|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
15.3.2007 11:42:37   
bambi
Neni, danes ti želim 1000 user posted image  in user posted image  za srečo, da se bo videlu utrip in da bo s tvojim user posted image  vse vredu.

LP Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
15.3.2007 11:46:26   
soncek.djukelica
Goya, ampak si me nasmejala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
neni,lepo da si oglasila!morda pa jutri zveš same lepe novice! iz mojih ust v božja ušesa! user posted image  Verjamem,da si od vsega utrujena,vendar se bo našla user posted image  tudi za tebe! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
15.3.2007 12:08:54   
lana38
Tudi jaz mislim, da naša generacija ne bo dočakala penzije.user posted image  Ko sem začela delati, sem imela 30 let do penzije, če bi šla v predčasno. Zdaj imam že 17 let delovne dobe, pa imam še vedno 19 let za oddelati. To kar naprej nekaj dvigujejo to starostno mejo in kmalu ne bo več niti važno, koliko delovne dobe imaš, če ne boš dovolj star. Če bi ostalo tako, bi jaz lahko šla v penzijo, ko bi bila stara 58 let. Takrat pa bom imela že 36 let delovne dobe. Kje je pa potem tisto, da ženske delajo samo 35 let? user posted image Če bodo starostno mejo dvignili, potem bom pa tako imela še več delovne dobe. Iz tega izhaja samo to, da se sploh ne splača iti v službo, ko si mlad, ker se tako ne moreš upokojiti, ko imaš dovolj delovne dobe, ker si "premlad".
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.3.2007 13:42:24   
koala
neni velike pestke en velikanski roj pikapolonic, pa še čredo pujsov za srečo.

In tako kot je GoYa rekla, angelčkov je dovolj, to do pikica, ki te pride pogledat ko bo velika zdrava in močna.
Mislim nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 104
15.3.2007 14:05:46   
tinkamiška
neni, pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bo vse vredu!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 105
15.3.2007 14:54:06   
anadejka
Neni tut jest mislim nate in ti držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vso srečo!!user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 106
15.3.2007 15:30:51   
Anonimen
Neni, user posted image user posted image user posted image !

user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
15.3.2007 15:40:49   
perlica
Neni tud jaz mislim na tebe!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
15.3.2007 17:26:01   
pika74
jst pa neki veem, haha user posted image user posted image user posted image  

neni je in bo še kar nekaj časa user posted image  user posted image user posted image user posted image juhuuuuuser posted image user posted image user posted image

neni, ta vikend dobiš copatkeuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 109
15.3.2007 21:07:13   
stunfek
Super..sicer sem samo navijačica ampak sem spremljala neni in trikrat hura za user posted image  neninega user posted image . user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 110
15.3.2007 21:55:13   
Anitka
Superca Neni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela zate.

A veste ka sem pravkar razmišljala? Razmišljala sem, da bi bilo res fino in sanjsko, če bi lahko jaz naše 300. nadaljevanje otvorila z mojo sanjsko novičko o user posted image user posted image user posted image Joj, kaj bi dala za to.

Ja punce, glede naše penzije pa se bom jaz kar komentarja vzdržalauser posted image user posted image   Bom verjetno prej pod rušo.

Lepo mi bodite in bom jutri kaj daljša.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 111
16.3.2007 7:40:40   
GoYa
Neni, user posted image user posted image user posted image . Predstavljaj si enga smajlija, ki skače do vrh ekrana in se v glavo buta....tolk je vesel. Pa T je tudi vesel in Lina, ki komaj čaka, da dobi mlajšo prijateljico, da bo imela komu nagajat in ukazovat user posted image . Jupiiii, neni user posted image .

Anitka, mislim, da smo vse za, da klamfamo kar v to temo, dokler ne bo pravega razloga, da odpreš 300. nadaljevanje. Punce, a se strinjate? Nič ni narobe, če imamo tu 10 ali več strani naklamfanih, čeprav srčno upam, da jih bo čim manj. Anikti pa prepustimo to čast za jubilejno nadaljevanje. Kaj pravite?

Zdej se grem pa rihtat. Ko se mišolina zbudi, gremo v LJ v akcijo za masažnimi banjami. Pa malce Kalini jr. nagajat user posted image .

