|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.3.2007 21:39:22   
incabinca
Lina, jaz sem tudi že hotela pred tv letet!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.3.2007 21:44:39   
Tanyka
ČER...

Zakaj pa ste vse tako radovedneuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.3.2007 21:48:12   
incabinca
Ja Tanyka saj veš da ne moremo iz svoje kože ;))) Smo pač ženske :)user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.3.2007 22:01:39   
Tejcha
Lina, js sm tud že iskala daljinca, zraven ugotavljala kdaj ste to pisale in da je ura že veliiik... in da sem zamudla... Žlehnoba mala! Me smo pa firbčne, da boli...user posted image

Tilen je zaspal. Js se bom pa poknala pred TV, sm čist hin... A majo vaši malčki še kej zmešan ritem? Pri nas je po starem vse ql, sam da smo še vedno naštelani na star čas in tako zdej vstajamo ob 7ih in hodimo spat okrog 10ih. Mi kr paše, da se dan ne začne že ob 6ih.

Sicer zamujam par strani, pa vseeno še naš ocvirk za vprašanje kaj delamo čez dan: v glavnem vse, kar počnete ve (pojemo pesmice, se skrivamo, izštevanke, ploskamo, z balkona gledava avte, ko kuham, kuha z mano; valjava se po postelji; sam se zamoti s kakšno gricko, tudi pri nas je med najaktualnejšimi rečmi časopis oziroma reklame, daljinci so itak zakon, tako da sva mu enga prepustila...  dodam pa lahko še najnovejšo atrakcijo: karte uno...Mali čist znori, ko jih vidi. En komplet je sicer zdej iz čisto posebnih razlogov samo Tilnov... user posted image

Tud js opažam, da se atiju velik bolj reži kot meni, pa lahk počnem iste reči... Pa sem bla zarad tega mal žalostna, potem sem pa prišla do sklepa, da mora mali atiju v tistem času, ko sta skupaj, pokazat vse tisto, kar drugače midva počneva čez 3/4 dneva... In to bo enostavno treba vzet v zakup.

pa trgovine z igračami so itak za starše... mali se očitno najbolj zamotijo z najbolj običajnimi rečmi... Si pa vsej mamice lahko damo duška, a ne?

Fajn pančkite!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.3.2007 22:26:13   
dalin
user posted image Dober večer
Kje ste zdaj vse?Lina mene si tudi nasračkalauser posted image .Sem letela ko avion pred TV.
Kar se tiče pasiranja GH.Jaz sem mojim tavečjim trem dolgo,dolgo pasirala,no ja,ko so bili eno leto stari ne več,ampak tam nekje do 8,9 mesca kar.Ni in ni šlo drugače.Pripravila sem tako,da se samo z vilčko malo zdrobila,a kaj,ko se jim je tako zaletavalo,da so kar plavi ratal user posted image .Pa sem spet paličnega v roke in miksaj mami.Pol so pa to kar naenkrat prerasli,sploh ne vem kdaj,samo nekega dne me je mojuser posted image  opomnil,če sem registrirala,da jim ni treba več pasirati.Pa res,sem rekla,sploh ne vem kdaj so začeli,je šlo kar tako mimo mene.Tako da Princes,ne sekiraj se,bo že,pasiraj ji,če ne gre drugače,tudi to bo minilo.Saj se tudi nam odraslim,kdaj kaj "dvigne",če nismo vajeni in našiuser posted image  se šele učijo jesti in z jezičkom premikati hrano po ustih.Jaz svojemu raje pasiram,kot pa da ga gledam kako se mu zaletava in mu še tisto veselje,ki ga ima do GH uničim.Je pa tudi mojuser posted image  prve dni bolj slabo jedel,zdaj pa kar greuser posted image .To je za njih nekaj novega in jim zdaj ful dogaja,in ker so majhni še ne dojemajo tako hitro vsega skupaj.Tako,to je moje mišljenje,sicer pa sama zase ve kako in kaj bo.
Dajanax res velik šit.Pi***, imela si srečo.Jaz našega tudi skoz čekiram in tavečjim sem tudi zabičala,da Bog ne daj,da mu dajejo kaj v usta,ker se mu lahko kaj zgodi in jih moram pohvaliti,zaenkrat zelo pazijo na svojega bratca.Ja padci so in bodo.Sem glih zdaj en dan pisala tukaj gor,kako je naš Domen po stopnicah letel,ko je bil 11 mescev star. 
Sem pa danes zvečer dala Žana v posteljico z namenom da bi sam zaspal,pa je bil tak jok,da je tašča gor priletela.Mislim da sem že zaj***** vso stvaruser posted image ,in bi ga morala že prej navaditi na to da bo sam zaspal.Saj nekaj časa je bilo tako,ko je bil star tam nekje dva meseca,pol se je pa vse pokurbalo.Se je pa tudi takrat po eno uro matral da bi zaspal.Danes zvečer itak ni bilo nobenega reda,in ob šestih ko bi morala počasi začeti otroka rihtati na spanje sem šla palačinke pečtuser posted image .Pol je bil pa cel sistem porušen.Pa še čudno mi vse skupaj zdaj izpade,ker je še dan ko ga dajem spat.Pozimi je bila vsaj tema tak čas,ko je šel spat.Povrh vsega sem mu pa še dudo zamenjala,saj je bila tista čisto zgrižena.In ko sem šla po novo v omaro,nisem mogla verjeti,da je Žan tastaro tako scuzal,da je bila enkrat večja kot novauser posted image .Ste ve to vedle,da se duda iz kavčuka,tako poveča.Se sploh zavedala nisem dokler nisem danes frišno v roke vzela.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.3.2007 8:11:56   
princes
user posted image

