|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
23.3.2007 10:53:19   
ZALA ADL
Kok je lušna, pa kok že lepo sedi!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
23.3.2007 11:00:02   
Dajanax
Hvala! V škatli že sedi, pa še to ima škatla zdajle že vse robove poviteuser posted image user posted image
Brez opore nje še pijaček...

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.3.2007 13:59:18   
dalin
user posted image
Jaz sem za danes že kar naredila nekaj,tako da mi sedaj pa že pripada RRuser posted image .Žan spi,koliko časa bo,ne vemuser posted image .
Sem mu pa ob 11-ih dala kuhan jabolček,ki je bil povrh vsega še sladek(naravno),pa je večinoma ven pljuvaluser posted image .Pol sem šla pa mert koliko je pojedel,pa je bilo 100 ml.user posted image Pojma imam ,če je res toliko pojedel,pa se je meni samo zdelo da ven pljuva,ali pa je vse na slinčku ostalo.Sem kar malo depresivna,ker noče ust odpirat,tavečji trije so že pri 4 mescih jedli GH z velikim veseljem.
Popoldne bo pa babi varuška ,za kakšno uro,greva zuser posted image  v vrtec na proslavo,za materinski dan,so pa zraven tudi očiji povabljeni.Je tašča rekla da ni problema za varstvo,čeprav ne ve,kaj naj če bo jok in stok,ker je preveč name navezan.Ja,ja bo treba počasi rezati popkovino,zato sem pa tudi začela GH da ga bom ja lahko kdaj pa kdaj v varstvu pustila.Piuser posted image  rija tudi k frizerju ne morem.Jutri probam pa s hruško,če bo kaj boljš,čeprav usta tako skupaj stiska da mu jih tudi ž žlico ne odpremuser posted image .Se pa spomnim,da sem pri tavečjih treh kar takoj en obrok GH zamenjala z dojenjem,zdaj pa kompliciram 300 na uro.
Zala ADL saj zato sem te spraševala,če se ti splača dojenje prekiniti,prav zaradi nočnega ali zgodnjega jutranjega vstajanja.Jaz dvojčkov nisem dojila in bi takrat ponoči ne vem kaj dala samo da mi ne bi bilo treba ustati in flaše rihtati.No,ja itak sta začela pri treh mescih spat ponočiuser posted image user posted image user posted image ,tako da je bilo potem lažje.Sem upala da se bo Žan kar se spanja tiče po njima vrgel,pa nič od tegauser posted image .
Ja nič oglaste se kaj.Tevža,Rose in druge,kje ste? 

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.3.2007 14:09:52   
Tanyka
user posted image

Evo spet visim tu gori.Zraven pa seveda kuhamuser posted image .
Lina mi je nardila lušte s pečenicamiuser posted image , samo jaz ne bom imela zraven zelja (smo ga imeli včeraj) ampak pražen krompir, ter rdečo peso-njami user posted image .
Jutri pa bomo imeli sirove palačinke in kompot-moje hujšanje se nadaljujeuser posted image .
Malček-palček spi, Lara pa gleda risanke.Cele dneve za tv, ji moram včasih ugasnit, in jo spodit,da gre počet kaj druga user posted image .

Rene pa je sitn že dva dni kot muha.Mislim, da bo vsak čas pokukal 2 zobek na plano.
Upam, da čimprej, ker ga ful mučiuser posted image

Ali ve katera za poceni apartmaje na hrvaškem?Se mi zdi vse tak dragouser posted image .
Že imate rezerviran dopust?
Naš ga ima ravno v glavni sezoni-zato pa so take cifre.
Šli pa bi v Crikvenicouser posted image - upam, da je mivka, kot pravijo- je že bila katerauser posted image

ok dovolj

user posted image   vsem, ki vas čez vikend ne bo nič na rr, in seveda vsem ostalim tudiuser posted image user posted image

čao čao Tanyka

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 23.3.2007 14:12:43 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
23.3.2007 14:21:35   
tevža
hojla!

evo, mene....od pediatra in frizerja.