Lep sončen pozdravček!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 112
16.3.2007 8:10:14   
koala
JEEEEJJJJJJJJJJJ!!!!!! Superca neni, saj sem jaz vedela, da bo vse ok. Makisimalno uživaj.

GoYa se strinjam, jubilejno 300 nadaljevanje pa naj kar Anitka odpre!

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
16.3.2007 9:29:01   
soncek.djukelica
jutro,

neni, juhu! user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke za tvojo user posted image !Očitno je prava borka tale tvoja user posted image ! Čuvaj se in uživaj user posted image  še naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
16.3.2007 10:18:11   
neni
Čau moje navijačice!
In cela čreda prsašičkov, pikapolonic in boksarskih pesti....

Ja, vceraj smo ga videli, je bil živ. In srček mu je delal. Je še vse bolj majhno, GV je imela 17mm, on pa le ene 3mm. Malo je majhen za toliko tednov, ampak dokler je živ in jaz pridno papcam, se oba lepo rediva.  Kontrolo imam spet čez 1 teden.

Sva bila tako pripravljena na najhujše in vedno ko je tako greva samo k Rešu in nazaj (nič pohajaja, nič trgovin, ker nisva sposobna). Potem pa sva prišla v avto po pregledu in je moj rekel, pejmo na Bled na kremšnito. Pa smo šli. Sem mu za nazaj rekla, tako majhna je najina pikica, pa je že bila na Bledu. Jo morava še na morje peljat čimprej. No, čeprav je bilo meni kmalu zadosti vožnje, ko sem cela napihnjena. Pa nekaj krčev sem imela, ampak izcedkov od torka nimam več.

Verjetno ste ve bolj vesele kot jaz. Jaz še kar čakam slab konec. Sej vem, da ne bi smela in se trudim, samo tudi prejšnjič je bilo tako, glih ko sem začela razmišljat o tem, kako bo ko bom imelauser posted image  je prišel konec.

No, slabe misli vstran, vsaj do prihodnjega četrtka, ko me bo verjetno spet zvilo. Hvala vam za vso pomoč.

lp neniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 115
16.3.2007 10:20:22   
lana38
neniuser posted image user posted image user posted image !
Vse bo še dobro.
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 116
16.3.2007 11:38:30   
koala
Pridna neni, da sta pikico že peljala na kremšnito, bo sladkosneduser posted image
Ti kar odženi črne misli, čeprav vem, da ni lahko. Roj pikapolonic in čreda pujsov pa naj kar ostane pri vaju, da si pikica ne premisli.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 117
16.3.2007 12:09:50   
soncek.djukelica
draga neni,

ne nam tega delat! pa sebi tudi ne! verjamem,da so zelo slabe izkušnje za teboj, sam kaj bi brez upanja! in za tebe in za tvojo user posted image  bo vse v redu! vse bo tako,kot je treba! in tvoja user posted image  to čuti!
pa poglej, statistika zmeraj deluje! na določeno število neuspehov pride uspeh! to je ziher! user posted image
želim ti lepe trenutke z tvojo user posted image , želim ti lepo user posted image  in želim ti,vse to kar si sama želiš!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 118
16.3.2007 14:46:57   
emaa
Hvala za čestitke punce.
Neni ti pa le odženi črne misli, saj veselila se boš pa nosčenosti šele, ko bo tako daleč, da skoraj ne more iti narobe, vsaj pri meni je bilo tako. Sem probala biti čim bolj distancirana, da me ne bi preveč prizadelo, če bi šlo naprej, ko pa smo magične tri mesece pregurali, sem bolj svobodno zadhala, po morfologiji pa sploh in sva takrat prvič nekaj kupila za fanta za svojo dušo.

Neposredna povezava do sporočila: 119
16.3.2007 21:45:39   
Pia73
YEEEEEEEEES NENI!!! To mi deli!

Da bi se le obdržal ta user posted image . To si res zaslužita. Da te je strah neni je čisto normalno. Mene je bilo do konca, pri drugi nosečnosti. Prvič na srečo pojma nisem imela kaj vse se mi lahko zgodi. Drugič pa,..... Ko sem rodila in sem videla, da je vse v redu, sem tako jokala,da sem komaj prišla k sebi,... Solze sreče in hvaležnosti so bile to. Želim si, da bodo tudi tebi tekle v potokih,...solze sreče namreč! Poskušaj strah odgnati, če pa te kdaj pa kdaj dobi v svoje kremlje se ne sekiraj, tudi to je del vsega.

