|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
17.3.2007 22:45:42   
pika74
včeraj sva se doble z anadejko... in vas vse lepo lepo lepo pozdravlja

vam povem, sva tolk čvekale, da bo v pondelk zihr dež user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.3.2007 6:50:29   
Kalina
Dobro jutro punce!

Po dolgem casu vas na hitrco pozdravim, Kalinca mi razgraja po tleh, niti minutke nemore biti pri miruuser posted image
Pokonci sve ze ob 6h, cakamo ocija, da pride iz nocne, da gre lahko mami nazaj spatuser posted image

Pri nas nic novega, razen, da smo vsak dan vecji hudicki in tako radi nagajamo mamiciuser posted image

Mene mal kriz seka, k jo skoz dvigujem, ceprav se nosi bolj malo, odvisno od pocutja.  Je pa ful bajsika, sam papala bi user posted image

Zelo lepo pozdravljam prav vse punce in vsaki posiljam poseben poljubcek od naju z misko piskouser posted image user posted image user posted image

se eno slikico vam pripopam, da nas ne pozabiteuser posted image

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.3.2007 8:40:32   
koala
O Kalina, kako raste tvoja lepotička, prava mlada dama je že. To bo lomilka moških src.

Še slikic prosim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
18.3.2007 9:43:59   
pika74
Iiiiiiii Kalina, kašn cukrčk. Pa kakšni lepi veliki učki. Ma k bi jest to imela, bi pomoje sam lupčkala, 24ur na dan user posted image user posted image user posted image .

Fajn se cartajte pa še kšno slikco nam prpopejte. Tok vas je fajn gledat.

Pa lepo nedeljo - izkoristite jo, ker bo pol bolj sranje od vremena.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.3.2007 10:08:14   
lana38
Današnjo nedeljo pa res treba iskoristit, potem bo sneg in marz. Ne vem, če bomo prenesli, ko smo se že čisto odvadili od tega.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.3.2007 13:02:04   
neni
Zdravo punce!
Da se spet malo javim, ostale ste verjetno naokrog, ko naslednji dnevi ne bodo tako lepi, pa morate še danes izkoristit. No, jaz bom tudi verjetno dobila obisk - upam, ker se Pika74 nič ne javi na sms. Nej bi popoldne prišla k meni.

Vam moram spet zakompliciram. Sej vem, da ni za primerjat, samo ko berem ostale oktoberčice in novemberčice in podatke iz uz, se mi zdi, da so druge pikice že tako velike. Ne vem, meni se je konec 6 tedna pojavilo neko miganje, za katerega Reš še ni bil gvišen, konec 7 tedna pa je bila majhna pikica (nekaj mm) in bitje srčka. Nekatere pišejo pa že kar o cm. Kaj če bo spet vse skupaj propadlo????

Verjetno bi bilo bolje, da nebi primerjala, samo ne morem si pomagat, ko me tako mori.
Obljubim, če bo v četrtek vse v redu, se sploh ne bom več sekirala! Ker potem bom začela hodit že k mojemu G.

Lana38, zgoraj si me vprašala, če sva bila na kakšnih preiskavah, ja sva bila, pogledali so nama genetsko sliko, ki je ok, potem so me pa dali še na antifosfolipidni sindrom, kjer je tudi pokazalo ok. Zaenkrat še vedno trdijo, da je slučaj -4 anglečki?! ne vem, kaj naj si mislim.

