|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
22.3.2007 15:08:35   
solatja
kaj pa vem... men so rekli, da je vsak padec za pogledat... čeprav se mi pa zdi, da čelo ni primerljivo z noskom - sploh če ni fejst jokala, mislim, da ni panike. pokliči pa vprašaj, če se boš boljše počutila. mal jo opazuj: če bo bolj zaspana, pa če bi kej več bruhala, al pa izguba zavesti, pa hudi glavoboli (ta je dobra,kk se to ugotovi pri tako malih otrocih??) ... po mojem ni panike, res. mislim, da ne bo mela nič od tega. mene je stisnilo, ker je blo zraven mal krvi. 

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.3.2007 16:12:50   
Balerina
Ja teli naši user posted image  so kar preveč živahni in navihani včasih. Jez Gaje tud ne morem nič izpred oči spustit se takoj s čim kresne ali pa pade med stole ali ob steper. Je mala že tud nekaj bušk ampak k sreči za enkrat še ni iz višine padla (trkam). Je zjutraj skor ne upam več k seb v postlo dat ker se tako premetava in skače sem ter tja jaz pa sem še na pol mrtva.
Se je pa men že čis strgalo ko je začela predale odpirat in je potem prste med vrata dajala, seveda se predali tudi semi zaprejo. In je blo treba takoj zaščite kpr, da jih ne more odpret, kar pa jo jezi ampak bol jeza kot pa polomleni prstki.
Ko smo že lih pri varnost naših malčkov kako pa imate robove omar in radirjatorjev zaščitev. Vem da se v BC nekaj dobi ampak mislim da je to samo za na vogal, čisto na konvu omere ne pa za zaščitit selo polico. Jaz bi nakako zaščitla celo polico saj ko se vstala sam gledam njeno glavco kako prileti v tist rob.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.3.2007 21:35:09   
pearl
Naša pa še zaenkrat ni tak mobilna me še čaka na štirih kvadratih tepiha. Sem pa včeraj osupla pri sosedi, ko sem vidla, kak se skoraj tri tedne mlajša user posted image  kotali in pleže kot za šalo iz enega prostora v drugi, sem kar stiskala zobe, da ne bi kam poknala, ampak je zelo previdna in prava profesionalka.

Danes pa sva Vanessi nabavila Romerjev avosedež, ga imajo v Baby centru, kar fajn ceneje. Glede na teste in izkušnje forumk je kar dober.
Kdaj jih boste presedle iz jajčk v te sedeže?

Mirno noč!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.3.2007 21:39:55   
sašaš
Ej, Angie, zakaj pa sem ne prideš svoje rite pokazat!? user posted image user posted image user posted image  Seeeeeeexxxiiiiiiiiiii!!! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.3.2007 21:47:11   
Angellina
Evo sem bla ravno namenjena sem user posted image .

No a mam lepo rt? Matr si tut u postlo ne upam, da si ne bi kej nardila user posted image . Še mal, pa si bom glavo nazaj zasukala, ma kaj glavo cel trup!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.3.2007 21:52:27   
Jančika_
Hoj, Solatja, škoda, da nisi povedala, da greš v Velenje, jaz bi se z veseljem gor oglasila. Drugič povej, kam na Štajersko greš, OKuser posted image !

Kajetan je cel črn že po čelu. On bi namreč stal in plezal po pohištvu, ga prestavljal in delal salteuser posted image . Danes je 5x tako zružil,  da mi je vsakič srce zastalo. Če bi za vsako tako reč letela k dohtarju, bi se lahko kr tja preselilauser posted image . Če ne teče kri v potokih in če je pri zavesti in ne bruha, je kul. Mi je pa to čisto novo, Vasja je bil tako statičen in previden, da je prvič orenk kam usekal šele pri enem letu, pol pa spet eno leto nič in si je za drugi rojstni dan prvič do krvi razbil čelo. Od takrat pa spet nič usodnega. Kako sta različna.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.3.2007 21:53:17   
Jančika_
Ojej, kolk ste pa naklofale, medtem ko sem tole pisalauser posted image user posted image user posted image .

Ritkaaaaauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.3.2007 21:55:59   
sašaš
user posted image ...u, kaka ritka, u, kaka ritkica...user posted image user posted image user posted image  

A ni tole malo dvoumno?! user posted image  user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.3.2007 21:56:39   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pearl 
Kdaj jih boste presedle iz jajčk v te sedeže?

Naš je zdaj kakih 10 dni v Trimaxu (9-36 kil). Ima pa že več kot en mesec okoli 10 kil. Men je jajc sicer fajn, ker če je zaspal, sem ga lahko kar gor nesla, ampak je postal mali že tak težek, pa še jajc je ful težek, tak da to itak ne gre več.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.3.2007 21:58:12   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš
A ni tole malo dvoumno?! user posted image  user posted image

user posted image Neeee...

Aja, babe, kaj je zdej, kdaj pa kje se dobimo??? Jaz bi morje prišparala za lepše vreme, a bi se v LJ dobile spet, po moje nas bo tako največ, lahko z vseh koncev pridemo, ha????

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.3.2007 22:03:47   
sašaš
Ja, Janči, kofe pa tortica pa čvek! user posted image

Alisa, Zajčja Dobrava bi bila idealna za naše srečanje, a!? user posted image  Pa še BTC imajo dokaj blizu.

Sem sama doma pa tuki visim pa še malo na taroku zraven...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.3.2007 23:32:01   
solatja
hja, Jančika, bi ti rinla v takem snegu in sneženju, ko je blo ta teden... kr delaj se zdej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ti morm priznat, da ko pridem v Velenje, se sam butnem na kavč, pred tv in sobotne priloge od vsaj enga mesca v roko in Gajo Heleno prepustim mojima dvema.... skratka, obnašam se kot v tistih "ta pravih" študentskih letih, ko nism cel vikend nič naredla. niti k žlahti se mi ne da in na kavice, skratka: nič. user posted image
ni čudno, da mi moja dva pol kr naprej solita pamet v smislu: pa sej to bi pa že lahka jedla, pa dej jo še mal oblečt, ... ker ko sem doma, sem res najslabša mati na  svetu!! user posted image user posted image in kok to paše user posted image user posted image user posted image

povej, angie, kok časa si se pa prej depilirala in predvsem, kok časa si pa retuširala tole fotko (sej si razlagala, da te neki zanima fotografija, pa to) user posted image user posted image user posted image ne padam na take popolne ritke... ker je sam moja taka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač smo mi še v jajčki, čeprav noge še vn gledajo in sploh ne vem, kaj naj. po kilah še ziher ni za v sedež, glede na višino in njeno sposobnost sedenja, pa bi verjetno že bla. bomo pa mi tud meli Romerja, seveda podedovanga user posted image user posted image enak problem kot pri plenicah: zdej so ji 4-9 že premajhne, naslednja velikost 7-18 so pa totalno prevlke in penim, ker ne vem, kere ji nej gor tlačim. user posted image user posted image user posted image bi mogla vzet od kake druge firme... glih da se mi še zdej s tem ukvarjat...

alea iacta est - trenutna odločitev je, da kljub vsemu (padcu, prehladu mojem in njenem, gužva na šihtu, ...) gremo na Debeli rtič. dokler ne gremo iz Lucije, še ni nič ziher.

morem it spat - jutri bo jako naporen!!

uživajte!!!!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.3.2007 0:50:11   
klaja
Midve pa sma danes ups včeraj šli ka zdravniku, saj je bila zjutraj čisto boga. Je nahod fasala, dal nama pa je recept samo za fiziološko raztopino. Za antibiotike pa je rekel, da bomo še malo počakali, če bi slučajno dobila vročino, bi nam jih takrat dal. Je rekel, da ima za to še premalo virusovuser posted image .