No mi mamo že stari ritem nazaj...user posted image

Kok dobro kavico sem si skuhala..njami..user posted image

Dalin, valda, jaz tud ne mislim gledat, kako se ji zaletava..
Se bo že navadila, eni malo preje, drugi kasneje..To se sploh ne mislim sekirat..Probala bom najprej z vilčko, ker je res boljši okus, lahko da bo bolj jedla, če ne bo šlo, pa na mešalnik...user posted image

Danes bo zgleda malo slabše vreme..user posted image Pri nas dežuje...user posted image

Lia si že vse štumfke dol povleče..
Zdej je že mal pozabila na cviljenje..Sem ugotovila, da je cvilila zato, ker sem vse naredila samo da je bila tiho..user posted image In je pogruntala, zdej sem si pa štoflce noter dala, pa 2 dni ignorirala, no zdej mamo pa vsaj normalne frekvence klele noter..user posted image

Evo kavice je zmanjkalo..
zdej greva pa pokakano ritko previt..

pa pa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.3.2007 8:29:31   
Tejcha
Jutro!

midva sva že tud tu.

Js s kapučinom, mali pa z gumijastim rakcem... pa markerjem...

Zalaufam pomivalca, zlikam za ena sušila cot in posesam, pa bo dost za dans... Pa še mal okrog potelefonarim, da se dogovorim za termine za tisto reč, k sm šla zadnjič v LJ.... Aja, pa kosilo... pri nas bo špinača pa pire.

Pište kej!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.3.2007 8:45:01   
incabinca
user posted image

Midva sva že kakšno urco pokonc. Čeprav danes se je že zbudil bolj sitkan, po moje zaradi tega smotanga vrermena, sem še jaz vsa čudna.
Jaz bi dala pa rada user posted image mal ribice za poskusit, moram pogledat če jo že lahko. Imamo ene take fajne ribice, čist brez vsake kosti, samo v ponvi popečeš, pa še ful dobra je.

user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.3.2007 8:46:52   
incabinca
Aha, sem pogledala, lahko mu dam ribico.

Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.3.2007 9:04:11   
dalin
user posted image
Še jaz se oglašam na hiter.Noč je minila tako,tako.Se mi zdi da ne potrebuje  hrane ponoči,ampak bolj to da ga malo stisnem.Jaz pa takoj,ko malo zacvili,že laufam in mu joško rinem user posted image .

Se pa našuser posted image že kar steguje za igračami,ki so oddaljene od njega,če ne gre drugače se pa prekucne iz sedečega položaja samo da jo dobi.Sam pol pa ne zna nazaj v sedečega priti,pa je jok in stok.Ali pa če mu kaj ne "rata"vpije 300 na uro.

Tejcha mene tudi danes čakauser posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,
user posted image ,pa še kaj bi se našlo.Itak,mi ne bo vse ratalo nareditiuser posted image .Včasih sem si kakšno stvar za zvečer pustila,zdaj pa ne morem ničesar,ker se našuser posted image  skoz nekaj zbuja.

Tudi moja kavica je pri koncuuser posted image ,zdaj grem pa malo migat po hiši.
Aja,če mi poveste kako si tisti trakec naredim za hujšanje.Mi ne gre in ne greuser posted image .Prvega pa začnemuser posted image ,bi bila rada do poletja takauser posted image user posted image user posted image user posted image .Verjetno bom še naprej "dream on".

