micla
|
Juhu, prvi pomladni dan je tu. Tu na goriškem je neko kilavo sonce. Kako pa drugod, a še sneži? Vidim, da vas večina piše, da so slabosti minile. Tudi sama sem mislila, da je tako, ko mi skoraj cel teden ni bilo več slabo. Zdej par dni pa se je spet začelo - ali zjutraj ali zvečer. Tako, da se ne bom nič več hvalila, da so slabosti izginile, ker me pol še prehitro spet zadane. Tedni pa se je pojavila še ena težava - zaprtost. Ne vem kaj je slabše, al da ti je slabo cel dan, al da ne moreš na wc. Skratka, zdej so na vrsti samo še donat, pa activia, pa suhe slive....in podobni zvarki. Upam, da bo kej pomagalo, ker je res neprijetno. Sicer pa še 10 dni do moje NS. Me že mal stiska, hkrati pa komaj čakam. upam, da bo vse ok. Tudi meni se zdi, da bomo meli fantka - glede na vse težave, ki me spremljajo že od začetka, čeprav so lahko pupice kdaj še bolj nagajive. Bomo vidli, čeprav me skoraj ne mika, da bi pogledala spol, ker mi je itak vseeno, samo da bo ok. Je pa že moj rekel,da bo pa on vprašal zdej na NS. Nič, si bom pa zatisnila ušesa. In pol naj še kdo reče, da smo babnice radovedne. Za prvomajske (upam, da bo vreme) bomo šli seveda malo na morje. Še prej pa je tu velika noč, pa moj okrogli roj dan. - skratka tisoč in en razlog za zabavo in žretje - če bi le "zdravje" dopuščalo. Še malo, pa bo prvi pregled za vsemi oktobrkami. Zdej pa lahko začnemo na dolgo in široko čvekat. Res, da septemberk ne moremo več ulovit (samo en mesec so starejše in že blizu 80. strani). To pa so čveke. Ampak tudi me ne bomo v ozadju, je tko punce? Joj, bom nehala, ker sem že cel roman napisala..... Se tipkamo,