|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.3.2007 22:52:40   
goda13
Hvala za povabilo! Bova probala, da se končno spoznamo in tudi v živo govorimo, ne samo tipkamouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.3.2007 22:53:38   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

kot kaže bo to noč bolj slabo s spanjem, ker ima user posted image poln nosuser posted image .
Premišljujeva o tem, da bi prestavla ultrazvok kolkov-a ktera ve kolk časa je pol treba čakat? 

Čakalne dobe za UZ kolkov žal ne vem, mi smo imeli samo tistega v porodnišniciuser posted image . Kaj pa če zjutraj pokličeš in vprašaš?

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.3.2007 22:54:01   
Sandra*
Vabljene vse avgustovke in njihovi sončki na srečanje v živo v četrtek 29.3. okrog 11.00 ure na srečanje v koloseju v Ljubljani!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 22:54:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.3.2007 22:54:54   
tiasha77
Oj, še piščanček se je oglasla! Kako je šlo na izpitu (oz. seminarski?). Sem se spomnila nateuser posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.3.2007 22:55:35   
Sandra*
Joj Mark že nekaj jamra v posteljici. Ne vem kaj tolk kašlja zadnje čase? A je že katera dala prospan proti kašlju? A je kaj nucal?

Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.3.2007 22:57:12   
tiasha77
Prospan je fajn za izkašljevanje, za zvečer pa ga ponavadi ne priporočajo. Če kašlja bolj suho, probaj Panatus ali Sinecod (je isto).

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.3.2007 22:58:09   
Sandra*
Kašla tako kakor da mu smrkelček v grlo leze?

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 22:58:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.3.2007 23:00:57   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Kašla tako kakor da mu smrkelček v grlo leze?

To je po moje bolj moker kašelj, tak da je Prospan kar OK izbirauser posted image . Če bo pa dolgo trajalo, ga pa pelji na pregled k pediatru.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.3.2007 23:03:21   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Ne vem, mi še nismo bili bolani. Trkam. Pa upam, da ne dobi sedaj kaj od mene, ker sem se prehladila.

Naša sovica pa še kar tolče po tipkovnici, z mojim se igrasta. Vsak dan bolj pozno gre spat.

Naša je pa bolj jutranji tip, za vikend naju je zbudila že ob šestihuser posted image  in danes tud.

Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 23:04:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.3.2007 23:07:13   
tiasha77
Se trudim it spat okol desetih, sam mi pred enajsto, polnočjo ne ratauser posted image . Hm, I wonder why?user posted image

Ne, zdej pa zares, lahko noč, čvekice, mam učke še komaj odprte, je tud mene zdelalo tole plavanje danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2213
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 23:11:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.3.2007 23:12:13   
Sandra*
No Mark se je zle začel jokat in sem mu namesto joške dala flašo, spil 60ml in sladko spančka naprej.

A je to lakota a sam cart???

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.3.2007 23:17:51   
piscancek
Tiasha- si me razkrinkalauser posted image , sem hotla sam prebrat, zdej vas bom pa še pozdravlauser posted image .
POZDRAVLJENE VSE NOVE IN STARE SABLJEuser posted image user posted image

Naju na srečanje ne bo,ker imam še ta mesec natrpano z obveznostmi in tud naslednji mesec imam še kr divje, tk da vi kr fajn čvekajte ko se dobite.
Če pa se boste za MB kaj dogovarjale ( v torkih sva v MB), se vam pa pridruživa.

Bambina, še Ajdine mere: 7550g in 68cm.

Pr nas je še vedno ziza glavna, neki GH že poje, ampak ni omembe vredno. Ji pa delam večinoma stvari (krompir, rižolino, cvetačo,...) z riževim mlekom, ki je sladko (brez dodanga sladkorja) tako, da je vse bolj kašasto,tk ji je všeč,drugač se pa kr davi zraven.
Me je pa dans zjutraj takooo ugriznila v desno bradavico, da je bil modrc krvav, js pa user posted image .  Zdej me je že parkrat uščipnila z zobki, ampak v spanju, js upam, da je blo zadnjič, ker me cela joška boli.

Drugače je pa tud naša Ajda zeloo živahna, kot bi mela sršene v riti, skoz bi skakala, pa ful lepo sama sedi in se igra, kotaljenje ji pa ni zanimivouser posted image  Pa zelo rada se cartla, je prav pomulena.

Včeraj smo rezervirali poletni dopust, sem ful vesela. Andrejaz, si me s slikicami prepričalauser posted image , gremo v prikolico na otok Ugljan, tam ko sva bila midva lani in je blo ful fajn. Kje ste kupili tistuser posted image i bazen s strehico za marka?

