juniorka
|
Evo mene! Včeri sem pop...., k je bil tisti Zaho čez cel ekran, pa sem se kar odstranla- bi še kaj hujšga skup spravla, kot Majchi!! Res, to mi je pa najgroznejša reklama, poleg une Stuša ... imava isto mnenje Majchi ! A si se kaj spočila? Iwa, jaz sem tud zadnjič v H&M kupila en kompletek- hlače, tae šuškave, ki se v kratke hlače zapnejo, pa eno majčko s kratkimi rokavi zravn. Sem pa bla ful razočarana, ker imajo večinoma samo zimske stvari.. pa saj bo april Ne vem... vsaj za fantke nimajo nič pametnega! Upam, dan bo tale nov na Čopovi res približno takšen, kot je v MB, vsaj po izbiri, če ne že po urejenosti... Zanimivo, ampak jaz se kr čudim, ko pridem na štajerskem v tele kao cenej variante trgovin, pa je vse tko lepo urejeno... npr.NewYorker- tam zgleda kot kakšna fancy trgovina! Joj, kaj jaz nekaj nakladam... Nisem skor nič spala, a je luna al kaj? To se mi ni zgodilo že mesece, da jaz nebi mogla spat..no, vsaj junior je bil priden, zato pa zdaj tolk bol razgraja! Eca, upam da je vse v redu, če te pa skrbi, pa kr k dohtarju! Ampak ne še v P., ker morva še na kaj sladkega prej (drug teden?). V lavnem, držim pesti, da bo vse bp! Bambina, sem tako vesela zate, ker to je pa res zoprno, da imaš takšne strahove in vse, kar si doživljala... dobro si se držala, zdaj pa vse ČIMPREJ pozabi, pa UŽIVAJ do onemoglosti, dokler ne pride ven! Petrinja, kako lepo, dase boste dobile, men je tudi všeč tale običaj, samo na žalost nimam takšnih prijatlc, da bi kaj takega nardila . Ah, bz... ne bom o tem, saj mam vas tlele, a ne? Ja Anči še nisi doma? No, upam, da kmalu...nisem vedla, bi lahk jaz tud na obisk kaj prišla... No, se bomo raj zunaj b. dobile, a ne... Rožica, nisem še vidla sobice, so jo pa včeri do konca sestavli- bojo slike poslal, pa bom prlepla, ampak ne pred vikendom, ker mora moja sister posredovat, k je bolj na internet tehniko sprakticirana, kot pa moji starši ! Jaz imam namreč v ponedeljek ctg, pa se mi ni splačalo zdaj pohajkovat, ker so imeli ful snega. Tako da grem drug teden! Sem pa bla včeri tko žalostna, ker hočjo še neke papirje z dragega( si ureja dokumente, saj veste...), pa so tko malenkostni, da pop ! In pol je moj slabe volje, pa jaz... Začaran krog, pa tako bi rada čimprej vse zrihtala..greva se dans zmenit, kaj bi še radi! Držite pesti, da bo vse ok! No, grem se počas prpravt- upam da bo kaj zaleglo, ko bodo moj trebuh vidli ! Malo je pa treba izkoristit, a ne... No, vse se imejte kolk se da lepo, pa pišite kaj, da bom lahk brala, ko pridem domov! Kaj bi brez vas!!!! A ja, pa en kolega je videl dodi v šopingu, tako da je zgleda ok, čeprav se nič ne oglasi! pa pa