|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.3.2007 8:48:14   
Pikabu
Gaya, daj me pokliči, gremo skupaj, če se Maks do takrat zbudi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8976
16.3.2007 8:51:54   
Maxica
Dobro jutro. Prekluser posted image  cepljenje. Lan se je kr neki zbujal ponoči, ne vem, saj morda samo dvakrat, ampak kr neki je jokcal, pa na joški bi bil 24/7. Zdaj čudežno še spi v svoji posteljici, z Maxom sva že pokonci. Mož je začel še nekje drugje delat, tako da bomo zdaj sami dopoldne. Moramo en ritem nov potuhtat. Tak, da bom jaz svojo jutranjo kavico še vedno lahko popila pred RRjem.user posted image  Pol gremo pa mal na sončka, jupi. Včeraj sva šla kar sama z Maxom, Lan je imel res lih mal povišano temperaturo, pa sem rekla, naj se poštima, lepi dnevi bodo že še.
Hvala za tolažbo. Saj vem, da kompliciram, ampak ko bi bila vsaj še kakšna mamica v tem našem kraju s svojim dojenčkom, se mi zdi, da je brž bolje. Vržeš debato, dve, tako pa vam morim. Saj vem. Obljubim, da bom čim manjkrat.
Pikabu, Slavko je rekel, da tu res ne bi krstil. Bomo videli še, kje bo. Jutri imamo priprave za krst, pol greva z možem po potrdilo k našemu župniku, da bomo drugje krstili, pa bomo videli, kako bo reagiral.
Gaya, jaz za naravne pripravke za zdravljenje prehlada nisem kaj talentirala, mi je pa ena dobra RRjevka enkrat proti kašlju svetovala smrekove vršičkeuser posted image , pa so mi pomagali.user posted image  Kaj pa če gre tudi pri tebi za seneni nahod? Solzne oči, smrkanje...user posted image
Čestitke Gaelu in Tashi, ter Valu in Barby84.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evik, sramne kosti me nič ne bolijo, ne. Pikice so res lahko od sline. Lan sicer nima tega, pa se ful slini, Max se pa res spomnim, da jih je imel. Verjetno se kožica mal vname.
Hehe, Altati, kolk te nadlegujejo s to odsotnostjo. Mene še niso pogruntale.user posted image user posted image
Glede zaklepanja v avto - ko sem se vozila v Ljubljano v službo, sem se tudi zaklepala. Mah, se mi zdi bolj varno, sploh pri kakšnem semaforju, ko stojiš, da ti kakšen manijak odpre vrata. Saj me kap.user posted image  Moj avto ima pa itak tako naštimano, da se sam zaklene, brž ko spelješ.user posted image
Mtina, ti kar piši, piši, te ne bomo kar tako izpustile. Pa bravo za mere vašega korenjaka.user posted image
Nohte jaz strižem čisto po potrebi. Mu pa res ful rastejo, tako da kdaj je že prava gospodična v tem pogledu.user posted image  Pa brž se opraska, če ima predolge. Sam je pa ratal že res problem striči, ker noče biti nič pri miru.user posted image
Pikabu, ja, slikice, zdaj jih pa res že dolgo nisi nič pokazala. Sicer jaz Maxa zdaj tudi nič ne dajem spat popoldne, ker se mi zdi škoda, da bi prespal pol popoldneva. Gremo raje brž po kosilu še ven, pa je potem ob 19h že tako omotičen, da ga kar nosi po stanovanju.user posted image  Saj zdaj bo pa fino, ko se ura premakne, da bo še vedno dan, ko se on zbudi.user posted image
Kaj ste nabavljali v Mullerju? Sem videla, da so kasete za v palčka zavijalčka cenejše kot v BC. Moramo iti enkrat, zdaj jih sicer imam še ene par.
Aha, še to. Kakšen termometer imate? Saj smo verjetno že govorile kdaj o tem.user posted image  Mi imamo enega klasičnega, živosrebrnega, pa enega infrordečega, pa enega elektronskega, ampak ko se kakšnega rabi, noben ne dela. Baje je fajn Braunov ušesni, ampak v Mullerju ga nimajo več. Moram iti še kam pogledat.
Pikabu, imaš skoz take izcedke? Pa kri je tudi?
Kašljajoči otročki - čimprej se pozdravite. Je pa zdaj res tako čudno vreme, da ne veš, a si premal oblečen al preveč. Še malo, pa bomo v kratkih rokavih. Pa v bundi spet v ponedeljek, baje.user posted image
Vidve iz društva pa nehajta zdaj ravno med postom to ustanavljati. Ni fer.user posted image
Frrrr, očitno smo res mal zmešane. 400 postov v pol leta. Še ne pol leta. Ampak očitno smo se res našle ta prave skupaj, da lahko tudi kakšno tako rečemo, ne samo od naših otrok. Sem šla kdaj pogledat še na kakšne druge mesece, pa govorijo več ali manj samo o otrocih. Me se pa lahko vse pogovorimo in to mi je ful všeč in zato vas imam takoooo rada.user posted image user posted image user posted image
O uboga Tinči, Mis certaj jo sto na uro.user posted image  Pa nehaj hujšati.user posted image user posted image user posted image
@lina, uživaj na obletnici mature.user posted image
No, zdaj mislim, da sem nekak na tekočem. Moram iti zdaj Maxa poštimat, po se bo pa že njegovo zahtevno visočanstvo Lan zbudilo, sem pa samo njegova. Pa na sončka pojdite, nehajte tukaj klamfat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8977
16.3.2007 8:53:33   
mis
Pikabu, nič ni treba posebej rihtat. Un obrazec ko sem ga oddala po rojstvu ima gor to možnost če želiš prekinit pa sem samo napisala da ja in koliko dni prej.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8978
16.3.2007 8:55:24   
Maxica
Pikabu, kaj boš kuhala? Jaz sem za te postne petke čisto brez idej. Mož ne je zelenjave, tako da jemo ali polento z jogurtom, ali slivove cmoke, ali osliča s pečenim krompirjem. Danes bi kaj drugega.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8979
16.3.2007 8:56:46   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Gaya, jaz za naravne pripravke za zdravljenje prehlada nisem kaj talentirala, mi je pa ena dobra RRjevka enkrat proti kašlju svetovala smrekove vršičkeuser posted image , pa so mi pomagali.user posted image  Kaj pa če gre tudi pri tebi za seneni nahod? Solzne oči, smrkanje...user posted image

