|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
22.3.2007 20:38:12   
Sulfinija
Citrončica,bom jutri mnogo manj na netu visela pa bom vse poštimala od a do ž.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.3.2007 20:39:15   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Za kavico z mlekom,smetano in čajčeka brez ruskega se danes obrnite na mojco9000,z veseljem vas bo postegla.

Eno veliko,dobro kavo, ker je bil dooolg dan,prosim,pa za Koalo nekaj pomirjujočega...metin čaj???,da jo spravimo v boljšo voljo...žalost ne pomaga,preizkušeno,Koala,od jeze pa rit raste!!!user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.3.2007 20:39:28   
Sulfinija
Monikap si prebrala sploh kdaj se v soboto dobima?Kaj pa robčki za rito nič mi ne odgovarjaš???

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.3.2007 20:41:00   
Sulfinija
Koala zate mam en dober metin čajček kar user posted image user posted image ,in zate citrončica duplo dozo kavice z mlekom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ta je tolk močna,da ti do mega žura ne bo treba iti več počivat.

Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.3.2007 20:43:37   
koala
Saj vem punce da ni haska od te žalosti, samo srcu se pač ne da ukazovati.
So bili ti zlati otroci tako prisrčni da sem kar jokala, moje srce pa še zdaj joče.
Mojca hvala za ćaj, sicer pa sem ravnokar sivkinega spila, da se malo pomirim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.3.2007 20:43:41   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Koala zate mam en dober metin čajček kar user posted image user posted image ,in zate citrončica duplo dozo kavice z mlekom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ta je tolk močna,da ti do mega žura ne bo treba iti več počivat.

Mene kava uspava,nimam težav z nespečnostjo po njej!!!
Tako da brez skrbi,že planiram, da je treba malo kavč "popeglat" in da se bom počasi poslovila....jutri pa pridem mogoče že dop kaj pokukat,preden grem v Lj....

Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.3.2007 20:45:25   
Sulfinija
Citrončica imava isto lastnost,več kave zvečer spijem bolje ponoči spim.Ja koala vem kako je tole žalost težko pregnati,ah bo že bolje,če ne prej pa v soboto,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.3.2007 20:45:41   
monikap
Odgovarjam pojdi nazaj Mojca čakam kot boš rekla robčki že kupljeni in v avtu čakajo na Mojcouser posted image .
Tale moj računalnik je danes tako počasen kot kakšen dedi.user posted image
Koala ne bit žalostna samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojca kje je kavica jaz bom omedlela če je ne dobim

Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.3.2007 20:47:20   
Sulfinija
Monikap ob 12.15 v soboto,velja.Izvoli tudi ti eno veliko dozo user posted image .Hvala za robčke kok paketov si mi pa vzela?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.3.2007 20:47:36   
citrončica
No,zdaj pa res...nočko,in pozdravček do jutri,še kaj naklepetajte,da bom jutri brala,
Koala,jutri bo nov dan,upam da ti prinese boljše počutje in nasmeh na obrazuser posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.3.2007 20:48:32   
koala
Seveda bo bolje MOjca, že jutri, če ne drugače grem pa malček na terapijo k mojemu drevesu.
monikap hvala za rožice.

Ah punce kaj bi jaz brez vas, zlate ste.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.3.2007 20:49:17   
Sulfinija
Stunfek maš kje kako slikico od tvoje Anuške,ne vem če se bom sobote dočakala,če ne bom njene slikice videla.

Citrončica lahko in mirno nočko ti želim,ja bomo še malo klepetale,kajti do sobote do 12.00 je tra imeti na ekranih 2000 postov he,he kaka norma.

Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.3.2007 20:50:42   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Seveda bo bolje MOjca, že jutri, če ne drugače grem pa malček na terapijo k mojemu drevesu.
monikap hvala za rožice.

Ah punce kaj bi jaz brez vas, zlate ste.user posted image user posted image user posted image

Koala ali niso naše besede balzam za ranjeno dušičo?Koala obstaja kako drevo za terapijo?

Andreja2000 ali ti imaš sploh besedo za tale tvoj računalnik?Kje si pogrešamo te in to zelo,zelo.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 22.3.2007 20:51:27 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.3.2007 20:52:47   
monikap
Mojca hvala za kavico čakam kot boš rekla nabavila sem ti dva paketa kot si naročila sem obugljiva punca kajne
Citrončica lahko noč in eno bolho za pomoč če pa te piči me pokličiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.3.2007 20:55:17   
Sulfinija
Monikap zelo obogljiva punčka si ti meni.A nisem jaz tri pakete naročila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.3.2007 20:58:21   
monikap
Ne draga Mojca koliko jaz vem si dva naročila če pa rabiš več še lahko vsoboto pred srečanjem grem iskat.

Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.3.2007 20:59:35   
andreja2000
Hojla,Mojca,sem že tuki,sem hčeri nekaj pomagala pri nalogi.Baje kolega pride jutri pogledat za moj internet,pa me zanima če bo res prišu in to porihtaluser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.3.2007 21:01:09   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Ne draga Mojca koliko jaz vem si dva naročila če pa rabiš več še lahko vsoboto pred srečanjem grem iskat.

Uh se malce hecaaaaaaaaaaaaam si pridna pa potne zraven zračunaj,velja?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.3.2007 21:01:54   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Hojla,Mojca,sem že tuki,sem hčeri nekaj pomagala pri nalogi.Baje kolega pride jutri pogledat za moj internet,pa me zanima če bo res prišu in to porihtaluser posted image

O,fino fino samo naj tale tvoj kolega ne pride kje slučajno v soboto ob 1.30,kaj pa bo pol?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.3.2007 21:04:47   
monikap
Andreja navijam za tvoj internet upam da bo to res že jutri.Lepo da si pomagala svoji hčerkici upam da vama je skupnimi močmi uspelo.Ta moj računalnik pa je res že katastrofalno počasen me kar mineva da bi se še ukvarjala z njim upam da bo jutri bolše.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.3.2007 21:06:30   
monikap
Mojca za znance ni potnih stroškov a še tega ne veš?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.3.2007 21:07:23   
Sulfinija
Monikap,pa tudi moj nekaj počasi dela????Nimam pojma kaj je sedaj tole?Vendar vseeno ne bo tkole hitro odnehale,kajne?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.3.2007 21:08:15   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Mojca za znance ni potnih stroškov a še tega ne veš?user posted image user posted image

Zlata si tega pa nisem vedal.Hvala ti še enkrat.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.3.2007 21:09:40   
koala
Mojca seveda so vaše besede balzam za dušo, samo jaz sem pač človek ki mora predvsem sam v sebi vse preglodat in premlet, pol pa je boljše.
Kar se pa tiče drevesa, jaz imam izbrano čisto posebno drevo v gozdu, k kateremu se odpravim ko sem slabe volje, žalostna, razočarana,...Potem grem k temu "mojemu" drevesu ga objamem in malo posedim pod njim. Ne morem povedati kako zdravilen občutek je to. Ko si majčken kot mravljica in vsi problemi izgledajo tako majhni, da jih lahko potem samo frcneš z prsti in že jih ni nveč.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.3.2007 21:12:12   
Sulfinija
O me je kar tvoja zgodbica koala o tem drevesu raznežila.Vidiš dobro idejo sem sedaj dobila,tudi jaz bom šla poiskat takole drevo mogoče ga tudi jaz najdem.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?