Da vam ne bom preveč zatežila, se raje odpravim kuhat.

lp Neni

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 131
18.3.2007 16:18:26   
koala
neni, saj bo, vsi pač ne moremo bit velikani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.3.2007 16:54:24   
pika74
evo mene... sem bla pri neni...

prej se pa nisem oglasla na sms, ker sem hribolazla user posted image user posted image user posted image

tolk na kratk, zdele morm pa hitr šibat še tiramisu narest...dijoooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.3.2007 17:03:04   
koala
Pika daj pošlji kos na štajersk konec. Njami zdaj si mi pa take lušte nardila.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.3.2007 17:24:36   
Kalina
neni sam da te potolazim, pri meni se v 7t sploh se ni srcek vidu, pikica je bila pa velika samo 4mm, zdaj je pa veeeeeeeelika nagajivka, ki mami para  zivceuser posted image Misli pozitivno in vse bo ureduuser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.3.2007 17:45:51   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate Anitka prijateljica moja. Jaz upam, da si Franca taco zlomi in ne uspe prit v tvojo bližino vsaj 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image
300 nadaljevanje pa vseeno pripada tebi, če ne ta pa naslednji mesec, dotakrat pa bomo v tega pisale, a prav.

Anitka Koala ti je tkole lepo napisala,da se bom kar pod njeni post podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Tud jaz....
aja,pa še nekaj, Anitka, ob kakšni priložnosti odprete novo nadaljevanje, novi user posted image ??....se mi vidi, da sem bolj frišna tu goruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
18.3.2007 18:48:15   
Anitka
Ojla!

Tudi mi smo šli danes izkoristit lep dan za en nedeljski potep. Smo si ogledali jamo Pekel pa še malce smo se popeljali na celjski grad. Upam, da res ne bo takega mraza kot ga napovedujejo. Če pa že bo, pa kot sem rekla, naj si Franca taco zlomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala, Mojca in Citrončica hvala vam za lepe želje. Nadaljevanja pa se ne odpirajo po nekem določenem pravilu. Je pa moja želja, da odprem 300., ker sem pri teh naših nadaljevanjih od začetka. In še najbolj si želim, da ga otvorim z lepo novičko. Če ne bom hitela pa do 400. Do takrat pa ni user posted image da mi ne bi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa poskusi se čim manj obremenjevat, čeprav je težko.

Kalinat voja bejbika bo pa res lomilka moških src, ko je že sedaj takšna lepotička.

Pika jaz bi tudi tiramisuuuuuuuuuu.

Punce pridne bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
19.3.2007 9:16:00   
Anonimen
Joj, kake lepe pupike, same manekenke! user posted image  user posted image

Naša je še vedno zelo pridna, res zlata je. user posted image  Zdaj se veselo preobrača iz hrbta na trebušček, tako da je kar že akcija... user posted image

Konec aprila gremo pogledat omo in opa na Nizozemsko, sta jo nazadnje videla lani decembra, ostali sorodniki pa še sploh ne, tako da je res že skrajni čas, da jo spoznajo. user posted image

Pa še par fotk Ane Anouk: ( v jeans kiklci user posted image  )

user posted image

user posted image

Lep pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
19.3.2007 9:19:03   
koala
Lepa pupa!

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
19.3.2007 9:30:38   
Sulfinija
Muca maca imaš prelepo pupo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 140
19.3.2007 10:29:26   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  

Naša je drugače cel ati. Sam prstki na nogicah so po meni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
20.3.2007 22:50:57   
Anitka
OJla punce!

Danes sem pa spet žalostna, ker me je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vedno znova me njen prihod pošteno potre, poleg tega pa ni mojega dragega doma, da bi me v tolažbo vsaj malce objel. Njegovi objemi delujejo name zelo pomirjajoče.user posted image user posted image

Pa še 300. nadaljevanja ne morem odpreti. Hja punce moje drage, bomo še nekaj časa tipkale v 299. Saj ne bo blema, a ne?user posted image

Nič, bom zaključila in šla spat. Se beremo jutri.

Lp,

Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
21.3.2007 7:03:14   
lana38
Anitka!user posted image
Upam, da boš čimprej alhko odprla 300. nadaljevanje.user posted image  Tudi jaz grem danes za tabo. Pride user posted image .user posted image  Nekega dne bova tudi midve dočakali svojo srečo, upam.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.3.2007 7:06:32   
Sulfinija
Anitka,joj kok sem besna,ker te je spet obiskala user posted image ,pa kaj resnično te ne moe že enkrat pustiti pri miru?

