Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 13:19:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija lana38 in blaž stunfek+ anuška monikap+pecivo biba26+50%pecivo Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 13:23:31
|
|
|
|
medika 13
|
Mojca eno vprašanje, ko sem videla da ti inštrukcije gredo dobro od rok! Imam rdečo puščico za zs (predvidevam, da od tebe), tudi tekst je rdeč, amak ko ga kliknem se ne zgodi nič. Kaj zaboga je to . Kje so pa kaj ostale čvekice? Punnncceee!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 13:28:18
|
|
|
|
andreja2000
|
Ojla,jaz kuham,pa samo občasno pokukam tu gor. No,še malo,pa bodo moji prišli lačni domov,po kosilu pa se pripavim za nastop hčere v šoli,pa,pa....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 13:30:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Mojca eno vprašanje, ko sem videla da ti inštrukcije gredo dobro od rok! Imam rdečo puščico za zs (predvidevam, da od tebe), tudi tekst je rdeč, amak ko ga kliknem se ne zgodi nič. Kaj zaboga je to . Kje so pa kaj ostale čvekice? Punnncceee! Tudi meni non stoo sveti,je tekst rdeč ko ga klikenm pa normalno vidim,da so nova sporočila. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 13:32:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Medika,poskusi še klikat boš videla,da boš videla mojo zs.Javi mi če ti je uspelo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 14:01:24
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Medika,poskusi še klikat boš videla,da boš videla mojo zs.Javi mi če ti je uspelo. LP Mojca ja, zdaj mi je uspelo, hvala, se bo treba navadit na novi rr.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:03:14
|
|
|
|
citrončica
|
A kaj diši???? Moja bela pita se dela,ne morete verjet!! Sem bila v Lj, moram pohvalit,fertik v 15min!!!,vse,od sprejemne do zdravnika in sestre,sem dobila napotnico za nov IVF,pokličem aprila ob ,dolg postopek spet, potem sem šla h kolegici na kavo,ko v enem kafiču dela,pa je še njen prišel, pa sta se zmenla za kosilo v kitajski,pa sem šla še jaz domov po mojega in smo bili skup na kosilu...prav super,ko se takole spontano zmeniš ... No,in ker sem doma,sem se spravila res belo pito delat,sem mesila testo ko nora,in če ne rata dobra..... ,.grem jutri po krofe !! Bojim se le,da je ne bo nič ostalo,ko jo moj napade .. Kje ste ostale,vse za šporgetom????
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:12:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica! Jaz mam narejene vanili in orehovo rogljičk,sedaj še grem pa narest pito od jogurta in vmes bulim katalog za dopust 2007,tkole ne bom rabila nikamor ker bom vesela .In po kosilo pa do sedaj sem si privščila spanec sem kar v posteljo pdla.Joj jaz pa se bojim,kaj če me tale spanec na žuru prime od 1-3 je ful nevarno.Ja bosta pa pamela in monikap sami naredila,jaz pa bom takrat v avtu spala ni bojazni. Ja sedaj pa tudi jaz upam,da tvoj bele pite ne bo napadel,kajti moj se nekak preveč sili k skledi kjer so rogljički.Sedaj pa grem ker me kliče,da kuha kavico in nato nazaj na peko.Pa še marsikaj morem narest vrečke olje spakirati,kamero,fotoaparat narest,nekaj v avtu znosit,okorg vratu morem za otročke narest in bo že večer. Se kaj beremo in tipkamo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:13:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja je prišel frend narest računalnik,če ga ne bo se raje pečt spravi,da boš kaj koistnega naredila.Hmm,ti že kaj diši po bitlesih,beli piti,in dvojinh rogljčih in piti od jogurta. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:17:49
|
|
|
|
andreja2000
|
citrončica o,pridna,ko tako pečeš,da še k meni diši. Eh,pri meni pa je bil tist kolega in tudi ni moge priklopiti interneta.Pa sem poklicala na kabelsko preko katere imamo internet in so se mi smejali in rekli,da tak enostavno pa to ni za priklopit in,da bodo prišli oni v roku kakšnega tedna.No,pa spet čakam...... ,eh,bo že,ja oni bodo pa ja znali priklopit. ,ali pa še kaj druga ne štima. Takole,sedaj pa grem na hčerin nastop v šolo.........
