dalin
|
Dober večer Kje ste zdaj vse?Lina mene si tudi nasračkala .Sem letela ko avion pred TV. Kar se tiče pasiranja GH.Jaz sem mojim tavečjim trem dolgo,dolgo pasirala,no ja,ko so bili eno leto stari ne več,ampak tam nekje do 8,9 mesca kar.Ni in ni šlo drugače.Pripravila sem tako,da se samo z vilčko malo zdrobila,a kaj,ko se jim je tako zaletavalo,da so kar plavi ratal .Pa sem spet paličnega v roke in miksaj mami.Pol so pa to kar naenkrat prerasli,sploh ne vem kdaj,samo nekega dne me je moj opomnil,če sem registrirala,da jim ni treba več pasirati.Pa res,sem rekla,sploh ne vem kdaj so začeli,je šlo kar tako mimo mene.Tako da Princes,ne sekiraj se,bo že,pasiraj ji,če ne gre drugače,tudi to bo minilo.Saj se tudi nam odraslim,kdaj kaj "dvigne",če nismo vajeni in naši se šele učijo jesti in z jezičkom premikati hrano po ustih.Jaz svojemu raje pasiram,kot pa da ga gledam kako se mu zaletava in mu še tisto veselje,ki ga ima do GH uničim.Je pa tudi moj prve dni bolj slabo jedel,zdaj pa kar gre .To je za njih nekaj novega in jim zdaj ful dogaja,in ker so majhni še ne dojemajo tako hitro vsega skupaj.Tako,to je moje mišljenje,sicer pa sama zase ve kako in kaj bo. Dajanax res velik šit.Pi***, imela si srečo.Jaz našega tudi skoz čekiram in tavečjim sem tudi zabičala,da Bog ne daj,da mu dajejo kaj v usta,ker se mu lahko kaj zgodi in jih moram pohvaliti,zaenkrat zelo pazijo na svojega bratca.Ja padci so in bodo.Sem glih zdaj en dan pisala tukaj gor,kako je naš Domen po stopnicah letel,ko je bil 11 mescev star. Sem pa danes zvečer dala Žana v posteljico z namenom da bi sam zaspal,pa je bil tak jok,da je tašča gor priletela.Mislim da sem že zaj***** vso stvar ,in bi ga morala že prej navaditi na to da bo sam zaspal.Saj nekaj časa je bilo tako,ko je bil star tam nekje dva meseca,pol se je pa vse pokurbalo.Se je pa tudi takrat po eno uro matral da bi zaspal.Danes zvečer itak ni bilo nobenega reda,in ob šestih ko bi morala počasi začeti otroka rihtati na spanje sem šla palačinke pečt .Pol je bil pa cel sistem porušen.Pa še čudno mi vse skupaj zdaj izpade,ker je še dan ko ga dajem spat.Pozimi je bila vsaj tema tak čas,ko je šel spat.Povrh vsega sem mu pa še dudo zamenjala,saj je bila tista čisto zgrižena.In ko sem šla po novo v omaro,nisem mogla verjeti,da je Žan tastaro tako scuzal,da je bila enkrat večja kot nova .Ste ve to vedle,da se duda iz kavčuka,tako poveča.Se sploh zavedala nisem dokler nisem danes frišno v roke vzela.