|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.3.2007 19:48:27   
soncek78
Hello!

Sem že napisala eno stran in potem....user posted image  vse mi je zbrisalo...

No danes sem šla na sprehod z user posted image  v Portorož in STrunjan., potem, pa me je dragi peljal še na kosilo... Je rekel, da ne ve, kdaj bova lahko šla naslednjič.

Zgleda, da bomo dočakali PDP ali vsaj CTG v torek. user posted image  migeta oz. se razteguje... drugih znakov za porod ni!

Lep pozdravček vsem...user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
17.3.2007 20:02:24   
Dajadada
Mooneve, tvoja hčerkica je pravi user posted image .

Jaz še nisem šla rodit, sva se pa malo odklopila z user posted image . Zjutraj sva pogledala en film, potem sva šla na kosilo, pa na sprehod po Tivoliju (sva šla gledat otročke na igrišče in prepričevati najinega mulčka, da ga zunaj čaka še lepši in bolj zanimiv svet kot ga ima sedaj v trebuščku).

Mi tudi čakamo ponedeljek zjutraj, ko imamo pregled pri G in ctg, sem že kar prepričana da bom do takrat še z vami. Naš malček še kar razgraja, nič ne kaže, da bi se kaj umirjal. Po moje bo res oven. 

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
17.3.2007 20:10:20   
draja
Pozdravljene!

Midva z dragim sva preživela čudovito popoldne na prostem in ga zaključila z eno brezkofeinsko kavico na prostem, tako da se mi potem ni več dalo iti v kino. Tako da to ostaja za drug vikend, če bom še v enem kosu.

Tinaaja a se spomniš, ko je imela kuža od Žabike tudi prebavne motnje tik preden je šla rodit? Mogoče pa res kaj čuti in boš tudi ti kamlu odfrčela v Rim.

Mi je pa žal, da nisva šla v kino, ker potem ne bi doživela, kar sem ravnokar. Sva bili namreč z mami ravnokar priči, ko je avto zbil peško na prehodu čez cesto pred cerkvijo. Sva videli vse - avto, njo,pok, peška v zraku in potem tisti njeni grozni kriki,... Sem bila prva pri njej in je na vsak način hotela vstati, čeprav se ji je grozno ulila kri iz glave. No potem se je itak nagnetla množica okoli in me niso več spustili zraven. Sem poskrbela, da so poklicali rešilca in pobrala njeno torbico, potem pa me je mami odvlekla stran. Sem še zdaj jezna na folk ki se meša, pa pojma nima o prvi pomoči. So jo držali pokonci, namesto da bi jo posedli in ji brisali reko krvi z obraza namesto da bi ji pritiskali na rano. Ma upam, da je rešilec kmalu prišel in bo z gospo vse v redu. Se mi je pa zelo smilila, ker je bila ena starejša gospa, sama in čisto zmedena,...

Se opravičujem -nisem hotela zamoriti, samo sem hotela dati ven,ker sem še v šoku, pa samo to premlevam. Se mi smili moja pupa. Ampak zdaj sem že boljše, ker sem vse napisala.

lepo se imejte in srečno, če gre katera v Rim

< Sporočilo je popravil draja -- 17.3.2007 20:13:25 >

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
17.3.2007 21:19:00   
pocka
Pozdravljene vse nosečke in mamice.
Po naročilu moje drage oznanjam, da sva včeraj ob 18.23 uri postala starša najini user posted image   Taji, katera je kljub dvema tednoma zamude lepa in zdrava, dolga 54 cm, težka pa 3.360 g. Z mamico počivata ter pošiljata pozdraveuser posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
17.3.2007 21:21:49   
tinaaja
Ata pocka, cestitke vsem trem in hvala za obvstilo. sem zjutraj gledala seznam, da se vedno ni bilo nic novega od pocke in sem se sprasevala, kaj se dogaja. Lepo pozdravi svoji punci user posted image

A se samo meni tko zdi, al res se nobena ni rodila na rok? No jaz ziher ne bom prva...

A kaksna gleda BBrother? user posted image Jao....