o bog samo tega ne, še tega se mi je manjkal. Sem pa ugorovila, da če si z Gajino fiziološko pucam nosuser posted image , da mi ful pomaga. Madona kaj vse nam ugotvila odkar imam otroka.

Smrekovih vršičkov je pa meni zmanjkal, je moj mož čez zimo velik porabnik tegauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8980
16.3.2007 8:58:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Pikabu, nič ni treba posebej rihtat. Un obrazec ko sem ga oddala po rojstvu ima gor to možnost če želiš prekinit pa sem samo napisala da ja in koliko dni prej.

Meni so nekaj komplicirali, da mora ne vem koliko časa miniti, preden potem do konca koristiš porodniško. user posted image Mah, saj meni se itak ne splača, ker bi šla že v začetku oktobra delat, pa še doprinos bi potem morala delati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8981
16.3.2007 9:03:38   
Pikabu

Pikabu, kaj boš kuhala? Jaz sem za te postne petke čisto brez idej. Mož ne je zelenjave, tako da jemo ali polento z jogurtom, ali slivove cmoke, ali osliča s pečenim krompirjem. Danes bi kaj drugega.user posted image

Ne vem še, kaj se mi da. Če se grem takoj lotit, bo zelenjavna juha, pa mogoče gratinirana cvetača, če bom pa predolgo tukaj bluzila, bo pa samo šmorn pa kompot. Ema že tako dolgo navija za šmorn, da se je moram enkrat usmiliti, ampak moj mož pa ne mara sladkih kosil, tako da imamo tudi ta problem. Drugače imamo pa mi kar podobno: ob petkih kuhamo ali kaj od rib s krompirjevo solato, krompirjev golaž (je brez mesa), zeljenavna juha s palačinkami, riževim narastkom ali šmornom. To je v glavnem to. Aja, zadnjič sem delala špagete z eno omako iz mleka, pa sladko smetano, potem se pa še peče v pečici, prvič mi je bilo dobro, zadnjič pa sploh ne več, tako da tega ne bom več delala. Drugače pa lahko narediš špagete z jajci ali pa samo drobtinami.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8982
16.3.2007 9:13:14   
tasha23
Jutro,
danes me Pc ponovno neki zeza in upam, da mi tokrat uspe končat post in ga potrdit. Ne vem če se bom spomnila vsega pokomentirat/odgovorit:
kopanje: za enkrat mi še vedno damo kapico po kopanju, ampak samo za 15 minut, pleničke ne uporabljamo več. Po cepljenju tudi nam dajo gazico in tisti bel lepilni trak, ki se lažje odlepi.

Uff, ne spomnem se več kaj vse ste pisale. Včeraj ste spet veliko naklanfale, jaz pa sem skoraj cel dan bila z Gaelom na zraku, ko pa smo bili doma pa je bilo treba kaj narediti...

