|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 10:16:04   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

muki  sam tale toja Nežika je res faca, k take strela, mene zmeraj do solz nasmeji s svojimi izjavamiuser posted image . Aja pa hvala za čestitke ob prejetju sora, ampak meni res ni tole nič smešnouser posted image , ubogo moje dete kaj za hudiča bo vse pokasiralouser posted image .  Ti muki, a pa gazico naj mam kr suho in naj ji poskušam dol spravit. A je možno da je fasala od mene, ker mam ene par dni že afto v ustih(una bela razjeda k peče ko svina)user posted image , sej pomoje to nje ne peče tako, aneuser posted image upam. K jst to z wiskijem zdravim(ga plunim ven, da nau pomote)user posted image , Gaji pa ne bi rav wiskija dajalauser posted image .

Itak mava pediatra danes, pa bova še mal usteca odprli in tole pokazaliuser posted image

Sam danes se mi zdi da vse mal meče, se pozna da je bla luna v ponedeljekuser posted image

Grem zdaj mal joško ven vržt

Aja frrrr a si dobila na ZS

Gaya, za sor se pa res ne rabiš sekirat. Ker to jih sploh nič ne boli, se pa zadeva dejansko pojavi ob padcu imunosti, kar se je Gaji zdaj zgodilo, ko je bila vsa v flekcih. Gazico imaš pa suho. To jih res ne boli, malo je tečno, ampak se lahko po hitrem postopku tega odkrižaš. Dojenček, ki sploh ne doživi sora...mah, to ni pravi frajer.

Pa še na eno napako te moram opozoriti, ki jo delaš. To pa je viski. Ne smeš ga pljuvat, a si nora? Kaj ne veš kak je to draga pijača???!!! Kar pogumno pogoltni user posted image . Ali pa to s tvojim kar sama doma mata kak sodček, pa varita skrivaj in ti potem ni žal ispljunit, ker ga mata polne zaboje? Prekmurci delamo slivovico, vi pa viski user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9651
21.3.2007 10:24:22   
tasha23
še nekaj slikic:

moja duda:
user posted image user posted image

moje nogice:
user posted image

mhhmmmm kako dobra žlica:

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9652
21.3.2007 10:38:56   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

muki  sam tale toja Nežika je res faca, k take strela, mene zmeraj do solz nasmeji s svojimi izjavamiuser posted image . Aja pa hvala za čestitke ob prejetju sora, ampak meni res ni tole nič smešnouser posted image , ubogo moje dete kaj za hudiča bo vse pokasiralouser posted image .  Ti muki, a pa gazico naj mam kr suho in naj ji poskušam dol spravit. A je možno da je fasala od mene, ker mam ene par dni že afto v ustih(una bela razjeda k peče ko svina)user posted image , sej pomoje to nje ne peče tako, aneuser posted image upam. K jst to z wiskijem zdravim(ga plunim ven, da nau pomote)user posted image , Gaji pa ne bi rav wiskija dajalauser posted image .

Itak mava pediatra danes, pa bova še mal usteca odprli in tole pokazaliuser posted image

Sam danes se mi zdi da vse mal meče, se pozna da je bla luna v ponedeljekuser posted image

Grem zdaj mal joško ven vržt

Aja frrrr a si dobila na ZS

Gaya, za sor se pa res ne rabiš sekirat. Ker to jih sploh nič ne boli, se pa zadeva dejansko pojavi ob padcu imunosti, kar se je Gaji zdaj zgodilo, ko je bila vsa v flekcih. Gazico imaš pa suho. To jih res ne boli, malo je tečno, ampak se lahko po hitrem postopku tega odkrižaš. Dojenček, ki sploh ne doživi sora...mah, to ni pravi frajer.

