|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
27.3.2007 9:51:19   
BAMBINA_
Punce,
z mojim zdajle šibava v Ljubljano na kontrolo. Držte pesti, da bo vse oki doki.

user posted image user posted image BarbaraR iskrene čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.3.2007 11:50:14   
mravljica3
Pozdravljene punce!
Jaz se vam samo na hitro oglašam, ker moram bolj ali manj počivati. Imela sem namreč vikend paket v Ljubljanski porodnišnici na oddelku E. V petek sem dobila zelo močne popadke, ki so se čez dan postopoma umirili. Dobila sem inekciji za razvoj pljučk in predpisano strogo mirovanje. Domov sem prišla včeraj, sadaj pa večinoma kar ležim.
Dvojčka sta že kar velika saj imata v 32. tednu 1800 in 1700g. Dobra novica je predvsem to, da se je tudi fantek obrnil in sta sedaj oba v glavični ustavi. Upam, da tako tudi ostane!

Lepo je spet biti z vami, še vedno noseča!!
lp

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.3.2007 12:15:51   
rožica81
mravljica3, ful sem vesela, da ste vsi trije dobro, pa da sta se malčka odločila, da bosta še malo pri tebi na toplem user posted image  user posted image  user posted image  Sicer se pa naši dnevi nezadržno približujejo, kajne? kako se pa ti počutiš? user posted image  user posted image  user posted image

Bambina, tudi zate držim pesti. Itak bo pa vse dobrouser posted image   user posted image  user posted image , le sporoči!

Kaj je s temi csd-ji? Na netu piše, da imajo vsak dan uradne ure... Ful se mi je zdelo čudno, ker ponavadi so samo 3krat na teden, a ne?? No, pa jih res ni bilo. In pol me je varnostnik na občini ful prepričeval, da na internetu ne piše tako, naj si kar na oglasno desko pogledam, kdaj so uradne ure. Pa briga mene oglasna deska!!! Če na netu tko piše, pač verjamem! Čudno, a ne? Sem pa res smotana, da se zanašam na informacije uradnih spletnih strani državnih institutcij...user posted image  Mal sem se skašljala na tega gospoda vratarja, ker mi pač ni vsakodnevni užitek se voziti naokoli, ker sem že kar precej počasna, pa hormoni mi nagajajo... Saj veste, kako je. Kaj naj razlagam user posted image

Ah, bomo pa jutri zrihtali. Pa še očetovstvo pa bo.

Pa lep sončen dan, pa pa

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
27.3.2007 12:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.3.2007 13:52:04   
Eca
Hej!

Končno mi je uspelo priti do računalnka. Sem imela danes "službo" - sem morala tamalega v vrtec peljat, potem pa sem še izvedela, da razsaja slinavkauser posted image , sedaj pa sem v dilemi ali ga naj spustim v vrtec ali neuser posted image Ni mi všeč če zboli, še manj pa če zbolim še jaz.... Potem sem imela na obisku eno "tetico" za življensko zavarovanje in sva se zaklepetali kar 3 ure. Pa je že pol dneva mimo. Pa na hitro sem dala en stroj prat in sedaj me čaka obešanjeuser posted image , pa dva stroja za speglatuser posted image . No, bom si pustila za kasneje, mogoče se me dragi usmili in bo on porihtal stvari.

Lukrecija -  ja, moj tamali je v medenični vstavi. Moja g. je rekla, da je mala verjetnost, da se bo obrnil, ker je tudi celo nosečnost bil v prečni ali medenični legi in da mu to verjetno najbolj pašeuser posted image . Glede epiduralne pa je tako, da prime že, vendar sem se jaz v glavi nekak odločila, da bom vztrajala pri carskem, če se otrok ne obrne. Ne želim tvegat otrokovega zdravja s klasičnim porodom, čeprav tudi gre.... naj raje mene boli, kot da ima otrok poškodbo glave ali se zadrgne s popkovnico.... ali kaj tretjega. Sicer pa bomo videli, kaj bodo rekli v porodnišnici in če bo potrebno bom "veze potegnila" iz vseh žepov, da dobim carski rez. Če pa se obrne v glavično vstavo pa super, epiduralna takoj in bom najbolj srečna.
Ti si bila že v porodnišnici in so ti kaj svetovali? Boš kljub legi poizkusila vaginalni porod?

Tako, seda j pa grem nekaj na hitro pojest potem pa po tamalega v vrtecuser posted image .

Lepo se imejte, pazite nase in na svoje trebuščke!

