gaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu Danes sem pa jaz čisto na glavo. Včeraj sem šla bolj zgodaj spat, ker sem se res čudno počutila. Kar nekaj me je tiščalo v prsih, pa zadaj, kot v hrbtu, ampak bolj noter, pa noge bolele, pa res, vse čudno, sploh ne znam povedati, kako. Danes sem boljše. Danes bom pa verjetno morala do svoje G. Tam spodaj se mi je nekaj ven spustilo, sem mazala s hladilnim mazilom, pa ni nič boljše. Se še odločam, a čem iti, a naj si še s čim probam mazati? Kakšen nasvet prosim. Pa srbi. Moram pa iti danes, ker dela moja G, potem pa spet cel tedne nič. Saj me bo tudi kakšen drug vzel, ampak če že moram iti, hočem iti k svoji. Pa sploh ne vem, kako naj z varstvom zrihtam. Mož sicer pride prej domov, ampak gre z Emo k zobarju. Pojma nimam, kaj za se mi je to naredilo. Pa vsa sem živčna. Ma ne morem tipkat, me prsti ne ubogajo. ej Pikabu a veš da se je meni isto naredilo. Kakor nei mozoljči samo večji, pa srbi, pa peče, pa saj maš to na zunanji starni splovila, ane? K jst mam. Samo jst za enkrat še mažem z Gajinim hladilnim mazilom(bubchen) mal pomaga, sam če nau boljš, bom pa vrjetn tud mogla k G pokazat, al kako?