|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.3.2007 19:50:05   
tejč
Ojla, punce, res fajn, d atok napišete, ampak trenutno sploh ne morem pisat, preberem pa vse. Majchy, ja, ajša je pozimi prvič po letu in pol dobila antibiotike, prej je bla zdrava kot riba, nismo mel večkrat kot dvakrat vročine, pa še to zaradi zobk, pol je pa rotavirus staknila in smo bli en mesec vsi bolni, zdaj, po dveh mesecih pa spet vročina! Saj vem, malo sem razvajena, eni imajo otroke skoraj vsak teden bolne, če ne vsaj smrkave, naša pa nič in nas je tako razvadila, da zdaj skoraj vsak dan user posted image , ker ne zmorem (fizično) jo met od 6 zjutraj do pol osmih zvečer sama.
Punce, imam občutek, da je mala skužila, da kmalu dobimo dojenčka in tudi zato malo uveljavlja svojo voljo. Pa še selitev se ji pozna, čist je zmedena, komaj se je navadila. Še zdaj pa kriči v avtu:" "Evooooo, tuki ma "(evo, tuki smo doma), ko se peljemo čez Domžale. Tudi v KAmniku že ve, kje se peljemo v garažo in se dere:"Pavi katico!" (pripravi kartico)parkirno.
Res je lušna, ampak mene toook vse boli, MAša v trebuhu brca kot zmešana, v rebra skooooooz, tasko d ameni ni treba gibov šteti. Ajša pa noče bit niti min sama, skoz "pridi z mano" user posted image . NA tla, kocke, sesatvi to, meče se mi po trebuhu, plazi name, dvigovat jo moram skoz....Še ko kakav pripravljam, hoče v naročje, jaz res ne vem, kaj ji je. Je pa res, da 40 vročine ni kar tako, bogica mala.user posted image
Pravijo, da razsaja nek virus, 10 dnevna huda vročina. JAz bom crknila!user posted image PA še mož mi je sporočil, da bo še naslednji pon in tor do večera na izobraževanju, kar pomeni še kopanje tamale v banji, skalanjanje kar naprej...No, tako kot danes npr...In joj, jok, jok, jok za vsako stavr. Zdaj svca že obe isti, samo tuliva, ko ne moreva več. TAmala mi rine trak v roke in govori, da naj greva ven-joooooooooj, kako bi šla!

Petra a, telovadba je 11.45 v torek v ZD. Jaz pojma nimam, če bom lahk pršla, ker če bo mala z vročino in to...ni šans še lep cajt, pa plavanje jutri zame odpadeuser posted image ! Vse me boli.

Stanovanjček je pa zakon! Samo nimam še časa posnet, ker mam druge obveznosti, saj vidite.
Upam, da stres ne vpliva, da nam prej rodilauser posted image .

Vsem en lep pozdrav in sorte, ekr vam en odgovarjam, ampak sam jamram. Bi pa vsaki mela tok za napisat in res ste zlate.
SAmo to: ančka, drž se in počivej!¨!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.3.2007 21:26:07   
juniorka
Ancka- WELCOME BACKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa lepo živce na pašo, moraš zase in za tvojgauser posted image  poskrbet- drugi pa bodo morali malo bolj sami nase gledat...
Držim pesti, da user posted image  čim dlje ostane na lušnemuser posted image ! Konec koncev, saj je samo še mesec dni do pdp, tako da uživaj malo!!!!!
Pa upam, da se kaj posladkamo skupaj- sem redna stranka pr lunci zdajuser posted image !

No, se beremo!

Mimogrede, danes nisem nič uredila za dragega, ker nisem imela vseh dokumentov.. no, saj jutri je še en dan, pa verjamem, da se bo vse uredilo v najkrajšem času!

nočko!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.3.2007 23:17:03   
lex
Evo naš ati je podpisal še papirje za drugega člana. Tako, da se nima več kaj izgovarjat!!!user posted image

Ančka lepo, da si prišla nazaj, kar malo še zdržita v enem kosuuser posted image user posted image .

No naš mulček se je pa zvečer z vrati v prstek udaril in je malo kri tekla pa take krokodilje solzeuser posted image , ponavadi sploh ne pozna solz. Ko bi pa vidle kakšne so bile šele solze, ko je hansaplast gor dobil, ko bi mu pol prsta manjkalouser posted image .