Drugače pa je ful dobre volje in tudi pri hranjenju nimama težav. Samo nosek je poln in kihamo, pa saj tudi to gre na boljše. Še pred kratkim sem se hvalila, da še ni bila bolana, evo zdaj pa mam. Baba neumna, tiho bi bla!

Solatja, tudi pri nas smo presedlali na večje plenice. Sma pred kratkim imeli od Sparkija mislim da so bile od 4 do 9 kg (nisem ziher), pa so ji bile premale. Merkatorove pa so ji takšna velikost prav, zdaj pa bodi pameten če si lahko!!!??? Zdaj pa sem kupla Hoferjeve od 7-19 in so ji lepo prav in tudi niso tako zeloo velike.

Aprila pa se že kar bojim, imama nonstop neke preglede, se pa spet začne: okulist, pediater, razvojna, UZ možganov, pa plavanje in še 2x na teden fizioterapija. Ne vem več kako bom to zmogla.
Pa moj mi nekaj okoli dohtarjev plazi....
Jaz bi tudi mogla it k zdravnici, pa za mene očitno ni časa, mogoče potem maja, če bom zdržala tako dolgo. Ker te bolečin v prsnem košu ne ponehajo,.. Pa nimam pojma kaj mi je, bom še že malo počakala, da najprej otroka spravim na vse strani.

Dost maš pisanja, spat, danes je nov dan!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
23.3.2007 7:09:35   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Evo sem bla ravno namenjena sem user posted image .

No a mam lepo rt? Matr si tut u postlo ne upam, da si ne bi kej nardila user posted image . Še mal, pa si bom glavo nazaj zasukala, ma kaj glavo cel trup!

Angie- maš lepo ja. user posted image  Super si.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
23.3.2007 7:15:12   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Ja, Janči, kofe pa tortica pa čvek! user posted image

Alisa, Zajčja Dobrava bi bila idealna za naše srečanje, a!? user posted image  Pa še BTC imajo dokaj blizu.

Sem sama doma pa tuki visim pa še malo na taroku zraven...

Ja Sašaš tale Zajčja dobrava je dobra lokacija jauser posted image , pa BTC je res blizu tak da greste lahko tud peš, tk kot jazuser posted image .
Maš pa v tej gostilni v Zajčji dobravi vso hrano- od morske pa do piščanjca, al pa kakšno jed iz zajcauser posted image . Sva bile s Sašaš tam in sva se nažrle kalamarov, glede na to da je pomlad in bi pričakovav te kalamare zategnjene, so bili prav super. Pa cena tud ni bla ne vem kaj drago, mislim da 5eur.

tukaj je malo napisan o gostilni v Zajčji Dobravi;
http://www.catering.si/index.php?page=dobrava
No a se strinjate?

< Sporočilo je popravil Alisa -- 23.3.2007 7:21:55 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
23.3.2007 7:30:00   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Angie- maš lepo ja. user posted image  Super si.

user posted image

Solatja sam copy in paste sem prtisnla, depilirala nič user posted image . Ko bi šlo še v realnem življenju tko, ne?

Mark je dans že ob 5-tih vstal. Brez besed. No, sej zdele pančka, tko da sem si jaz že privoščila eno dolgo kavo in konkreten zajtrk.
Zgleda, da bo lep dan user posted image . Mislite, da bo jutri res snežilo user posted image . Mi imamo čez vikend take luštne načrte in bi jih sneg čisto pokvaril. Bi morali ostati doma user posted image .

Saša Ela je tok cotkana! A tko pol, da bi se najina dva zavrtela user posted image . Ja Mark je že kar vešč, mu ritem sede user posted image .

