneje.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.4.2007 10:26:39   
petarda
Nina držim pestiuser posted image ...za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

Še vedno pa sem razočarana nad RR...če je res, da so delali čistko...in nas o tem nič obvestili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.4.2007 12:04:34   
Urša
Še vedno pa sem razočarana nad RR...če je res, da so delali čistko...in nas o tem nič obvestili

Jst tud!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.4.2007 12:09:33   
catja2
Pa mi smo imeli grooooooozno noč user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldan sta L&J do sedmih letala za kosilnico in pomagala bratu kositi travo, pa sem mislila, da sta pošteno utrujena in da bosta lepo spala!!

No in celo noč sta tulila, pa skregala sem ju pa ni nič pomagalo in sedaj sem na čokoladi, ker sem poleg računalnika že dremala... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.4.2007 12:21:09   
ada2
whatever pomoč potrebujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pišem prošnjo oz. izpolnjujem obrazec za novo službo na Ptuju. a bi mogla kaj posebnega napisat? kaj takega mi svetuj, da bodo tkoj, ko bodo videli rekli: ja, ta bo pravauser posted image .

ne, resno. ali je kaj takega, kar bi bilo dobro omenit? razen pač to, kaj sem in kakšne izkušnje imam (ups, izkušenj v maserstvu pravzaprav nimam, no, vsaj takih zaresnih ne, to, da sem pa na črno masirala, pa verjetno ne štejeuser posted image ).
NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.4.2007 12:42:04   
catja2
Ada a imajo ptujske terme razpis ali imaš kakšne veze, da bi lahko tja prišla???

JAz sem se med porodniško zanimala za službo v hotelu, ki ga še komaj gradijo, pa so rekli, da so vsa delovna mesta že 2 leti zafremana!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.4.2007 12:43:30   
catja2
Mene je pa ena sodelavka zaj... in tako bom jutri cel dan v CE; pa še Jaka bi morala k P na kontrolo peljati...

Joj kak sem jezna!!!! user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.4.2007 13:15:47   
Anonimen
Ada a za Ptujske terme to rabiš?

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.4.2007 13:18:48   
Anonimen
takole je Max barval jajčka, rezultat je viden user posted image  

klik

mamica je pa naredila čebelice, na katere se je Max celi čas kregal user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.4.2007 18:05:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.