Dojenje pa zna iti vsaj prvih nekaj tedno prav katastrofalno. Midva z Aeksom sva imela 6 tednov totalno krizo. On je trikrat potegnil in je spal, pojedel je največ 20ml (moral bi jih 60) zato sva rabila 1 mesec, da sva prišla na porodno težo nazaj. Mene so bradavice bolele za popizuser posted image . Skoraj sem že odnehala. Po 6 tednih pa kot bi vstran odrezal in sva se dojila do 6 mesecev polno in potem do 1 leta. Splača se potrudit, pa zdaj povejte partnerjem, da morejo bit tečni (ker če moj ne bi bil bi jaz obupala). Aja sploh nisem imela "umetnega" mleka doma, tako da sem se morala potrudit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.3.2007 8:11:56   
petra a
Tejč-jaz bom verjetno potem prišla...če le ne zbolim, vse me že preganja-služba,faks,...še 2 dni

Anči-pozdravljena, tudi jaz mislim da ti bo domače okolje bolje koristilo, počivaj pa leuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.3.2007 8:16:06   
Majchi
Dobro jutro punce!

A ša spančkate al ste že v akciji?
Jaz sem bla dons zjutraj že tok huda. Najprej me je ob 6.30 zbudila moja kelnarca s prav pametnim vprašanjem, če naj danes mize na vrtu postavi. Mislim, zjutraj pri parih stopinjah ga valjda ni treba, tam nekje do 11-ih, 12-ih pa že vidiš, kakšno je vreme in kaj si želijo gostje. Ampak odgovor je nujno rabila ob 6.30.
Ni minilo niti 5 min, mi je že fotr trkal po vratih od stanovanja, ker je hotel vzet psa, da ga že navsezgodaj pelje na hrib. Sem čist znorela.
No, za vrhunec se pa še moj zbuja tako, da mu tist petelin na mobitelu (beri alarm) kokodajsa pol ure prej na vsakih 5 min. Sej se lahko mislte, kok sem popenla.
V glavnem, dons sem se dokončno odločla. Fotr nima kej trkat, psa naj si rezervira že zvečer in naj spi pri njemu.
Če mojmu alarm zakikirika več kot enkrat, bo skupaj z njim letel čez okno.
V lokalu bo sestanek. Pokličejo me lahko samo v primeru, če zmanjka kave, piva al pa če gori! Zdej pa dost tega! Jaz sem na porodniški in hoooočem mir!
No, pa da ne naklofam spet cele strani jamranja, bom rajš še kej lepga napisala.

Zdele namreč šibam v BTC, ker imam še od Miklavža bon za 10.000 sit v Kepici user posted image . Upam, da bom našla kakšne spomladanske lahke hlače, da jih mal nosim še ta zadnji mesec in pol. Drugače bom pa kakšno majčko al pa modrček najdla. No, potem pa obvezno v Baby Center al pa v Spar al pa v HM par cunjc kupit. Če bi se moj dojenček dons rodil, bi namreč imel samo za 2 dni za oblečt, pa še to bi mogu bit brez plenic user posted image . Res skrajni čas, da uredim zadeve do konca.
Ančka, končno, dobrodošla nazaj user posted image ! Ti ne morem povedat, kok sem se bedast počutla, ko sem zvedla, da si šla v P, jaz sem te pa še dva dni nazaj prav trapast spraševala, kako to, da si že torbo naštimala. Si me res na realna tla postavla, da se nam bo vsem zelo kmal začel dogajat. No, važno, da si tamalga še mal zadržala v tgrebušku na toplem in varnem. Vsak teden šteje.

Tejč, res upam, da se ti Ajša hitro pocajta. Nasploh vas občudujem vse tiste, ki že imate enega ali več otrok. Dobr, da folgate. Jaz mam samo sama s sabo delo, pa sem non stop v pogonu. Da bi mela pa že enga al pa celo več otrok....no, v bistvu upam, da tud to doživim, pa bomo že nekak. Vsekakor ne bi ostala samo pri enem user posted image . Pridne ste res!