Eca

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.3.2007 14:40:57   
Putka
Evo, sem se vrnila po letanju okoli poliklinike. Bila sem na pregledu pri diabetologinji dr.Tomažičevi. Ful fejst ženska, prav prijazna. Nimam diabetesa, pa sem vseeno na dieti. K sreči je še dobrih 6 tednov do roka, to bom že preživela, pa kdaj pregrešilauser posted image .

Zjutraj sem bila pa na dekompresiji in se prav fajn počutim, baby je pa že itak par dni zelo živahen.

Katera še hodi na nosečniško aerobiko oz. do kdaj mislite hodit. Meni prav paše, pa me že vsi čudno gledajo, ali ne grem že rodit?

No, lep vetroven dan še naprej!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.3.2007 18:13:29   
Majchi
Ojla punce!

Joj, moram pa najprej rečt, da mi gre tale zaho pošteno na jetra user posted image . A kera ve, kako se ga skensla? Sploh ne morem vseh postov prebrat. Pa tale Lidl in njihove glupe reklame me tud že živcirajo. Povsod samo ta Lidl user posted image ! Naj bo že ta otvoritev, da nehajo bit tok agresivni user posted image . Sej ne vem, lohk da sem jaz tok sitna user posted image , pa mi gre počas vse na živce, ampak res si nisem mislila, da se bojo nasral še na ta forum. Eh, že nehujem.

Sem prebrala, da je še Barbara R rodila. Barbara, čestitke user posted image ! Kmalu se ti pridružimo še ostale. Čeprov če sem čist iskrena, men se še vedno ne gre rodit. Še vedno me čist nič ne moti (razen zgage user posted image ) in komot bi bla slon, da bi bla lahko 2 leti noseča. Kaj pa ve? A vas že vse tišči al še kokr tok dobro prenašate? Mene samo zvečer mal utrujenost zvije.

Drugače je pa zdej sestra pršla iz Tajske. Ful je shujšala v enem mescu tam, pa čist je rjava. V glavnem, čist huda bejba. Pol sem se pa kr mal vprašala, kok časa bo pri men trajal, da bom zgubila tehle 15 kg (pa še več jih bo user posted image ), sem se kr mal zasekirala.
Ko sem ji mal povedala, kaj vse se je dogajal tuki, ko je ni bilo, me je takoj poslala gledat mehiško nadaljevanko in je šla takoj ona delat. Tko da jaz zdej mal počivam. He, he, me že spet cel dan ni blo doma. Kakšne mehiške nadaljevanke. Mogoče mehiška hrana user posted image , nadaljevanke pa ne! Upam, da bom zdej končno uredila papirje in da bom tud jaz nadaljevala z gnezdenjem. Pa še par predavanj v materinski šoli me čaka.

Kar se pa tiče kužata in dojenčka, smo pa tud pri nas že razmišljali, kako bo. Mamo ful scrkljano labradorko, ki je kot en naš dojenček. Pa kar precej je name navezana. Mislim, da bom tud jaz tko nardila kot je že ena napisala, da je slišala po radiu. Ko bom prišla domov, jo bom ful prečohala, potem ji bomo šele dojenčka dal za povohat. Mojga sem pa hotla naštimat, če mu lahko tam nekje 2.dan v P en posran paket naštimam, da ga pes povoha user posted image . Si lahko predstavljate njegov pogled user posted image ! Ni bil za stvar!

Rožica, kje pa je kej Ančka? A je že prišla domov? No, upam, da se ni še kej kompliciralo in da nas počas že dohaja in bere.

Bambina, zate pa itak držimo pesti. Sej veš, pozitivne misli, pa bo (bi rekla Sugar user posted image ). Javi nam čimprej.

Punce, lepo se imejte. Pa še kaj napište danes, da mi ne bo dolgčas. Res vas rada berem.

Pa, pa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.3.2007 18:46:02   
BAMBINA_
JUHUHUHUHU, I LOVE YOU, TRALALA, HOPSASA user posted image user posted image user posted image user posted image
Ekola nas nazaj. Novica dneva pri nas je, da mi pri obrazu v materinski knjižici po današnjem pregledu piše bp. user posted image user posted image Mali je ful lepo nastavljal svoj obrazek, zehal in nevem kaj še vse; skratka ustnico smo si lahko ogledali v vseh možnih pozah in pri vseh je videti v redu. user posted image user posted image user posted image Jst sem taaaaak vesela. Valda sem se že jokala tud danes. user posted image So pozitivne misli očitno res pomagale (pa vaše pesti tudi - jaz vas imam tolk rada user posted image ).
G je zmerila tudi pretoke, tudi to je v redu, skratka vse je ok. Juhuhu!!user posted image user posted image

Mravljica3, user posted image user posted image zate in tvoja user posted image user posted image , da bi čim dlje zdržala v tvojem bušiju.

