|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 18:16:03   
monikap
Mojca jaz vendar jagode perem drugače ne bo rulade pa še k sosedi moram po slamo da nama žakle pripravim.
Citrončica naša vremenarka kakšna je napoved za jutri?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.3.2007 18:18:00   
citrončica
sveža napoved za Mb:  dežek jutri,tam -1°C zjutraj,čez dan okrog 4,pretoplo za sneg, mogoče kaka snežinka med dežjem mogoče dopoldan, tako da zaradi snega sigurno ne bo izgovor, da katera ne pride....prva bi mogla bit prav jaz,jaz pa pridem, s sankami, drsalkami, kakor bo trebauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.3.2007 18:20:38   
Sulfinija
Monikap,jagode prati še maš jutri saj ne grema takoj zjutraj.Jaz si bom še zjutraj lase prala,navila cel vagon likala,se tuširala,še neke stvari v avto znosila,pa pecivo v škatlo zložila in še povrh se bom ličila,in mi bo vse skozi šlo.Kaj ti se boš pol dneva oblačila alikaj hudiča no?
Ne rabiš slame upam,da ne saj nam bo kmalu citrončica povedala po vremenu za jutri.Ja punce le še 99.postov pa bomo na magični 2000.Me zanima kdaj bo nasldnje srečanje???

In še nekaj se katera razume kaj na vidokamero,da bo tu in tam namesto mene snemala?In,če se izprazni jo ve katera polniti,če ne bo šlo drugače bomo pihale v njo he,he.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 23.3.2007 18:22:24 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.3.2007 18:21:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

sveža napoved za Mb:  dežek jutri,tam -1°C zjutraj,čez dan okrog 4,pretoplo za sneg, mogoče kaka snežinka med dežjem mogoče dopoldan, tako da zaradi snega sigurno ne bo izgovor, da katera ne pride....prva bi mogla bit prav jaz,jaz pa pridem, s sankami, drsalkami, kakor bo trebauser posted image user posted image user posted image !

O,fino torej hura,jupi jutri ne bo snega.Bravo za naš mega žur.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.3.2007 18:28:28   
Sulfinija
Čvekice vohate kako diši iz mojega stanovanja po piti od sadnega jogurta?
Ej grem takoj pod tuš,kajti če ne bom šla sem v stanju celo pito pojesti in nato ne bo mela jutri nič s sbao nesti,he,he bi me valde nateple tam,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.3.2007 18:29:15   
citrončica
Tud če bo kaka snežinka, ne bo panike,sicer pa smo že govorile o tem, da kampiramo pred pizzerijo, če bo kriza!!!user posted image user posted image user posted image
Mislim, da sneg res nebi smel bit ovira za naš žur....ki pa se zdaj res že tako približuje......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.3.2007 18:33:05   
citrončica
Mojca,še recept s seboj prinesi,da bomo še same znale naredit doma,če bo res tako dobra pita...že sliši se tako slastno...joj, jaz pa moje sladkarije,saj ne boste verjele, prej, ko sem bila ko balon, sem bolj malo sladkarij pojedla,zdaj,ko sem pa še vedno buška, a veliko manj od prej, bi pa samo sladkarije jedlauser posted image user posted image Za enkrat jih še,a ko se to spet obrne...jao meniuser posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.3.2007 18:33:11   
Sulfinija

Tud če bo kaka snežinka, ne bo panike,sicer pa smo že govorile o tem, da kampiramo pred pizzerijo, če bo kriza!!!user posted image user posted image user posted image
Mislim, da sneg res nebi smel bit ovira za naš žur....ki pa se zdaj res že tako približuje......user posted image

Citrončica,če bo sneg me sploh ne zanima v najslabšem primeru naju moj možek pripelje pa naj leti kaj če.Daj zračunajte še kok ur nas loči do našega mega žura.

Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.3.2007 18:34:47   
Sulfinija
Ja,ja kaj pa še ne bi še recept naj vam izdan ni šans no.Citrončica kaj misliš bomo dogurale danes do 2000,kajti če ne bo mega žur šel po zlu kljub temu,da jutri ne bo snega pogoj!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.3.2007 18:36:14   
citrončica
"Uradno" se ob 15ih začne, ne??user posted image
dobrih 20ur še,20ur in 25 minuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.3.2007 18:37:45   
Sulfinija

"Uradno" se ob 15ih začne, ne??user posted image
dobrih 20ur še,20ur in 25 minuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,za pričetek mega žura,ki bo trajal do jutranjih ur.Ej punce kaj mi nobene ne zna odgovoriti na vprašanje o kameri?user posted image user posted image user posted image user posted image ,me bo lahko katera tu in tam kaj zamenjala?

Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.3.2007 18:38:17   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Ja,ja kaj pa še ne bi še recept naj vam izdan ni šans no.Citrončica kaj misliš bomo dogurale danes do 2000,kajti če ne bo mega žur šel po zlu kljub temu,da jutri ne bo snega pogoj!!!!

Ja,pošteno, da nam recept izdaš, vsaj meni, jaz sem tako daleč stran od tebe, da ti ne bom konkurenca!!!user posted image
Mojca, ne 100, 1000% sem, da prideš na žur, pa če bo 1950,1999 ali pa 2000 postov, imam prav,ha?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.3.2007 18:39:08   
Sulfinija

Seznam 100%peijavljenih rr-jevk za mega žur,ki bo JUTRI ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona HARDI in nato gremo vse skupaj v pizzerijo kjer bo mega žur do jutranjih ur.

mojca9000+pecivo+borovničevec
citrončica+bela pita?ali trojanksi krofi?
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo+papirneti krožniki+alu folija
lana38 in user posted image blaž
stunfek+user posted image anuška
monikap+pecivo
biba26+50%pecivo

Tkole punce še danes se lahko prijavite na naš mega,vendar naj bo tokrat prijava 100%.Po osmi uri zvečer sporočim naši marogici točno število oseb za jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Če še katera želi se lahko mirne duše prijavi za naš mega žur,ki bo jutri oseba gor ali dol ne bo problema.

Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.3.2007 18:40:25   
Sulfinija

Ja,pošteno, da nam recept izdaš, vsaj meni, jaz sem tako daleč stran od tebe, da ti ne bom konkurenca!!!user posted image
Mojca, ne 100, 1000% sem, da prideš na žur, pa če bo 1950,1999 ali pa 2000 postov, imam prav,ha?user posted image

Nič ne bo iz tega recepta ha,ha saj nisem pekla šla sem v slaščičarno in kupila,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne more biti 2000 in šle nato priletim na naš mega žur.

Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.3.2007 18:41:02   
citrončica
Mojca, če si nas poučila, kako z novim rr ravnat...moj je še vedno čisto bele barveuser posted image ,nas boš pa naučila še s kamero delat,jaz ti pomagam, se ne maram ne slikat, ne snemat preveč..user posted image ..boš mi pa mogla pokazat, ker pa pojma nimam, doma sem že snemala, ko mi je oči naštimal, to je pa touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.3.2007 18:43:33   
citrončica
Punce, si predstavljate Mojco, ko se sama s sabo dopisuje na rr jutri, in gleda na uro, da bo poslala 2000-i post in letela na žuruser posted image user posted image user posted image ,Mojca, ne zameri, a tako hecno mi je, ko si te predstavljam!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.3.2007 18:44:35   
Sulfinija

Mojca, če si nas poučila, kako z novim rr ravnat...moj je še vedno čisto bele barveuser posted image ,nas boš pa naučila še s kamero delat,jaz ti pomagam, se ne maram ne slikat, ne snemat preveč..user posted image ..boš mi pa mogla pokazat, ker pa pojma nimam, doma sem že snemala, ko mi je oči naštimal, to je pa touser posted image

Jutri na mega žur priletim cela fuč,cela neprespana,ker me bo moj lubi celo noč učil kako ravnati z kamero???Ne,ne le malo ponovim,ker že dolgo nisem snemala in bo to to.Sicer pa se me ni gre tudi zato,da bi rada bila tudi jaz kaj gor med vami.Na našem naslednjem mega žuru pa delim za spomin videokasete in slikice vskai izmed vas,velja.Ja kaj ne slikat in snemat to bo ja nepozabne spomni za nas vse in za naše prihajajoče se user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.3.2007 18:46:21   
Sulfinija

Punce, si predstavljate Mojco, ko se sama s sabo dopisuje na rr jutri, in gleda na uro, da bo poslala 2000-i post in letela na žuruser posted image user posted image user posted image ,Mojca, ne zameri, a tako hecno mi je, ko si te predstavljam!!!!!!!!!