No, zdej pa šibam, pa vas še pol mal preberem, tko da napište kaj.

Pa, pa

< Sporočilo je popravil Majchi -- 29.3.2007 8:18:27 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.3.2007 8:47:41   
Eca
Hej!

Meni se je danes obrnil 34. teden - torej sem v 35. tednu. Sploh ne morem verjeti, da sem oz. smo že tako daleč, pa moj ticker, ko napiše neko malo številko ala 39 me kar stisne. Zjutraj sem se odločila, da danes pripravim torbo za p. in če še kaj manjka grem v nabavo (to bom šla verjetno naslednji teden). Včeraj me je tudi zamikala Avstrija - Ikea, Momax, Kika,..... malo bi zapravljala, čeprav kaj nujnega ne rabim. Mogoče bi bilo dobro, da si še uredim evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja- nikoli ne veš kaj te v A. doleti, Feldbach je pa ravno na poti do MAribora. Po moje bo v drugo šlo hitreje(beri manj kot 4 ure) potem pa ravno ni za računat na MB porodnišnico user posted image . No, glavni problem je pa ta, da moram mojega prepričat, da me pelje user posted image .

Aja, moram vam povedat, da mi je včeraj uspelo našteti 10 gibov in sedaj še samo o tem razmišljam in sem pozorna na vsak gib. Zvečer ima itak zabavo in se nikakor ne morem namestit v posteljo. Pa zgaga je tudi popustila - zgleda, da je res to na psihi ali kajuser posted image Jem približno iste stvari pa me enkrat peče user posted image , enkrat pa nič.

Babygirl in Rozica81 - hvala za vzpodbudne besede, vama vračam user posted image user posted image user posted image user posted image

Juniorka - obvezno napiši kdaj prideš, da se še kaj dobiva user posted image , pa da si čas rezerviram. Sedaj imam namreč novo službo - moram hoditi ob 15h po tamalega v vrtec, pred tem pa moram kaj za kosilo pripravituser posted image . Sicer pa komaj čakam, da se vidivauser posted image .

Raglja - eno vprašanje, vedno ko te berem me zmede ena beseda - SNAHA, zdaj pa ne razumem, če jaz mogoče ne vem kaj to pomeni - torej SNAHA je od mojega sina ženauser posted image . Če to drži, potem je en tvoj sin že poročen in ima bebija, pa ti še ona ni vrnila oblekic? A sem prav razumelauser posted image
Pa  še eno vprašanje.... a prvi trije bebiji pa so se ti lepo na glavo obrnili pred porodom? Ali je mogoče kateri čakal do konca, pa  potem naredil nenaden obrat na glavo?

Ancka1 - sem vesela, da si nazaj in sedaj resnično uživaj še zadnje trenutke. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, da ostaneš čim dalj v enem kosu.

Glede dojenja imam jaz malo drugačne izkušnje kot ostale, verjetno pa je odvisno od vsake ženske user posted image . Za začetek naj povem, da moja mama ni imela mleka, ne pri meni, ne pri sestri. Ves čas mi je govorila, kaj se nekaj ven mečem, tako ne bom imela mleka. Jaz se nisem obremenjevala - kako bo, pa bo.
V porodnišnici, po porodu sem malega pristavila - verjetno se je bolj cartal, ker po moje ni nič teklo. Ene dva dni kasneje so me prsi tako bolele, bile so trde in napete, mleka pa od nikoder. Potem povem na viziti in sem dobila neki sprej (vseboval je nek hormon za sproščanje mleka) za nos - pred vsakim dojenjem sem si ga našpricala in mleko je steklo. Zadnji dan sem že rabla pumpico, ker mali ni uspel vse spit - tako ga je zalivalo. Doma sem začela takoj s pumpanjem, pa tudi nekih težav nisem imela. Aja, težava je bila ta, da je mali takoj dobil kolike in se je jokal od 14 ure pa do polnoči. Seveda je bila kriva moja prehrana - jaz jedla zdravo - malega zvijalo, jaz jedla 3 jedi - malega nehalo zvijatuser posted image , čudna logika ne? Mleko, ki sem ga spumpala pa sem zamrznila in je prišlo kasneje prav. Pa na začetku vsakega dojenja me je cca 10 sek. skelelo, potem pa je bilo ok. Po mesecu dni mi je žal začelo primankovati mleka in smo mu morali dodajati. Sicer pa sem se trudila dokler je le kaj teklo - do 4,5 meseca. 
Jaz sem mnenja, da se ne preveč obremenjevati in razmišljati kako bo... če kaj ne bo, še vedno lahko vprašate na forumih, patronažno ali pediatra....vedno boste dobile kak uporaben nasvet.

