dalin
|
Še jaz se malo oglašam,po neprespani noči.Ne spimo,pa ne spimo .Jaz ne vem ali ga zobek matra ali je kaj drugega .Včeraj je bil zelooooo priden ,že dolgo ne tako,je dopoldne dve uri spal in popoldne uro pa pol,tako da ni bil nič tečen.Če se pa ne naspi pa vemo kakšne so posledice.Ne vem ,zakaj se mi zbuja,čez pol ure ko zaspi.Sem ga že nekajkrat opazovala od daleč,ko je spal.Spi tako mirno in globoko ampak ko se pa 45 min obrne okoli pa samo pogleda.Iz globokega spanca kar naenkrat odpre očke in konec s spanjem.Ja z tega ne zastopim.Pa še prejšni teden je bil tako prehlajen,zdaj je boljše(trkam) in sem čisto na koncu z močmi,psihično in fizično .Je pa včeraj dobil ob pol enih za kosilo pire iz korenčka in krompirčka,ob pol sedmih pa še hippovo kašico ki se zmeša z vodo,čez eno uro pa še dojenje.In je potem moj rekel da je bilo mogoče čez dan preveč GH in je zaradi tega ponoči slabo spal .Sem pa ugotovila da ima naš tudi raje zelenjavo kot sadje(kot tvoja Princes).Je včeraj pojedel 130 ml za kosilo pa še bi če bi dobil,pa se mu nisem upala dati več.Mi lahko,prosim, katera pove koliko naj bi pojedel šestmesečni ,ali pa kje na netu naj poiščem.Pred leti si dobil v prvi posvetovalnici eno tako tabelo,da je človek vsaj približno vedel koliko naj bi otrok pojedel,zdaj pa nič. Sanja S-mi imamo avtosedež znamkee CONCORD,od 0 mesecev naprej.Je bil res 260 evrov,ampak služil bo pa kar nekaj časa.Zdaj je zaenkrat še tako namontiran,da Žan gleda nazaj,in je vseeno lahkop v sedečem ali pa v polsedečem položaju,če pa zaspi,ga pa lahko dam v čisto ležeč položaj.Tako da je res šponski sedež .Kar se pa tiče tega ,komu bo otrok podoben pa nisem nikoli veliko razmišljala,saj se si želela samo zdravja.Sta pa Rene in Žan čisto moževa(po podobi),oba imata temno rjave učke,take da se kar potopiš v njih,dvojčka sta pa modrooka,kot mami,in tudi lase imata bolj svetle,tako kot jaz.Sicer je pa še vsak rekel,da sta dvojčka čisto po meni in tudi jaz opažam to podobnost.Tako da imava jaz in moj vsak dva s katerima si deliva podobnost in okoli tega ni krega,saj je pol-pol . Dajanax-hujšat bomo pa kar aprila začele,saj gre marec že proti koncu .Jaz pa še vedno vztrajam pri tem,da je tvoja prinčipesa tebi podobna.Tvojega še nisem nikoli vidla,ampak vseeno,ko sem prvič vidla Vito tukaj gor na sliki,sem rekla da je ista mami. Tanyka-kolikor se spomnim,tudi tvoj Rene ni nekaj noči spal preden je dobil zobek,ali je bilo mogoče kaj drugega .Ampak pri mojmu še nič ne zatipam,tako da ne vem kaj ga matra.Ali pa ima mogoče moj mož prav in je dobil preveč GH včeraj?!?!?! Tejcha-poglej še enkrat na netu pod "apartmaji Ivek" bi ti moralo pokazati,drugače ti ne znam pomagati,ker ne znam linka pripeti.Še enkrat prosim,če mi katera razloži kako se link pripne. Incabinca- ne sekiraj se toliko za buško,čeprav verjamem,da te skrbi.Meni se je Domen,ko je bil 11 mesecev star s hojico po stopnišču prevrnil.Sama sreča da je tako padal,da ni udaril v steklena vrata.Če bi se mu kaj pripetilo,mislim da bi se šla glih fentat.Hvala Bogu se je dobro končalo. Zdaj grem pa malo za kosilo pripravit.Bom pa čekirala,če boste kaj pisale.