|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.3.2007 16:22:19   
Pikca
No, pa mamo sneg, pri nas je že vse belo.
Draja, mi imamo še zimske gume goruser posted image . Mogoče bo pa pri tebi sneg odločil; jaz si v takem vremenu ne bi upala v PO, sploh, ker je šlo v prvo hitro... 

Vrtnica30 - glede moževih občutkov; moj se je v prvo izkazal, na začetku je bil ful zabaven, smo se še hecali, pol je pa tudi lepo sodeloval. Je pa rekel, da je bilo lepo in težko; da mu je blo težko mene tam gledat ko se matram, on pa ni mogel kaj konkretno pomagat (pa ni bilo kaj hudega - še prav hitro je šlo). In zdaj, pred 2. porodom pravi, da ga je strah.

Zdaj so pa tudi mene začeli vsi spraševat, če še nismo rodili in kdaj bomo. Moja mama je bila prepričana, da bom rodila na današnji dan... pa očitno ne bo nič.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6251
19.3.2007 16:31:36   
skačica
ja,draja pri nas pada sneg,ko da smo na Triglavu,jeuser posted image ,ne pa v nižinah. Sem prav besna,ej. Moj je seveda svoj avto opremil že z letnimi gumami in nekimi feltnami,da res nikamor ne pride,tako da se bova očitno drsala v porodnišnico. No,hvalabogu je pri hiši ena ta pametnauser posted image (jaz) ,ki pa ni prehitevala in ima na svojem avtu še zimske gume,tako da v porodnišnico bomo nekak prišli,seveda če tud moja user posted image  ne bo v trebuhu 18 let tako kot tinaajina.

A danes pa ne bo nobene nove mamice? Pa kaj,a ni neka luna al kaj? Jaz močno upam,da se začne kaj dogajat,ker se od dolgčasa prekladam samo še iz sedežne do računalnika, pa glancam. Se mi zdi,da rabim že kako zdravljenjeuser posted image  . Al pa da začnem diplomo pisatuser posted image ,eh,tko hudo pa še ni.

draja,kaj pa tvoja letalska družba? Je že propadla? Jaz bi rabila en let pred 21. Takrat je mal pozno zame,se mi zdiuser posted image .

tinaaja,ti vsaj veš,da boš v sredo mamica,jaz pa čakam kaj bodo jutri rekli na ctg-ju zjutraj.
Nič,midva z user posted image  bova še naprej veselo user posted image  pa upam,da se kaj zgodi. Sej kar paše,nouser posted image . Kdo bi si misliluser posted image

Kresnička,pri vas imajo pa fantje sama lepa imena,res.user posted image  Prav vsa so mi všeč.

Jaz sem tud preden nama je uspelo zanosit,govorila,da bom rodila v Postojni,zdaj bom pa kar v Celju. Upam,da bom preživela in da bom imela lepše izkušnje kot majcika. Se mi zdi,da je res odvisno od osebja,ki tam dela takrat,ko jih ti potrebuješ.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6252
19.3.2007 16:36:18   
Žabika
tinaaja: Babica pri porodu je bila Jasna Žagar - ni besed, s katerimi jo lahko prehvalim.
Ja da se zadeva začne čakaš na oddelku, potem greš pa dol! Možek naj pride, ko si ti v klistirnici!

Glede očeta pri porodu: mene je kar malo skrbelo kako bo, ker je bilo njega bolj strah poroda kot mene, ampak se je držal fenomenalno. Res koristno mi je bilo, da je bil z mano in mi pomagal. Tudi z babico sta super sodelovala - onadva sta ves čas vedela več od mene. Res dober tim sta bila!