Tak zdaj pa grem, ker če ne boste me linčale.

Imejte se lepo, uživajte še zadnje tedne in napišite še kaj, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image vam pošiljam!

Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.3.2007 10:33:32   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
14 dni nazaj so ble hude brce. Prejšnji teden sem bla tok aktivna, da se je mala čist umirila user posted image . Me je že mal panika. 
In sedaj že par dni ona sicer miga, ampak ne brca več. Čutim samo nežne premike in vsake toliko se izboči kakšna nogica al pa rokica. Večinoma je to zgoraj pod prsmi ali pa na desni strani trebuha.

Ko otroček raste, ima vedno manj prostora za nogomet. Predstavljaj si, da te v en premajhen balon stlačijo, komaj roke pa noge premikaš, kaj šele brcaš.
To je normalno, da se dete umiri. Moj je bil izredno aktiven kak mesec nazaj, zdaj pa bolj kolcanje in premik rokic ali nogic čutim. Kar malo pogrešam prejšnje žurkeuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
29.3.2007 10:38:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
kar pomeni še kopanje tamale v banji, skalanjanje kar naprej...

Sej jo ni treba skopat, če ne zmoreš. Od par dni umazanije pa je res ne bo konec! Sploh če je bolna. Mi se dostikrat kar s mokro brisačko umijemo, pa naslednji dan potem toliko bolj. Ker se mi včasih enostavno ne da!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.3.2007 10:48:04   
ancka1
Dan! Hvala vsem še enkrat za dobre želje!
Kaj pa naj sedaj počnem, ko sem doma... Pišuka, nisem jaz za takšne štose! user posted image  Me je način življenja čisto deformiral; če ni sto opravil sem čisto izgubljena.
Da bi pa prav pretirano okol letala, pa ni priporočljvo. Hvala bogu, samo, da nimam predpisanega strogega mirovanja. Zgolj mir in počitek. Oh, kako bo hitro mimo še ta mesec. user posted image  Upam, da bo vsaj vreme kaj lepše, da bomo lahko na balkonu kofetkale, ne pa ta sivina zunaj.
Kako ste sicer punce? Kaj počnete?
Sem na sosednji temi odprla novo glede velikosti posameznih delov telesa, ki jih izmerijo našim malčkom. So/ste me pomirile, punce. Res ni šla ena stvar uspešno skozi v teh desetih dneh. Me je G s tem, da ima malči nekoliko večjo glavo čisto s tira spravila, da sem spet morala nekaj premlevati in potem sto "kaj če-jev"... user posted image  
P.S. Ampak tašča je pa kot iz cukra. user posted image  Samo malo prepozno...  user posted image  Del krivde, za vse kar se je zgodilo tako ne bo nikoli nase prevzela, pa čeprav je G rekel, da je bil pri meni izvor vsega stres in nič fizičnega (ker sem še čisto zaprta itd). Jaz se vseeno tolažim, da za vsako rit palica raste. Ampak, ko gledam, kako eni uspešno na račun drugih krmilijo skozi life (npr. od mojga ex wife), tudi v to začnem dvomit. Ne, saj je neumno, za to živce in čas zgubljat. To sem imela čas premleti. user posted image

Pozdravček, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.3.2007 10:54:15   
Putka
Se opravičujem, ko takole po kapljicah pišem, amapk berem vaše poste, pa se vmes kaj spomnim...

Moja izkušnja glede dojenja: Rodila sem s carskim rezom, pa me ni nič preveč skrbelo, da ne bo mleka. So mi v Lj porodnišnici lepo sestre razložile, da lahko malo dalj traja. Tako nekje tri dni sploh ni nič ven teklo, kljub tabletkam. Pa še tamale nisem znala lepo pristavit, bradavice se niso hotle izbočituser posted image .

