|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2007 23:13:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.3.2007 23:17:15   
issa
ja tudi vredi,.vsi smo za zdaj še lepo zdravi,...mali pa tudi trdno spi,..moj dragi pa dela do polnoči,tak da imam miruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   [Brisano sporočilo]
21.3.2007 23:21:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.3.2007 23:26:22   
issa
user posted image user posted image user posted image to pa še midva nisva sprobala,..se raje tako pogovarjava,..user posted image
zanimive načine komunikacije imate,..user posted image
in drugače,ste bili kaj danes zunaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
21.3.2007 23:33:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.3.2007 23:42:04   
issa
ma ne,..res??
user posted image user posted image to more sladko zgledat,....jaz sem našega tak fejst v bani zmatrala,..sem misla da bo takoj zaspal ko pridem ven,pa še ni hoto,...
sem mu flaško dala,pa pravljico prebrala,pa se je gospodič še kuj valo po postlji,..tak da sem po 18 straneh omagala,..user posted image user posted image user posted image user posted image
sem tv prižgala,dala na čist tiho,sem se v neko nadeljevanko zagledla,pa ga je kr zmanjkalo,...user posted image
voziček,avto,tv,radijo,....100% uspavala pri nas,..user posted image user posted image
drugače pa je naš tamali tak obziren,zjutraj,..ko se zbudi (pa to ponavadi zgodaj) se zaigra z miško,..čist tiho,..user posted image user posted image ,no čez kake pol ure ko vidi da bi pa res že čas bil da bi ker od njau pogledal pa začne prvo čebljat,...pol se nadaljuje v malo glasnejše čeblenje,na koncu pa v vriskanje in valanje,....tak da njau z tatata zjutraj zbudi,.zraven pa leži na trebuhu in naju skrbno opazuje.user posted image user posted image ali pa se igra z mojimi lasi,..

Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
21.3.2007 23:48:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.3.2007 23:56:04   
issa
ja verjetno res ni,...no dokler se tako zamoti tak ni panike,...
naš ponavadizvečer  z nogicami  v luft meče (tak da se vse trese),ko ga dam v posteljco,ker ve da je počasi čas za spanje,..pol malo za joče (trma pač),samo ga potem malo potolažim tak da ga nena ven vzamem,..se je nekak kar razcartal ko so bili pri starih starših na obisku,..in noče v svoji posteljci spat,..ker je tam zraven naju spal,..in me to zelo moti,..pač hočem da spi v svoji,tak da se mukoma počasi navajamo nazaj,..
in tvoja muca mala spi celo noč?

Neposredna povezava do sporočila: 2258
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 0:00:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.3.2007 0:03:44   
issa
hmm ima pa zanimiv način spanja,user posted image user posted image user posted image  naš se samo zvije,no kar je zdaj pogosto začel delat,..da se na trebuh obrne pol pa ima ritk v luftu,..hehe ti tudi smešno zgleda,...user posted image user posted image user posted image
je pa pridna,..naš se 1x zbudi,..lakota,..
no ja enkrat bi tudi naš celo noč spal,..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2260
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 0:11:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.3.2007 0:16:45   
issa
lahko noč,lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.3.2007 7:57:08   
Vesna
dobro jutro vsem.kako ste kaj?jaz sem po dolgem času že včeraj in danes sem spet malo tu.včeraj se je prvič zgodilo,da je val šel spat ob 23ih,in sem srčno upala da bo danes potegnil do 10ih,ma ja,ob 7ih auf ustaj vojskouser posted image .
issa samo za informacijo,maša od bambine je že oddana mojemu valuuser posted image ,tako da vnaprej povemuser posted image .je ful luškana na slikcah.ma se mi zdi da se vsi otroci znajo sami zamotit,samo naš valčko ne.al sem ga že jaz preveč razvadila,tako da zdaj noče bit sam,al je tak po naraviuser posted image
huanita val spi čez dan približno kako uro dopoldan in kako uro popldan,to je vse,da bi spal več bi bilo res lepo,ker potem bi jaz lahko tudi doma kaj naredila,tako pa je bolj swenak bi rekli v idriji.
bambina ma kaj maša že sedi sama?ja ni kaj je napredna moja nevesticauser posted image .
mojuser posted image mi očita,da se preveč vtikam  vanj,in ga kar naprej kritiziram,kadar prime val,ne tako,daj tako.ne vem kje je meja,najbrž če user posted image ne joče pri njemu je vse ok.a tudi ve kaj komentirate očkove prijeme?
včeraj sem kupila baterijski aspiratot za čiščenje noska,pa nam ni delal,al ga ne znam prav naštimat al pa ne dela prav.a ga kdo ima?
pri nas je lep dan,jaz pa se ne upam z valom ven,ker ima vnetje ušes,ne vem koliko časa moram bit doma,v ponedeljek imamo kontrolo.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.3.2007 8:20:06   
Tanyka
user posted image
IIIIIIIII  PRENOVLJENA RR user posted image user posted image user posted image .Zdaj bom spet, ko bo le možno seveda čepela na rr in se prakticiralauser posted image user posted image .Pol pa se mi zdi, da kar v spanji lečem po rruser posted image user posted image .

