|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
8.3.2007 20:03:34   
micla
Pozdravljene oktobrke,

moje počutje še vedno ni takšno kot bi pričakovala. Kje je tisto žarenje od energije in veselja user posted image  Bruhanje se je zaenkrat končalo, slabosti so še po malem kakšen dan, sedaj pa kraljuje njeno visočanstvo UTRUJENOST. user posted image  Ne vem če je to normalno, ampak jst cele popoldneve prespim - v povprečju po 3 ure. A še katera tko? Sicer imam malo nizek pritisk in če kaj preveč telovadim okoli se mi kar vrti... Ampak 3 ure, to je pa vseeno malo preveč. Pol zvečer okoli 11 pa spet spim ko medvedek.  Upam, da bo tudi to kmalu mimo kot slabosti in bruhanje in bom vsaj malo več življenja od mene.

Kako ste sicer preživele današnji praznik? Jst kot že rečeno v vodoravnem stanju. Zdej zvečer pa sem dobila obisk od tašče in tasta, ki sta mi prinesla zelo lepo mimozo, ampak, takoj ko sta šla, je tudi mimoza šla na teraso, ker enostavno nisem prenesla vonja. user posted image

Tinki_winki fajn, da si dobila datum za NS že 29. Mi boš povedala kako in kaj. Meni je takrat rekla, da 29. bi bilo še prezgodaj in me je pol dala raje 2 aprila, ko bo lih sredina 12 tedna.  držim pesti, da bo vse OK, za vse nas.

No, sem se razpisala, zdej pa šibam narest puding, dokler mi še paše ta okus.

Mejte se in lahko noč

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.3.2007 21:14:10   
Anonimen
lep praznik vsem.

kolko vas je ze melo prvi pregled. jaz se bom pa se nacakala. vidim,pa da se ne smem pritozevat,ker je ena rekla, da ma pregled se kak dan za mano, zaradi gnece pri ginekologinji. na nuhalno sem se pa ze sama narocila. sem dobila vse informacije pri sestri.
mam pa zdaj tudi jaz tezave s slabostmi. samo,da ne bo slo se na slabse.

AnonimnaA

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
9.3.2007 8:49:40   
ursikazala
S slikico je pa tako... jaz sem bila tako vzhičena, da je vse ok, da sem šla s stola dol in je moj vprašal zdravnico, ja kaj pa slikca (sem čist pozabila reči). In je rekla, ajoj, bova morali še enkrat noter pogledat - in sem šla nazaj na stol itd. Je potem froznila slikco in sprintala direkt. Po moje jih ne shranjujejo, tako da dvomim, da jo dobiš naknadno lahko po pošti.. edino če imajo kak drug sistem.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.3.2007 8:52:18   
ursikazala
Aja, pa še to. V službi sem včeraj povedala, počastila s šampanjčkom, so bili vsi ZELO veseli. user posted image  A ni to fajnuser posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 354
9.3.2007 9:47:55   
pingi
Klaudia, prosim, če mi lahko popraviš PDP. Pravilno je 4.10. Hvala!user posted image

Misk, glede velikosti na UZ pa PDP-ja je pa tako, da ti ta "mašina" (UZ) sama zračuna kdaj naj bi bil PDP. Baje, da je v začetku nosečnosti razvoj pri vseh enako hiter, zato so to že kar neke standardne mere.
Jaz bi morala imeti PDP glede na ZM 26.9., pa sem vedela, da sem imela ovulacijo kasneje, tako da sem zdaj potrjeno med oktobrkamiuser posted image
Po moje, da ginekologi že vejo kako in kaj. Upam.user posted image

Aja, slikco sem pa jaz tudi dobila. Jo gledam kot svetinjouser posted image
Komaj čakam naslednji pregled. Na NS pa ne bova šla.

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 355
9.3.2007 11:59:35   
Dari
Živjo user posted image !