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 17.3.2007 21:24:58 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
17.3.2007 21:22:57   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image   08.03. alfa75: Lara, 3170 g, 51 cm (pdp: 7.3.)
user posted image    08.03. Lana 22: Jan, 3200g, 53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    10.03. kresnička: Vid, 3300g, 50 cm (pdp: 23.3.)
 user posted image   10.03. Babri : Tibor, 3270 g, 53 cm (pdp: 25.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, 3300 g, 52 cm (pdp: 14.3.)
user posted image    12.03. tejčica: Vid, 4555 g, 57 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    12.03. erna14: Žiga, 3340 g, 51 cm (pdp: 3.3.)
user posted image   13.03. marjetka: Kaja , 3540 g, 52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    14.03. A_N_J_A : Bor, 3780 g, 54 cm (pdp: 23.3.)
user posted image   14.03. Dskubin : Diti, ? g, ? cm (pdp: 19.3.)
user posted image   14.03. blanči : Anja, 3300 g, 51 cm (pdp: 19.3.)
user posted image    15.03. Dolgolaska : Lan, 3440 g, 53 cm (pdp: 20.3.)
user posted image   15.03. Žabika: Hana Re, 3255 g, 52 cm (pdp: 12.3.)
user posted image   16.03. pocka : Taja, 3360 g, 54 cm (pdp: 3.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

21 user posted image     in     22 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
17.3.2007 21:41:28   
cv105
Druzina Pocka - čestitke za princeskouser posted image !

Punce, meni dete že cel večer ful "dol tišči", da prav boli. A se še kateri to dogaja?

ps: Veliki brat je pa žalost na kvadrat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
17.3.2007 22:16:11   
vms
Ojla moje user posted image .

Ja se strinjam, da je ta big brother na kvadrat...
A ste opazile kako se sliši, Ninino vdihavanje sape čez nos, kot bi imela umetne zobe. Prav moteče je no. Saj nisem zlobna ampak opazi se zelo.
Tekmovalci souser posted image  Ampak pustimo jim možnosti.

Sicer mi je pa vseeno, ker v ponedeljek se priče zame
moj resničnostni šovuser posted image .
A se samo meni zdi, da je zatišje pred nevihto- porodov?
cv105 no upam, da se kaj zgodi in srečno zate.Pošiljam tiuser posted image user posted image
No se še kaj pišemo

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
17.3.2007 22:29:03   
draja
Pocka in ata Pocka čestitke za princesko Tajo user posted image user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
18.3.2007 6:20:04   
amy26
ISKRENE ČESTITKE POCKA za Tajouser posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
18.3.2007 7:03:35   
VRTNICA30
Dobro jutro dekleta,

najprej ČESTITKE NOVI MAMICI POCKI ZA HČERKICO TAJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je bil že čas za novo mamico. mi pa kar čakamo in čakamo.

AMY26 spet si  zgodnja, mogoče maš načelo rana ura zlata ura, kar je pa tudi lepa lastnost.

Jaz pa sem se ravnokar najedla nutele in pripravila sinu zajtrk, pa sendviče, ker ima turnir v nogometu in ga cel dan ne bo.user posted image
user posted image pa greva na kosilo sva nameč vabljena na praznovanje rojstnega dne sorodnikov. Pa mi spet ni teba kuhati user posted image .

Lepo preživite nedeljo in če katero danes peljejo v P, pa veliko sreče.

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
18.3.2007 8:20:24   
tinaaja
Jutro,
kako ste kaj.. pri nas nic novega, razen mojega dezurstva ponoci, ampak sem lezala v pojstli in stela ovce. V bistvu sem zacela razmisljat, kok sem zabluzila, da nisem porabila teh zadnjih tednov za kaj produktivnega na faxu in pol sem bila cist obsedena s to mislijo in ni bilo spanja. No ja, je ratal cez kaksno uro..

A ste opazile kako se sliši, Ninino vdihavanje sape čez nos

Ja no, vms, mene je tok ziritiral, da sem nehala gledat.. PA se vedno punca misli, da je na SŽ, ker za vodenje sova bi se meni zdela primerna knjizna slovenscina, ne pa da je Pozrla vse I-je pri glagolih... Pa mi je drugace cist fejst, zanimiva punca. Ampak tole dihanje pa je bilo user posted image user posted image user posted image

CV105- torej, si ze usla?

Danes imajo pdp: brinaa, leya, miri, taya85, snorklja in nasa cvekica skacica - torej, se kaj dogaja?

Nekako sem se odlocila, da ce do srede ne bo nic, da ze jutri omenim G, da ce bi pol kar sprozili... 21.3. - lani sva imela na ta dan NS, kjer so nama povedali, da bo treba prekinit nosecnost, zakaj pa ne bi letos dobila tisto, kar sva lani zgubila user posted image Bomo videli, kaj bo jutri na CTG pokazalo user posted image

Draja, upam, da si normalno spala po tej nesreci, mene take zadeve zmeraj iz tira vrzejo.

gremo na zajtrk user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
18.3.2007 9:11:14   
cv105
Dobro jutro!