Danes sva z Gaelom sama - tata dela do poznega user posted image , bova tako izkoristila, da greva spet na sonček.

Prosim novo prišle za naslednje podatke in ostale, ki še niso jih dale, da mi na ZS pošljejo manjkajoče, da lahko obnovim in popravim seznam:
nick,
ime otroka
datum rojstva
uro rojstva
težo ob rojstvu in
dolžina ob rojstvu

pa ostale, ki redno sledite kimba, TheAngel se kar opogumite in oglasite, ne grizemo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8983
16.3.2007 9:15:16   
mis
Še naše poročilo:
noč kar ok. Dojila sem jo okoli enih, pa potem sem jo k sebi dala, pa ob pol petih smo ji ventolin pihal, pol je jedla ij je bla skoz priklopljena, ob 6h pa hud jok in tuljenje. Jo dam na drugo joško, malo popije in tuuuuuuuuuli. Jo dvignem, komaj umirim, hočem dat nazaj spat, tuuuuuuuuuli, hočem it previt in zrihtat za zdravnika, tuuuuuuuuli. Zbudim moža, skupaj komaj uspeva. Nos totalno poln, hvala bogu za pumpico. Se je skašljala in je šlo veliko sluzi ven. Skratka, gremo k zdravniku, posluša, pravi da fejst piska. Spraševal je če ima kdo v sorodu astmo... še naprej moramo pihat, 3 vpihe na 8 ur, dal sirup če bi vročina narasla, če bo slabše nazaj in v bolnico. Joj, še tega se mi manjka. Pravi, da je kar ok, da so te prve reakcije večkrat še hujše. Dojenje je dovolj, če bo imela še višjo T ji moram dat še za pit zraven. Je pa rekel da jo mora zdaj skoz kontrolirat, tako da gremo v ponedeljek se spet pokazat.
Je pa res bogica, joka, se pritožuje, ne smem je spustit iz rok... Crkljava jo, se res vidi da je bolna.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8984
16.3.2007 9:18:52   
Pikabu

Dobro jutro. Prekluser posted image cepljenje. Lan se je kr neki zbujal ponoči, ne vem, saj morda samo dvakrat, ampak kr neki je jokcal, pa na joški bi bil 24/7. Zdaj čudežno še spi v svoji posteljici, z Maxom sva že pokonci. Mož je začel še nekje drugje delat, tako da bomo zdaj sami dopoldne. Moramo en ritem nov potuhtat. Tak, da bom jaz svojo jutranjo kavico še vedno lahko popila pred RRjem.user posted image Pol gremo pa mal na sončka, jupi. Včeraj sva šla kar sama z Maxom, Lan je imel res lih mal povišano temperaturo, pa sem rekla, naj se poštima, lepi dnevi bodo že še.

Kar navadi svoja fanta, da mami zjutraj rabi RR in me njo. user posted image user posted image user posted image

Hvala za tolažbo. Saj vem, da kompliciram, ampak ko bi bila vsaj še kakšna mamica v tem našem kraju s svojim dojenčkom, se mi zdi, da je brž bolje. Vržeš debato, dve, tako pa vam morim. Saj vem. Obljubim, da bom čim manjkrat.

Zato smo pa me tukaj, ti kar napiši, kar te mori.

Pikabu, Slavko je rekel, da tu res ne bi krstil. Bomo videli še, kje bo. Jutri imamo priprave za krst, pol greva z možem po potrdilo k našemu župniku, da bomo drugje krstili, pa bomo videli, kako bo reagiral.

Ja, saj to ga čisto zastopim, da noče pri vas. Kaj pa če on predlaga, kam bi šli, pa da bi bilo njemu v redu? Sicer pa itak, ko boste imeli potrdilo, ne bo nobenih problemov več.

Hehe, Altati, kolk te nadlegujejo s to odsotnostjo. Mene še niso pogruntale.user posted image user posted image

Smo te, smo te, ampak ti imaš že ves čas tako, pa sploh ni zabavno težiti.

Pikabu, ja, slikice, zdaj jih pa res že dolgo nisi nič pokazala. Sicer jaz Maxa zdaj tudi nič ne dajem spat popoldne, ker se mi zdi škoda, da bi prespal pol popoldneva. Gremo raje brž po kosilu še ven, pa je potem ob 19h že tako omotičen, da ga kar nosi po stanovanju.user posted image Saj zdaj bo pa fino, ko se ura premakne, da bo še vedno dan, ko se on zbudi.user posted image

Jih je že polno na fotoaparatu, pa mož nima časa, da jih prenese, sama jih pa ne znam, ker je treba kombinirati windovse in linux, pa še pravi, da če mene to nauči, da ne bo nobenega reda več v arhivu. user posted image Tako sem čisto odvisna od njega.