Pa še na eno napako te moram opozoriti, ki jo delaš. To pa je viski. Ne smeš ga pljuvat, a si nora? Kaj ne veš kak je to draga pijača???!!! Kar pogumno pogoltni user posted image . Ali pa to s tvojim kar sama doma mata kak sodček, pa varita skrivaj in ti potem ni žal ispljunit, ker ga mata polne zaboje? Prekmurci delamo slivovico, vi pa viski user posted image .

kje pa upam zdaj k dojim goltat viskiuser posted image , me bo moj dal zapretuser posted image . Sam k pa nehamo dojit, babe moje, se ga gremo pa skupaj napit, ampak resuser posted image
Drgač mamo pa mi vikend v žirovskem vrhu, pa bi se komot dobile tm gor za piknik z družinicami, zdaj k je pomlad, pa mamo tko lep snegecuser posted image . Ne resno pravim. Une k ste pa od zlo daleč pa komot prespite gor pri nas, k mamo dovolj prostora.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9653
21.3.2007 10:40:29   
gaya

Gaja spi že drugo rundo, dejte me v rit sunit da grem kosilo pripravit, pa mal posesat user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9654
21.3.2007 10:43:12   
frrrr
gaya dobila podatke... hvala... tut od Maxice dobila...
muki, kaj je zdej to, bom mogla bit direktor, da bom dobla od tvoje uberdebelajse mere user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9655
21.3.2007 10:44:47   
frrrr

Gaja spi že drugo rundo, dejte me v rit sunit da grem kosilo pripravit, pa mal posesat user posted image .

ma dej, pol se bo pa iz tvoje rožice kaj na mojo nogo preselilo user posted image
midva bova pa zdej še kako urco pokonci, pol pa na sprehod... kdo nama bo pa kosilo skuhal? hmmmm...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9656
21.3.2007 10:53:44   
gaya

ej frrr jst sem rekla da me v rit sunite, ne v mojo rožco, to še rabim, je ne bi nič suvalauser posted image . Z riti se ti pa lahko smo kaki mozolj preseli na tvojouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9657
21.3.2007 11:01:13   
frrrr

ej frrr jst sem rekla da me v rit sunite, ne v mojo rožco, to še rabim, je ne bi nič suvalauser posted image . Z riti se ti pa lahko smo kaki mozolj preseli na tvojouser posted image

nč te ne bomo suvali v rit.... boi ti tut lačna tk kot js, ko mi nobeden noče kosila skuhat user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.3.2007 11:06:03 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9658
21.3.2007 11:03:40   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Altati, saj do zdaj sva tudi midve samo poskušale čajeka, ampak na pregledu mi je ob analizi krvi dejala, da mogoče malo premalo pije, ker se levkociti niso mogli odčitat... kaj to pomeni nimam pojma, ampak je rekla naj malce več pijeva user posted image

Razlog, da ni mogla izmeriti količine levkocitov, pomoje ni v dehidraciji- ker se le ta meri s hematokritom, da ni mogla izmeriti levkocitov (ti kažejo na razna vnetja), bi jst prej rekla, da je vzela premalo krvi, ker jo otokom ( vsaj Tinkari so jo ) jemljejo iz prstka in to dolgo časa traja, da dobi tisto malo krvi!
Razen, če je po izvidu res videla, da je to tako ( samo če bi bila dehidrirana bi cel halo zagnala), pa je to tako laično mamici razložilauser posted image
Nas že niso učili, da se dehidracija gleda po levkocitihuser posted image
Moje mnenje je, da vzorec krvi ni bil primeren za analizo( posledica jemanja in ne Katarine) in bi ji jo morala še 1x vzeti!!! 

Drugače ji pa čaj/voda ne bo škodila, tudi če jo bo malo več popila!

O temu je že Beki pisala, to pomeni da ima gosto kri in nikakor da premalo pije....pismo mi gredo na  živce dohtarji, ki kar nekaj brez veze bluzijouser posted image !
Beki24- daj nas poduči kaj in zakaj je to! Jaz vem samo laično in ne strokovno kot ti (saj veste ali mucek, ali kužek, ali kravca  ali user posted image ...vse približno istouser posted image )!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9659
21.3.2007 11:11:09   
gaya

O oooo naomi a si še kr v enem kosu??????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9660
21.3.2007 11:12:51   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nč te ne bomo suvali v rit.... boi ti tut lačna tk kot js, ko mi nobeden noče kosila skuhat user posted image

veš v čem je problem, da je zame vseen, Gaja ma joško, samo možek ne bo zadovoljenuser posted image , no itak pa ni važno, a je zadovoljen, važno je, da je zadovoljenuser posted image , namam pojma kako se pudarke dela. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9661
21.3.2007 11:23:11   
nanica
HVALA ZA VSE ČESTITKE!