Punce jaz pa tesno odštevam dneve do prvih pikic.

Ja meni nič ni,ker pišemo v nadaljevanje 299,le glejte ko bom jaz nosečka da bom tudi jaz lahko odprla novo nadaljevanje in to okroglo,velja Anitka?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 144
21.3.2007 9:26:44   
koala
Anitka user posted image user posted image user posted image vem da ni isto kot če bi bil od dragega pa vseeno.

Mojca seveda boš lahko odprla novo nadaljevanje, dvomim sicer da bo okroglo, ker se tvoj čas že zeloooo približuje.
300 pa je Anitkino.

Anitka ni blema bomo v tega pisale do takrat.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 145
21.3.2007 14:44:57   
Anitka
Mojca okroglo ja, samo ne 400. Recimo 310.user posted image user posted image

Punce hvala vam za lepe besede in za objemček.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 146
21.3.2007 16:05:50   
soncek.djukelica
živjo,
Anitka user posted image user posted image user posted image
a veste,jaz sem je pa ta mesec kar vesela!M user posted image  namreč! Se ji je neki zmešalo,ko sem se začela špikat in ni prišla kot bi mogla! Vendar sem jo dočakala! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker imam v petek prvi UZ odkar sem na injekcijah,pa je fajn da me je obiskala prej! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.3.2007 16:14:29   
citrončica
Anitkauser posted image user posted image user posted image ,
pa še ostalim enegauser posted image ,da ne bo foušijeuser posted image ,
upam, da bo hitro toliko user posted image ,da Mojca res odpre okroglo nadaljevanje..350??

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.3.2007 19:19:30   
neni
Zdravo punce!

Se vam malo javljam, danes sem še nosečka. Jutri imam pregled, upam na najboljše, ampak se skušam pripraviti na vse - če si na to sploh lahko pripravljen.

Me veseli, da se stare borke še tukaj zbiramo, saj sem preko RR spoznala nekaj krasnih punc, ki mi veliko pomenite in zelo pomagate. Se moram pohvalit, da sem v nedeljo uspela ulovit Piko74 in sem dobila njene slavne copatke za mojo user posted image . Resnično upam, da jih bomo konec leta fajn potrebovali.

Anitka, tebi se tudi dogajajo tile izcedki in to sranje. Dej ti malo bolj aktivno začet težit pri G. Sej vem, da nekaj hodiš, ampak toliko časa in še vedno nič. Za novo, 300. nadaljevanje pa bi te lepo prosila, če ga nekaj časa še ne odpreš. Jaz imam tako slabe izkušnje, vedno ko pridemo na okroglo številko imam splav. Sem imela pri 100. in pri 200. A lahko počakaš še malo, sej včasih smo imele ful podstrani, preden se je novo odprlo, pa smo kar tipkale. Sej boš, a ne?

Sonček.djukelica, to je čist normalno, da M heca ko začneš z inekcijami in zaostaja. Zdej pa veselo špikanje!!!!! Ta datum se šteje za prvi dan nosečnosti , veš. Tako sem si jaz vedno dajala korajžo.

Lepo se imejte, uživajte s svojimi dragimi in se beremo.
Jutri popoldne grem spet k Rešu (upam, da zadnjič, da bom potem hodila k svojemu G). Sporočim, vi pa prosim mal držite pesti, da moji user posted image  utripa srček.

lp Neniuser posted image  

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.3.2007 19:22:09   
neni
Še tole: Kalina hvala, vsaka taka informacija me potolaži, sploh od IVF-ovk, ker ko primerjam te velikosti, imajo nekatere že ful velike v teh tednih. In pri nas seveda ne velja, da smo zanosile malo pozneje. Očitno se res lahko razvijajo tako različno.

Hvala in srečno
Neni

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!