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:20:02
|
|
|
|
citrončica
|
V vašem koncu bolj diši,kot tukaj,jaz sem predaleč,ve pa ste toliko bliže,da zna dišat..... jaz grem zdaj do konca naredit,potem pa še kaj pridem pogledat!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:28:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica V vašem koncu bolj diši,kot tukaj,jaz sem predaleč,ve pa ste toliko bliže,da zna dišat..... jaz grem zdaj do konca naredit,potem pa še kaj pridem pogledat!!!! Ja obvezno morem priti gor pogledat,kajti če zvečer ne bo 2000 postov na ekranu mega žur odpade.Kje ste vse ostale?Pa kaj je tole se nič žurke za jutri ne veselite,kam vse ste nekam poniknile? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:46:37
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,juhuhu,se veselimo,Mojca, a ni časa za vse,jaz sem zdej komej skup sestavla pito,pa je tolk file,ker sem duplo recept delala, pa telefoni so skoz vmes...skoz nekaj, zdaj pa še čakam, da soseda pride,je popisovalka nepremičnin,pa sva zmenjene,da kar vsi skup zdaj pridejo,ko gredo na sprehod.... Mojca,moram jutri zdaj vseeno čez Trojane po 1 borovničev krof, a boš zadovoljna z vsem ostalim pecivom Komaj čakam tvoje rogljičke,meni so ful dobri!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 16:56:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne,saj sem ti rekla,če bo pita ne rabiš eurov ven metati za en krof.Ko bom pa nosečka in pridem k tebi na obisk pa se boma skupaj peljali do Trojan in ga tam pojedli,velja?Glej kok sort bo peciva res,škoda in hvala,da si tolk prijazna,da bi vseeno šla,če bi jaz rekla da pejt. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:01:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Še 112.postov oziroma 111.postov nam manjka do magične številke 2000.Punce kdaj predlagate naš novi mega žur? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:27:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,zunja j ful mrzlo,hudiča kaj bo jutri sneg'Kaj bo pa pol jaz pa mam letne gume?Monikap maš še ti zimske gume na avtu?Kaj pecivo maš že narejeno? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:43:09
|
|
|
|
monikap
|
Ne Mojca tudi jaz mam letne gume zraven tega pa še mi avto nekej crkava ne vem kaj mu je upam da jutri vsa do Radgone pridem z njim če ne me pa moj pripelje do Radgone.Pecivo pečeno sedaj pa grem jagode pripravljat za rolado in betlese pomakat v čokolado in valja po kokosu.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:47:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce naj vam vaši možeki na list napišejo kakšno pizzo želijo imeti za domov,meni je moj ravnokar napisal si je pogledal na marogicini strani.Pravkar sem z marogico govorila sem ji potrdila število oseb in pravi,da je na Pohorju prava zimska idila in da nas pričakuje jutri.Pa težko čaka pecivo,naše pecivo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:49:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Ne Mojca tudi jaz mam letne gume zraven tega pa še mi avto nekej crkava ne vem kaj mu je upam da jutri vsa do Radgone pridem z njim če ne me pa moj pripelje do Radgone.Pecivo pečeno sedaj pa grem jagode pripravljat za rolado in betlese pomakat v čokolado in valja po kokosu. Monikap,zanimaj se kako pelje jutri bus za MB.V najslabšem primeru pa priletima z sankami jih ti imaš mogoče? Ej punce,če bo juter sneg bo pa naju moj pripeljal v najslabšem primeru bo to edini ihod,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:55:58
|
|
|
|
monikap
|
Mojca nič se ne boj saj ne bo snega če pa bo napolnima vreče s slamo in juuriš kako bo letelo do MB tako da bova še predčasno tam.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:57:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Mojca nič se ne boj saj ne bo snega če pa bo napolnima vreče s slamo in juuriš kako bo letelo do MB tako da bova še predčasno tam. Sedaj pa si me nasmejala do solz ti naša monikap.Sedaj pa hiter bitlese valjat v čokoladi in kokosovi moki nato pa nazaj na čvek.Če ne bo 2000 postov ne bo jutri mega žura he,he vse ste nekam skinile danes pa zandji dan je pred našo žurko. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 17:58:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija lana38 in blaž stunfek+ anuška monikap+pecivo biba26+50%pecivo Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 18:05:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap en kos rolade mej posebej dane,kajti če bi ne daš en kos preden odidema iz Radgone te ne bom peljala ha,ha. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 18:07:59
|
|
|
|
citrončica
|
Evo,jaz sem obiske + popisovalko odrajtala,sta njene sinčka pravo živo srebro, nič pri miru!! ,kakšen sneg no,jutri, ne me hecat, poslabšanje ja, mogoče dež, snega pa ne,no...grem zdaj napoved gledat!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 18:11:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica Evo,jaz sem obiske + popisovalko odrajtala,sta njene sinčka pravo živo srebro, nič pri miru!! ,kakšen sneg no,jutri, ne me hecat, poslabšanje ja, mogoče dež, snega pa ne,no...grem zdaj napoved gledat!!!! Pri meni še niso bili ti popisovalci nepremičnin.Očitno čakaja na torek,ko dobimo še predsobo novo,da bo več luči za popisati.V novih omarah mi bo moj dragi tkole naredil,da ko odprem po celih omarah drsna vrata se mi avtomatsko prižgejo tudi luči. Citrončica leti gledat vremensko napoved in nam takoj javi,takoj pri priči nam javi. Kje ste ostale čvekice kaj nas malo že šalite: andreja2000,pamela,koala si že kaj bolje kot včeraj upam,da je terapijo pri drevu zelo,zelo pomagala,medika13,lana38 se absolutno več nič ne javi,stunfek,monika..... LP Mojca
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?