Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:12:31
|
|
|
|
monikap
|
Kje pa so ostale punce a že vse pol jim je odsotnost opravičena.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:14:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Kje pa so ostale punce a že vse pol jim je odsotnost opravičena. Kaj pa vem kje se vse potepajo nimam pojma in se tudi sama isto sprašuejm.Kaj tvoja O je minila,da tkole z nami veselo čvekaš? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:15:39
|
|
|
|
koala
|
Toplo priporočam Mojca. Sicer ne pomaga vsakemu, meni je kolegica rekla da sem nora ker objemam drevesa, ona jih nima za živa, jaz pa kar čutim energijo ki se pretaka.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:19:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pa naj govori kaj če,glavno da tebi pomaga,kajne?Bom tudi jaz poskusila in nato poročala,velja?Kdaj dobiš domov možeka? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:24:01
|
|
|
|
koala
|
Ravnokar sem zvedela da že danes ponoči, tako da sem malček boljše volje.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:26:02
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap a tvoj dragi kaj dol vleče ali zakaj ti dela računalnik tak počasi .Je pa to zelo zoperno,poznam to in človeka res kar mineva zraven računalnika. koala tole s tvojim drevesom je pa res nekaj fantastičnega ,lepo je,če si človek najde nekaj kadar je žalosten,Nekaj kamor se lahko zateče in izpove svojo bolečino.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:28:04
|
|
|
|
monikap
|
Koala tudi jaz obožujem ta mogočna drevesa saj so pravo čudo narave.Ne Mojca moja O še poteka saj sem pridna in vsak drugi dan lepo sedaj pa grem spančkat saj sem že zelo zaspana lahko noč punce se tipkamo jutri ko bomo pridno pekle pecivo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:28:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ravnokar sem zvedela da že danes ponoči, tako da sem malček boljše volje. No koala si videla vaj nekaj dobrega v tem žalostnem dnevu,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:31:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutri pa ne bo klepetanja,ker je na vrsti peka peciva,da katera kaj ne bo prismodila.Tkole punce vsem vam želim lahko in mirno nočko.Tudi jaz grem počasi saj sem že zelo . Lahko noč in pozdrav od Mojce.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:31:22
|
|
|
|
andreja2000
|
No,pa se poslavljam za nocoj tudi jaz in vam želim lahko noč!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:31:30
|
|
|
|
monikap
|
Andreja ne nič dol ne vleče računalniku se je bom mu dala en aporin in upam da bo jutri boljše sedaj pa res grem baj baj.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:34:43
|
|
|
|
andreja2000
|
monika ,no pa upajmo,da bo tvoj računalnik jutri boljše volje. No,sedajpa res lahko noč,punčke!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:37:48
|
|
|
|
Pia73
|
Sam, da vas pozdravim, ko že čepim tu gor in čakam novičke od neni,... Sicer grem malo na kavč, pa mogoče še pogledam kaj na računalnik,.... Kdo bo pa kaj danes pri nas pospravljal pa pojma nimam,.... koala, fajn, da možek pride!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:50:48
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz grem tudi v mižale. Sem pisala dooooolg mail moji tašči in tastu v Indijo. Vsake toliko časa jih podrobno obveščam o vsem dogajanju, da so na tekočem. Lahko noč bejbike. Se beremo jutri! In VIDIMO pojutrišnjem!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 6:25:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro punce!!! Hura,jupi danes je petek in jutri je naš težko pričakovani mega žuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur,hura še enkrat. Danes sem bolj zgodnja kajti čaka me polno dela in polno priprav za jutri. Punce kaj vam rr normalno dela,jaz še vedno poteh nikic drgnem z miško,da jih pol lahko normalno vidim. Sedaj pa čvekice brž pečice vklopite,predpasnike pred sebe in na juriš gremo pečt najslajše pecivo. Citrončica pa dobro opravi pri G v LJ,držim zate ogromne,močne in debele pesti. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 6:29:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija lana38 in blaž stunfek+ anuška monikap+pecivo biba26+50%pecivo Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 7:05:03
|
|
|
|
PAMELA
|
Jutro babnce, In že srkate toplo ? Joj tak je lepo videt ta naš seznam. Nas je kar nekaj, ki se bomo videle. Se res veselim. Bravo naša "moderatorka" Mojca
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 7:06:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA Jutro babnce, In že srkate toplo ? Joj tak je lepo videt ta naš seznam. Nas je kar nekaj, ki se bomo videle. Se res veselim. Bravo naša "moderatorka" Mojca Nisem moderatorka,temveč organizatoka. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 7:51:52
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro jutro bejbe! Ja, jaz tudi z miško podim imen dol na svoja mesta :) Res čuden pojav. Upam, da bodo naumili in popravili. Torej jutri je D dan . Naj samo ponovim. Z mediko se dobiva ob 13:30 v Arji Vasi, potem pobereva Andrejo2000 pred Sparom v Slovenski Bistrici ob 14:00. Upam, da sem si prav zapomnila ure...hehehe. No, saj telefone smo si izmenjale tako, da bo. Zdaj pa eno budnico za ta malo, da jo spokam v vrtec. Ker ne samo, da ta zadnja hodi domov, ta zadnja tudi vedno pride
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 7:57:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anuška,zbudi se ker greš v vrteca,zbudi se.Upam,da boš danes zandja prišla v vrteca in pva domov hura.Komaj čakam,da te juter spoznam malo princesko,se boma skupaj slikali,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 8:33:23
|
|
|
|
citrončica
|
Jutro, kako zanimivo je vstat,ko sonček že zunaj sije!!!!Sem se naspala,zdaj vse prebrala,kar ste včeraj še načvekale,pečico pop vklopim...če jo ,ve pa le pazite,da vsega ne prismodite...ker potem vam bom jaz vse pojedla,ko mi je zapečeno...posebej preveč...full všeč !! je danes tud doma,tale sneg jim je plane za delo zmešal, tako da bom šla kavo skuhat,pa zajtrk naredit,samo je še v flikah..tako se mi še ne mudi... Danes je moj dan ,upam, prav paše mi,da sem doma,in mam bolj-ali manj prazno glavo, pa zunaj sonček,upam, da bo še, ko pridem iz Lj
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 8:39:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
O,jaz pa sem prišla iz mesta,da sem nabavila še zadnjo robo za pečt.Sedaj pa prah pobrišem,kopalnico sčistim in nato juriš na delo. Citrončica zs te čaka,upam,da ga boš našla,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 8:43:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Seznam 100%prijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija lana38 in blaž stunfek+ anuška monikap+pecivo biba26+50%pecivo Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 8:46:20
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 O,jaz pa sem prišla iz mesta,da sem nabavila še zadnjo robo za pečt.Sedaj pa prah pobrišem,kopalnico sčistim in nato juriš na delo. Citrončica zs te čaka,upam,da ga boš našla,velja? LP Mojca Žal,ne najdem zs, tud berem o novih pomladnih barvah na rr...jaz imam vse belo?!? Nicke še vedno gor "drgnem"......imate vse takole??? Prav žal mi je,ko mi je bil prej v tako veselje...zdaj pa ničesar ne najdem,no...........
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 8:50:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Poslušaj tam poglej na vrhu čistoi desno ti piše moja ringaraja in tam vidiš krogec ti more biti rdečo puščica ti kaže na kuverto tam odpri in videla boš zsebno sporočilo z redčim,probaj? LP Mojca
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?