Tudi pri tehtanju smo bili bolj slabi, sosedov mali je fil kot za stavo, naša pa tam nekje 10-12g. Iz porodnišnice je šla s 300g pod porodno težo. Ker je bila lačna, sem še za dodatek prosila, čeprav niso sestre nič rade prinesleuser posted image Je revca tulila, sestre pa name kaj je nočem dojit! Pa sem šla kar sama iskat.

Po prihodu domov me je bilo kar malo strah, pa en Aptamil smo nabavil za vsak slučaj. No, naslednji dan je prišla patronažna in mi dala super nasvet - pumpica za mleko. Je dragi takoj v lekarno šibal po Aventovo.
Kakšen teden je bilo dojenje bolj slabo, pa smo ji malo dodajali, amlo dojili.. Vmes sem si pridno črpala, da bi se čim več mleka delal.

Ko je enkrat steklo, je steklouser posted image . Polno sem jo dojila nekje 5,5 mesecev, odstavila pa pri 18 mesecih, ko sva bile samo še pri nočnem crkljanju.

Torej, tiste ki boste prvič mamice - če bodo težave prosite sestre za pomoč. Pa ne prehitro obupat, včasih traja tudi par tednov (marsikatera je že po par dni opustila dojenje, pri meni se je takrat šele začelo). Če pa ne gre, se pa ne pustit mamam in taščam znervirati.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.3.2007 10:54:17   
ancka1
A ja Majchi, TAKO SE GOVORI!!!
Just do it! Sedaj je tvoj čas!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.3.2007 11:02:49   
BAMBINA_
user posted image Ojla!! user posted image
Upam, da se danes nau ponovilo tisto od včeraj. Najprej namreč napišem en post, pa me ven vrže user posted image , pa se še 1x potrudim, pa spet dokončam, pa me spet ven vrže. Jao sem bila jezna!!
Ja, to sem hotela reči, da mi je zadnjič G mdr. rekla tudi, da baje predolgo zadrževanje za računalnikom lahko zaradi sevanja povzroči predčasni porod.user posted image Pa čisto resna je bila, ko je to govorila.
Majchi važno, da user posted image čutiš. Jaz sem tudi zadnjič takšno paniko zagnala, samo zdaj vidim, da se res ne smem primerjati z ostalimi.  Pač imam manjšega bušija, mali ima manj prostora in ne more več izvajati takšnih sunkovitih gibov. Sicer ga pa čutim ravno tako, kot ti opisuješ, pa je vse ok, so mi potrdili na pregledih. Tako, da se nikar ne obremenjuj, je vse ok, dokler ga čutiš in, da ga čutiš dovolj pogosto. user posted image

Rožica user posted image   za nov avto. Midva pa še kar tega, ki ga imava odplačujeva. Še eno leto user posted image

Lukrecija kje si? Še kar delaš? Mejčkano izpreži, da nauš kar direkt iz službe letela rodit. user posted image

user posted image user posted image user posted image vsem, ki vas user posted image jezijo z medenično vstavo, da se čimprej obrnejo.

Ančka dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je tvoj mali moral posredovati, da se malo spočiješ, preden pride ven, ko bo spet kaos v hiši user posted image , pa neprespane noči...

Kaj boste kaj kuhale? Jaz sploh nimam več idej. Danes bo makoronflajš pa solata.

Pridne bodite! user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.3.2007 11:06:03   
Putka
Golaž od včeraj pa solata. Sem na dietiuser posted image . Pa sem včeraj zvečer s tamalo pred TV sladoled jedlauser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.3.2007 11:20:25   
BAMBINA_
user posted image tolaži se z mislijo, da je večino sladoleda itaq puža pojedla (tudi če ga ni) user posted image
Saj jaz sem tudi zadnje dni spet tak apetit dobila, ves čas nekaj mlaskam.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 11:51:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.3.2007 11:54:12   
petra a
pri nas bodo štruklji

punce, a je res treba vse te cunjce prepeglat...to jih je za celo tono user posted image user posted image

neverjetno kako se najino stanovanje "manjša", zdaj ko je posteljica v spalnici se mi zdi vse tako majhno, pa še vsa ta dodatna oblačilca, pa voziček, pa lupinica...kmalu bom hodila po stvarehuser posted image