Tevža za refresh(osveži),pritisni z miško dve zeleni puščici na vrhu ekrana.Vsaj jaz ima tako.Sporoči,če je šlo.
                                           user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.3.2007 9:08:15   
dalin
Tejcha-Tilnu za 6 mesecev
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.3.2007 9:33:23   
tevža
jutro!

midva sva končno dočakala najinega user posted image . matevž je dobro spal, le z izjemo, da se je sredi noči zbudil in spet hotel igrati user posted image  upam, da mu sedaj to ne pride v navado. drugače mu gre pa vse skupaj na bolje.

dalin - sem taka user posted image . logično ikonca refresh - jaz sem pa ves čas iskala refesh gumb na RR stani. jooooj.... hvala.  

danes je možek oma in upam, da bom lahko za kakšno urco pobegnila, da malo odklopim. pri nas še ne dežuje, a je turobno vreme.

glede na to, da je drug teden napovedano lepo vreme, bova z Matevžem najbrž kaj v LJ in če je katera za kavo, naj se oglasi na zs.

julam - če boš jutri v ce in če ne bo deževalo, se javi za kakšen sprehodek.

ciao

user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.3.2007 9:35:01   
tevža
za Tilna...

user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.3.2007 10:11:50   
Anonimen
še moja malenkost...user posted image   na Tilna !

Noč ? Hm, a se nisem včeraj neki hvalila ?!user posted image  No, danes je kar neki zmizdil, pa sploh ni nič bilo....

Vreme ? Pri nas deževno, hladno. Trenutno malo zračim stanovanje, ker mali spava...

Mene pa zanima, če mu lahko borovnice dam. Imam zmrznenje, pa sem mislila kakšno v kompotek dat, tako zaradi okusa. A je bolj če še mal počakam ?

Sem pa pogruntala zakaj mu rižolino ne potegne. Naredim preveč gostega. Sem dones poskušala en drug rižko od Milupe, pa še bolj takega redkega sem naredila in je jedel kot za šalo.

Joj, prestavitev ure. No, naš jo je kar dobro odnesel. Imamo isti ritem kot prej. Ma sej si sploh ne upam pomislit da bi ga že ta ena ura razlike matrala. Bog ve, kako jih bo šest ur ??

Midva z dragim pa imava dones obletnico poroke - 20 mesecev. Pa ne se smejat. Zdaj ko sva poročena, praznujeva vsak mesec obletnico poroke,   še prej ( tistih deset let ), pa sva vsak mesec praznovala obletnico snidenja ( oziroma kdaj sva uradno začela hodit ). Mater mi je smešno zdej tole. '' sva začela hodit''' user posted image

Ah nč, grem še jest mal po stanovanju user posted image

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.3.2007 11:50:29   
Tejcha
V Tilnovem imenu: hvala!

Včeri sem cel dan razmišljala o tem, da bom spekla nekaj torti podobnega, dans mi je pa čist padlo iz glave... Še dobro, da visim tu gor, da ste me spomnile... user posted image Grem kr gledat, kaj bom spacala skupaj, da bo lahko tudi mali sodeloval. Mislim, da bom naredila podlogo iz baby piškotov in kombinirala s skuticami in višnjami. BTW, Tilen jih obožuje, dajem mu pa razkošičene polovičke.

Midva imava pa v ponedeljek obletnico - 6 let, odkar "hodiva"... Šit, gre po času... Ja, men je tud hecn izraz, sam če je pa to to... Moja dva rečeta tudi, da kdo "govori" že tolk in tolk časa... Ja, haloo?! Enih 22 let pa že zihr... user posted image

Grem zdej v kuhno pacat... Mi jo je uspelo pospravit in spucat, da bom zdej lahk fajn spet namazala...

Incabinca, kk si mu pa pripravila ribico?

Mi pa tole vreme čist nč ne kaže na lušten sprehod. Bom počakala, da pride ati iz službe, pa bomo potem skupaj šibali ven...