Pridne bodite! Čau bau user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.3.2007 19:42:16   
iwa
Ja BAMBINA super, res sm vesela da vse štima! user posted image user posted image user posted image

Tud zate MRAVLJICA3 držim pesti da bi bla čim dalj v enem kosu!user posted image user posted image user posted image

PUTKA fejst si pridna in čestitke da si tolk fajn opravla! Še mal, pa se boš lahko sladkala!user posted image user posted image user posted image

LUKRECIJA in ECA, držim pesti da se vajina šončka obrneta na glavo!user posted image

Jest tud upam da je z Ančko1 vse cool, Rožica81, pozdravi jo ko jo boš vidla al slišala!user posted image user posted image user posted image

Jest sm bla dons na rednem pregledu. Naša user posted image je super, noro živahna, lepo raste, že skoz je na glavo, tko da upam da se zej na koncu kej ne premisli, tud tista krvavitev umes k je bla je ok, tko da lohk spet veselo user posted image user posted image user posted image , mojmu user posted image je seveda prov odleglouser posted image user posted image user posted image , tko da skratka bolš neb mogl bit!Res sm ful vesela. Naslednji pregled mam v 36.tednu pol pa moja G pravi da od 38. dalje dela CTG-je redno.
Seveda si nism mogla kej in sm šla po pregledu še mal v šoping in kupla ful lepo belo oblekco in dvoje čevlčke v H&M, sploh se nism mogla upret, čeprov bojo ti čevljčki sam za okras, če so pa tolk cortkani. Me prov zanima če bo v novem H&M v na ČOpovi tud za male, pa če bo res za user posted image , pravjo da menda bo. BI se mi prilegle še ene tanjše pomladanske hlače.

Ma sm se razpisala.... bejbe uživejte!user posted image user posted image user posted image

P.S. Sugar jest sm ful za to izmenjavo telefonskih sam nism še pošilala zasebnih sporočil, upam da bom znala....če mi nau šlo pa prašam..

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.3.2007 20:09:30   
petrinja
BarbaraR ČESTITKE za malega čmrljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj se moram že kar malo navadit da bomo počasi že kar začele dobivati takšne novičke!!

Eca in Lukrecija- vajino dete se je pač raje odločilo da bo bolj komot, in bo raje na riti sedelo, kot pa na glaviuser posted image . Sam ni panike-moja mami je rodila moje sestre-dvojčice,  tako da je prva šla z ritko naprej, druga pa z glavico, obe sta imele 3.300, in vse je šlo kar naravno- no pa ti da to mal mislit, kajne? Ja, ja ženske nismo kar tkouser posted image . vse bo še čisto okej, tale zadnji mesec se še malo razvajajta, pol pa začnita misliti na sam porod.

Bambina, veš kako sem vesela, da je tvoje dete fejstno! Se je pa pokazal, da je prav hudomušen ko vas tako ''heca''. Sedaj pa res uživaj še malo.

ja jst mam pa v petek baby shower-malo zabavico na čast mojemu malčku palčku, kjer bomo malo klepetale babe in vse bodo gladile moj ogrooomen buši in vse bomo občudovale slikice iz 3D in znanstveno ugotavljale po kom ma nosek, pa ustka,... Že zdej me čist zanaša, kaj šele bo, ko bo enkrat pri meni v naročjuuser posted image . ma mu že zdej ko je v bušiju govorim, da bo čisto bogi, ker ga bo mami skoz lupčkalauser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.3.2007 23:33:03   
s u g a r
hej hej

cer punce, joj jz ne morm spat, pa berem vase poste.

Bambina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pozitiva more bit).

Drgač sm ok, dans sva dobla darilca - teta (sestra od mojga) je pršla oz LA in prnesla en kjut kompletek za malega in atiju ene nore kavbojke in meni eno ful exi majčko (za pol).

Uglavnem nč sam tok da se mal javm, vse ok - buši skače in nori, ati in mami sta kul.

No ko smo ravno pri atiju - zdele je prišel domov. Zato greeeeeeeeeeeeeeem

p.s.
vse male hitrostnike zadržite še v bušijih - nikamor se še ne mudi, in vse držte se.
Ančka javi se nam!!!!!!!!!!!!!!!!

Nočko papa
cmoka

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.3.2007 8:41:52   
Eca
Hej!