No naša Hana Re ima svoj album, kjer si jo lahko ogledate:
http://gallery.request-response.com/albums/49.aspx

Lp,
Žabika

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6253
19.3.2007 17:28:59   
Dajadada
No, zdaj pa sneg. O.k. malo ga je lahko, ampak samo do srede, ko je prvi pomladni dan.
Punce, a ne bi bilo lepo roditi na 21.? Tinaaja že ve, da bo, mene pa tudi matra, da bi se kar naredila malo neumno pa prišla v P že v sredo namesto v četrtek. G mi je itak danes samo napisala v materinsko: pregled v P čez tri dni.
A bi lahko te tri dni razumeli kot: prvi dan danes, drugi dan jutri, tretji dan sreda? Meni se res ne da več čakat.

Kaj praviš Tinaaja? A imaš kakšne veze pri svoji G, da še meni sproži v sredo, pa imava potem skupaj žurko v P? Saj veš-muzika, pa redbull vodka. 

Draja, če bi se danes začelo, bi se jaz kar za Lj odločila. Pa kdo se bo po snegu s popadki vozil v PO? Glede popadkov-upam, da se je pri tebi res kaj začelo. Pri meni je tudi prejšnji ponedeljek dobro kazalo na ctg, sem imela dva kar močna popadka na 9 minut, tudi v P mi je rekla, da se kmalu vidimo, pa sem po enem tednu še zmer tukaj in danes celo brez popadkov na ctg. Čisto nobene logikeuser posted image

Žabika, pa kje je tvoja dojenčica dobila toliko laskov? Saj je prava frajerka. 

No, punce. Jaz bi rada kakšni novi mamici čestitala. Verjetno bo VMS prva sporočila.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6254
19.3.2007 17:33:22   
Anonimen
Žabika, full je luštkana tale vajina Hana Re! user posted image

OPOZORILO! Iščem cimro za sredo 21.3.07 v Lj porodnišnici!

No, sem iz pregleda, spet je imel povišan srčni utrip najin sonček, potem me je poslala v P, kjer so mi naredili CTG in še en pregled in se odločili, da naj jutri pridem na kontrolni ctg, v sredo ob 7.30 pa me bodo sprejeli in mi sprožili porod. Ima pa najin mali visok srčni utrip, ker ima mami 37,4 temperature, zakaj pa ne vedo (nisem nič bolna, ne smrkan,...).
Tako, da bova v sredo dobila sinkota!user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6255
19.3.2007 17:36:45   
A-N-J-A
Hojla punce!
Mi smo bili danes v P na kontroli bilirubina.Je narastel,ampak ni še kritično.Kontrolo imamo v sredo in upam da bo vrednost začela padat.
Bor je priden,Elo je pa začel mal metat.Ma ga sicer zelo rada,samo začela je mal trmarit,ah pa saj bo.

Čauči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6256
19.3.2007 17:38:29   
Naomi
oi...no pa sem se tudi jaz privlekla do pc ;)...imela danes pregled, odprta sem ene tri prste, vse je baje pripravljeno, ustje zmehcano...vrat se lusci, tko da je G rekla da to bo pa kmal...in od pregleda naprej k me je pregledala me ful boli uspodi...zdej pa sploh ne vem kva je to..a so to ze mal popadki al kva ;)...je pa u intervalih...a je vas tut tko po vag. pregledu bolel se, pa se pol umiril?
...sam za enkrat loh se normalno lezim, ceprov mam bolecine...will see...drgac pa ne guzvite se mi tm 21.3....k mam PDPuser posted image ...no zamudnice lahko..ostalo nej ne prehiteva ;)...
uzivajte...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6257
19.3.2007 17:54:43   
skačica
Žabika,lepo ime za prelepo punčko. Kako čupico ima,bo mamica kmalu lahko špangice v laske dajala. Res je mala čedna,no.

Jjasna,izgleda,da boš imela tinaajo za cimrouser posted image . Ja,kok je pa teb fajn,da veš,da boš v sredo že imela svoje sinčka v naročju.

Naomi,ti boš pa tud očitno odšla v P vsak čas,če imaš take znake. Sicer jaz nisem nek stručko,da bi ti znala povedat kdajuser posted image  ampak po mojih laičnih ocenah kmaluser posted image .

