tinaaja
|
Jjasna, evo mene za 21.3. Jaz moram sicer prit ob 8:30, ker kao prej sploh ne delajo. Pa pripravi se, da lahko cakas uro, dve, preden te gor sibnejo, ker je cel postopek. najprej ctg,pol cakas zdravnika.. sem jih danes spremljala. Aja, je bilo smesno danes, kako so moze domov posiljal - pejte se okol za par ur, pa kaj pojejte, pa to ne mislim samo kave in cigaret je rekla babca. Mene bo zjutraj mami peljala, moj bo sel v sluzbo normalno, pol se bova pa uskladila glede na dogajanje. Dajadada, jah cez 3 dni je sicer res cetrtek, ampak lahko se pa "zmotis" in gres v sredo. Ni pa receno, da ne bo kaj prej zacelo dogajat. A pol rezervirmo sobo za tri al dve? Midva z Jjasno bova verjetno kar z buteljko zaceli, tko da pol pa bomo videl, kok bomo dobil krila VMS - se nisva spoznali, ker je bilo kar nekaj punc, mislim pa, da sem pol dojela, katera je bila - no ena je sla s kavcicevo v ambulanto in ker je to njena G, bi lahko bilo to to Nisem pa ziher... Ampak zdaj je verjetno ze ornk pod dozo, ce so jo na flasko dal Kje je Cv105? pa Gio? Zabika - no super, hvala za informacije, je dobro vedet take zadeve. In res, koja huda cupica od ta male pikice lustne Naomi, mene je bolelo, ne ful, ampak sem cutila... neprijetno mi je bilo. No, pri meni je spet neka sluz ven prisla Tko en kos od 1,5cm, pa pol se za en grah, res ne vem vec, kaj je to.. Snezi pa zunaj ko pri norcih.. vse je ze belo v Lj... pa bomo v snegu rodili al kako.
|