|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 13:19:24   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo+borovničevec
citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi?
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija
lana38 in user posted image blaž
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
biba26+50%pecivo

Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
23.3.2007 13:23:31   
medika 13
Mojca eno vprašanje, ko sem videla da ti inštrukcije gredo dobro od rok! Imam rdečo puščico za zs (predvidevam, da od tebe), tudi tekst je rdeč, amak ko ga kliknem se ne zgodi nič. Kaj zaboga je to user posted image user posted image .

Kje so pa kaj ostale čvekice? Punnncceee!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1877
23.3.2007 13:28:18   
andreja2000
Ojla,jaz kuham,pa samo občasno pokukam tu gor.
No,še malo,pa bodo moji prišli lačni domov,po kosilu pa se pripavim za nastop hčere v šoli,pa,pa....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
23.3.2007 13:30:57   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca eno vprašanje, ko sem videla da ti inštrukcije gredo dobro od rok! Imam rdečo puščico za zs (predvidevam, da od tebe), tudi tekst je rdeč, amak ko ga kliknem se ne zgodi nič. Kaj zaboga je to user posted image user posted image .

Kje so pa kaj ostale čvekice? Punnncceee!

Tudi meni non stoo sveti,je tekst rdeč ko ga klikenm pa normalno vidim,da so nova sporočila.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1879
23.3.2007 13:32:45   
Sulfinija
Medika,poskusi še klikat boš videla,da boš videla mojo zs.Javi mi če ti je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1880
23.3.2007 14:01:24   
medika 13

Medika,poskusi še klikat boš videla,da boš videla mojo zs.Javi mi če ti je uspelo.

ja, zdaj mi je uspelo, hvala, se bo treba navadit na novi rr.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1881
23.3.2007 16:03:14   
citrončica
A kaj diši????
Moja bela pita se dela,ne morete verjet!!
Sem bila v Lj,user posted image moram pohvalit,fertik v 15min!!!,vse,od sprejemne do zdravnika in sestre,sem dobila napotnico za nov IVF,pokličem aprila obuser posted image ,dolg postopek spet,

potem sem šla h kolegici na kavo,ko v enem kafiču dela,pa je še njen prišel, pa sta se zmenla za kosilo v kitajski,pa sem šla še jaz domov po mojega in smo bili skup na kosilu...prav super,ko se takole spontano zmenišuser posted image ...

No,in ker sem doma,sem se spravila res belo pito delat,sem mesila testo ko nora,in če ne rata dobra.....user posted image ,.grem jutri po krofeuser posted image user posted image user posted image !!
Bojim se le,da je ne bo nič ostalo,ko jo moj napadeuser posted image ..

Kje ste ostale,vse za šporgetom????

Neposredna povezava do sporočila: 1882
23.3.2007 16:12:02   
Sulfinija
Citrončica!

Jaz mam narejene vanili in orehovo rogljičk,sedaj še grem pa narest pito od jogurta in vmes bulim katalog za dopust 2007,tkole ne bom rabila nikamor ker bom vesela user posted image .In po kosilo pa do sedaj sem si privščila spanec sem kar v posteljo pdla.Joj jaz pa se bojim,kaj če me tale spanec na žuru prime od 1-3 je ful nevarno.Ja bosta pa pamela in monikap sami naredila,jaz pa bom takrat v avtu spala ni bojazni.

Ja sedaj pa tudi jaz upam,da tvoj bele pite ne bo napadel,kajti moj se nekak preveč sili k skledi kjer so rogljički.Sedaj pa grem ker me kliče,da kuha kavico in nato nazaj na peko.Pa še marsikaj morem narest vrečke olje spakirati,kamero,fotoaparat narest,nekaj v avtu znosit,okorg vratu morem za otročke narest in bo že večer.

Se kaj beremo in tipkamo.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
23.3.2007 16:13:23   
Sulfinija
Andreja je prišel frend narest računalnik,če ga ne bo se raje pečt spravi,da boš kaj koistnega naredila.Hmm,ti že kaj diši po bitlesih,beli piti,in dvojinh rogljčih in piti od jogurta.

Neposredna povezava do sporočila: 1884
23.3.2007 16:17:49   
andreja2000
citrončica o,pridna,ko tako pečeš,da še k meni diši.

Eh,pri meni pa je bil tist kolega in tudi ni moge priklopiti interneta.Pa sem poklicala na kabelsko preko katere imamo internet in so se mi smejali  user posted image in rekli,da tak enostavno pa to ni za priklopit in,da bodo prišli oni v roku kakšnega tedna.No,pa spet čakam......user posted image ,eh,bo že,ja oni bodo pa ja znali priklopit.user posted image ,ali pa še kaj druga ne štima.

Takole,sedaj pa grem na hčerin nastop v šolo.........

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1885
23.3.2007 16:20:02   
citrončica
V vašem koncu bolj diši,kot tukaj,jaz sem predaleč,ve pa ste toliko bliže,da zna dišat.....
jaz grem zdaj do konca naredit,potem pa še kaj pridem pogledat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1886
23.3.2007 16:28:17   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

V vašem koncu bolj diši,kot tukaj,jaz sem predaleč,ve pa ste toliko bliže,da zna dišat.....
jaz grem zdaj do konca naredit,potem pa še kaj pridem pogledat!!!!

Ja obvezno morem priti gor pogledat,kajti če zvečer ne bo 2000 postov na ekranu mega žur odpade.Kje ste vse ostale?Pa kaj je tole se nič žurke za jutri ne veselite,kam vse ste nekam poniknile?