Nisem še ušla, sem pa na poti v Rim. Upam. Tiščanje se je izkazalo za popadke, ki so se vrstili celo noč in celo jutro. Sedaj so na 10 minut, pa čep je šel adijo. Sinoči sem poklicala v P., pa me je ena neprijazna babica nadrla, da kaj zganjam paniko, da se pride v P, ko so popadki eno uro na 5 minut. Halo, jaz imam pa samo vožnje do P 1 uro... Sem upala, da bomo dočakali jutro in da si bo šla gospa domov odpočit in jo bo nadomeščala kakšna bolj prijazna.

Punce, imejte se lepo in mislite na nas. Se javimo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
18.3.2007 9:43:04   
draja
cv105 srečno!!! Da bi čim prej cartala svojo pikico in poskusi se ne ozirati n amorebitne neprijaznosti, saj to je TVOJ dan in in nič oz. nihče naj ti ga ne pokvari.

Tinaaja hvala - sem presenetljivo dobro spala, čeprav me spomini še malo vznemirjajo. Jaz ti bom kar rezervirala let 21.3. Si dobro napisala, zakaj ne bi letos na ta dan dobila čudovitega sončka v svoje naročje!

Amy a je bil Aleks spet tako zgoden? Pa ne ve kdaj je nedelja user posted image ? Boš videla, kako se bo ta ritem spanja spremenil, ko bo prišel v puberteto -takrat ga boš še ob 6-ih popoldne komaj iz postelje spravila.

Pri nas nič novega. Ponoči me je ene dvakrat zelo zabolelo v trebušni preponi dokler se nisem obrnila. Pa tko v spanju razmišljam a je to to, potem pa se le dovolj zdramm, da mi užge, da še nobena ni imela popadkov v trebušni preponi user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
18.3.2007 9:57:15   
amy26
Amy a je bil Aleks spet tako zgoden? Pa ne ve kdaj je nedelja ?

navajen je vstajat tam od 5.30-6.00 ker okoli šeste ga dvignem in zrihtam za varstvo pol ga pa mojuser posted image  pelje, drugače pa jaz nikoli nisem ful dolgo spala tudi ko nisem bilauser posted image  vedno sem bila bolj med zgodnjimi, pač navada.

Me je pa včeraj zvečer ful šraufalo v trebuhu pa trebuh ful otrdeval, tako da sem že mislila da se je kaj začelo, vendar očitno ni saj sem še tukaj.

Mi imamo tudi danes en rojstni dan, namreč tast praznuje 50 let, tako da kakšen cviček mi ne uideuser posted image  pa mogoče kaj pospeši zadevo glede Rim-a kar pa dvomim.

cv105, želim ti ful sreče pa da bi bil porod lep in čimmanj bolečin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
18.3.2007 10:00:04   
amy26
pa še nekaj, a ve ste že vse uredile na CSD za očetovki dopust, jaz sem bila skos prepričana da je moj dragi v prvi nosečnosti papirje nesel na Csd ko sem jaz rodila in pol se zmenil za točen datum dopusta.

Zdej pa vidim na internetu da dokumente naj bi oddal 30 dni pred pdp-jem tako da me kar skrbi da ne bi kaj komplicirali na csd ker bomo tako pozno oddali, ker si seveda želim da dopust koristi takoj ko pridem iz porodnišnice..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
18.3.2007 10:18:58   
Anonimen
Najprej čestitke Pocki! user posted image

Mi smo tudi enako kot včeraj. NIČ se ne dogaja. Pa sem tako lena in zaspana, da ne vem kako bi rojevala...
Se slišimo popoldne...

Lp, jjasna

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6192
18.3.2007 10:24:02   
urla
Amy26 - za očetovski dopust naj tvoj dragi odnese na CSD dva dni prej kot misli začeti z dopustom. Za mamice je pa drugače (vsaj 30 dni prej).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
18.3.2007 10:37:53   
Pikca
Živjo!
najprej čestitke:

Pocka in atek čestitke za princesko Tajo!

Včeraj smo se mal potepali, bili smo v živalskem vrtu, naredili cel krog, tko, da sem bila potem tako utrujena, da sem zvečer zaspala ob pol devetih skupaj z Živouser posted image . Prepir(ček) suser posted image  je pozabljen, vse pod kontrolo. Mi je pa zaupal, da ga je strah porodauser posted image  očitno ga tudi zato mal živčki dajejo.

CV105 - srečnouser posted image , ali pa si že mami?

Tinaaja - 21. bi bil prav primerej datum, do takrat pa lepo pocajtajte tvoj prehlad in kužine težave.

Draja - uf, grozn je videt take nesreče. Me veseli, da je tvoja punčka spet živahna, naš se je tudi prebudil.