Zala Zala Zala...brez besed. Za v izložbo user posted image . Drgač smo pa včer z Kapesanto videle tisto rožnato oblekico v BC. Men je vseeno tut v roza luštkana, čeprav bo v beli gotovo še lepša.
Jaz sem včer prepevala Marku pesem od Šerbi, sam, da sem jo na koncu mal priredila: 
Jaz sem barbika,
vsak me rad ima,
sem debela in vesela.
Sineka imam,
Mark mu je ime,
ki rad joka,
da ostane čist brez zvoka!
Sta me oba, tamau in mož tko čukast gledala user posted image . Pol sem pa rekla možu kaj bi rekel, če bi Mark v kaki šolski predstavi zapel tole pesem, oblečen v roza baletno krilce user posted image . Je tok hitro vzel Marka in ga odnesel stran, da se je kar kadilo za njima! Ma ja, ga rada dražim. Je tok hecen, ko misli, da mislim resno. Zdej bi se pa že lahk navadu, da je to bolj poredko. da jaz kaj resno mislim user posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
23.3.2007 8:13:41   
malicki
Dobro jutro user posted image

komaj sem našla kje se logira da lahko kaj napišem.

Glede srečanja - z Zalo prideva 13. aprila na pregled v Lj in če ni prepozno bi se lahko takrat kaj dobile. Tokrat prideva sami brez atija, ker imamo pregled šele ob 13.45, ati ima pa popoldne šolo in izpite, pregled pa traja vse skupaj približno 1 uro. Tako da se lahko prej dobimo, ob kakih 11h ali 12h.
Samo problem bo ker jaz Lj čisto nič ne poznam, če do BC ali Cityparka ne znam user posted image , ker je vedno moj šofer. Ampak bom že zrihtala, samo hudič ko me tudi orientacija malo zafrkava user posted image user posted image

Drugače pa z Zalo vadim plazenje in pa obračanje iz trebuščka na hrbet in obratno, ker ona bi samo ležala na hrbtu, pa obračala v levo in desno. Kaj več pa ji ni uspelo ali pa se ji ni dalo user posted image  In po 2 dneh je že viden uspeh. Pa sva čisto malo trenirali ker forsirat je nikakor nočem.

Zala se tudi še vedno vozi v jajčki. Itak da še nima 8kg kolikor jih mora imeti (ali mogoče celo 9kg - moram preverit), tudi komaj je sedet začela in zato se mi zdi še boljše da je v jajčki, je baje tudi bolj varno zaradi vratnih vretenc.

Aja zdaj pa še slikice:

to je sedaj bela varianta. Saj roza oblekica je tudi lepa ampak Zala je v njej kot bonbon zavit v roza folijo. Preveč pocukrana user posted image  samo klobućek ji je malo majhen user posted image
user posted image

evo tako pa jaz grickam moje nogice
user posted image

pa še ena slikica iz včerajšnjega sprehoda
user posted image

uživajte v dananšnjem sončku

pa pa

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
23.3.2007 8:20:25   
kapesanta
malicki, bela je 100x boljša, roza je bla kr neki.... bela je pa svečana.

a se nebi zmenle za drug tedem, ker pol grem jst na šiht, pa ne bom mogla zraven, edin če se boste za popoldne zmenle....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.3.2007 8:31:10   
Jančika_
Jaz moram v sredo nekaj na faks (user posted image ) v LJ in bomo vsi štirje, ampak imamo zabukiran že cel dan (Joe zjutraj še dela, pol gremo k prijateljem na kosilo, popoldan pa na faks), tako da v sredo ne bi mogla. Drugače bi pa šlo tudi naslednji teden. Pa 13. aprila tudi, ni blema!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.3.2007 9:24:44   
stenx
jutro

jst sem pa mal slabe volje.Lia ful mal jeuser posted image ,pa že tko je suhec.Kr naenkrat ne mara več sadja, zelenjave, mlečnih kaš.Edino jogurte ma še rada.Tud dojit se noče več,user posted image razen ponoč, k ji ni nič jasn.
Ah nič mal sm mogla pojamrat.Drugače smo pa ok vsi zaenkrat zdravi.user posted image Lia se tud še ne postavlja na noge, ona se sama vsede ,se kotali ,se gunca na vseh štirihuser posted image in vriska da se jo sliši do šmarne goreuser posted image

A kej veste koliko mleka morajo popiti na dan naši sončki, ker neki štrajka pri dojenju, me zanima če bi ji mogla dat adap.mleko,ki ga pa še ni probalauser posted image ?