Vsem čestitke najprej, da ste vse dobro opravile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ko vas berem, kako vaši nogometaši in rokometašice veselo brcajo me je začela panikauser posted image . Štejem gibe, pa jih ne naštejem v celem dnevu 10. Včeraj sem namreč začela, prej se mi ni dalo in ugotovila sem da to ni ok. Mogoče je krivo to, da sem bila včeraj precej "aktivna" in zaposlena z okolico in zato nisem naštela teh 10 gibovuser posted image Danes se bom bolj potrudila, če ne bo pa treba jutri iti k g. in potem verjetno v  p. Tudi sicer naše dete ni neki razbijač trebuha, sploh če ga primerjam s prvimuser posted image , mogoče jo to tudi zaradi lege - prvi me je non stop v rebra, ta pa samo po desni strani trebuha....user posted image Ne vem kaj najuser posted image Naj ležim in panično štejem gibe?
Res si ne želim predčasno oditi v p.

Ok, grem, da ne raztrosim svoje panike še med vas!

Lp, Eca

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.3.2007 9:16:49   
rožica81
Bambina, čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Res super in sem zelo vesela zate user posted image  user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila končno pri Ančki na obisku (sem po dolgem času zopet mobilna in lahko celo kam grem, namesto, da sem ves čas doma in popke na drevju štejem user posted image ). Sva se ful zaklepetali, je bilo res luštno. Sedaj samo čaka, da gre domov, ker je vse ok. Ampak je njen zdravnik kar noče in noče spustit domov in je punca že zdolgočasena... Nič čudnega, če je pa že 10 dni tam!! Sicer bo pa mogoče že danes vse tele poste prebrala, tako da... O živjo Ančka user posted image

Midva greva pa danes na CSD - mogoče celo kaj zrihtava user posted image

Eca, nikar ne zaganjaj panike! Itak, če si bila cel dan v pogonu, nisi čutila gibov. Vsaj pri meni je tako. Ko se pa umiriš, jih pa čutiš, kajne? Res ne skrbi, vse bo ok user posted image  Še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchi, a si se kaj spočila, sedaj ko je sestra prišla nazaj? Glede kilogramov se pa ne sekiraj! Nikoli ne boš več tako hitro shujšala, kot tisti dan, ko boš rodila user posted image  Saj veš, kaj mislim user posted image  Če je šlo gor, bo šlo pa še dol. Valda! Mora it, a ne?

Juniorka, kje si? A si že videla sobico?

Sicer sem pa ful vesela, da ste vse dobro in da uživate user posted image  

Lep dan vam želim pa se še beremo user posted image  Za vse pa en veeeeellliiiiikuser posted image  LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.3.2007 11:04:25   
juniorka
Evo mene!

Včeri sem pop...., k je bil tisti Zaho čez cel ekran, pa sem se kar odstranla- bi še kaj hujšga skup spravla, kot Majchi!! Res, to mi je pa najgroznejša reklama, poleg une Stušauser posted image ... imava isto mnenje Majchiuser posted image ! A si se kaj spočila?
Iwa, jaz sem tud zadnjič v H&M kupila en kompletek- hlače, tae šuškave, ki se v kratke hlače zapnejo, pa eno majčko s kratkimi rokavi zravn. Sem pa bla ful razočarana, ker imajo večinoma samo zimske stvari.. pa saj bo apriluser posted image  Ne vem... vsaj za fantke nimajo nič pametnega! Upam, dan bo tale nov na Čopovi res približno takšen, kot je v MB, vsaj po izbiri, če ne že po urejenosti... Zanimivo, ampak jaz se kr čudim, ko pridem na štajerskem v tele kao cenej variante trgovin, pa je vse tko lepo urejeno... npr.NewYorker- tam zgleda kot kakšna fancy trgovina! Joj, kaj jaz nekaj nakladam...
Nisem skor nič spala, a je luna al kaj? To se mi ni zgodilo že mesece, da jaz nebi mogla spat..no, vsaj junior je bil priden, zato pa zdaj tolk bol razgraja!
Eca, upam da je vse v redu, če te pa skrbi, pa kr k dohtarju! Ampak ne še v P., ker morva še na kaj sladkega prej (drug teden?). V lavnem, držim pesti, da bo vse bp!
Bambina, sem tako vesela zate, ker to je pa res zoprno, da imaš  takšne strahove in vse, kar si doživljala... dobro si se držala, zdaj pa vse ČIMPREJ pozabi, pa UŽIVAJ do onemoglosti, dokler user posted image  ne pride ven!
Petrinja, kako lepo, dase boste dobile, men je tudi všeč tale običaj, samo na žalost nimam takšnih prijatlc, da bi kaj takega nardilauser posted image . Ah, bz... ne bom o tem, saj mam vas tlele, a ne?user posted image
Ja Anči še nisi doma? No, upam, da kmalu...nisem vedla, bi lahk jaz tud na obisk kaj prišla... No, se bomo raj zunaj b. dobile, a ne...
Rožica, nisem še vidla sobice, so jo pa včeri do konca sestavli- bojo slike poslal, pa bom prlepla, ampak ne pred vikendom, ker mora moja sister posredovat, k je bolj na internet tehniko sprakticirana, kot pa moji staršiuser posted image !
Jaz imam namreč v ponedeljek ctg, pa se mi ni splačalo zdaj pohajkovat, ker so imeli ful snega. Tako da grem drug teden!

