Maxica
|
Uf, jaz sem pa danes tudi kar utrujena. Mož je prišel ob treh, mi smo bili prvo rundo zunaj do enih, potem sem šla kosilo kuhat, pa moža čakala. No, pol smo pa ob treh do petih mi spet šli ven, mož je pa spet malo delal in počival, sedaj je šel pa še na košarko. Tako da sem pretežno sama danes z otrokoma. No, k sreči je vsaj Max zaspal nekaj čez sedem. Se bom morala tudi jaz čimprej pobrati v posteljo, da se mi ne zbudi slučajno. Lan je pa tudi že spal, pa se je potem zbudil, ker se je fino pokakal. Sedaj sem ga pa malo mami nesla, da lahko v miru vsaj cunje obesim, pa malo porrjam. Pikabu, za nedeljo še ne vem, če bomo lahko. Mož ima ful dela in bo v nedeljo verjetno moral delati, sama pa ne vem, če bom upala z obema otrokoma. Pa za Maxa mi niso še poslali obroča. No, bomo videli. Če pa tokrat ne, pa naslednjič, saj se bomo še kaj dobivale, a ne?! Beki, verjamem, da ti je hudo. Mal se probaj zamotiti, pa da nov ritem ustvariš brez njega, pa čimveč bodita zunaj, pa bo. Boš videla, zdaj se ti zdi dva meseca neskoooončnooo dolgooooo obdobje, ampak poglej, kaj je bilo pred dvema mesecema, pa boš videla, da čas presneto hitro gre. Tik tak bo nazaj. Bosta kaj v kontaktu? Viv, pazi nase, nooooo. Si bila tolk vesela nad konfekcijsko številko 36, da si stopnico spregledala al kva? Pikabu, tudi meni Lan vleče dojko. Kva to boli. Sem že Altati zadnjič jamrala glede tega, pa je rekla, da tudi Jaša to njej dela, kajne, mati Altati? Ja, kr povleče dojko, prav stisne, hvala Bogu, da nima zobov. Ampak jaz sem kar huda, kar naglas rečem NE, in me potem malo čudno pogleda, kao, saj nisem nič naredil. Ti hudiček ti. Jaz sem tudi kandidatka za pumpico, če rabite večje število. Mtina, mi smo vsestranske. Naši otroci so zelo pridni, zunaj smo po pet ur na dan, spimo po 8 ur v kosu, gospodinjstvo imamo čisto popedenano, možje so zadovoljeni, pa še vedno imamo ogromno časa, da visimo tukaj. Jah, tako je to, če znaš. Mis, me veseli, da se vam stanje izboljšuje. Lea, že dva zobka, bravo, pridni. Nanica, čez vikend bomo verjetno kar precej doma. In čakali snegeca. Beki, meni je taka stajica ful všeč. Čeprav jaz imam tako z mrežo, klasično. Ampak ta mi je pa res huda. Nabavi. Ma kje ste pa vse dobile Braunov ušesni termometer? Jaz ga nikjer ne najdem. Moram res še malo okrog po svetu. Eh, Lan se že buni, moram iti. Morda se še kaj oglasim, če boste kaj čvekale, sicer pa lahko noč.