Dajadada,tudi zate upam,da postaneš mamica čimprej,ja pa zase tud,nouser posted image .

Pri nas še vedno sneži kot pri norcih. Pa kaj je zdaj to za en hudič? Pa so že tko lepo narcise cvetele pa to,zdej pa tkole.
Komaj čakam,da je jutro,da grem spet na pregled. Sem kot kak otrok.
So pa tud pri nas začeli mobiteli zvonit. Ja,kot da se ne bom sama javila,ko bom mama.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6258
19.3.2007 17:55:30   
Blacky30
Oj punce! Vas kar redno berem, ker ste mi tak fajn, pa ful se dogaja tukaj pri vas. Malo obujam spomine.

Sem se javila malo, ker sem hotela reči tebi, jjasna, da mi je malo čudno to, da bi imel user posted image  povišan utrip zaradi tvoje rahle vročine. Ker moj user posted image  ni imel nič povišanega, pa sem imela 4 dni pred porodom pa vse do poroda 39 vročine, ker sem prebolevala gnojno angino.
No, upam, da boš kmalu cartala. Morda pa greš že danes na luštno.user posted image

Vsem želim prelep in kratek porod, da bi čimprej cartale svoje srčke.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6259
19.3.2007 18:04:40   
tinaaja
Jjasna, evo mene za 21.3. user posted image Jaz moram sicer prit ob 8:30, ker kao prej sploh ne delajo. Pa pripravi se, da lahko cakas uro, dve, preden te gor sibnejo, ker je cel postopek. najprej ctg,pol cakas zdravnika.. sem jih danes spremljala. Aja, je bilo smesno danes, kako so moze domov posiljal - pejte se okol za par ur, pa kaj pojejte, pa to ne mislim samo kave in cigaret user posted image je rekla babca. Mene bo zjutraj mami peljala, moj bo sel v sluzbo normalno, pol se bova pa uskladila glede na dogajanje.

Dajadada, jah cez 3 dni je sicer res cetrtek, ampak lahko se pa "zmotis" user posted image in gres v sredo. Ni pa receno, da ne bo kaj prej zacelo dogajat. A pol rezervirmo sobo za tri al dve? Midva z Jjasno bova verjetno kar z buteljko zaceli, tko da pol pa bomo videl, kok bomo dobil krila user posted image

VMS - se nisva spoznali, ker je bilo kar nekaj punc, mislim pa, da sem pol dojela, katera je bila - no ena je sla s kavcicevo v ambulanto in ker je to njena G, bi lahko bilo to to user posted image Nisem pa ziher... Ampak zdaj je verjetno ze ornk pod dozo, ce so jo na flasko dal user posted image

Kje je Cv105? pa Gio?

Zabika - no super, hvala za informacije, je dobro vedet take zadeve. In res, koja huda cupica od ta male pikice lustne user posted image

Naomi, mene je bolelo, ne ful, ampak sem cutila... neprijetno mi je bilo.

No, pri meni je spet neka sluz ven prisla user posted image Tko en kos od 1,5cm, pa pol se za en grah, res ne vem vec, kaj je to..

Snezi pa zunaj ko pri norcih.. vse je ze belo v Lj... pa bomo v snegu rodili al kako.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6260
19.3.2007 18:06:13   
slumpo
joj ta sneg...zdej pa še to...mojemu se je pa tako mudilo zamnjat gume...res upam da ne bo kaj ker je do postojne kar dolga.

sem se pa danes čez dan tako super počutila kot bi bila v 4 mesecu...čisto lahek buhi, sem prala pa kuhala pa pekla.....

no zdej pa umetno počivam da se res kaj ne sproži.

bom šla kar spat da bo hitreje jutri in da bo to noro sneženje ponehalo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6261
19.3.2007 18:15:14   
tinaaja
Slumpo, pa poglej kok nas ze je cez rok :)) Ti kar v akcijo hehehe

Dajadada, tole je pusenjak odgovoril,kdaj kao sprozijo v Lj:
Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   17-03-07 13:30

