Dajadada
|
Anja in Žabika, uživajta doma s svojima otročičkoma. Veliko cartanja z in (Anja pa še z Elo). Čim prej nas razveselita s kakšnimi slikicami v albumu. Žabika, super, da je bil porod nepozaben. Lepo je prebrati pozitivne izkušnje in lepe želje. Tinaaja, a tvoj misliš, da bo do 18 leta notri ostal. Midva z tudi misliva, da je najin bolj podoben tistemu iz črnogorskega vica, ki je ob porodu rekel: Jel stigla penzija? Nije. Onda zatvaraj. A pri tebi bo torej sreda dan D? Kul. Pa praviš, da je ful zamudnic v čakalnici? A mi poveš, kam sploh moramo iti me, ki smo čez rok in imamo po 41 tednu kontrole v P? Pospravljanje: To je pa stvar, ki mene ne zagrabi kmalu in me tudi zdaj še ni. Še dobro, da je možek toliko bolj priden, da zagrabi za sesalec in krpo. Draja, Amy srečno na pregledu. Upam, da vaju malo bolj pogleda, ne le za minutko. VMS, tvoj podnajemnik se pa danes seli, a ne? Čim lepši porod ti želim, pa čimprej sporoči vesele novičke. Pikca, a mlaj tudi kaj pomaga? No, bomo videli. Jjasna, ti si pa tudi ena zaspanka, tako kot jaz. Danes je pa res še tak dan, da ni drugega za počet. Jaz sem bila danes zjutraj na ctg-ju in pregledu. Niiiiiiiiič se ne dogaja. CTG je zaznal en mali popadek, še slabše kot prejšnjič, srček lepo utripa, mali je živahen, tako da izgleda, da so njegovi življenjski pogoji v trebuščku še vedno popolni. Odprta sem...ne morte verjet...cele 3 milimetre. Ja milimetre, ne centimetre. G mi je rekla naj grem v četrtek v P in mi bodo skoraj zagotovo sprožili. Še prej pa naj poizkusiva pospešiti s . Moj se že veseli akcije, ko pride domov. Pravi, da morava zdaj vzeti po eno dozo vsakih 8 ur .
|