Sem pa bla včeri tko žalostna, ker hočjo še neke papirje z dragega( si ureja dokumente, saj veste...), pa so tko malenkostni, da popuser posted image ! In pol je moj slabe volje, pa jaz... Začaran krog, pa tako bi rada čimprej vse zrihtala..greva se dans zmenit, kaj bi še radi! Držite pesti, da bo vse ok!

No, grem se počas prpravt- upam da bo kaj zaleglo, ko bodo moj trebuh vidli user posted image ! Malo je pa treba izkoristit, a ne...

No, vse se imejte kolk se da lepo, pa pišite kaj, da bom lahk brala, ko pridem domov!
Kaj bi brez vas!!!!
A ja, pa en kolega je videl dodi v šopingu, tako da je zgleda ok, čeprav se nič ne oglasi!

pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.3.2007 12:30:13   
tejč
Pri  nas je pa Ajša zbolela, vročino ima, drugač pa nič drugega. Zdravnica se čudi, kaj je, ker je povišan crp, ostalo pa vse bp. Jutri pa spet k zdravniku.
Doma se mi ceflja, ker skoz hoče k meni v naročje, d ajo nosim in plezam z njo po tleh s tem vampom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse me boli.user posted image LP

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.3.2007 12:53:22   
Majchi
Živjo punce!

Joj Tejč, upam, da mala hitro ozdravi in da te ne bo izmozgala do konca. A ni bla pozimi tud ful dolg časa skoz neki bolna al sem jaz zdele zmešala s kakšno drugo punco? V glavnem, same težave, ampak sej bo! Upam, da se ne razvije v kaj resnega ali pa dolgotrajnega.

Ja, Ančko bi nam pa že res lahko nazaj dal. Punca sploh porodniške ni imela. Delala je do zadnjega dneva in potem hop v porodnišnico. Upam, da bo njen mali šepar tednov počakal in da bo Ančka lahko uživala nekaj dni prave porodniške.

Bambina, sploh ne vem, kaj naj rečem! Super, da je z malim vse bp user posted image . Si pa res več ne predstavljam, kako ti mora biti, ko te pa že celo nosečnost sekirajo z nekimi težavami, ki jih na koncu sploh ne bo. Mora bit ful težko najprej bit vesel, ko si noseč, potem si v badu, ko zveš za razcep, potem se sprijazniš in sprejmeš, potem ti spet dajo neko upanje, da razcepa verjetno sploh ni,... Res si dobra, da vse tole tako pozitivno sprejemaš in preživljaš. Tako kot so ti že druge punce rekle, sedaj pa samo uživaj in ga veselo pričakuj, tega vašga nagajivčka user posted image .

Sugar, a je kej novga z ledvičko? Upam, da te uboga!

Jaz sem šla pa dons še na predavanje o dojenju. Mi je blo ful zanimivo. Ampak res mislim, da zna bit še problem s tem. Punce, kaj ve mislite, sploh tiste, ki že imate izkušnje. A je res tok težko na začetku? Tale babca dons je rekla, da je prvih 14 dni hudih, potem pa dojenje steče.
Mogoče res mal preveč svoje pozornosti namenjam porodu (članki, knjige,...), dojenju pa premalo. Pa je ta babca rekla, da bo porod trajal en dan, uvajanje dojenja zna bit pa kar dolgotrajen postopek.
Drugače sem se pa že mal spočila. Sestra je doma, fizični del je prevzela ona, vse ostalo je pa piece of cake, če imaš cel dan cajta in če nekdo še polovico psihe prevzame. Govorim o raznih inšpektorjih itd. Res je ful laži, če se še nekdo s tem ukvarja. Maš takoj feeling, da je tvojga samo pol problema. In to je tisto, kar me je spočilo.