1. Glede odločitve za sproženje poroda je pravilo in sicer se sproži porod bodisi po 10 dneh po PDP ali ko postane maternično ustje primerno za sprožitev kadarkoli po PDP ali, če ocenimo, da je plod ogrožen. Za laika se torej zdi, da pravil ni, pa vednar so.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6262
19.3.2007 18:19:52   
Naomi
no, sicer je pa tko...mislm da dons nobena noce it...kasn pa je uzuni...jem kr tekaske smucke prpela pa gremo...al kva ;)...pocakam do srede...baje ne bo vec snezil ;)...
10x tinaaja...sam da se ti je umiril, jest bi tut to...ne bi sla dons ;)...sicer sem si scenarij nardila...da najabl idealno...zjutri k se spocita zbudim po maximalno prespani noci me zacne sraufat pa me tm ene dve uri navija, pol pa na 5 min gremooooo do P ob ene 14 pa rodim ;)...a bo uredu? ;)...wannabe user posted image user posted image
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6263
19.3.2007 18:50:02   
soncek78
Hello user posted image !

Dskubin in Žabika - Kako lepo da ste že doma in da se lahko cartate 

No mi smo še vedno v enem kosu.... nič ne kaže da naša user posted image  hoče prit... Smo že malo nestrpni. Prisotna so samo otrdevanja in malo špikanje.

Jutri zjutraj imamo CTG in pregled. Bomo vidli, kaj bo rekel G. Mogoče pa bo le kaj ... No v sredo pa imam roj.dan jaz, tako, da bi dobila darilce na ta dan. Bi bilo pa lepo!

Lepo se imejte, pozdravček...user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6264
19.3.2007 20:40:14   
draja
Pikca, Dajadada če bi morala iti zdaj roditi bi šla definitivno v LJ. Tukaj sploh ni dvoma, ne mislim nič izzivati. Mogoče bo pa res narava odločila namesto mene. Tudi to ne bi bilo slabo. Samo mislim da bom jaz rodila, ko bo ves sneg že pobralo in bo spet sonček zunaj. Nismo pupi niti zimskega pajaca kupili, tko da naj se kar še malo greje v bušiju.

A-N-J-A upam, da nivo bilirubina pri Boru ne bo več rasel in da se Ela ne bo preveč ogrela za trmarjenje. Saj malo je pa že normalno, da želi vzbuditi pozornost, čeprav verjamem, da zate ni lahko.

Žabika sva zdaj z mojim občudovala vajino princesko user posted image . Čudovita dojenčica je!!!

Jjasna, Tinaaja upam, da v sredo res odletita v Rim, da ne bo še en moj čarterski polet propadel. Dajadada jaz bi na tvojem mestu šla že kar v sredo v P, če si to želiš, in se pač malo neumno naredila. Meni je tudi moja G danes rekla, da drug teden še en CTG v pon. pri njeni zamenjavi, nato pa v sredo ali čet. kar v P, ker je ona na dopustu, čeprav naj bi še 1 teden po roku hodil v ambulanto. Je rekla naj kar grem tja, nič ne kličem, da je pa možno, da naletim tudi na kakšno nejevoljo, če imajo gužvo, ampak da je vseeno bolje, da se grem pokazati kot pa doma čepim. Tako da ti kar pejt - v najslabšem primeru te pošljejo domov.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6265
19.3.2007 22:39:19   
amy26
Pri nas je sibirija, snega ful user posted image , ceste ne plužije vsaj ne pri nas v hribu tako da je user posted image  sploh če bi jutri morala roditi bi bilo skoraj neizvedljivo, pa še Aleksa bom imela doma, ker če bo tako padalo kot še vedno ga mojuser posted image  ne more peljat v varstvo oz. bo verjetno vsaj dopoldne doma ostal čeprav bi moral delati.

Tako da user posted image  zganja paniko že dve uriuser posted image  pa še brez elektrike smo bili, no zdej na srečo je spet prišla.