Za 5. mesec smo namesto torte vsi trije zboleli. Nimamo vročine, ampak kašljamo in smrkamo, očiju je udarilo še na sinuse (a ni že seneni nahod dovolj).

Danes ste pa res v elemnetu, prava škoda, da nimam energije tipkati.

Ali bi ve šle ven s kašljajočim otrokom z zabasanim noskom, brez vročine?

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9662
21.3.2007 11:33:42   
štorkljica
babice & dedki...sem videla, da se o tem pogovarjate...pa naj še jaz napišem svoji dve prigodi o mojih babicah!
Moja prva babica je povezana z bratrancem, ki je živel z mamo pri njej doma, njegov ati pa je delal v drugem mestu in so se videli samo za vikende. No nakat je njegov ata se enega dneva odločil, da pa bo pač mel drugo žensko (uradno) in jim je to tudi iskreno povedal. Potem pa so se oni še dalje videvali za vikende (ker ta moj stric je hotel svojeg sina pač redno videvati in sodelovati pri njegovi vzgoji), jaz pa normalno ker sem bla ful navezana na to babico in sem tam okrog mela ful prijateljev sem še naprej hodila tja. Pa mi babica enega lepega popoldneva izjavi, da naj pa zdaj nekaj časa več ne hodim k njim ko je njegov ata tu, ker je moj bratranec ateka izgubu in je lepo če so malo sami ko je on tu na obisku. Prvič: njegov ata ni umrl, drugič: jaz nisem hodila samo k njemu ampak k mojim prijateljem in tudi k njej! No me je pa to zelo prizadelo (stara sem bla 10 let) in po tistem nisem v njihovo hišo stopila skoraj eno leto. Nakar mojemu atiju enkrat pove čes zakaj pa njo več vnukica ne hodi nič pogledatuser posted image  In mene ati doma nadere češ kaj si jaz mislimuser posted image  No po tistem so se moji odnosi z babico ful ohladili in nisve več nikoli mogle popeglati tega...čeprav o tem nisve govorile.
No druga zgodba pa je povezana z drugo babico in drugim bratrancem, ko je pa hodo k njej na počitnice (živi daleč vtran pa je zato ga videla mogoče 2-3x letno), je dobival poseben tretma in enkrat vem da je spekla ene pogače, ki jih je mel fur rad. No pa seveda spekla jih je toliko, da bi jih lahko pojedel konvoj ljudi. Smo pa bli na naši vikendici in sva se midva igrala nakar jaz pribežim do mize, da si vzameme 1 kos pogače, ona pa skoči pusti to pri miru to ni zate, to je za bratranca, jaz pa samo z bledim gledam in s tistim kosom stojim kot vkopana, ko ga hočem pa dat nazaj na krožnik čisto prestrašena, pa izjavi, zdaj tega že vzemi ko si ga prijela, druge pa pusti pri miru!user posted image  Pa vm, da so vsi jedli tisto pecivo od naših in njegovih, samo jaz se ga pa niti dotakniti nisem smelauser posted image
Toliko o babicah pa dedkih (čeprav tile slednji so me pa meli dokaj radi), zato se jaz z Ajdo večinoma izogibam vseh njenih babic in dedkov, ker nočem, da jo kdaj kdo prizadane na tako nizki način, pa še sorodniki sploh!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9663
21.3.2007 11:38:06   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Ali bi ve šle ven s kašljajočim otrokom z zabasanim noskom, brez vročine?

nanica

jaz sem hodila. nos ima še zmer zabasan.
pozdravite se, pa se naslednji teden dobimo.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9664
21.3.2007 11:40:23   
štorkljica
Zobeki...dajte ve izkušene mi PROSIMMMMMM povedat kak bo zdaj to izaščanje zob zgledalo, kot sem že danes napisala in vprašala, pa nihče ni videluser posted image  ponoči mamo prave đumbuse, kaj naj delam, kdaj se bo to nehalo - mislim, ali je taka štala samo pri prvih zobeh ko rastejo ali je to vedno tako ko je kaki na poti da ven pogleda? Pa še glede vročine me zanima. Ali so vaši starejši otroci meli vročino vedno ko so zobeki izraščali, torej naj pročakujem vročino (in koliko bo približno) ali pa ni nujno da sploh bo mela vročino pred izrastom? Ful noči prejoka, čez dan pa je ko kaki napadalni pes, vse bi pogrizla, prav hlasta za grizenjem, vidim da jo srbi in muči...Calgel pa ni bogvekaj v pomoč!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9665
21.3.2007 11:55:28   
muki1
Amazona user posted image , to je pa res svinjsko. Saj zdaj je že kul, a ne, ampak so boleči spomini.