In kako ste kaj drage moje? Ste že razkrinkale kdo je soncek. djukelica ali tako nekako, vedno narobe napišem,... ali sem samo jaz tak firbec, da me to neznansko zanima,.... ?

emamair, vesela sem ,da ste kompletni!

Drage moje, lepo se imejte in lep vikend z veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 120
16.3.2007 21:53:02   
pika74
Emamair čestitke še z moje strani -čeprav malo pozno, pa vendar od srca user posted image . Pa ste le vsi skupaj user posted image .

neni - ta vikend te itak obiščem - tule ti samo voščim za srčekuser posted image ... in hkrati stiskam pesti naprej... da bo do konca vse okej user posted image .

koala - kako se kaj premika... pomoje boš kmalu na vrsti. ane user posted image

bety se nič ne oglasi - vseeno ji pošljem pozdravček user posted image

GoYa - moj je rekel, da imaš ful barvo, pa sem rekla, ma najbrž je puder. pa je reku da je tamala tud... pol sm rekla, ah tepka jest - na sončku sta vsak danuser posted image in prav je tako user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  držta se in le tako naprej. Ta mala je tak cukrčk. user posted image

bambi se nič ne oglasi - upam, da je vse v najlepšem redu

pia73 pa se danes nekaj potika po RR - upam, da pride še kaj na ta konec user posted image

Anitka - čakamo na jubilejno 300 nadaljevanje user posted image

biba77 kako kaj mali lepotec?

citrončica - pridi še kaj na ta konec

soncek.djukelica drzim pesti, da kmalu dobis user posted image  (ce sem prav brala, si pisala, da bi jo morala kmalu dobit, saj imas v kratkem UZ aneuser posted image )

MucaMaca - daj se kakšno slikco od princeske gor

kalina - kako si pa ti kaj?

ostalim pa lep pozdravček in izkoristite ta sončni vikend, ker bo potem deeeeeeežžžž in mraaaaaaaaaaaaz pa mogoče celo sneeeeeeeeeg user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
17.3.2007 12:08:30   
citrončica
Pika74, prenos misli??user posted image
prav z namenom, da vidim kako ste- vse, sem se vsedla in prebrala kar nekaj strani,
Neni čestitke, tebe sem spremljala,res sem vesela,
vsem ostalim sončen pozdravček...aja,pa pozdravčke buškici,
sem jo zadnjič spoznala, zelo simpatična in zgovorna punca-katera od nas pa niuser posted image user posted image .....lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 122
17.3.2007 18:07:22   
Anitka
Ojla bejbe!

Kako kaj? A se pripravljate kaj na vrnitev zime?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mo gre kar na jok, če spet pomislim na mraz. Pišuka, če ga do sedaj ni bilo naj nas še zdaj pusti pri miru. Razen, če poskrbi za kako poledico, da si naša Franca s Krvavca user posted image user posted image user posted image user posted image zlomi nogo in nobene več ne obišče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni je pa "nov" ta presneti izcedek, tako, da verjetno s 300. nadaljevanjem ta teden ne bo še nič.user posted image user posted image user posted image Upam pa, da bo ta dogodek čimprej in da ne bom prej v penzijiuser posted image user posted image user posted image

Neni lepo, lepo in držim pestke, da bo tako še naprej.

Uživajte jutri še v sončku in se mu predajajte, potem pa se le ovijte za kak dan dva v bundice.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
17.3.2007 19:11:20   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate Anitka prijateljica moja. Jaz upam, da si Franca taco zlomi in ne uspe prit v tvojo bližino vsaj 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image
300 nadaljevanje pa vseeno pripada tebi, če ne ta pa naslednji mesec, dotakrat pa bomo v tega pisale, a prav.

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
17.3.2007 19:13:42   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate Anitka prijateljica moja. Jaz upam, da si Franca taco zlomi in ne uspe prit v tvojo bližino vsaj 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image
300 nadaljevanje pa vseeno pripada tebi, če ne ta pa naslednji mesec, dotakrat pa bomo v tega pisale, a prav.

Anitka Koala ti je tkole lepo napisala,da se bom kar pod njeni post podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?