Pa mamo spet sončka user posted image . Če ni to super!
Jaz pa nimam nič povečanega apetita user posted image . Pa saj to me mislim da še čaka. Pa tud vse mi paše jest - nič mi ne smrdi ... Pa mi v prvi nosečnosti je. Se še spomnim, da sem za tisto novo leto, ko sem bla noseča 1,5 meseca, in je user posted image  pripravil za večerjo ribe, take kot po navadi, fino začinjene ... Men so pa tko smrdele, da sem jedla zelenjavne ribe iz konzerve, on pa je pojedu še mojo. In pol sva se utrujena - jaz zaradi nosečnosti, on zaradi polnega želodca - spravla spat ob devetih user posted image

Me prav zanima kaj še bo. Ko bi le že bili 15. Po prvem pregledu pa tudi midva nameravava povedat. Komaj čakam. A ni lepo, ko so vsi strašno navdušeni in veseli zate...

Rajši neham, saj se vam ne bo dalo brat celih romanov ...
LP user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 356
9.3.2007 16:27:55   
Anonimen
Ja, anonimna, jaz imam pregled 3.4user posted image ..Kje je še to...No, samo se ne sekiram preveč, itak sem full pozitivec v življenju in sem prepričana, da je vse okuser posted image . Aja, v prvi nosečnosti sem, šla na prvi pregled že v 6. tednu in sem bila full razočarana, ker se ni nič videlo, razen vrečkeuser posted image Pa na NS ne nameravam it, tako da tudi to ni problem (da bi jo lahko zamudila).

Sem pa že par dni brez slabosti, kar čez noč so odšle. Tako kot so prišleuser posted image Pa utrujena tudi nisem več tako zelo, skratka vrača se življenje vameuser posted image Sem ravno pojedal 6 buhteljnovuser posted image (no, še malo pa bom sama buhteljnuser posted image )..

Joj, Dari, jaz v prvi nosečnosti na raznorazne začimbe niti pomislit nisem mogla - mi je origano na pici full smrdel, pa začimbe za ribe - sploh tiste kupljene ala Kotany, Vegeta in podobno...Sedaj mi pa smrdi samo hladilnik - ko ga odpremuser posted image , full zasmrdi ven..Pa sesalec mi full smrdi, sploh ne morem sesat. Rajš pometam.

Lep vikend, uživajte pa se pišemo...
AnonimnaS

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
9.3.2007 22:13:48   
Eviii
drage punce user posted image .
najprej naj vam zaželim srečno in brezskrbno nosečnost, tudi v imenu rr ekipe. prosila bi vas eno stvar. glede na to, da urejam seznam nosečk, bi prosila eno od vas, da se javi za tajnico, pripravi seznam nosečk in mi ga pošlje na zs. in seveda bom tajnico prosila, da me obvešča o spremembah. bo šlo?

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.3.2007 18:49:21   
mehurčica
Eviii, upam, da se ti bo katera javila. Jaz res nisem za te stvari-vedno kaj pozabim.user posted image

A je še kateri slabo čez cel dan? Na srečo ne bruham, ampak mi je tako grozno slabo, da si grem že prav na živce. Vsake tolko me že zanese do WC-ja, ampak pol nič ni na srečo. Danes sem končno prišla do piščančjega zrezka z gobovo omako in pirejem.

Že cel dan me boli v spodnjem desnem predelu trebuha. Upam, da ni kaj narobe. Bom videla, če se bo bolečina nadaljevala.

Lpuser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.3.2007 10:42:48   
Anonimen
Mehurčica, upam, da te je prenehalo bolet, vendar pa jaz mislim, da ni nič kaj takšnega..Pač, telo se pripravljauser posted image Mene včasih full špikne v trebuhu če kihnem ali pa naredim kak nenaden gib. Mi je frendica povedala (noseča je en teden manj kot jaz) da ima še vedno rahle krče v trebuhu, tako da..Verjetno je vse to normalno. In upam, da ti te slabosti čimprej minejo, jaz sem zadnjih nekaj dni ok, vendar ne smem dat nič v usta po četrti uri popuser posted image Samo vodo lahko pijem. Je bilo papar dni nevzdržnih, mi je bilo slabo tudi ponoči.

Evii, se mi zdi, da je Klaudia že naredila seznam. No, ti bo sama povedala.