< Sporočilo je popravil amy26 -- 19.3.2007 22:40:06 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6266
19.3.2007 23:00:11   
Anonimen
Cer soborke user posted image

Jaz sem danes cisto unicena,se vidi,da sem bila vecinoma dneva na nogah..Po obiskih,trgovinah,nonstop nekaj...Me malo kriz boli pa danes lahko recem,da me je kar zacelo pritiskat dol...Bom vidla kaknso bo pocutje jutri...Sva pa danes dobila knjigico iz BC za malega,ki sma jo anrocila in jo je user posted image prav raznezeno izpolnjeval.Jp on jo je jaz sem pa smao kot opazovalka bila zravenuser posted image ....Pa user posted image vas tudi pozdravlja zdajle z brcikami....

Jutri si vztamem vec casa za vas,zdaj pa se sibam stiskat k user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6267
20.3.2007 7:14:06   
tinaaja
wow, danes pa ni bilo dezurnih ponoci, pa se zdaj zgleda vse spite - vas je sneg zdelel? Je kaksna kidala, da bi pospesila user posted image user posted image user posted image
Zunaj je pa kot da je zima, ne pa da je jutri prvi pomladni dan user posted image

Men se vedno mal tece iz nosa, sicer je bila noc OK, tko da se 24 ur, da se pocajtam. Sploh ne vem vec, kaj naj naredim... Me je groza ob misli, da bi se kaksen virus prenesel na bebico. Saj verjetno nisem vec kuzna,ampak se samo cistim, ampak vseeno.

Zabika, se eno vprasanje - a torbo ti je prinesel mozek v P al si jo vzela sabo ob sprejemu?

Dajadada, torej bos sla v sredo al cet? user posted image

Soncek78, dobro opravi na CTG pa se javi pol.

Danes ima rok CV105, ampak mislim, da se ze carta...

Se 11 dni ima marec, kako se bomo razporedile?
Jutri: Jjasna & moja malenkost + ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6268
20.3.2007 7:26:25   
amy26
Zunaj je pa kot da je zima, ne pa da je jutri prvi pomladni dan

pri nas je več kot pol metra snegauser posted image  cesta je na srečo že splužena tako da sem vsaj pomirjena če bo treba kaj ukrepatuser posted image

marec je res še kratek in vsekakor upam da bomo vse marčevke, ker si res ne želim da bi šlo spet preveč čez pdp in v mesec april, no danes se rodijo še zadnje ribice, pol pa nastopijo ovenčki.

Midva sva z mojim včeraj zvečeruser posted image  sam očitno še nič ne deluje, očitno bo treba še kerkrat ponoviti pred pdp-jemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6269
20.3.2007 7:59:52   
slumpo
ojla

me je kar stisenlo ko sem zjutraj zvedela da so bili ponoči 4 urni zastoji proti postojni....kaj če bi obtičala v tisti gužvi....ojojojoj

me je blo pa včiraj zvečer kar groza da se bo kaj zgodilo ko sem gledala ven skozi okno...kaksne so bile ceste ...

seadaj si pa res želim da pikec počaka na PDP in takrat v miru pridemo v P v PO in začnemo postopek...nič presenečenj....

ejla punce nekaj me zanima za tiste ki vam je odtekla voda....ali ste prej čutile da se kaj dogaja ali se je kar ulilo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6270
20.3.2007 8:03:55   
Anonimen
Jutro user posted image

Jaz se kar fajn naspanckala,me pa danes caka tudi lar letec dan.Potek ko zbudim user posted image letiva se v par trgocin..Popoldan na obisk babici (tasci) v bolnisnico. Se je pa odlocila in sla v SG upam,da me tam nic ne prime,ker zelim roditi v Mbuser posted image .

Žabika res lepa porodna zgodba user posted image ...Je pa prava princeska Hana Re.Ime mi je zelooo vsec. Od kod pa izvira?

*sonchek* joooj kake luste delas s slikcami!!!