Papa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.3.2007 12:38:18   
yennika
Tudi jaz voščim Tilnu za šestico user posted image .
Moj lumpa bo pa čez dva dni imel že sedmico!!Sem vam povedala, da se nama je sinko rodil ravno na sedmo obletico najine hoje.user posted image Sma se spomnila šele, ko sma se peljala v porodnišnico in sva razgljabljala o datumu rojstva.Je rekel moj, pa ne ravno na 1. september-halooo a ga naj nazaj not držim.user posted image Bogi na prvi šolski dan bo praznoval.Vsako leto bo za darilo dobil novo šolsko torbo, peresnico...user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.3.2007 12:53:28   
alenka11
Ojlauser posted image

Po dveh dneh se zopet malo javljam. Sem bla vsa boga ta dva dniuser posted image . Ne boste verjele včeraj celo računalnik nisem prižgala user posted image . No imela sem neke prebavne težave. En dan mi je blo sam slabo potem sem celo noč preživela na WC - driska kot še nikoli user posted image . Zjutraj sem bla pa čist povožena. Danes sem pa čist OK user posted image .

Dalin jaz mam tut že pol kufer mojih napak v prvih mesecih po rojstvu user posted image .
Tut jaz sem ga ob vsakem joku ponoči takoj priklopila na joško, ker sem misla da je lačen. To sem delala tako dolgo, da se je navadil. Zdaj pa imam hudiča. No jaz lahko že rečem, da ponoči ne spimo in počasi že izgubljam živce. Sploh več ne vem kaj naj naredim user posted image . Zdaj mu dam flašo ob polnoči in joško ob 4-5. Če se vmes zbudi ga malo ponosim dokler ne zaspi. To je bilo par dni dobro, zdaj se pa zbudi ob treh ali štirih in noče zaspat. Ko vidi dudo se dere, ko grem proti posteljici se dere.... Jaz pa živce zgubljamuser posted image . Danes se je drl eno uro, eno uro je bil pa tiho. Sem mu dala jest po flaši, joško in čaj pa nič ne pomaga. Vse bi naredil samo da ni treba spat.

Sem ugotovila, da za vsak njegov jokec takoj tečem k njemu in ga vzamem v naročje user posted image . Zdaj pa imam kar imam. Sem si obljubila da od danes naprej ne bom več popuščala. Do zdaj mi je kar uspelo. Bomo videli kaj bo ponoči.

No pa sem si malo olajšala dušo user posted image . Upam da bom zvečer pri volji pa se še enkrat oglasim. Do takrat pa lep pozdravček user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.3.2007 12:57:54   
alenka11
Še čestitka za Tilna user posted image .

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.3.2007 12:59:58   
alenka11
Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           -KlemeN
02.09. ZALA ADL            - Zala
            NATAŠI               -Timotej

03.09. BUCHKA            - Filip
            TANYKA           - Rene
04.09. X_SREČKA_x      - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                  - Tilen
11.09 žIŽA                     - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA           - Benjamin
22.09.TEVŽA                -Matevž
23.09 SANJAS              -Maks Oliver
25.09. ROSE22            - Neja
26.09. AJNE                 -Ajda
27.09.DALIN               -Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA            - Tilen
03.10. *LINA*            - Tristan

....da ne bo treba nazaj listat pa iskat...

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.3.2007 13:03:42   
princes
Tilnu

user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.3.2007 13:19:09   
Dajanax
No pa sem še jaz gor prletela user posted image !

Malček že drugo rundo  user posted image , jaz pa hitro  user posted image . Sem mislila, da bo danes kaj za na teren, pa je vreme čist adijo. Sem včeraj user posted image , pa nekaj začimb tudi...kako paše bit malo na off pri teh zunanjih opravilihuser posted image

Lina si se nas včeraj prvoščla user posted image !!

Dalin tiker narediš na: http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3(Poglej mojgauser posted image )

Kar se dijete tiče, jaz prisegam na manjše obroke, manj sladkarij, .... Raznorazne 90d in montinjaka pa ne bi, mi nekak vsa "logika" ne potegne.

Zala Adl saj imaš pri izdelavi tilckerja na voljo ali ti prikazuje začetne in končne kile ali pa samo razliko...mal pobrskaj.

Zdaj pa grem po delu user posted image

Se beremo...user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.3.2007 13:21:30   
Dajanax
Za TILNA:

user posted image

ob 6.mesečnici!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 13:38:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.3.2007 13:52:54   
incabinca
Tilen (ki je bil prejšnji mesec prikrajšan za rojstni dan :( )

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.3.2007 14:18:33   
rose22
No evo.Midve sva iz posvetovalnice.Dobile 3.pikico.Jokali nisva nič,tudi potem v laboratoriju ne,ko je bilo potrebno dati kri.Vode pa nisva uspeli dati.
Veliki sva 66,5cm,težki pa 7360g.
Zdaj ima pa mami še enih par opravkov tko da mora že kar šibat.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?