Uživajte v lepem dnevu, mi smo danes dooolgo spali, sedaj pa se spravljamo na kosilo in kakšen sprehodek....user posted image
AnonimnaS

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 360
11.3.2007 12:06:45   
soraja
mehurčica,meni je slabo cele dneve na trenutke mi je mal boljše ampak res mogoče kake pol ure na dan,vsaj to je minilo,da je ponoče boljše,ker pred 2 dnevi me je zbujalauser posted image slabost tudi ponoči.Mene vsake toliko špika enkrat na eni drugič na drugi strani in tudi jaz sm se bala kaj je ampak po moje je to normalno,upajmo.Vsem nam želim veliko sreče,da bi vse imele zdraveuser posted image  p.s. nekaj časa se nisem javljala,ker mije bilo tako slabouser posted image ,da nisem niti do pc mogla prituser posted image user posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 10:26:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
12.3.2007 10:45:26   
bambi
Jutro punce!

Pri meni nič novega, slabosti še vedno na seznamu, v petek sem mislila, da me bo pobralo, zvečer sem skoraj obležala pri školjki, vse zbruhala potem je pa šla samo še kislina iz mene, nakar me je bolel želodec in grlo...... Uh, ne bi več tah slabosti. Na trenutke je vredu, ampak večino dneva imam želodec čisto pri ustih..... Ne vem kako to, da apetit ni izginil, ker jedla bi pa non stop in po 1 uri hrane me zgrabi zopet taka lakota, kot da nisem že cel dan nič jedla...

Kako pa kaj vaši trebuščki??? Meni se zdi, da je tak kot je bil v prejšnji nosečnosti šele v 4 mesecu.... Hlače sicer spravim gor še stare, amapk mislim, da ne bo več dolgo tako..... Hvala bogu so na zalogi še nosečniške izpred 2 let.

Kako pa kaj planirate dopust????

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.3.2007 11:23:31   
kaja80
Lp!

Kolk ste boge, ko vam je tako slabo. pri meni ni nič, hvalabogu, mogoče na trenutke ampak nič kaj hudega. Upam, da pri vas čimprej minejo.user posted image

Komaj čakam konec tedna, ker imam v petek pregled!user posted image user posted image user posted image

Mejte se user posted image !

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 11:48:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
12.3.2007 14:58:23   
Tjuša
Evo še men.
Zadnja user posted image  29.1.2007- Torej še padem v oktober kajne. Mogoče vam uidem v november user posted image . Sem pa nestrpni čakala drugo črtico, upam, da bo vse v redu.user posted image

Čao

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.3.2007 16:17:31   
Anonimen
Tudi meni je v primerjavi s prvo nosečnostjo veliko bolj slabo, zadnje 3 dni me še glava boli in ne upam vzet analgetikov, Lekadol pa ne pomaga user posted image

Pa še gužvo imam tako v službi, da se mi že user posted image . Edino, kar me trenutno gor drži, je jutrišnji prvi pregled, komaj čakam!!!

Hlače pa še komot oblečem, sem ravno pred zanositvijo nekaj kg dol spravla in se pozna. Za pomlad pa bo že treba kaj bolj ohlapnega nabavit user posted image

(odgovor članu Tjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
12.3.2007 19:33:57   
Pandica
Da se vam še jaz malo spet javim...

Tudi jaz še dobim gor "stare normalne" hlače je pa res, da me že malo tiščijo in vprašanje koliko časa jih še bom lahko nosila.
Gremo pa čez 2 tedna na sestrin maturantski ples, jaz pa še vedno ne vem kaj naj oblečem user posted image   Je želela iti sestra študirati v Lj pa zdaj ne gre samo zaradi enega in edinega razloga in ta je je rekla to, da se bo oktobra rodil user posted image   Tako, da sem tudi jaz zelo vesela, da bo ostala v Mb in tukaj študirala, ker sma zelo navezani druga na drugo user posted image

Glede slabosti - jih ni. Tako, da sem že malo panična, če je vse vredu z user posted image  . Komaj že čakam 21.3. ko imam spet pregled user posted image

someone - ti pa ga imaš ju3 user posted image  . Veliko sreče in le sporoči nam novičke. Bomo držale pesti.

Lepo se imejte vse "moje" oktoberke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.3.2007 22:43:23   
živa
Tjuša, moja zadnja menstruacija je bila 24. januarja, pa imam rok zadnji dan oktobra, tako da ti definitivno spadaš med novemberke.