uživajte na sončku
lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.3.2007 10:18:28   
super nova
Pozdravljene, a pri vas pa sonce sije?  user posted image  Tukaj na našem koncu je pa takšno čudno, ne sončno - ne oblačno, ampak nekaj vmes skup navlečeno, pa ful sever piha, sem prej zunaj cote vesla pa sem mislila, da bom zmrznila.user posted image  Kje so tisti lepi dnevi, ko smo že samo v jopicah okrog hodili.user posted image  No, saj bo.                     Mene že ful skrbi, ko vas berem, ker moja pupa user posted image  se še nič ne plazi, tudi vsede še se ne sama, kaj šele da bi stala. Edino, kar zna je, da se kotali po tleh toliko časa, da pride do željene igrače oz. na željen konec sobe, seveda je najbolj zanimivo okrog računalnika stole vlačiti. Posvetovalnico pa imamo šele 26.4.07, ko bo stara 9. mesecev. A ste ve bile še kaj vmes pri pediatru, ker pri nas je pregled pri šestih mesecih in potem pri devetih. Kar pa je kar dolgo obdobje, ker mamice zelo rade primerjamo svoje otroke z drugimi in se potem sekiramo, ker je oni user posted image  mlajši pa zna že to in ono, naš pa še ne.  Eh! Pa saj brezveze nakladam itak se razvoj otroka razlikuje od vsakega posameznika naprej, to bi pa ja lahko vedla (2 leti dela v jaslični skupini). No, vendar je eno služba in "soljenje" pameti drugim, spet drugo pa je tvoj otrok. Lp!

(odgovor članu stenx)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.3.2007 10:27:26   
Balerina
Ma super nova nič se ne sekiraj saj ko bodo naši malčki 2 leti stari in se bodo lovili pa brcali in ne vem še kaj počeli ne bomo več primarjale kdaj se je kateri začel plazit in kdaj sedet. Vsi na koncu shodilo in tekajo okoli.
Ja tudi mi imamo pregled šele 26. aprila ko bo stara 9m. Od 6m do 9m pa nič.

Glede avtosedeža pri nas še vedno uporabljamo lupinico. Se mi zdi da smo jo komaj dobro začeli, me ja saj jo že 3 mesece ampak mi gre tako hitro, prej smo košaro. So nam svetovali, da počakamo do 9m pa če ni preveč oblečena ji je lupinica OK če ja ima bundo ali prej ko je imela kombinezon pa je bila kar malo ozka. Bomo prešli na avtosedež nekje sredi aprila.

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.3.2007 13:59:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: super nova

Mene že ful skrbi, ko vas berem, ker moja pupa user posted image  se še nič ne plazi, tudi vsede še se ne sama, kaj šele da bi stala. Edino, kar zna je, da se kotali po tleh

Super nova, moj prvi otrok, ki je povsem normalen naspidiran 2,5-letnik, se je prvič s trebuha na hrbet obrnil pri 9 mesecih, kotali, plazil ali kobacal se ni nikoli, samo po riti je puzal od 10 mesecev naprej. Pri enem letu se je postavljal na noge, sam se je posedel iz ležečega položaja pri 14 mesecih. Shodil je pri 16 mesecih. Je pa pri 7 mesecih lepo sedel in čisto sam listal navadno knjigo s tankimi listi, zelo je imel razvito fino motoriko.

Po drugi strani je pa dva meseca po tistem, ko je shodil, prišel sam po stopnicah gor in dol v tretje nadstropje, česar še nekateri 2-letniki ne zmorejo. Ene stvari prej, druge kasneje, vsekakor ni panike. In ko zdaj gledam Kajetana, ki se celo že prestopa ob opori, kar ne morem verjeti, da sta dva otroka in za povrh še od istih staršev lahko tako zelo različna!