1. poročilo: imamo 9100 g in veliki smo 71cm. ga je dr. pohvalila, da se lepo kotali in že kar dobro sedi. v slabem mesecu naj bi že samostojno sedel. bomo videli....in kako lepo se pogovarja - "gospa, se veliko ukvarjate z njim?", "ja, sem kar pridna" user posted image , "no, le tako naprej. matevž res lepo napreduje." in najbrž mi ni treba posebej poudariti, da sem zrasla za 5, če ne celo 10 cm. do konca vikend sigurno ne rabim čevljev s peto...user posted image  je pa tudi rekla, da naj mu gosto hrano ne pasiram, ampak samo pretlačim, zato da se bo navadil gristi hrano. in naj na krožniku ločujem živila (krompirček in špinača; ne krompirčekšpinača). potem smo dobili še tretjo pikico in je jo je prenesel brez joka. no, tu je pa oči ponosno hvalil svojega junaka user posted image . o zobkih pa še ne duha ne sluha....
2. poročilo: imam novo frizuro - kratek paž - in sem user posted image  

no, zdaj moram pa še kaj narediti po stanovanju...se tipkamo zvečer.

pa-pa

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 15:55:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
23.3.2007 19:55:04   
Tanyka
user posted image

No zdaj pa si bom v miru privoščila rr in zasluženo kavico.Rene že spančka,Lara pa je spodaj pri tašči.
Ati pa je šel na nogomet, in potem še seveda zavijejo na drink user posted image .Ja kaj čemo tak pač je-sem se že navadilauser posted image .

Kaj ostale še imate malčke pokonci?

pišite kajuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
23.3.2007 20:00:36   
ZALA ADL
Joj naša je bla taka koma, da je komaj dočakala, da sem jo v posteljo položila. Sam da sem jo dala z rok, je takoj zaspala. Sam ne vem kako bo zdej, ko se bo ura prestavila. Upam, da ne bomo moral do 9 čakat, da bodo šli spat.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
23.3.2007 20:09:24   
Tanyka
Ja tudi mene zanima, kako bo sedaj, ko se h prestavi.Naš mali je do sedaj bil vedno najkasneje ob 20h v posteljiuser posted image user posted image .Upam, da ne bo velikih odstopanj v h user posted image .

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 20:19:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
23.3.2007 21:10:08   
dalin
Kje pa ste vseuser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.3.2007 21:15:21   
Tanyka
Jaz vas že eno h čakamuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.3.2007 21:17:12   
dalin
Mi ni uspelo prej,sem imela tolko dela za znoret.Tanyka,jaz bom pa jutri sama,ker gre moj v Planico

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.3.2007 21:19:43   
Tanyka
DALIN
Joj ti moški.Ja saj verjamem, da imaš polne roke dela-vsaka ti častuser posted image user posted image .

A grete kam na dopust?

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 23.3.2007 21:20:03 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.3.2007 21:22:41   
princes
Gledam BB, ker bo vsak čas striptiz...user posted image
Haaallloo nič jasno??

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.3.2007 21:26:50   
Dajanax
Evo se še jaz javljam tukaj. Smo prispele domov s potepa, je bilo kar lušno, mala je pa zdajle tud na hitro ugasnila. Jo je babi zmatrala user posted image

Se moram považit da sem danes kooooončno rezervirala apartma na morju. Gremov sabunike v apartma za 10 dni (49€ na dan). Ta cena se mi zdi nekaj vmes, najdeš za 35€ pa tudi za 90€ na dan.

Tanyka v Crikvenici sem sicer bila enkrat samo za par dni, pa še to je fuuul dolgo nazaj, vseeno pa sem tudi na netu prebrala, da imajo mivko! Obstaja pa tusdi speltna stran The best sandy beaches na Hrvaškem in mislim da je tudi Crikvenica zraven (polega Raba, Sabunik, Brača-Bol,...).

Tevža huudo dobro!!! Rastete in se redite!! Bravo, in mamica tudiuser posted image user posted image  To je najbrž res bila super hrana za dušo! Kje je pa fotka?????