Amy - naša tudi vstaja ob 6huser posted image . pol pa takoj akcija... Se ti pa zgleda tudi nekaj pripravlja. Pri meni pa nobenega zvijanja, nič...
Glede CSD - midva sva sicer oddala papirje za očetovski dopust skupaj z mojimi, ampak mora prit po rojstvu jih dopolnit s podatki o otroku in datumom, ko bo koristil dopust. Po mojem ni prepozno.

Danes popoldne pa gremo enemu fantku pomagat prvo svečko pihat.

Lepo nedeljo vsem! Pikca

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
18.3.2007 10:44:53   
tinaaja
Amy, ker lahko koristis ocetovski dopust sele z rojstvom, ga naceloma lahko oddas sele po rojstvu.Moj ima vse ostalo pripravljeno, samo datume vpise not in bo ali poslal ali pa nesel na CSD. Ima pa se 3 dneve dopust v sluzbi ob rojstvu otroka, tko da bo se te koristil.. Naceloma bo vsaj en teden cel z nama, pol pa odvisno od potreb in guzve v sluzbi.

Sem gledala Friends-e, prva sezona, ko rodi Carol otrocka in sem se zraven razjokala kot bebica .. Vsake tok imam tist obcutek nemoci, ko bi ze rada, da pride tudi nasa pobalinka, pa nic ne morem. Malo navelicanosti, veliko pricakovanja ..

CV105 - drzi se in lep porod ti zelim user posted image

Jjasna, pa nam ne preostane drugega kot čičat pa čakat user posted image Dajmo bebice, pridite user posted image

Pri nas tasca danes kuha, tko da manj dela. Grem pa napast jabuk, ker ne smem veliko jest zdaj, imajo pri njih zgodnja kosila...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
18.3.2007 10:47:19   
Pikca
...ja tok hitro pa ne gre... CV se šele odpravlja v P, jaz pa pišem, če je že mamiuser posted image

Pa pozabila sem napisat Mooneve kakšen cukrček je mala Lilu!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
18.3.2007 10:55:04   
Anonimen
Ojla cakajoce user posted image

MoonEve pravi cukrcek mali je tvoja pupikauser posted image

Ocku pocku in pocki iskrene cestitke za zamudnico Tajo user posted image user posted image user posted image

cv105 se med nami???Aha ze vidim,da bos danes sprejeta v Rim.Srecno user posted image

Mogoce imamo res zatisje pred jutrisnjim dnemuser posted image . No jaz sem skoraj ziher da bom med zamudnicami,ker se pocutim odlicno in nic ne kaze,da bomo prihajajoco soboto zibali...Komaj pa cakam,da vidim najinega soncka in da mi ga polozijo v narocjeuser posted image ....Mi3 smo pa v taksnem paketu se zadnjic pri nas doma.Naslednjic ko spet pridemo za vikend k meni domov bo nasega user posted image ze slisatiuser posted image ....

BB se mi zdi,da so same patrone skupaj nabrali. Najbolj mimo pa Almini komentarji..Ona bo zdej nekaj moralizirala tam v Baru pa je tudi naredila vse da bi bila v srediscu pozornosti....Opica ena....

Uzivajte in se pustite razvajat na to lepo soncno nedeljo user posted image

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6197
18.3.2007 11:11:05   
amy26
Punce hvala za obrazložitev glede očetovskega dopustauser posted image , ma se mi je zdelo da je nekako tako vendar vseeno nisem bila prepričana, no zdaj sem vsaj pomirjenauser posted image  

Pri nas danes tudi kuha tašča, tako da bo kosilo že ob 11.30. od 13-14 ure greva z Aleksom na eno srečanje pride še en njegov vrstnik pa gremo na sprehod pa v igralnico. Pozno popoldne bo pa RD od tasta takrat bo seveda treba paziti mal pri hrani, ker ne želim da mi jutri tehtnica pri G. spet ful pokaže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
18.3.2007 11:37:03   
A-N-J-A
Evo mene nazaj,sva prišla včeraj.Jutri imamo kontrolo zlatenice in upam da mi ne bo treba ostati notuser posted image .
Porod je bil hiter.V porodnišnico sva prišla ob 2 30 h,rodila 6 14huser posted image .Bilo pa je kar intenzivno in vesela sem da je konec.Bor ima čisto iste mere kot Ela,samo glavico je imel 2 cm večjo-35cm.
Šivčki me ne bolijo,čišče skoraj ni,Ela je nad bratcom navdušena(upam da tako ostaneuser posted image ).
Se še javim,ko bo več časa.

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6199
18.3.2007 11:50:46   
Pikca
Anja super, vse kot mora bit, naj bo še naprej tako!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?