Prvi pregled imam pa čez en teden in komaj čakam, seveda.

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 8:41:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
13.3.2007 10:10:01   
živa
Meni je pa že dva dni vsakič slabo po jutranji kavi. In to se potem vleče celo službo. Sem očitno ostala še brez teh užitkov.

Lp,

živa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.3.2007 10:21:35   
Anonimen
Joj, ne govorte!
Kave ne pijem že 14 dni, ker je tudi videti ne morem.
vse mi smrdi! jem lahko le govejo juho, kruh, prepečenec in sadje. To je ves moj jedilnik že 14 dni, slabosti še kar trajajo in trajajo. Ko bi vsaj lahko bruhala, da ti potem odleže. pa ne morem in mi je slabo od jutra do večera. zvečer komaj čakam, da zaspim in upamn, da se naslednje jutro zbudim z manj slabostmi.
aja, pomaga mi malo zeliščni čaj. janež, kumina. Prej sem pila samo vodo, zdaj je niti požirka ne morem. Samo čaj lahko pijem.
Ah, saj bo minilo. še malo!
lepo se imejte in čim manj slabosti vam želim!

4kratuser posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
13.3.2007 11:31:06   
jasna
Javljam, da je slabost izginila in upam, da je ne bo nazajuser posted image . V četrtek si je naš kmalu 2letnik pregriznil jeziček. Po neuspelem poizkusu šivanja smo bili že domenjeni za splošno anastezijo in hospitalizacijouser posted image . Pa nama z možem ta ideja z anastezijo nikakor ni bila všeč in smo se dogovorili, da pač pustimo da sam zaraste. No, zvečer nas je pa obiskala še teta viroza in nas položila vse razen možička. Imela sem toliko dela, da sem na nosečnost kar pozabila in včeraj se nenadoma zavem, da mi ni več slabouser posted image . Ampak pol me pa spet skrbiuser posted image .

Tudi jaz se že veselim nakupov novih oblačiluser posted image , kavbojke mi še komaj uspe zapreti.

Uživajte v sončku in naj vam počutje ne dela preglavic. Se poslavljam za ta teden, jutri grem na službeno pot.
Čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.3.2007 12:05:16   
janja
Jasna, kako je z jezičkom? Upam, da ga ni preveč bolelo.

Jaz nekaj hlač že ne morem več zapeti, oz. me tiščijo pa se ne počutim dobro. Vidim, da me je zdaj, ko sem drugič noseča, veliko bolj napihnilo, tako da že počasi nabiram udobnejša oblačila (nosečniška). Ene hlače in krilo so mi ostali še od prve nosečnosti, mi je pa sestra prinesla še svoja oblačila, pa še ena kolegica mi jih bo posodila, tako da mi praktično ne bo treba ničesar kupiti.

Počutim se še vedno v redu, brez kakih slabosti. Še vedno prakticiram uro spanja, ko pridem iz službe. Mi resnično paše. Sploh pa imam tako zlatega fanta, da mi skuha, če je treba pospravi po stanovanju in pazi malega, da se jaz lahko spočijem.

Je bilo pa tudi meni nekaj časa slabo, ko sem spila jutranjo kavo. Zato sem se zdaj navadila, da najprej nekaj pojem, šele potem spijem kavo in poplaknem z vodo, pa je čisto v redu. Kajti brez kave v službi ne bi zdržala.

No, ta teden bomo imeli očitno lepo vreme, zato ga izkoristite.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.3.2007 15:10:03   
Pandica
Kako imamo lepega sončeka in toplo vreme v MB user posted image  
Sem se ravnokar vrnila iz dolgega sprehoda z mojo mrcino in je bilo tako fajn user posted image  
Zdaj pa sma oba "crkjena" user posted image

Moram vam povedati, da mi je včeraj prinesla moja mami - bodoča babica prvega pajacka za user posted image  . Oz. ni pajac, ker ima hlače in zg.del posebaj, joj kako je lep, mehki in majhen user posted image
Je rekla, da, ko je šla v Emporiumu mimo otroškega oddelka ni mogla kaj, da nebi nekaj kupila user posted image

Someone - kako je bilo danes na pregledu?

Lep dan še naprej punce

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?