draja
|
Žabika žal nisem dobila tvojega SMS, sem pa zdaj tudi ugotovila zakaj - na seznamu številk je narobe zapisana moja številka. Sem pogledala in sem poslala pravo, samo je zgleda pri prepisovanju prišlo do napake, jaz pa budala nikoli nisem šla preverjat moje številke na seznam. Mi je pa zelo, zelo žal, da si se tako potrudila z SMS, ki smo ga vse tako željno pričakovale, pa ni prišel do nas. Bom jaz zdaj popravila ta seznam in vam poslala pravilne številke, da ne bo še katera imela shranjene moje napačne številke. res mi je žal, da nisem šla na seznam preverit svoje številke. Me pa veseli, da je za tabo lepa porodna izkušnja in da se doma veselo cartate. Pikca lepo od tvojega, da bo prišel prej domov zaradi perila . Mislim da to vse pove o naših moških . Tinaaja torej čakaš sredo. Ma saj bo 1, 2, 3 tukaj in ko boš imela enkrat pikico v naročju ti bo popolnoma vseeno ali je bil porod sprožen ali naraven. Dajadada čestitke za 3 milimetre . So pa res smešni tile g. Pa kako natančno te je izmeril . Boš imela pa eno anekdoto več za pripovedovati o svojem čakanju na malega. Kaj veš, mogoče pa bo tisto ta pravo, kar bo zbezljalo malega ven. Tvoj dragi je vsaj za, moj pa se tega otepa, ker pravi, da to ni fajn za pupo - jaz mislim da se samo zgovarja, ker ga malo dajejo živčki in bi rad da je mala še kakšen teden na varnem v mojem bušiju. Sonchek čestitke za prvi mesec vajinega polhka. Je pa res tak cukr!!! Škoda, da ga ne morem pupi pokazat - bi po mojem hitro na svet prikukala, da ji ga katera prej ne spelje . Pregled - CTG je kazal popadke, ki jih je tokrat tudi g. komentirala (ponavadi jih samo babca) in me spraševala, če jih pogosto čutim, pa sem ji povedala da čutim včasih zvijanje ali pa otrdevanje trebuha, ampak ne v nekih intervalih, ampak da trajajo nekaj časa v kosu in da to po mojem še nsio popadki, pa se je samo nasmehnila. Danes teden imam spet CTG, potem pa naj bi šla v sredo ali v četrtek kar v P na pregled, ker je ona na dopustu. Na koncu a je še dodala, da glede na CTG bom najbrž itak že prej rodila - sem se pa jaz samo nasmehnila, ker ne verjamem v to. Uuuuuuu pa pritisk imam spet OK!!!! Juhuhu, zdaj mi pa moj ne bo več mogel braniti kakšne kavice!!!
|