Vesna
|
helo ženske po dolgem času.najnovejše mere 8570g in 71,5cm.sedi sam še ne,z pomočjo pa ja.plazi se še ne,dviga ritko v luft kmalu bo.zobki:1 spodaj. je pa val zdaj bolan,ima vnetje levega ušesa ,vročina mu je padla,iz nosa pa mu teče,da samo gledam kje je ves ta gnoj .včeraj sem mu naredila savno v kopalnici in je pomagalo,nos se je fajn spucal,pa spotilo ga je.mi pa zdaj spi ponoči,prej sem vedno jamrala da vstajam dostikrat ponoči,zdaj pa ga jaz zbujam in mu dam pit,gh tenutno ne poje skoraj nič,pit po flaški noče ravno najbolj,ga pa dosti dojim. hojica:jaz je nimam namena imet,ma ne vem še,tudi stajice nisem tela,pa jo zdaj imam in fajn uporabljam. jasli:vpisali smo ga, za julij in avg.sem ravno včeraj dobila privat varstvo,če bo potem tudi kaj prostora bo ostal tam v varstvu,ne v jaslih.ne vem še kako bo,pustimo se presenetit. srečanje:če bo ozdravil do takrat pridemo,če ne pa ne. daljinski:je zakon,ma mu ga ne bom več dajala ker mu kar naprej pada po tleh. sem mislila da bom kaj več na rr zdaj ko je bolan,ker ne gremo ven,mi pa čez dan ne spi,in bi se cartal,moram šibat čau ženske