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.3.2007 17:18:07   
Naty*Taja
Oj, kok ste pridne.
Najprej glede srečanja - kaj pa če zaključimo baso in se spet dobimo v CE? A ni bolj nasredi, ko LJ?user posted image  (morem mal na svoj mlin napelat, ker jaz pa ljubljana user posted image , aja razen če me Janči zram vzame, sam ne vem, če ni to tvegano, glede na izkušnje iz izleta v MB!user posted image )
Kar se tiče sedeža - sem se mal zamisla, ker naša mala je že od januarja v Romerju! Se tak malo položi, tak da ni panike, če še ne sedi čist! Je pa bilo našo nemogoče dobit v peg peregovo jajco, sploh ko je imela bundo gor! Je bila pretežka, prevelika predvesem pa predebela!user posted image  Ravno zdaj sem pogledala, da je imela pri 6m že 9.200 - jajca je pa do 9000g. V glavenem, mi imamo ROmerja, ki je meni zakon. Tudi tavečji ima tega, sam onega tavečjega, ker je bil tudi že prevelik za v onega - sem ga ponavadi zabila z glavo v rob vrat, ko sem ga not dajala.user posted image  Zdej pa kr sam not zleze.
Pa glede bušk - počakte, da začnejo racat!! Potem bo šele bušk, krvi, priškrnjenih prstkov...... Vam morem mal pamet posolit, čeprav je naš tavečji bil, je in bo pri taštorastih! Naša zaenkrat potuje rikverc, al pa se kotali, al pa suče na bušiju, dva dni nazaj je pa začela se tak na iztegnjenih rokicah se naprej vlečt! Je taka, kot oni vojaki, ko puzajo user posted image . Pa vsede se čist lepo, sam ni še skužila, kako potem rokico k sebi potegnt, pa se kr opira na njo in potem jo zasuče na hrbet in bum z glavico nazaj... pa mami hitro reče buuuu in kr pozabi jokat!user posted image
Plenice imamo mi že dolgo one Liberove (so ful fajn elastične in mehke) od 7-14, lahko jih pa že tudi križem porabimo s tavečjimi, če je nuja.
Medve se bova tudi počasi mogle naročit v LJ na pregled srčka, da vidimo, na čem smo zdej. Uf, sem že skor čist pozabla na to sranje, zdej bo pa spet tista trema in čakanje .... Sem zdej ful take čudne volje, ko vidim, kaj vse se dogaja! Od moževega bratranca žena je rodila punčko v 7 mesecu in je neki z možgančki narobe, tak da smo vsi na trnih, kaj bo. Ena kolegica je na rok rodila mrtvo pupo.... groza v glavnem.
grem zdej, pa še potem kej napišem, ker pride moja garda

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.3.2007 22:14:46   
Duschi
Zdaj bom pa jaz nekaj napisala. Sem zdaj komaj izbrskala ta forum, kjer ste julijčki in julijke 2006. Naš JAN se je rodil 14.7.2006 ob 7.49 uri v MB. Zdaj je že pravi korenjak, ne morem verjet da tako hitro mine, saj še slabe 4 mesece in bo 1 LETO!!! Je bolj med velikimi, ne vem točno kolk ima mere nekje 10,2kg in nekje 73cm. Ni posvetovalnice ta mesec in ga doma zmerimo in stehtamo. Imamo posvetovalnico pri 9 mesecih in bom takrat točno vedela. Kako pa so kaj vaši sončki? Naš dojenči se puza nazaj, se kotali in 123 pride na drug konec sobe ali postelje.
Rad se zbuja ponoči in želi zizo, je dojen, jaz pa sem začela reševat to "težavo", saj se mi zdi, da je že čas, da prespi celo noč. Skušam bit tolk močna, da mu je ne dam in ga tolažim z čajekom, dudico, ga tud popestujem, da zaspi nazaj. Včasih uspe, včasih ne. Ni pa še niti ene noči cele prespal. Jaz pa že čutim, da sem utrujena. Si ful želim, da bi bilo kmalu, da spimo mirno.
OK, to bi bilo za zdaj vse. Se bom zdaj naprej večkrat oglasila. LP!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?