piscancek
|
Tiasha- si me razkrinkala , sem hotla sam prebrat, zdej vas bom pa še pozdravla . POZDRAVLJENE VSE NOVE IN STARE SABLJE Naju na srečanje ne bo,ker imam še ta mesec natrpano z obveznostmi in tud naslednji mesec imam še kr divje, tk da vi kr fajn čvekajte ko se dobite. Če pa se boste za MB kaj dogovarjale ( v torkih sva v MB), se vam pa pridruživa. Bambina, še Ajdine mere: 7550g in 68cm. Pr nas je še vedno ziza glavna, neki GH že poje, ampak ni omembe vredno. Ji pa delam večinoma stvari (krompir, rižolino, cvetačo,...) z riževim mlekom, ki je sladko (brez dodanga sladkorja) tako, da je vse bolj kašasto,tk ji je všeč,drugač se pa kr davi zraven. Me je pa dans zjutraj takooo ugriznila v desno bradavico, da je bil modrc krvav, js pa . Zdej me je že parkrat uščipnila z zobki, ampak v spanju, js upam, da je blo zadnjič, ker me cela joška boli. Drugače je pa tud naša Ajda zeloo živahna, kot bi mela sršene v riti, skoz bi skakala, pa ful lepo sama sedi in se igra, kotaljenje ji pa ni zanimivo Pa zelo rada se cartla, je prav pomulena. Včeraj smo rezervirali poletni dopust, sem ful vesela. Andrejaz, si me s slikicami prepričala , gremo v prikolico na otok Ugljan, tam ko sva bila midva lani in je blo ful fajn. Kje ste kupili tist i bazen s strehico za marka? Stuhica, čestitke za izpite. Si prava carica marica tk, nočko vsem