GH: danes smo imeli na meniju: bučke+krompir in je pojedla 40 ml!!!!, zvečer pa jabolka+cimet+rozini pojedla je spet cca 40 ml. Pa vem da je bila obakrat še lačna, ampak kot da bi imela merilnik v ustih in noče več odpreti ust. Pol pa hop na joško in seveda: izpraznit je treba obe.

Sončica meni pa se zdi da je dojenje fuuul bolj praktično, no vsaj zame. Jo samo k sebi vzamem, se priklopi, vmes oddremam, ko se zbudim jo samo prenesem nazaj v posteljico. Sicer pa je nočno hranjenje pri nas takooo redko (1x na 10 dni), da res nisem glih primerna komentiranje priročnosti dojenja ali flaške.

Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.3.2007 21:27:36   
princes
Dopust...
Malo po hrvaški obali, pa Egipt..user posted image Komaj čakam morje..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.3.2007 21:29:53   
Dajanax
Haaaaaaaaaaaaaa Princes si me pa lepo zavedla zaradi striptiza. Sem si skor nogo zvila tako sem hitela po daljinca in iskala kje je BB. Ampak ti imaš najbrž kartico....
Šit bi se moj režal, če bi se res kam nataknila zarad striptiza, pa še sama doma...user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.3.2007 21:31:06   
tevža
hoj, hoj....

sem vse zlikala, tako da imam do nedelje zvečer mir glede likalnika.

jaz nimam s cimrami iz porodnišnice nobenih stikov, saj sem bila v sobi z rusinjo in albanko. prva je bila ful simpatična, z drugo se pa nekako nisva ujeli, saj ji je bil matevž (ker je fantek) takooo všeč, da sem se kar malo bala zanj - da mi ga ne sune user posted image .

je katera malčkom že pripravila riževe kosmiče? jaz sem jih kupila in jih nameravam jutri sprobati.

ku-ku

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.3.2007 21:31:34   
Dajanax
Daj  vseen poročaj! Katera je plesala in kako je blo?
Predvidevam da ciganka (tako jim pač pri na rečemo pa niso čist nič užaljeni).

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.3.2007 21:32:04   
dalin
Letos gremo spet na Pag,sicer že 5 leto,ampak nam je všeč.Je user posted image  rekel da bi šel letos v Zadar,ampak sem rekla,da letos raje ne,zaradiuser posted image .Se pa veselim user posted image  in upam da bomo zdravi,ter da mi ne bo treba tam dol letati okoli zdravnikov,tako kot pred dvemi leti

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.3.2007 21:33:02   
Dajanax
Tevža kako zgledajo rižei kosmiči? Kako se naredijo?

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.3.2007 21:33:26   
tevža
nič fotke...se kažem samo v živo user posted image user posted image

dopust - za poletje nimam pojma

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.3.2007 21:33:53   
Dajanax
Dalin zaklaj pa ne v Zadar????? Je kaj narobe tam???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.3.2007 21:37:40   
princes
Bravo za Matevža..user posted image

Lia tudi skoz drekca pri hranjenju..Par žličk pa konec..Mi gre že prav na živce, sem kot en debil z uno žličko, pa jo rinem v usta, pa animiram zraven...user posted image user posted image
Me prav zanima, kaj bo P rekla..user posted image

Ja vem Zala adl, bi bile skupaj v skupini pri plavanju, so te klicali, potem je pa ena rekla, da te ne bo zaradi alergije...user posted image

Tanyka Crikvenica je the best, meni je bila ful všeč..user posted image

Mi smo bili danes v trgovini, sem si nabavila sladkarij, vse za nazaj..user posted image
Njami bom mal tortice zdele pojedla..user posted image Tale user posted image , res sem lačna med njo..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Cepljenje otrok
lola85 RR

Kaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?

Sem za cepljenje (68%)

Sem proti cepljenju (8%)

Sem za svobodno izbiro (21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (3%)

Drugo (0%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!