Drugače pa je naš fakin sinoči spal od 18h pa danes zjutraj do 4.45, ko ga je po moji metodi zbudila zelo mokra plenička.Sem ga zrihtala, in potem sma zaspala nazaj do 6.15-ne sicer več dosti ampak mislim, da je to njegov osebni rekorduser posted image user posted image user posted image .
Saj nimam kaj rečt, če ga nič ne muči spi zelo, zelo lepouser posted image user posted image .
Zdaj pa se igra v stajici.Najbolj smešn pa je, ko pade okrog pa ne upa naslonit glavice k kakšni igračkiuser posted image user posted image .Se buni kot velikuser posted image .

No jaz pa sem danes tudi veliko boljšega počutja-pripravljena spet na 100% tempouser posted image user posted image .Kaj čemo mamice se moramo hitro pozdravit hočemo ali nočemouser posted image -drugače ne gre.Otročki zahtevajo svojeuser posted image . Ah, ti prehladi?

VESNA-jaz nikoli ne komentiram kak ga ati drži, pa saj zdaj pa res ni več tak problem.So naši otročki že kr "veliki", in se sami držijo pokonciuser posted image user posted image .Jaz nisem nikoli komplicirala, ne pri Lari pa ne sedaj pri Renejuuser posted image .Naš ati ful obvlada tehnike prijema, user posted image user posted image ati.Ne kompliciraj, pol pa boš ga morala nonstop sama vlačit po rokahuser posted image user posted image user posted image .Saj veš, da so moški bolj ubčutljiviuser posted image user posted image  .

Naš čez dan spi 2-3x po 1h max-to je že rekord.No je pa zato ponoči veliko boljšeuser posted image user posted image .

Kdaj sedaj v MB?Jaz nas prijavljamuser posted image

ZA VSE BOLANČKANE "VELIKE" IN MAJHNE

user posted image  

Sončen pozdravček iz štajerskeuser posted image

ČAO ČAO Tanyka

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 22.3.2007 8:22:12 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.3.2007 8:54:04   
sončnica13
Dobro jutro!!!
Sn mislna, da bom prva pa vidim, da ste še bolj pridneuser posted image .
user posted image user posted image user posted image za prenovljeno RR
Nik še spi, ga je kot kaže kar zmatral to letanje sem pa ke ta tedenuser posted image , danes bo pa končno spet en normalen danuser posted image

No včeraj smo v Lj. dobro opravliuser posted image , najprej so mu posneli EKG, potem pa smo šli še do doktorja, da nam je povedal, da je vse okuser posted image user posted image user posted image , nobenga šuma niso zaslediluser posted image .

bambina-ful luštne slikce

ko se pa naš zjutraj zbudi, najprej zagledava njegovo bučko, ki kuka iz koškauser posted image in ko ga kateri pogleda ga nagradi z najlepšim nasmeškom na svetuuser posted image user posted image user posted image , nato pa sledi čebljanje-mora vse povedat o čem je sanjaluser posted image

čez dan se veliko zamoti v stajici, ki je v sp. štuku, zgoraj pa imamo na tleh blazino, kjer se prevračamo zvečeruser posted image

stuhica-user posted image user posted image user posted image da se alvih hitr pozdravi
issa-naš je ravn prejšn tedn dobiv piskajočo zadevo, ki je kot kašna blagajna s 6-imi gumbi in vsak ima svojo melodijo. Jo kar obožuje, sam je pa že pogruntal, da najbolj zaropota, če na tla vržeuser posted image user posted image user posted image

lep sončen dan vsem!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.3.2007 9:00:40   
sončnica13
a katera ve, kje se da dobit fredov obroč?
Katere plavalne plenice uporabljate? Ima mogoče katera Racman plavalne plenice? Mi2 se mal k Racmankom nagibava, ker že sicer uporabljamo njihove plenice in so zelo u reduuser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.3.2007 9:05:44   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

a katera ve, kje se da dobit fredov obroč?

Na plavalnem tečaju (cena 24 eur) ali pa na spletni strani http://www.swimtrainer.si/

Katere plavalne plenice uporabljate? Ima mogoče katera Racman plavalne plenice? Mi2 se mal k Racmankom nagibava, ker že sicer uporabljamo njihove plenice in so zelo u reduuser posted image

Mi2 uporabljava tiste za enkratno uporabo iz DM.