mejte se

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.3.2007 11:55:21   
petra a
Lukrecija, kaj ne boš šla nič na dopust prej?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
29.3.2007 11:59:39   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

pri nas bodo štruklji

punce, a je res treba vse te cunjce prepeglat...to jih je za celo tono user posted image user posted image

user posted image jp, vse je treba prepeglat. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.3.2007 12:37:09   
lex
Ni ga dnarja, da bom bodye in take stvari peglala. Jih Aleksu ne jih pa še zdaj ne bom!user posted image
Midva bova imela pa zelenjavno juho za kosilo. Ati pride šele zvečer in bo šel nekm vmes jest (je šel na zadnji izpit, tako da še pesti držim vmes).
No moje dekle v trebuhu še ima prostor za razgrajanje, ker mi kar naprej skače gor in dol po rebrcah in želodcu.

Spim pa jaz tako kot en angelček. Že pri Aleksu sem si kupila blazino za dojenje in sedaj spim s tisto blazino. Glavo dam na "ovinek", en del pod trebuh in en del pod križ, pa spolh nima nobenega problema. Kupila sem jo v toysu. V naši porodnišnici imajo te naše slovenske pa so tako trdo nafilane, moja je pa ko en povšter in je superuser posted image . vam jo toplo priporočam, pa še pol sem jo uporabljala par mesecev, da ne govorim kolk tamali leži na njej in knjige gleda.

Uživajte na sončku! Jaz sem bila prej na sprehodu in sem videla da mi tako lepo cvetijo vse rožice na vrtuuser posted image  (ga imam na parceli), tako da vam pošiljam en velik šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.3.2007 13:18:32   
Majchi
Ojla punce!

Jaz sem že nazaj iz BTC-ja. Sem se kr dobr sprostila. Sem v Kepici res super hlače dobila, potem sem si pa privoščla še eno torbico, pa nove spomladanske čevlje, pa en puloverček user posted image . Juhu, sem čist happy user posted image !

Potem sem jasno zavila še v HM in v Baby Center in sem navalila še na stvari za našo malo user posted image . Sem ji kupila dvoje šponske hlače (rumene in zelo lepe zelene), dva bodyja, dve kapce, en klobuček, eno flaško (za vsak slučaj) in pa veliko nalepko (tweety bird) za na steno (nad posteljico).

Potem sem pa pršibala domov, ker ma moj med 12 in13 lunch break in sem nama naštimala palačinke z nutelo in z jagodno marmelado. Moram rečt, da sem 3 pojedla pred pol ure, pa sem spet lačna user posted image . Sej se bom zadržala. Zadnje čase mi noro sladko paše, prej pa nič, razen sladoleda. Zdej si pa moj skoz čokolade kupuje, pa mu jih pol jaz potamanim. Jao, kile pa kr gor user posted image .

No, v bistvu sem vam sam to hotla povedat, da mam zdej za dojenčka za 4 dni za oblečt, pa še vedno bi morala bit brez plenic user posted image .  He, he, jutri je na vrsti Tosama... Saj bo!

Uživajte, pa, pa.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 13:21:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.3.2007 13:58:26   
raglja1
Ej Eca pa sem ga res dobro kiksnila, ne govorim o snahi, pač pa o svakinji, moževi sestriuser posted image user posted image user posted image . Običajno govorimo z imenom, pa mi tile izrazi res niso blizu, oh ja.

KAr pa se tiče prvih treh, so bili že zdavnaj z glavo navzdol, o tem skorajda nisem nikoli razmišljala. Je pa sedaj tudi brcanje toliko bolj intenzivno in ponoči ali zvečer celo boleče. Namreč mali je s hrbtom poravnan z mano in naprej maha z rokami, pa navzdol z nogicami in se to tako močno upre v moj trebuh, da so izbokline neverjetne, pa au tudi včasih. Spodaj se mi včasih zdi, kot da bo zdaj zdaj ven pogledala kakšna nogauser posted image ...
Me je pa ravno včeraj tolažila znanka, kako so njej 14 dni prej delali uspešno zunanji obrat, pa več sem jih tudi prebrala, da so se mali obrnili skoraj zadnji hip - še je upanje! Sicer pa kakorkoli, maj se bliža (joj bo treba končno malo birokracijo poštimat) in mi vsi komaj čakamo.

raglja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.3.2007 14:11:30   
ajdaN
Dan!