Kok ti bom šele jutri hecna,ko bom kamero le avte držala he,he.Saj ne merim,ker nimam centimetra pri sebi si brez skrbi.Pa napišemo še dans 2000 post tkole,da ne bo panike,vidim da je že naša andreja tukaj gori in nam bo pomagala do našega cilja prilest še danes.

Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.3.2007 18:52:03   
lana38
mojca9000, ti si hotela 1000 postov do mega žura, kolikor se jaz spomnim.user posted image  Zdaj si pa kar stvar povečala za 100% in bi rada 2000 postov? Bi bil pravi user posted image , če bi bila ti šef in norme delila.user posted image   To ne bi potem nogel več nihče obdelati vpravem času.user posted image user posted image user posted image
Upam, da res ne bo snega, ker drugače me res ne bo, če sneg zapade.user posted image
Lepo se imejte še teh par ur do našega srečanja.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.3.2007 18:57:22   
andreja2000
Takole,smo že nazaj iz šole.Nastop je bil zanjimiv kot vedno.Nato pa je učiteljica otroke prosila,da povejo svojo misel,kaj bi počeli odrasli,če ne bi bilo otrok.
Pa pravi eden fant ja,kadili in pili bi po gostilnahuser posted image
moja Lara pa pravi-dolgočasili bi se,zato pa bi hodili nenormalno po trgovinah in nakupovali.Pomoje sploh ne bi znali biti srečni brez nas.user posted image
In še ena dekica izjavi-ne bi rabli se jezit na nas,pa tui nikogar ne bi imeli,da bi se z njim igrali.user posted image

So zanjmive,tele izjave,ne user posted image user posted image -naravnost iz ust 10 letnikov!!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.3.2007 18:58:51   
monikap
Pozdravljene še jaz vam bom malce pomagala do 2000 prit.Ja Mojca kaj veš kaj še bom jaz vse zjutraj počela še električara dobim in še likanja imam tudi celo goro ura pa bo kot bi mignil 12 in bom morala štartat.user posted image
Citrončica hvala za vremensko napoved mi vsaj vreč ne bo treba polnituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.3.2007 19:00:59   
citrončica
Andreja, kako lepo, to so prisrčne izjave in vedno tiste, resnične,
upam, da si uživala v šoli...
Lana, mislim da sneg jutri res nebi smel bit ovira za žur, tud če bo med dežjem kaka snežinka, če pa ga bo zjutraj 1 meter, bom pa tud jaz težko prišlauser posted image ,mogoče pa vštopam kak pluguser posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.3.2007 19:01:57   
monikap
Andreja saj veš kaj pravijo otroci govore resnico
Mojca jaz se spoznam na najino kamero če je tvoja podobna ne bo problema lahko pa prinesem svojo tudi zraven če hočeš.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.3.2007 19:11:38   
Sulfinija
Sem izpod tuša in ste že pidno čvekale.Ja stvar sem rsno zvišala za 100%če pa tkole rade čvekate.Mislim,da teh 80 resno ne bi smelo biti pretežko,da bi jih sedajle načvekale.

Ma kaki sneg lana no daj nehi no.Ej če jaz iz MS pridem in citrončica iz Kranja valda boš pol tudi iz Ptuja,če ne pridemo me kar po tebe,le pot nam skidaj,velja?

Monikap kako kamero imaš ti?Midva imava pa sony.Ja ne najbolje bo,da kar z eno snemam in nato prideš v MS da skupaj naredila video kaseto in jo na nasldnjem mega žuru vsem razdelima,prav?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.3.2007 19:13:13   
andreja2000
Ja,punce,otroci so v tem res iskreni in jim je užitek prisluhniti.

A že mislite danes vdarit-2000 postov??

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?