|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 8:57:29   
citrončica
Mojca,hvala,hvala za klic in pomoč,
sem našla in ti odgovorim....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.3.2007 8:59:29   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,hvala,hvala za klic in pomoč,
sem našla in ti odgovorim....

Ha,ha saj se boste jutri vse revanžirale za mojo pomoč ni kaj rada pomagam le če vem.
Ja sedaj sem juhico pojedla sedaj pa na juriš na delo.Le še 149.postov nam manjka do 2000 hura.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.3.2007 9:05:48   
citrončica
Ja,čvekice,2000user posted image ,pa smo upale,da do 1000 res pridemo,zdaj pa čvekamo.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.3.2007 9:11:36   
Anonimen
Punce, moram se vam opravičiti, predvsem Mojci9000, ker se v soboto ne morem udeležiti srečanja. Malček mi je zboleluser posted image  in res hočem biti z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.3.2007 9:11:50   
Sulfinija
Sem ti nazaj pisala.Ja punce skoraj na 2000 smo bomo mega žur v kratkem ponovile za vsakih 1000 postov smo se zmenile,kajne?Sedaj pa veselo na delo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.3.2007 9:12:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Punce, moram se vam opravičiti, predvsem Mojci9000, ker se v soboto ne morem udeležiti srečanja. Malček mi je zboleluser posted image  in res hočem biti z njim.

Raho ja ni kaj hvala,da si nam javila in naj tvoj malček čimprej ozdravi.Se pa vidimi enkrat po mega žuru v najinem kraju,velja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.3.2007 9:23:54   
citrončica
Raho,naj mali čimprej ozdraviuser posted image user posted image user posted image ...kaj mu pa je??

Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.3.2007 9:55:45   
Sulfinija
Pa kaj čvekice resno že vse pečete???Jaz sem sedaj počistila in sedaj čakam da bom mela malico in nato grem tudi jaz pečt pa kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.3.2007 9:58:35   
Anonimen
KLasična viroza s temperaturo. Bili smo na obisku, pa je od kolegov tamala nekaj šmrkala in evo - dobili smo tudi mi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.3.2007 10:00:03   
Sulfinija
V takem vremenu se niti ne čudim jaz teh viroz,kriza naj se čimprej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.3.2007 10:16:40   
Sulfinija
Andreja2000,upam nas že bereš iz svojega računalnika.Se že kaj veseliš za jutri?Hura jaz zelo,zelo.Kako je kaj ona mamica,ki se včeraj o njej poročala?Upam,da se je že zbudila iz kome in,d bo z njo vse kot mora biti.

Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.3.2007 10:19:59   
andreja2000
raho ojoj,a tvoj sonček je zbolel,želim mu hitro okrevanje in bolani otroci res potreuje ob sebi mamico,se pa bomo videli ob kaki drugi priliki,a ne!
mojca9000 jaz kar ne morem verjeti,da se jutri vidimo,ma šment kako mi leti čas.Se že veselim....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.3.2007 10:23:20   
andreja2000
Mojca,moj računalnik,če bo vse po sreči,bi naj deloval zvečer.
Ja,mamica se je zbudila in odločajo se,da jo bodo premestili v Mb ,potrebna bo še ena operacija,kakšen bo izid te nesreče,pa bo pokazal čas.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.3.2007 10:43:23   
Sulfinija
O,sem vesela,da se je mamica zbudila držimo pesti za naprej.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.3.2007 11:07:12   
Sulfinija
Meni pa kaže puščica,da mam zs pa nikjer nič ne vidim,je čisto aut tale novi rr???

Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.3.2007 12:56:33   
Sulfinija
Punce,kje ste vse?Kam ste se potuhnile?Medika13 in vse ostale slaščičarke kako kaj napredujete z peko peciva?Jaz mam pečene že orehove in vanili rogljičke,sedaj grem še eno rundo orehovih kotalit v sladkorju v prahu,...Nato me čaka kosilo eno uro počitka vodoravno in nato proti večeru,še pito od jogurta naredim.

Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.3.2007 13:02:27   
medika 13
user posted image kaj so naredili iz našega rr, sem zdajle porabla pol ure da sem se sploh lahko prijavla, no uspelo user posted image Rabla sem pa tud še dodatne pol ure da sem vse prebrala. BRAVO ČVEKICE user posted image user posted image user posted image , pa smo mislile, da je 2000 postov preveč za nas user posted image . Mi bi s skupnimi močmi še Monte Everest osvojile!!!

Komaj čakam SOBOTO - to je že jutri  user posted image user posted image user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.3.2007 13:04:28   
medika 13
Evo mene Mojca. user posted image Jaz nič ne pečem, a bi mogla user posted image . Ne ne saj se sam hecam. Sam jaz bom mafine pekla jutri zjutraj, da prinešem čisto sveže, še malo tople user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.3.2007 13:08:10   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Evo mene Mojca. user posted image Jaz nič ne pečem, a bi mogla user posted image . Ne ne saj se sam hecam. Sam jaz bom mafine pekla jutri zjutraj, da prinešem čisto sveže, še malo tople user posted image .

U,sem se že postrašila,da sem te z kero slaščičarko zamenjala,da si napisala da nič ne pečeš???Ja punce,jaz mislim da bomo danes 2000 prigurale.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.3.2007 13:09:31   
medika 13
Mojca kaj če bi mi ti kakšen rogliček že danes poslala. Taaaako dišijo. user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.3.2007 13:10:37   
PAMELA
Tako punce, to je danes moj zadnjo post, saj odhajam od PC-ja. Se vidimo torej jutri.
Jaz nisem preveč za peko, bom pa iztrošila svoja pljuča, da napihnem balone za naš mega žuruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.3.2007 13:12:24   
medika 13
Pamela se vidimo jutri, komaj čakam, da se vse rrjevke srečamo user posted image user posted image user posted image .

12.12.2008

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.3.2007 13:12:36   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA

Tako punce, to je danes moj zadnjo post, saj odhajam od PC-ja. Se vidimo torej jutri.
Jaz nisem preveč za peko, bom pa iztrošila svoja pljuča, da napihnem balone za naš mega žuruser posted image

Pamela,jutri lepo potuj,dobro balone napihni in na vrvice zveži pa škarj ne pozabi,velja.Torej Pamela jutri ob 1.30 pred hardijem in baumxsom,maloprej pa pokliči na moj mobi.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.3.2007 13:13:38   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca kaj če bi mi ti kakšen rogliček že danes poslala. Taaaako dišijo. user posted image user posted image user posted image

Mjami,mjami kot v mojem stanovanju diši.Se vam kaj lušta???

Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.3.2007 13:18:46   
Sulfinija
Kaj še kateri kaže non stop,da ima sporočila in jih v resnici nima,kot meni???

Medika13 poglej zasebno imaš od mene?

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?