gaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: gaya muki sam tale toja Nežika je res faca, k take strela, mene zmeraj do solz nasmeji s svojimi izjavami . Aja pa hvala za čestitke ob prejetju sora, ampak meni res ni tole nič smešno , ubogo moje dete kaj za hudiča bo vse pokasiralo . Ti muki, a pa gazico naj mam kr suho in naj ji poskušam dol spravit. A je možno da je fasala od mene, ker mam ene par dni že afto v ustih(una bela razjeda k peče ko svina) , sej pomoje to nje ne peče tako, ane upam. K jst to z wiskijem zdravim(ga plunim ven, da nau pomote) , Gaji pa ne bi rav wiskija dajala . Itak mava pediatra danes, pa bova še mal usteca odprli in tole pokazali Sam danes se mi zdi da vse mal meče, se pozna da je bla luna v ponedeljek Grem zdaj mal joško ven vržt Aja frrrr a si dobila na ZS Gaya, za sor se pa res ne rabiš sekirat. Ker to jih sploh nič ne boli, se pa zadeva dejansko pojavi ob padcu imunosti, kar se je Gaji zdaj zgodilo, ko je bila vsa v flekcih. Gazico imaš pa suho. To jih res ne boli, malo je tečno, ampak se lahko po hitrem postopku tega odkrižaš. Dojenček, ki sploh ne doživi sora...mah, to ni pravi frajer. Pa še na eno napako te moram opozoriti, ki jo delaš. To pa je viski. Ne smeš ga pljuvat, a si nora? Kaj ne veš kak je to draga pijača???!!! Kar pogumno pogoltni . Ali pa to s tvojim kar sama doma mata kak sodček, pa varita skrivaj in ti potem ni žal ispljunit, ker ga mata polne zaboje? Prekmurci delamo slivovico, vi pa viski . kje pa upam zdaj k dojim goltat viski , me bo moj dal zapret . Sam k pa nehamo dojit, babe moje, se ga gremo pa skupaj napit, ampak res Drgač mamo pa mi vikend v žirovskem vrhu, pa bi se komot dobile tm gor za piknik z družinicami, zdaj k je pomlad, pa mamo tko lep snegec . Ne resno pravim. Une k ste pa od zlo daleč pa komot prespite gor pri nas, k mamo dovolj prostora.