Ooooooooo, nov videz RRuser posted image . Prva stran mi ni všeč, tale zelena je pa super!

Huanita - hvala za odgovor, se v živo pogovorimo drug četrtek, okuser posted image .

Lep sončen pozdravček, T

Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.3.2007 9:15:00   
lampica
Ahoj!

Midva sva bila včeraj v laboratoriju in sva rabila več kot pol ure, da se je mali polulal! Bili so štirje otroci, ki so vsi lulali. Naš je bil prvi, potem pa so mu sledile ostale punčke. Pri dajanju krvi, ga je pa tako zbodla, da je imel še cel dan krvavitve iz prstka. Je bila taka luknja kot bi iskali nafto.

Iam pa slabo kri, voda je pa vredu. En rezultat pa zvem v ponedeljkek. Za kri pa moram it iskat zdravilo. Lepa reč. Kaj pa povečuje železo?

RR je pa čist pomladanskiuser posted image user posted image . Samo jaz sem komaj našla, kje se lahk prijavim.

Naš mali lumpek že tudi zgodaj vstane. Ne vem kdaj je nazadnje spal do 7. ure. Danes se ej zbudil ob petih, pojedel, potem pa nekaj časa dremal in ker ni šlo spat, je začel svoje burke. Najprej je poiskla medvedka, ko ni bil več zanimiv, je začel vleči blazine od kinderpeta. Zraven je imel skozi v delu noge. Kar naenkrat se m pa zadi, da se oglaša preveč blizu mojemu ušesu. Seveda, mali je pogruntal, da se lahko potegen za stranico in se dvigne in tak lažje vidi naju. Mula mala. Zdaj bo pa treba znižat ležišče, če ne bo prehitro pri nama.user posted image

Pri nas je prav fino toplo. Škoda da nimava vozička doma, da bi šl aže prej malo ven. Bomo šli skupaj popoldne v mesto. Midva bova pa tudi že kmalu skočila mlo na sonček.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.3.2007 9:16:13   
sončnica13
tiasha77 hvala za hitri odgvoruser posted image
no zdej se je pa Nik zbudu in letimuser posted image , da ne zamudim nasmeškauser posted image

lep dan!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 13:14:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.3.2007 14:18:17   
issa
dober dan!!
ja saj Vesna nisem žicala za aneja lubicouser posted image user posted image user posted image ,sam se rekla da more luštno zgledat,..user posted image user posted image user posted image
no baje že ma lubico (se je soseda tak odločla za njeno user posted image ),..
drugače pa smo veselo pojedli kosilo,...
in drugače kako ste?
Končno je sonček pokuko ,tako  da smo bili malo zunaj na sprehodu,..hmm kako je pasalo,..user posted image
in bo 3.4. srečanje v mb?

Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.3.2007 14:21:02   
TODI
Pozdravljene čvekice, vas kar ne dohajam tolk naklofate user posted image  user posted image .

Se mormo danes malo pohvaliti, je naša pupa prvič prespala celo noč in to od 21.30 do 7.30 jeeeee user posted image  user posted image , ko bi le trajalo tako, da se je mami spet po dolgem času naspala.

Je pa včeraj, ko me ni bilo popoldne, pojedla celo banano, me je skoraj kap, ko mi je tašča to povedala. In očitno je bilo to da je potem spalauser posted image

Mene pa zanima a se da tiste copatke, nevem več katera se je pohvalila, da jih ima, kupiti prek neta??

Sončnica13 fredov obroč lahko dobiš tudi v Vita centru na desni strani glavne ceste Kranj- Naklo, tam sem ga dobila jaz. Če si seveda z Gorenjskega konca-žal se ne spomnim več od kje si.

E alarm se slišmo!!

Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.3.2007 15:04:49   
tiasha77
Punce, končno sem dočakalauser posted image ! Naša pupa se plaziuser posted image user posted image user posted image ! Sicer bolj v rikverc oz. v krog, ampak končno ji je postalo na tleh všečuser posted image .

Zdej pa moram šibat za njouser posted image .

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.3.2007 15:17:26   
sončnica13
Todi-bravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image , tud mi imamo zadnje čase to srečouser posted image
sem z gorenjske ja.
tiasha77-bravo za plazenjeuser posted image user posted image user posted image , pri nas se še nič ne plazimo, sicer pa zadnje čase ful ritko dviguje in se komaj previjemouser posted image .

Mi2 sva tud že izkoristila sončne žarke, sam nisva bla dolgo zunaj ker ful piha

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   [Brisano sporočilo]
22.3.2007 19:04:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......