Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:38:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,bom jutri mnogo manj na netu visela pa bom vse poštimala od a do ž. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:39:15
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Za kavico z mlekom,smetano in čajčeka brez ruskega se danes obrnite na mojco9000,z veseljem vas bo postegla. LP Mojca Eno veliko,dobro kavo, ker je bil dooolg dan,prosim,pa za Koalo nekaj pomirjujočega...metin čaj???,da jo spravimo v boljšo voljo...žalost ne pomaga,preizkušeno,Koala,od jeze pa rit raste!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:39:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap si prebrala sploh kdaj se v soboto dobima?Kaj pa robčki za rito nič mi ne odgovarjaš??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:41:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala zate mam en dober metin čajček kar ,in zate citrončica duplo dozo kavice z mlekom ,pa ta je tolk močna,da ti do mega žura ne bo treba iti več počivat. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:43:37
|
|
|
|
koala
|
Saj vem punce da ni haska od te žalosti, samo srcu se pač ne da ukazovati. So bili ti zlati otroci tako prisrčni da sem kar jokala, moje srce pa še zdaj joče. Mojca hvala za ćaj, sicer pa sem ravnokar sivkinega spila, da se malo pomirim.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:43:41
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Koala zate mam en dober metin čajček kar ,in zate citrončica duplo dozo kavice z mlekom ,pa ta je tolk močna,da ti do mega žura ne bo treba iti več počivat. LP Mojca Mene kava uspava,nimam težav z nespečnostjo po njej!!! Tako da brez skrbi,že planiram, da je treba malo kavč "popeglat" in da se bom počasi poslovila....jutri pa pridem mogoče že dop kaj pokukat,preden grem v Lj....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:45:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica imava isto lastnost,več kave zvečer spijem bolje ponoči spim.Ja koala vem kako je tole žalost težko pregnati,ah bo že bolje,če ne prej pa v soboto,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:45:41
|
|
|
|
monikap
|
Odgovarjam pojdi nazaj Mojca čakam kot boš rekla robčki že kupljeni in v avtu čakajo na Mojco . Tale moj računalnik je danes tako počasen kot kakšen dedi. Koala ne bit žalostna samo zate Mojca kje je kavica jaz bom omedlela če je ne dobim
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:47:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap ob 12.15 v soboto,velja.Izvoli tudi ti eno veliko dozo .Hvala za robčke kok paketov si mi pa vzela? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:47:36
|
|
|
|
citrončica
|
No,zdaj pa res...nočko,in pozdravček do jutri,še kaj naklepetajte,da bom jutri brala, Koala,jutri bo nov dan,upam da ti prinese boljše počutje in nasmeh na obraz !!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:48:32
|
|
|
|
koala
|
Seveda bo bolje MOjca, že jutri, če ne drugače grem pa malček na terapijo k mojemu drevesu. monikap hvala za rožice. Ah punce kaj bi jaz brez vas, zlate ste.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:49:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek maš kje kako slikico od tvoje Anuške,ne vem če se bom sobote dočakala,če ne bom njene slikice videla. Citrončica lahko in mirno nočko ti želim,ja bomo še malo klepetale,kajti do sobote do 12.00 je tra imeti na ekranih 2000 postov he,he kaka norma. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:50:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Seveda bo bolje MOjca, že jutri, če ne drugače grem pa malček na terapijo k mojemu drevesu. monikap hvala za rožice. Ah punce kaj bi jaz brez vas, zlate ste. Koala ali niso naše besede balzam za ranjeno dušičo?Koala obstaja kako drevo za terapijo? Andreja2000 ali ti imaš sploh besedo za tale tvoj računalnik?Kje si pogrešamo te in to zelo,zelo. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.3.2007 20:51:27 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:52:47
|
|
|
|
monikap
|
Mojca hvala za kavico čakam kot boš rekla nabavila sem ti dva paketa kot si naročila sem obugljiva punca kajne Citrončica lahko noč in eno bolho za pomoč če pa te piči me pokliči
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:55:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap zelo obogljiva punčka si ti meni.A nisem jaz tri pakete naročila? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:58:21
|
|
|
|
monikap
|
Ne draga Mojca koliko jaz vem si dva naročila če pa rabiš več še lahko vsoboto pred srečanjem grem iskat.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 20:59:35
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla,Mojca,sem že tuki,sem hčeri nekaj pomagala pri nalogi.Baje kolega pride jutri pogledat za moj internet,pa me zanima če bo res prišu in to porihtal
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:01:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Ne draga Mojca koliko jaz vem si dva naročila če pa rabiš več še lahko vsoboto pred srečanjem grem iskat. Uh se malce hecaaaaaaaaaaaaam si pridna pa potne zraven zračunaj,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:01:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Hojla,Mojca,sem že tuki,sem hčeri nekaj pomagala pri nalogi.Baje kolega pride jutri pogledat za moj internet,pa me zanima če bo res prišu in to porihtal O,fino fino samo naj tale tvoj kolega ne pride kje slučajno v soboto ob 1.30,kaj pa bo pol? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:04:47
|
|
|
|
monikap
|
Andreja navijam za tvoj internet upam da bo to res že jutri.Lepo da si pomagala svoji hčerkici upam da vama je skupnimi močmi uspelo.Ta moj računalnik pa je res že katastrofalno počasen me kar mineva da bi se še ukvarjala z njim upam da bo jutri bolše.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:06:30
|
|
|
|
monikap
|
Mojca za znance ni potnih stroškov a še tega ne veš?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:07:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,pa tudi moj nekaj počasi dela????Nimam pojma kaj je sedaj tole?Vendar vseeno ne bo tkole hitro odnehale,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:08:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Mojca za znance ni potnih stroškov a še tega ne veš? Zlata si tega pa nisem vedal.Hvala ti še enkrat. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:09:40
|
|
|
|
koala
|
Mojca seveda so vaše besede balzam za dušo, samo jaz sem pač človek ki mora predvsem sam v sebi vse preglodat in premlet, pol pa je boljše. Kar se pa tiče drevesa, jaz imam izbrano čisto posebno drevo v gozdu, k kateremu se odpravim ko sem slabe volje, žalostna, razočarana,...Potem grem k temu "mojemu" drevesu ga objamem in malo posedim pod njim. Ne morem povedati kako zdravilen občutek je to. Ko si majčken kot mravljica in vsi problemi izgledajo tako majhni, da jih lahko potem samo frcneš z prsti in že jih ni nveč.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.3.2007 21:12:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
O me je kar tvoja zgodbica koala o tem drevesu raznežila.Vidiš dobro idejo sem sedaj dobila,tudi jaz bom šla poiskat takole drevo mogoče ga tudi jaz najdem. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?