Ste pa spet naklofale cel kup danesuser posted image !

Jaz malo zabušavam - mulči je v postelji, kosilo je na 3/4 pripravljeno, tako da ni problema.

Najprej LP Ancki!

Danes sem malega peljala na cepljenje proti klopnemu m., pa ga niso hoteli ker mu mal iz noska teče, pa še malo vročine je imel včeraj. Čez en teden ponovi vajo. Tako malokrat je prehlajen, pa še to v "nepravem" času. Cel mesec - odkar sem ga naročila je bil 100% zdrav, potem pa en dan prej vročina. Eh saj bo!

Mene zadnja dva dneva boli medenica za umretuser posted image ! Če ležim ali sedim nekaj časa, se potem komaj spravim pokonci. Ampak ko je treba letet za tamalim (ki z nadzvočno hitrostjo šiba iz igralnice proti steklenim zadevam v cvetličarniuser posted image ) v sekundi pozabim, da me kaj boliuser posted image !

Dojenje me ne skrbi. Nisem pristaš dojenja in matranja s tem za vsako ceno. Tudi malega so mi že v porodnišnici navadili na flašo, ker pač za njegove 4,5kg še ni bilo dovolj mleka in je dobival dodatek. Doma je bilo pa potem polno dojenje samo en teden, ko mi je pa en dan mulc CEEEEEEEEL dan visel na joških vsako sekundo brez njih se je pa drl kouser posted image , je dobil zvečer flašo in revež prvič prespal celo noč! Od takrat je zvečer poleg dojenja dobival še flašo, pa če smo bili kje na terenu ali v gostilni je tudi dobil flašo. Ker drugače sem ga lahko celo popoldne samo dojila - če je dobil flašo je bil pa mir 2-3h! Pa je vseeno tudi pri meni vlekel več kot 8m, potem se pa sam odstaviluser posted image . Malo po tistem ko sem zvedela, da dobi družbo.

Lex se strinjam s pohvalo glede blazine! Jaz sem jo kupila v Kiki - svinjsko draga, ampak vredna vsakega centa od 55€! Tudi že vsaj ene 2 meseca spim z njo. Pa še tamali jo ima nonstop v uporabi in se valja po njej.

Peglanje cunj - mi ne pade na pamet! Prvič sem jih, ampak samo pred prvo uporabo. Zdaj bo veliko že to, če mi jih bo sploh uspelo opratuser posted image user posted image . Previjalne še vedno ni in potem tudi cunj nimam kam dat. Če ne se bo pa dragi matral, če me kaj prehitiuser posted image . Pa tudi glede pranja nismo kompliciral - od začetka sem kakšen mesec prala ločeno, potem pa ne več, pa tudi mehčalec sem uporabljala.

Tako po mojem sem vse napisala. Uživajte v sončku, če jutri ga baje ne bo večuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1723
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 16:04:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.3.2007 17:15:03   
kaya2007
živjo! Sem nova na tem forumu in prav tako majčica, čeprav se zna zgodit, da bom rodila že aprila. Odločila sem se za Feldbach in komaj čakam, da si grem drug teden pogledat porodnišnico! Aja, pričakujem pa punčko user posted image
Vidim, da trenutno teče beseda o nakupih, likanju in dojenju. Kar se nakupov tiče, ravno danes sem ugotovila, da ves čas nekaj kupujem, pa še zdaj daleč od tega da bi imela vse. Bi bilo fino, da bi mi zneslo en dan skočit do celovca in malo pogledat kaj imajo...Prala in likala še nisem, imam pa zaenkrat namen likati, čeprav imam likalnik le za posebne priložnosti (beri 1x na leto, če je res treba). Okoli dojenja se pa tudi ne obremenjujem...bomo videli kako bo. Jaz nisem bila dojena, pa sem čist fajn baba zrasla user posted image  No, upam da niste jezne, ker sem se vmešala v debato...

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?