Neposredna povezava do sporočila: 1887
23.3.2007 16:46:37   
citrončica
Ja,juhuhu,se veselimo,Mojca,
a ni časa za vse,jaz sem zdej komej skup sestavla pito,pa je tolk file,ker sem duplo recept delala,
pa telefoni so skoz vmes...skoz nekaj,
zdaj pa še čakam, da soseda pride,je popisovalka nepremičnin,pa sva zmenjene,da kar vsi skup zdaj pridejo,ko gredo na sprehod....
Mojca,moram jutri zdaj vseeno čez Trojane po 1 borovničev krof, a boš zadovoljna z vsem ostalim pecivomuser posted image user posted image
Komaj čakam tvoje rogljičke,meni so ful dobri!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1888
23.3.2007 16:56:13   
Sulfinija
Ne,saj sem ti rekla,če bo pita ne rabiš eurov ven metati za en krof.Ko bom pa nosečka in pridem k tebi na obisk pa se boma skupaj peljali do Trojan in ga tam pojedli,velja?Glej kok sort bo peciva res,škoda in hvala,da si tolk prijazna,da bi vseeno šla,če bi jaz rekla da pejt.

Neposredna povezava do sporočila: 1889
23.3.2007 17:01:19   
Sulfinija
Še 112.postov oziroma 111.postov nam manjka do magične številke 2000.Punce kdaj predlagate naš novi mega žur?

Neposredna povezava do sporočila: 1890
23.3.2007 17:27:23   
Sulfinija
Punce,zunja j ful mrzlo,hudiča kaj bo jutri sneg'Kaj bo pa pol jaz pa mam letne gume?Monikap maš še ti zimske gume na avtu?Kaj pecivo maš že narejeno?

Neposredna povezava do sporočila: 1891
23.3.2007 17:43:09   
monikap
Ne Mojca tudi jaz mam letne gume user posted image zraven tega pa še mi avto nekej crkava ne vem kaj mu je upam da jutri vsa do Radgone pridem z njim če ne me pa moj pripelje do Radgone.Pecivo pečeno sedaj pa grem jagode pripravljat za rolado in betlese pomakat v čokolado in valja po kokosu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.3.2007 17:47:04   
Sulfinija
Punce naj vam vaši možeki na list napišejo kakšno pizzo želijo imeti za domov,meni je moj ravnokar napisal si je pogledal na marogicini strani.Pravkar sem z marogico govorila sem ji potrdila število oseb in pravi,da je na Pohorju prava zimska idila in da nas pričakuje jutri.Pa težko čaka pecivo,naše pecivo.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.3.2007 17:49:32   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Ne Mojca tudi jaz mam letne gume user posted image zraven tega pa še mi avto nekej crkava ne vem kaj mu je upam da jutri vsa do Radgone pridem z njim če ne me pa moj pripelje do Radgone.Pecivo pečeno sedaj pa grem jagode pripravljat za rolado in betlese pomakat v čokolado in valja po kokosu.user posted image

Monikap,zanimaj se kako pelje jutri bus za MB.V najslabšem primeru pa priletima z sankami jih ti imaš mogoče?

Ej punce,če bo juter sneg bo pa naju moj pripeljal v najslabšem primeru bo to edini ihod,velja?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.3.2007 17:55:58   
monikap
Mojca nič se ne boj saj ne bo snega če pa bo napolnima vreče s slamo in juuriš kako bo letelo do MB tako da bova še predčasno tam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.3.2007 17:57:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Mojca nič se ne boj saj ne bo snega če pa bo napolnima vreče s slamo in juuriš kako bo letelo do MB tako da bova še predčasno tam.user posted image

Sedaj pa si me nasmejala do solz ti naša monikap.Sedaj pa hiter bitlese valjat v čokoladi in kokosovi moki nato pa nazaj na čvek.Če ne bo 2000 postov ne bo jutri mega žura he,he vse ste nekam skinile danes pa zandji dan je pred našo žurko.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.3.2007 17:58:21   
Sulfinija

Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo+borovničevec
citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi?
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija
lana38 in user posted image blaž
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
biba26+50%pecivo

Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.3.2007 18:05:35   
Sulfinija
Monikap en kos rolade mej posebej dane,kajti če bi ne daš en kos preden odidema iz Radgone te ne bom peljala ha,ha.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.3.2007 18:07:59   
citrončica
Evo,jaz sem obiske + popisovalko odrajtala,sta njene sinčka pravo živo srebro, nič pri miru!!user posted image ,kakšen sneg no,jutri, ne me hecat, poslabšanje ja, mogoče dež, snega pa ne,no...grem zdaj napoved gledat!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.3.2007 18:11:48   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Evo,jaz sem obiske + popisovalko odrajtala,sta njene sinčka pravo živo srebro, nič pri miru!!user posted image ,kakšen sneg no,jutri, ne me hecat, poslabšanje ja, mogoče dež, snega pa ne,no...grem zdaj napoved gledat!!!!user posted image

Pri meni še niso bili ti popisovalci nepremičnin.Očitno čakaja na torek,ko dobimo še predsobo novo,da bo več luči za popisati.V novih omarah mi bo moj dragi tkole naredil,da ko odprem po celih omarah drsna vrata se mi avtomatsko prižgejo tudi luči.

Citrončica leti gledat vremensko napoved in nam takoj javi,takoj pri priči nam javi.

Kje ste ostale čvekice kaj nas malo že šalite:
andreja2000,pamela,koala si že kaj bolje kot včeraj upam,da je terapijo pri drevu zelo,zelo pomagala,medika13,lana38 se absolutno več nič ne javi,stunfek,monika.....

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?