|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
16.3.2007 9:00:13   
ursikazala
Ljubljančanke, kam boste pa kaj hodile v materinsko šolo? Jaz imam G v Domžalah (živim zdaj v Bežigradu), pa se mi res ne da tja hodit. V Bežigrajskem ZD se menda spet začne aprila, ampak vidim, da je ob 15.uri... A so vse tako zgodaj? Pa saj ne delamo več do dveh, kot v socializmu... user posted image  
No ja, saj to ti morajo v firmi pač dovolit, da greš prej, ampak všeč jim pa ravno ni...

Drugače pa še vedno komaj čakam, da slabost mine.. ker če ne bo joj s kilami, saj ko jem, mi ni slabouser posted image

Ja, za AC bo že... itak jo imam 7.maja... pa je še cajt za cvikat user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 401
16.3.2007 10:36:46   
micla
Ojla punce,

user posted image  po kar dolgem času sem spet vse zbruhala. Sem že mislila, da se je počasi umirilo, ampak sem se očitno prehitro veselila. Danes sem nekje 10+1t in zgleda, da smo spet na začetku s počutjem. Grem malo ležat, ker komaj živim. Upam, da spusti kmalu, da ne zamudim tako lepega sončka.

Se tipkamo,

micla

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.3.2007 11:36:46   
orka**
Živjo punce!

Da se še jaz na hitro malo oglasim.
Že en teden mi je ful slabo - cel dan in celo noč. Bila sem že na prvem pregledu.
Drugače pa že 4 dni malo krvavim, vsak dan manj. Z pikico je zaenkrat vse vredu, srček bije in tudi razvija se. Dal mi je tablete. In sedaj nestrno čakam kako se bo vse razpletlo. Je pa dober znak to da mi je slabo in da srček bije. Mislim pa pozitivno, ter se ne poskušam obremenjevati z negativnimi mislimi.

Lp

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.3.2007 12:04:39   
janja
orka* * držim pesti, da bo s user posted image  vse v redu. Ti samo lepo počivaj.

micla upam, da slabosti čimprej minejo. Ne bi te pa rada strašila, ko sem nekje prebrala, da nekaterim postane slabo šele okrog 10. tedna. Sicer pa vse mine, po 14. tednu bi se morala počutiti veliko bolje.

ursikazala jaz sem v prvi nosečnosti hodila v materinsko šolo na ginekološki kliniki. Sem imela tako prijazno šefico, da mi je dovolila izhod v dopoldanskem času. Mi je bilo zelo v redu, ker delam zelo blizu. Enkrat samkrat sem bila popoldne, pa mi je postalo tako slabo, da sem rekla, da popoldan pa ne grem več. Je bilo pa tisto vroče poletje 2003.

Mi lahko katera pove, če moram zdaj obvezno spet v materinsko šolo? Mislim, da ne bom slišala nič novega. Paketi me ne zanimajo, bom vzela denar, kot prvič. Sezname kaj rabim in potek poroda, pa imam še v glavi. Pa še nisem prepričana, če me bodo novi šefi pustili. A mogoče kje piše, da te morajo pustiti?

Božajte svoje trebuščke in uživajte prelep vikend, v ponedeljek bo spet mraz.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.3.2007 12:07:42   
Dari
Ojla!

Včeraj sem imela prvi pregled v 8-2 t. user posted image  Srček user posted image  veselo bije in dobila sem 3 slikice. Ker sem zamenjala ginekologe, sem bila še toliko prijetneje presenečena. Sicer me je hotu na vsak način prepričat, da grem na nuhalno, ker pa sem rekla da ne mislim plačevat, ker tudi če mi povejo, da je kaj narobe, bom otročka obdržala, mi je reku, da bova pa kar midva na naslednjem pregledu to malo bolj podrobno pregledala user posted image . Tko da komaj čakam čez en mesec, da bom mela spet pregled.

Pa veste kaj! Zadnje dni mi je kar nekaj slabo - in to zvečer user posted image  Pa pritisk mam tko nizek 100/50, da mi je včeraj rekel naj kakšno kavico popijem, men pa sploh ne zapaše!

Oh ja, saj čez mesec dni bo ta hujše mimo! user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.3.2007 13:31:57   
živa
orka**, jaz sem v prvi nosečnosti tudi dvakrat krvavela (in to na medenih tednih v tujini), pa je bilo potem vse v redu. Če srček bije in se krvavitev že umirja, si po mojem že lahko oddahneš. user posted image  Meni je ginekolog takrat povedal, da sem imela najbrž hematom (do njega sem itak prišla tri tedne po zadnji krvavitvi).

