yennika
|
ALO BABIKE-u sorči kričim! Tejči, ja naš mali ima tud svoje skrivališče, tudi jaz sem že iskala dude-jaz imam sicer samo 2, ampak točno vem kje se nahajata. No, mali je našel skrivališče v spalnici.Ko gre ati zjutraj v službo in se mali zbudi ga dam k sebi na cartanje in tako spima pol še do 9ih,10ih.Imava dve vzmetnici na "zakonski" postelji in tako nastane zgoraj pri robu čisto majhna luknja, kjer se jogija stikata-uuuuu sem zakomplicirala , pa saj veste kaj mislim...no in tam not Klemen meče dude, ampak jo more fajn potisnit v luknjo, da pade skoz.Pa ne bi vedela, če zadnjič ne bi slišala poka.Pa gledam kaj je blo to....potem opazim, da dude ni nikjer in grem v akcijo, mi je kar takoj kliknilo. Ja ni kaj , vse imate take čedne, res luštkane sobice.Meni pa atek sploh ni dal možnosti, da kaj narišem...je kar sam čisto potiho ustvarjal in me poklical pogledat, ko je bilo že vse pobarvano-v novo stanovanje smo se selili, ko je bil Klemen star 2 meseca .Mi je kar mrak na oči padel , no ne me narobe razumet, saj se je zeeeelo potrudil,po moško pač, jaz bi seveda kaj dodala, pa je rekel, da fantek more imet bolj močne, trde linije. Pa še finta rudi, prek je nanesel tisti lak sloj, da se lahko stena obriše, tak da če želim oz. mali želi kdaj drugo barvo, bo treba najprej to dol zbrusit.jaooooo.Da vidim, če je kje kaka pametna slika.Eh, nč pametnega..... Princeska, ko sem brala tvoj post sem dobila knedl v grlo in solzne oči....ne vem mene bi kap.Je mala bla pol ok?Jaz bi kar popenla, pa saj nič ne moreš, se zgodi...te jajce so še posebej nevarne.....lani-ko sem bila še v službi, je tud en mlad par prpelal dojenčico na urgenco, ker je ateku padla ven iz jajčke, ko jo je iz avta ven jemal, nepripasano.Sta bla zelena v obraz.Pa je blo vse ok, punčko so poslikali in imeli na opazovanju, če bi bruhala....O šit, res! Nč, mejte se!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|