tejč
|
Ojla, punce, res fajn, d atok napišete, ampak trenutno sploh ne morem pisat, preberem pa vse. Majchy, ja, ajša je pozimi prvič po letu in pol dobila antibiotike, prej je bla zdrava kot riba, nismo mel večkrat kot dvakrat vročine, pa še to zaradi zobk, pol je pa rotavirus staknila in smo bli en mesec vsi bolni, zdaj, po dveh mesecih pa spet vročina! Saj vem, malo sem razvajena, eni imajo otroke skoraj vsak teden bolne, če ne vsaj smrkave, naša pa nič in nas je tako razvadila, da zdaj skoraj vsak dan , ker ne zmorem (fizično) jo met od 6 zjutraj do pol osmih zvečer sama. Punce, imam občutek, da je mala skužila, da kmalu dobimo dojenčka in tudi zato malo uveljavlja svojo voljo. Pa še selitev se ji pozna, čist je zmedena, komaj se je navadila. Še zdaj pa kriči v avtu:" "Evooooo, tuki ma "(evo, tuki smo doma), ko se peljemo čez Domžale. Tudi v KAmniku že ve, kje se peljemo v garažo in se dere:"Pavi katico!" (pripravi kartico)parkirno. Res je lušna, ampak mene toook vse boli, MAša v trebuhu brca kot zmešana, v rebra skooooooz, tasko d ameni ni treba gibov šteti. Ajša pa noče bit niti min sama, skoz "pridi z mano" . NA tla, kocke, sesatvi to, meče se mi po trebuhu, plazi name, dvigovat jo moram skoz....Še ko kakav pripravljam, hoče v naročje, jaz res ne vem, kaj ji je. Je pa res, da 40 vročine ni kar tako, bogica mala. Pravijo, da razsaja nek virus, 10 dnevna huda vročina. JAz bom crknila! PA še mož mi je sporočil, da bo še naslednji pon in tor do večera na izobraževanju, kar pomeni še kopanje tamale v banji, skalanjanje kar naprej...No, tako kot danes npr...In joj, jok, jok, jok za vsako stavr. Zdaj svca že obe isti, samo tuliva, ko ne moreva več. TAmala mi rine trak v roke in govori, da naj greva ven-joooooooooj, kako bi šla! Petra a, telovadba je 11.45 v torek v ZD. Jaz pojma nimam, če bom lahk pršla, ker če bo mala z vročino in to...ni šans še lep cajt, pa plavanje jutri zame odpade ! Vse me boli. Stanovanjček je pa zakon! Samo nimam še časa posnet, ker mam druge obveznosti, saj vidite. Upam, da stres ne vpliva, da nam prej rodila . Vsem en lep pozdrav in sorte, ekr vam en odgovarjam, ampak sam jamram. Bi pa vsaki mela tok za napisat in res ste zlate. SAmo to: ančka, drž se in počivej!¨!!!!!!!!!
|