Razmišljam, da bi se nazaj na telovadbo vpisala. Ampak, če plačam za en mesec, pomeni, da bom hodila skoraj čisto do PDP. Ne vem, če bo to šlo. Jao, kok se bliža naš prelepi maj user posted image . S svetlobno hitrostjo. Jaz pa še vedno totalno psihično nepripravljena. Hočem bit še noseča! Sploh ne vem, a je z mano kej narobe, ampak men še vedno ni za rodit. Moj pravi, da če hočem, lahko za kakšen mesec zašijeva tam spodaj user posted image user posted image  in tako podaljšava mojo nosečniško blaženost.

Zdej so pa to že neumnosti. Rajš šibam, pa se še kasnej kej oglasim. Peljem mojo user posted image  in sebe na en dolg džiro.

Pa, pa, pridne bodte, pa napište kej.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.3.2007 13:54:09   
rožica81
Hej majčice user posted image

Evo, končno nazaj z občine user posted image  To je pa bil podvig! Pa nisva kaj dosti uredila, razen glede paketa oz. denarja za novorojenčka (tudi jaz dobim že 15. aprila) pa priznanja očetovstva. Za ostalo sem pa papirje dobila - tiste, ki so mi še manjkali, pa vse so mi lepo razložili, kako in kaj. Sedaj sem pa takooooo lačna user posted image  Ampak čakam mojega user posted image , da pride domov, da nekaj skuham.

Tejč, upam, da bo Ajša kmalu zdrava! Držim pesti! In da še ti česa ne stakneš!

A drugače bo še kakšen randi majčic v aprilu? Jaz bi vas prav rada še enkrat videla s trebuščki user posted image  A se še spravite za volan? Meni je vedno bolj udobno na sopotnikovem sedežu, ampak če je nuja, se pa tudi peljem. Pa zdaj imava tako fejst avto - veeeellliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk user posted image  še voziček bo šel cel notri user posted image  Majchi, a si ti enkrat napisala, da raje avto zamenjaš kot voziček? user posted image  No, tako nekako je pri nama user posted image

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.3.2007 13:59:19   
petra a
ja, nicki zdaj delajo

Tejč-nekaj mi povej...a na telovadbo v Domžalah boš še hodila...jaz ta teden zaključujem službo, tako da bom začela hodit, je rekla sestra, da so tudi vaje za predihanje popadkov...no, vsaj nekaj bom ujela...kdaj je že telovadba??? Cool tole s stanovanjem, sem full vesela za vas!!!user posted image  Pa pocajti ta malo, pa pazi nase.

Barbara-čestitke!!!user posted image

Rožica-pozdravi Ančko...kaj ima težave s pritiskom? (sorry če si že kaj napisala, enostavno nimam cajta brati za nazaj)...ponavadi take kar zadržijo do konca (ponavadi tudi prej rodijo)

vaše veličanstvo Sugar-se opravičujem, tudi vaše romane nimam cajta brati, ko bom doma, bom bolj pridna, mogoče bom celo nadoknadila vse za nazaj, čeprav dvomim, ste tako pridne, da je že kar too much za prebrati...v glavnem pa, merki se, in če ti desci v bajti rečejo počivat, potem počivaj...ubogat je trebauser posted image

vse-se beremo...kmalu

čao

P.S.: včeraj sem imela izpit, bemti, po mojem bom ruknilauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.3.2007 14:10:47   
BaByGiRl
Tut midva sva zamenjala anto ker ni šel voziček noter.
Kupiva voziček Hoco diamond. Grem vsa srečna iz trgovine, odpreva avto in na noben način ni šel voziček v avto. In ker sva že prej kupila lupinico in banjico, ... Ljudje so dol padali, ko so gledali mojega kako se trudi. Jaz pa kot imam dober mehur sedaj, da se še smejat ne smem, ker je takoj lužica,...se mi je to zgodilo sredi Lj.
Takoj doma je začel iskati primeren avtouser posted image , prej pa sploh ni hotel slišat za to, da bi ga zamenjala. Res da imava krizo z denarjem, ker se dela hiša,..ampak sem mu 100x razložila, da ne vem niti kako bom šla do trgovine, kaj šele štirje na morje. Kako je lepo, k imam vedno jaz pravuser posted image

Eca...mislim, da ni panike. Jaz če 'preveč delam' imam samo trebušček noro trd miga se pa ne. Pa tvoj je tako velik že, da se bo tako ali tako vedno manj premikal...pa še strah ga je , da če se bo preveč, ga lahko obrne na glavo, pol pa ti ne bi imela več skrbiuser posted image ,..otroci so za to, da nam delajo skrbi. Ne skrbi. Če pa ga res ne bi sploh nič čutila ene 3 dni, pol pa pojdi na kontrolo. Pa če se ne motim, sem nedolgo nazaj brala, da si imela pregled in da je vse Bp razen da lepo čiča.