Auch mali ocitno spet hoce pri strani ven user posted image

Sneg tukaj v mb se ni neke sile.Ampak,da bi videli kako je bilo vecraj pri nas doma,kjer sva si se ta vikend privoscila z  user posted image .Pihalo je kot noro,iz stene je direkt zleb utrgalo!!Ceprav smo ze navajeni,da ko na primorskem piha burja pol je pri nas doma bilo nekaj podobnegauser posted image . Divje.

Midva sva tudi vecraj user posted image pa razen uzitkov ocitno drugega efekta ne bo user posted image ....

Snezni pozdravcek user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6271
20.3.2007 8:57:44   
draja
Dobro jutro!

No jaz sem sredi LJ,pa si ne upam ven iz bloka, ker je snega ful, skidano pa nič user posted image . Pa nujno moram v trgovino pa lekarno, pa si ne upam. Pa spet sneži. Mah, bom počakala še par uric, da vidim, če ga bo kaj pobralo oz. če ga bo kdo skidal.

Tinaaja vau še samo 11 dni ima marec!?! Me je kar malo stisnilo ko sem to prebrala. Hitro bo konec našega meseca.
Danes je pa vreme naklonjeno temu, da ostaneš notri in se do konca pozdraviš, kužna pa sigurno nisi več - naj bi bili kužni v bistvu preden zbolimo in ne potem, ko že prebolevamo.

Amy dobra sta da sta user posted image  zunaj pa pol metra snega in nesplužene ceste user posted image . Ful romantično, samo kako bi bilo pa šele romantično, da bi ti user posted image  sprožilo porod! A si predstavljaš kako zanimiva bi bila potem tvoja porodna zgodba.

Slumpo v takem vremenu kot je bilo ponoči res ni za rinit na ceste, a ne skrbi. Veliko jih živi še bolj oddaljenih od najbližje porodnišnice, pa kje visoko v hribih, kjer je še več snega in še slabše ceste, pa sigurno nobena ne bo rodila v avtu. Vsaj jaz take zgodbice še nisem zasledila. Če se ti kaj začne pojdi pač prej od doma. Sicer pa ne skrbi, najbrž nobena od nas prvorodk ne bo imela take sreče, da bi bilo poroda konc v urci ali dveh, tako da nič panike.

LeINA a vi imate pa kar burjo v Mariboru? Zanimivo ni kaj. Pa uspešen leteči dan ti želim in naj te nič ne zagrabi, ko boš daleč od mariborske P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6272
20.3.2007 8:58:56   
malecka_mateja
ojla!

evo jaz sem februarka ki pa je postala marčevka zato vas malo prebiram!upam da ni nič narobe??

vse ki še čakate vam želim da čimprej rodite ker to je res mučno zadnje dni!amapk tudi za vas bo prišel dan D!

mi našo pikico cartamo od 1.3user posted image čeprav so mi porod sprožili 28 sem potem s carskim ponoči rodila!
tako da kr pogumno!

no lep preostanek nosečnosti tiste ki pa cartate pa čestitke in čimveč lepih trenutkov z vašimi sončki!

LP malecka_mateja

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6273
20.3.2007 9:13:12   
draja
malecka_mateja še enkrat čestitke za malo princesko user posted image . Lepo da nas spremljaš in se kaj javiš. Saj me bomo pa k vam po nasvete hodile, ko boste že izkušene mamice, ko bomo me šele prvič pocartale naše sončke!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6274
20.3.2007 9:20:45   
Anonimen
draja ne ne tukaj v Mb je mirno.Bila sva pa pri nas doma,okolica Rogaske Slatine na enem lepem malem hribcku hehe kjer sem odrascala tam pa zna biti divjeeeeuser posted image

malecka lepo,da si se se tukaj malo oglasila.Veliko nas je takrta spremljalo tvoje cakanje.Ampak potem si pa le docakala,tako kot bomo vse me.Ampak mucno je cakanje ja...Upam,da bomo kmalu vse cartaleuser posted image ...Cimvec lepih trenutkov s malo Tjašo!!!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?