Meni je malce bolj slabo kot v prvi nosečnosti, čeprav (še) ne bruham. Sem pa veliko bolj utrujena - najbrž tudi zato, ker se mali zbuja ob 6h user posted image . Še vedno čakam na prvi pregled, ki ga imam - končno - v ponedeljek user posted image !

Lp,

živa

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.3.2007 15:13:08   
kaja80
Tudi jaz sem imela danes pregled, tudi najin user posted image  pridno raste in srček lepo bije. user posted image
Mi je pa G malo porodil dvome glede NS. Je rekel, da ta metoda ni natančna zato je tudi zavarovalnica ne plačuje, je rekel, da tudi če ti izračunajo razmerje 1: 1000000 ni zagotovila, da nisi ti tist milijonti. Tako, da zdaj res ne vem če naj grem?
Ve greste?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 407
16.3.2007 15:48:27   
pingi
Živjo vsem user posted image !

Ja, po moje je tale NS en dober način, kako se čim več živcirat user posted image
Če imaš slab rezultat se itak sekiraš, če imaš pa dobrega te pa lahko muči, da zadeva ni 100%
Jaz ne bom šla, ker sva z možem itak rekla, da splav ne pride v poštev. Bi šla edino zato, da bi spet videla našega user posted image
Verjetno je to stvar odločitve, kaj boš "naredil" s temi rezultati NS.
Jaz mislim, da mi bo s tem, ko ne bom šla na NS prihranjena marsikatera zaskrbljena ura.
Seveda pa je lahko povsem obratno in si po tem bolj pomirjen.

Vsekakor bodimo čimbolj pozitivne!user posted image  Konec koncev smo le srečke nosečke!user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.3.2007 18:39:20   
Anonimen
orka, user posted image  zate in za pikico, da bo vse OK!

Jaz sem bila prvič v ZD Šiška. Predavanja so bila kasneje, ob 17ih, če ne celo ob 18ih. Za očete je bila potrebna prisotnost na 1. predavanju in so že dobili potrdila. Drugače pa smo imeli samo 3x, če se ne motim, malo v glavnem. Tisto ta glavno itak povejo, 1 termin pa je res odpadel zaradi odsotnosti strokovnjakinje.

Mene pa je rezultat NS prvič precej pomiril. Je pa bil res dober, 1:10.000 pa še nekaj. Seveda pa je treba razumet, kaj tak zapis pomeni in da nič ni 100%. Pa še user posted image  bom spet videla, tudi to je nakaj user posted image

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 20:36:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
17.3.2007 9:38:18   
kaja80
Lp pozdrav oktoberke!
Eno vprašanje za vas. Prvi pregled sem imela v 6t, mi je naredila UZ in rekla, da je vse o.k., potem sem zamenjala G, ki me je naročil, ko sem bila nasoča 7t6d, in je tudi samo naredeil UZ, me stehtal in zmeril pritisk, nobenih laboratorijskih preiskav. Zdaj me je pa naročil v 14t? Ali se lahko prej naročim na nuhalno brez teh preiskav? Ali je še katera imela tako razporejene preglede?
Pomagajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.3.2007 10:43:42   
Anonimen
Ja, seveda, ti se kar naroči na nuhalno. ta se dela od 11 do 14 tedna nosečnosti.

4xuser posted image

(odgovor članu kaja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
17.3.2007 13:55:59   
Pandica
Zdravo punce!

Meni pa je doma crknil računalnik user posted image  sem tako jezna, ker tako pogrešam internet.
Zdaj pa nem mogla non stop viset na forumu.

Drugače se počutim vredu. Sem že cela živčna, ker mi nič ni slabo in se obremenjujem s tem, če je vse vredu.
Komaj čakam sredo, da grem na pregled in še potem nuhalno.

Aja, pa včeraj sem si kupila v H&M prve nosečniške hlače.
Vreme pa že imamo ko sredi poletja user posted image

Nič pupike lepo bodite in uživajte pa pobožajte si bušije!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.3.2007 17:08:14   
Anonimen
No sicer sem mislila, da bom edina, ki je rodila oktobra 2006 še sem nekaj napisala, pa vidim da ni tako. Punce držte se. Čas hitro mineva in kmalu boste držale svoje štručke v naročju. Do takrat pa uživajte in se naspite. Vse težave (slabost, bolečina v križu....) bodo tako hitro minile, da se kmalu ne boste spomnile na njih. Uživajte.

LP

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
17.3.2007 18:04:04   
altati
Punce, sem lanska oktobrka in prodajam kup zeloooo dobro ohranjenih nosečniških oblačil št.36-38
fotke in cene so tukaj:
http://www.moj-album.com/uredi/altati/7079415/

če katero zanima, naj mi piše na ZS

aja, pa uživajte...mene že daje fovšija ko vas beremuser posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.3.2007 23:36:44   
mehurčica
Hej punce, meni je večinoma časa slabo in se mi sploh ne ljubi zraven tega še na računalnik. Sicer vas na hitro preberem, ampak za odgovarjat sem pa bolj tak tak... Komaj čakam, da slabosti minejo!!!!!