Lp vsem skupaj.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.3.2007 14:12:05   
petra a
Bambina-juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , superuser posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.3.2007 14:26:43   
Majchi
Oj punce!

Jaz sem nazaj iz sprehoda in si sploh ne morem pomagat, da se najprej ne zapodim za računalnik.

Vmes sem razmišljala o gibih otroka. Kot si ti Eca napisala, moram tud jaz povedat, da me zadnje dni mal skrbi in kar orng opazujem in štejem. 14 dni nazaj so ble hude brce. Prejšnji teden sem bla tok aktivna, da se je mala čist umirila user posted image . Me je že mal panika. 
In sedaj že par dni ona sicer miga, ampak ne brca več. Čutim samo nežne premike in vsake toliko se izboči kakšna nogica al pa rokica. Večinoma je to zgoraj pod prsmi ali pa na desni strani trebuha. V torek sem bila na UZ, pa je rekel G, da je vse ok, da je že obrnjena in da leži na levem boku. Očitno je to res, ker jaz njene rokice čutim na desni strani. Tud trebuh ne valovi več, ampak nastajajo bunke, ker se zgleda z ritko naguzi na zunanjo steno trebuha. Ampak a je to dovolj? Tud jaz vas sprašujem punce, kako vi čutite svoje user posted image ? Jaz sem pričakovala malj bolj intenzivno in močno vse skupaj, se mi zdi kar prenežno. Ne vem, mogoče me pa naša mala špara za porod user posted image .

Rožica bravo za nov avto user posted image ! Jaz se rekla, da raje avto menjam kot voziček, ampak midva še nič nisva naredila. Moj še vedno čaka, kaj se bo zgodil v službi. Baje bo šel na teren in dobil megana karavana, ampak dokler ne bo to čist ziher, se ne bova spuščala v kakšne nakupe. Saj veš, lahko si kaj premislijo in potem bo nakup nesmiselen. Avto pa le ni kar tko. Men je to ful zoprno menjat.

Pridne bodte, pa, pa.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.3.2007 15:44:26   
raglja1
Ja tudi pri nas še sedimo lepo na ritki. user posted image Sicer imam pregled v ponedeljek, ampak orientiram se nekako po kolcanju. Tri dni nazaj je to bilo precej spodaj, sedaj pa spet pod rebri. Ampak kljub temu upam in računam na to, da ima še nekaj tednov časa, pa da če so trije prišli ven, bo pa ta tudi, tako ali drugače. Bi pa v vsakem primeru raje poskusila brez CR... user posted image
Pa tole iztekanje mleka iz dojk je tudi že kar nadležno, mam ponoči rjuho pod sabo in plenico čez prsi, pa je vseeno pižama polna kapljic. Ampak se ne dam, mi je že podnevi dovolj modrčka z eno ali dvema blazinicama, kaj da bi to prenašala še ponoči.
Ja dojenje res ni nujno kar avtomatsko in prve dni, predno se bradavice utrdijo, zna tudi kar boleti.

O  tem, da se naša draga snaha z družino ravno ta teden seli in še kar nima časa zapakirati še sposojenih oblačilcuser posted image jaz bi tako že rada pričela s premetavanjem omar, ne bi preveč razlagala.user posted image ..

Sem pa izredno navdušena nad našim triletnikom, ker je hitro osvojil življenje brez plenic, sedaj je že dva tedna brez in ravno začenjamo tudi med spanjem opuščati. Bo kar nenavadno, prej so bili vedno po starosti manj kot 2 leti narazen in je bilo treba po eno leto previjati po dva, sedaj bo pa le dojenček. Paše!
Danes me je mali prebudil okoli 6ih zjutraj s takim brcanjem po trebuhu, da me je vse okoli popka bolelo in nadaljeval vsaj še pol ure. Sem prav stokala, tako močen je bil, (no ali bila, to izvemo čez 8 tednov), res se ne spomnim česa takega.
Ponovno je prišlo tudi obdobje zmanjšanjauser posted image , je bilo 2.tromesečje bajno, sedaj pa sem spet tako sesuta zvečer user posted image , še objemi mi ne pašejo preveč, ko me že vse tišči. A vam tudi trebuh otrdi po akciji? Meni vedno, pa še kar dolgo traja, da se znormalizira. Ja pri tretjem se je na koncu 2dni čez rok tudi tako začela porodna akcija, nekako 2 uri po crkljanju, me je začelo močno zvijati. Tako, da sem se komaj oblekla ob 2eh zjutraj in prisopihala do avta. Na srečo je ravno tisto noč pri nas prespala tašča, da ni bilo treba iskati še varstva za starejša dva. Z tokrat še ne vem, kako se bo izšlo, a upam, da ne bo problemov in, da bo tudi tokrat mož lahko ob meni ves čas.