Neposredna povezava do sporočila: 9666
21.3.2007 11:57:28   
beki24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse zbrisal

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9667
21.3.2007 11:58:27   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Zobeki...dajte ve izkušene mi PROSIMMMMMM povedat kak bo zdaj to izaščanje zob zgledalo, kot sem že danes napisala in vprašala, pa nihče ni videluser posted image  ponoči mamo prave đumbuse, kaj naj delam, kdaj se bo to nehalo - mislim, ali je taka štala samo pri prvih zobeh ko rastejo ali je to vedno tako ko je kaki na poti da ven pogleda? Pa še glede vročine me zanima. Ali so vaši starejši otroci meli vročino vedno ko so zobeki izraščali, torej naj pročakujem vročino (in koliko bo približno) ali pa ni nujno da sploh bo mela vročino pred izrastom? Ful noči prejoka, čez dan pa je ko kaki napadalni pes, vse bi pogrizla, prav hlasta za grizenjem, vidim da jo srbi in muči...Calgel pa ni bogvekaj v pomoč!

Amazona, jaz sem videla, samo ti moj odgovor verjetno ne bi bil ravno v oporo. Pri Neži je bil đumbos za vsak zobek, zbujanje ponoči na pol ure... tudi vročina. Ni bilo lepo. Calgel sploh ni pomagal. Jatz sem ji dala ene parkrat svečko v rit zvečer, proti bolečinam, ko je bila res celi dan ful uboga, ker sem vedela kakšna noč sledi. Sicer nam enke niso povzročale toliko težav...ali pa še nisem bila tak pozorna, oziroma nisem vedela, da so zobki....

Neposredna povezava do sporočila: 9668
21.3.2007 12:00:52   
štorkljica
Muki najprej user posted image  za število postov 3333user posted image , Joj katastrofa...če me še to čaka pri zobekih, kake svečke proti bolečinam so to?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9669
21.3.2007 12:08:45   
beki24
tinkara je boljšeuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9670
21.3.2007 12:09:40   
beki24
vam kasneje vse spet odpišem in pokomentiram, zdaj se je ravnokar zbudila

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9671
21.3.2007 12:16:21   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya dobila podatke... hvala... tut od Maxice dobila...
muki, kaj je zdej to, bom mogla bit direktor, da bom dobla od tvoje uberdebelajse mere user posted image

Tud če boš direktor, ni nujno da jih boš dobila - saj njen direktor tud ne dobi zapisnika user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9672
21.3.2007 12:17:39   
@lina

Muki najprej user posted image  za število postov 3333user posted image , Joj katastrofa...če me še to čaka pri zobekih, kake svečke proti bolečinam so to?

predvidevam da muki govori o voltaren svečkah...saj ne vem, a se dobijo brez recepta?user posted image  mi smo jih dobili pri pediatrinji z receptom, pri visoki vročini (nad 38,5)

Neposredna povezava do sporočila: 9673
21.3.2007 12:21:01   
@lina

pri nas ni bilo nobene panike za prve zobke, enice, razen slinjenja in tlačenja rok v usta... pa se ne spomnim, kaj je bilo z izraščanjem drugih zob, naš jih je tako dobival ene za drugim, kot bi mu jih v usta metali... Če bi bila kakšna posebna kriza, bi si verjetno zapomnila... vročine ni bilo, je pa res, da od 3. meseca dalje, ko so se začeli zobje, nismo spali več kot 3-4 ure v kosu...

Neposredna povezava do sporočila: 9674
21.3.2007 12:53:01   
frrrr
ojej, amazona user posted image ... pa sem pa po fotkah videla, da čist človeško zgledaš, obnašali so se pa do tebe kot bi bila z drugega planeta user posted image
čuvaj svojo Ajdo in ji pokaži ljubezen... za tvoje stare starše pa ne najdem besed

Neposredna povezava do sporočila: 9675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?