Stuhica, čestitke za izpite. Si prava carica maricauser posted image

tk, nočko vsem

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.3.2007 23:20:44   
Sandra*
Ja pol pa lahko noč vsem!

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 23:23:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.3.2007 8:01:14   
Tanyka
user posted image

Smo že pokonci od 5.30, Rene je sicer nazaj zaspančkaluser posted image .Jaz pa malo pregledujem rr novičke.

SREČANJE-tokrat se midva ne bova pridružila, sem bila prejšnji teden na srečanju sept. v ZOO..Vsak teden pa tudi ne morem delat čez 100km.Pol pa še tu okroguser posted image .

PIŠČANČEK-midva sma za srečanje v MB

Je še katera za?Naslednji torek?Povejte kolkih?

No grem sedaj malo pospravit, pa cunje nest v sušilca, pa nove naložituser posted image .Se mi že meša od teh cunj, koliko je dela z njimi.

Kje pa ste ostale čveke?Sedaj spite, zvečer pa čvekate v nedogleduser posted image

Bel pozdravček

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 20.3.2007 8:02:10 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.3.2007 9:11:52   
matejas
DOBRO JUTRO!!!

Piščanček- kdaj imaš rezerviran dopust, ker mi tudi počitnikujemo na ugljanu. Prvič imamo namen iti okoli 5.6., za en teden, nato pa od 1.7.- 18.7. Nastanjeni smo pa v Sušici v kampu Porat, ker imamo tam svojo prikolico že 6. let.

user posted image

Naša rdeča puščicauser posted image

user posted image

Vam delam lušte...???

user posted image

Pa še za otroke se najde....

Glede tega, kaj ravnokar gledam skozi okno, so te slikice prava mana user posted image .

Punce, naša Enya je danes dopolnila 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image , in za darilo dobi bon za relaksacijsko masažo dojenčkauser posted image . Saj se samo hecam. Ob 10.00 imama na Štorklji tečaj masaže dojenčkov, zato morama malo pohitet, da ne zamudima.

user posted image

Mariborčanke oz. vse, ki jim je Maribor blizu, kaj pravite na  3.4. 07 ob 11.00 v Evroparku, zraven na novo odprtega otroškega igralnega parka. 

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2220
   [Brisano sporočilo]
20.3.2007 10:17:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu matejas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.3.2007 10:42:55   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: matejas
Mariborčanke oz. vse, ki jim je Maribor blizu, kaj pravite na  3.4. 07 ob 11.00 v Evroparku, zraven na novo odprtega otroškega igralnega parka. 

jaz sem za!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.3.2007 11:07:23   
goda13
Dobro jutro!

Mi smo že na dopoldanskem počitku, jaz pa visim spet na internetu in gledam nepremičninske oglase. Pa ne zame ampak za mamo in očeta, ki se imata namen seliti, pol pa še jaz gledam, če bo kaj pametnega-upam na hišouser posted image .

Pri nas na srečo ni skoraj nič snega, pada pa dežuser posted image , tako, da bomo spet cel dan doma

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.3.2007 11:39:58   
najina pikica*
oooojoj madona ste pridne pri čvekanju....v enem dnevu tok napišete user posted image  niti prebrat ne sfolgam...user posted image
no tut nas v lj je sicer mesece prepozno ampak nas je samedel sneeeeg...ga je zapadlo 10-15 cm nevem sicer al bi se ga veselila al ne user posted image  user posted image ...no če ne noben ga je vsaj našauser posted image  vesela,ga namreč obožuje.skače v sneg kot bi bil na fedrih user posted image ....no midva z nikom sva si ga šla tut od blizu ogledat,so mu ful zanimive snežinke k padajo,sneg pa ja 10-o čudo user posted image
kahlica-ja men se zdi tut mal prekmalu ga na kahlico dajat
zobki-sm zasledila,da jih imajo že skoraj vsi vaši sončki...no nš nik jih še nima-še vedno smo škrba brba user posted image
dobrodošle novinke

alarm.....papa

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.3.2007 11:49:38   
TODI
No da se še jaz mal pofočkam, da me ne pozabite.
Mam tolk obveznosti na faksu pa izpiti in seminarske, da se mi kar meša, tako da prečekiram še kaj več pa zlo težko.

Je pa res, da me en dan ni in so prec tri strani user posted image  user posted image .

Vsem novim izrekam lepo pa čeprav danes zasneženo dobrodošlico!!!

Pri nas po starem aja dobili smo prvi zobek 14. tako da nismo več brezzobi!!! In to je tudi verjetno razlog slabega spanja ponoči.

Za srečanje sem jaz tudi za 29. bo bolj kot pa ta teden!! Pa še snega upam da nebo!!! VEČ

No tolk se grem še učit.

Lepo čvekajte še naprej!!!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?