Popoldanski počitek se zaključuje, mali vstajajo, bo treba spet v akcijo....

raglja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.3.2007 16:00:57   
ancka1
Dan!
Se me še spomnite? user posted image  Po desetih dneh so me spustili iz hiralnice user posted image . Bistvo...sva še v enem kosu. Saj sploh ne vem, kaj naj vam napišem...
Sicer je vse ok, ampak sem po desetih dneh čisto apatična, saj me je sobni ginekolog nekaj dni zadrževal čisto po nepotrebnem. Kranjska porodnišnica...ne hvala. Sestre so full fajn, sploh glede na pogoje v katerih delajo. Hrana je obupna (imam čisto uničen želodec), po treh dneh sem fasala še eno nadležno srbečo, rdečo,... alergijo (ne vejo od česa-lahko od perila, hrane,...sestre pravijo, da se pogosto dogaja user posted image ), na sveže perilo je bilo treba čakati, višek vsega pa mi je bilo to, da me je G od ponedeljka šopal, da bom šla domov. Še danes je šlo za las, da sem doma. Saj vem, da je njemu bistveno, da je on zaščiten, da je kao naredil vse kar je v njegovi moči in bla bla bla, ampak, ko nisem imela več nobenih zdravil in je bil CTG ok, mu enostavno nisem mogla dopovedati, da bo domače okolje, postelja,...veliko bolj sproščujoče delovalo na naju, kot pa tisti zafrustriran feeling bolnišnice. Plus da živim 5 min stran od porodnišnice. Pa je kar nekaj bluzil. Pa dobro, sedaj je kar je. Moram pa počivat, pa predvsem v smislu miru in ne mirovanja.
Moram priznati, da se je v 10 dneh nabralo toliko vaših sporočil, da nisem še utegnila akceptirati kaj se je vam lepega ali malo manj lepega dogajalo.
Hvala pa rožici, da je bila vez med mano in vami ter seveda vsem 1000000000000000x hvala za vse vspodbudne besede! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem vas imela ves čas v mislih!
Upam, da sfuramo sedaj do konca brez večjih zapletov.

Lep pozdrav, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.3.2007 16:20:24   
raglja1
Ančka te je lepo brati, upam, da zdržita do konca v prijaznejšem domačem okolju. Sedaj se pa sprosti in crkljaj 24ur na dan. user posted image user posted image user posted image

raglja

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.3.2007 17:52:52   
Sonjam
Oj!

Ančka dobrodošla doma! Sem vesela da je z vama  vse ok in da sta sedaj v domači oskrbi.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes zopet v Lj. v porodnišnici pri fizioterapevtki. Sploh mi nič ne morejo narediti, da bi me vse skupaj manj bolelo. Potem pa sem morala na oddelek za sprejem nosečnic.Tam pa pravijo,da če ne bo nič boljše počakajo do 37. tedna potem mi bodo pa sprožili porod. In so predlagali da bi me kar tam obdržali in bi imela tam fizioterapijo. Hvala bogu da sem šla lahko domov in moram drug teden nazaj.user posted image  Jst sploh še ne bi rada rodila, sploh pa ne da mi prej sprožijo kot pa to paše mojmu otročičku.
So me kar mal prestrašili,tko da moram zdaj res čist vse pripravit za našegauser posted image .
Na poti domov sem pa za boljšo voljo šla še v baby center mal zapravljat.user posted image
Tako so luštne vse te male oblekice, da bi kar vsako imel. Potem ko si pa na blagajni te pa kar malo zvije kako je vse skupaj drago.user posted image

Moj dojenček je tudi že obrnjen na glavico in upam, da tam tudi ostane.
Mojemu user posted image  se ful velikrat kolca, tko se mi že prav smili ko ga premetava to kolcanje. A se vašim tudi kej kolca?

Želim vam še naprej en lep dan.
Pa pa

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?