Včeraj sem imela 1.pregled. Nisem imela UZ, ker je ordinacija v porodnišnici in na UZ samo naročajo.user posted image Imam pa prvi UZ 31.3., NS pa 20.4. Še dooolga dva tedna da vidim malo pikico. Laboratorijske preiskave pa bom šla kar drug teden naredit. Čimprej, tem bolje. Kaja 80, po moje bi bilo dobro, če bi te dal ginekolog prej na te preiskave.

A še katera ne more videt čokolade? Čisto nič meni podobno, ampak je res. Danes smo šli v slaščičarno in mi je bilo slabo, ko sem ju gledala kako se sladkata. Jaz pa sem si predstavljala vložene gobice na krožniku.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.3.2007 9:05:57   
Anonimen
nobenih laboratorijskih preiskav. Zdaj me je pa naročil v 14t? Ali se lahko prej naročim na nuhalno brez teh preiskav?

Kaja, ne vem, zakaj ne bi šla na NS brez teh preiskav. SAj naredijo samo krvno sliko in analizo urina, vse skupaj nima nobenega vpliva na nosečnost. Tudi če še nimaš krvne skupine določene, toksoplazmoze in podobnega, to nima nobene veze z NS, tako da ti kar pojdi.

Pandica, kdaj imaš ti NS? Obvezno poročaj, da vem, če je res tako OK. user posted image

(odgovor članu kaja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
18.3.2007 14:29:41   
Pandica
Zdravo pupe!

Že visim pri mojih doma na računalniku, sem jezna ko user posted image  ko mi je moj doma crknil.

Someone - NS imam 27.3. komaj že čakam, da vidim spet najinega user posted image , predvsem pa to, če je vse vredu.
Seveda bom poročala kako je bilo, brez skrbi ve pa mi držite pesti, da bo vse ok in, da bi se videl spol, ker si res želim, da bi mi lahko povedala, ker sem tako radovedna user posted image  

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.3.2007 12:23:41   
inja2
ojla

Jaz sem bila v soboto na NS in sem videla mojo pikico, kako brcka in premika rokice....user posted image user posted image user posted image

Je pa velika 4,6 cm in stara 11 tednov in 4 dni.

PDP je prestavljen na 4.10.2007

lp, mateja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 16:33:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
20.3.2007 7:29:21   
tinki_winki
Pozdravljene,

po premoru se spet oglašam, meni so slabosti minile (že vsaj en teden sem kot nova). Pa tudi utrujenost je pošla. Drugače pa z mojim trebuščkom ni nič novega, nestrpno čakamo 2. pregled v ponedeljek. Me že kar malo prijema panika.

Eno vprašanje za vse oktoberke?
Ali ste navajene spati na trebuhu, vam to še vedno uspeva?
Jaz sem vedno spala na trebuhu, odkar sem pa noseča pa se nekako izogibam, čeprav ugotavljam, da še vedno lahko oz. me ne moti.

inja 2 user posted image kje si pa bila na NS?

lp, 10t6d

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.3.2007 7:30:28   
tinki_winki
Opažam da oktoberke nismo take klepetulje.

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.3.2007 10:01:53   
Anonimen
Tudi jaz opažam, da bo oktobra spet bolj tihouser posted image .
Sem bila dve leti nazaj tudi oktobrkauser posted image .
Tudi jaz najraje spim na trebuhu. pa še vedno lahko, me nič ne moti.
Vem pa, kako lep je občutek, ko rodiš in se spet lahko po dolgem času prevališ na trebuh.user posted image

Tudi pri meni so slabosti minile, ampak vseeno določene hrane ne morem še jesti. Utrujenost pa še kar ostaja.

Kaj pa ostale? kaj lahko jeste in kaj vam je zasmrdelo?
Jaz lahko maslo, zdenka sir, kruh, govejo juho, pa čokolešnik, krekerje. Sploh ne morem jesti mesa ali krompirjauser posted image
No, sicer pa bodo šle kile še prehitro gor.

4xuser posted image

(odgovor članu tinki_winki)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
20.3.2007 10:02:58   
Anonimen
tinki winki, kdaj imaš ti rok? sem opazila, da sva približno enako tednov noseči.

4xuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
20.3.2007 10:06:44   
inja2
ojla

tinki_winki na NS sem bila v Domžalah pri DR.Zavašnik, je bilo super vse pokaže in razloži...

lp, inja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?