Kaj ste nabavljali v Mullerju? Sem videla, da so kasete za v palčka zavijalčka cenejše kot v BC. Moramo iti enkrat, zdaj jih sicer imam še ene par.

Šli smo po kasete za koš, potem smo pa vzeli še plenice, ki so spet drugačne, le po slikicah, se mi zdi. user posted image Vzeli smo pa kao jumbo, v škatli sta bila dva paketa po 32. Samo zaradi plenic ne bomo tja hodili, ker jih imajo tudi v Merkatorju, včeraj smo jih pa vzeli. Sicer smo pa nabavili nekaj od čistil, pa za umivanje, da preizkusiva, če je res razlika.

Aha, še to. Kakšen termometer imate? Saj smo verjetno že govorile kdaj o tem.user posted image Mi imamo enega klasičnega, živosrebrnega, pa enega infrordečega, pa enega elektronskega, ampak ko se kakšnega rabi, noben ne dela. Baje je fajn Braunov ušesni, ampak v Mullerju ga nimajo več. Moram iti še kam pogledat.

V lekarni ga pomojem dobiš. Mi imamo tudi tega Braunovega, pa digitalnega za pod pazduho in živosrebrnega (smo dobili za darilo enkrat v lekarni). Merimo včasih kar z vsemi tremi, Maksu samo v ušesu, Emi se pa fino zdi, če ji zmerimo pod pazduho in pridno drži, tako da največkar kar z drugima dvema.

Pikabu, imaš skoz take izcedke? Pa kri je tudi?

Kakšen teden po M se mi začne izcedek, ki je podoben smrklju, vmes pa krvavo, včasih nitke, včasih prav rdeče, včasih je pa cel izcedek čokoladno rjav. Če pravilno povezujem, se mi to naredi pred O, ker po njej je pa vse v redu in jih ni več. Bomo videli, kaj bo rekla G. Pri Emi je bilo podobno, samo manj, pa je rekla, da je verjetno zaradi hormonov, ker še dojim, tako da zdaj mislim, da je podobno. Bomo videli.

Frrrr, očitno smo res mal zmešane. 400 postov v pol leta. Še ne pol leta. Ampak očitno smo se res našle ta prave skupaj, da lahko tudi kakšno tako rečemo, ne samo od naših otrok. Sem šla kdaj pogledat še na kakšne druge mesece, pa govorijo več ali manj samo o otrocih. Me se pa lahko vse pogovorimo in to mi je ful všeč in zato vas imam takoooo rada.user posted image user posted image user posted image

Me smo največje face, punce le tako naprej, tudi jaz vas imam rada. user posted image user posted image user posted image user posted image

A se tole sploh da brati? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8985
16.3.2007 9:22:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23
pa ostale, ki redno sledite kimba,se kar opogumite in oglasite

Tasha, kimba ni oktobrka, le za mano vohuni. A ne kimba? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kimba ti kar delaj to še naprej. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8986
16.3.2007 9:27:53   
Pikabu
Zdaj se je pa Maks že zbudil in gremo mi lahko ven. Toliko o kuhanju kosila. user posted image Zdaj boste imele pa malo mir pred mano. Uživajte tudi ostale.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8987
16.3.2007 10:42:07   
mis
Ste vse zunaj na sončku? Naša Tina pa kar spi in spi. Zgleda da ji res tako<manjka in je bila res utrujena. Spi že več kot dve uri...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8988
16.3.2007 10:49:41   
Maxica
Mi se lih kar odpravljamo ven. Ma se mi res smilite, Mis.user posted image
Nekaj bi vprašala - a že kaj zelo uporabljate klime v avtih? Pri nas je bilo zadnjič res ful vroče v avtu, pa mož našopa tisto klimo, da je orng zazeblo. Sem ga brž okregala, da ne sme takih razlik delat, saj je Lan res še premajhen. A ve kaj pazite na to?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8989
16.3.2007 11:43:13   
moci
ej, čveke.
kot kaže se je moje user posted image prehladilo med prestavljanjem v in iz avta v sredo, ko je blo v avtu ful vroče, zunaj pa mal pihal. zdej pa ne spi in joka, ker ji blazno teče iz noska. se mi tok smili. pa sama sebi se tudi, ker nimam čisto nič časa, samo nosim jo, noči se pa bojimuser posted image
da ne pozabim, kaj sem sploh hotela kje se dobi tiste pumpice, ki jih je mis rihtala. ker jaz jih takrat, baba blesava, nisem naročila, in zdej imam chiccotovo, ampak to še ogromno notri ostane. za mal zamašenega noska je ok, za tole pa čisto premalo.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8990
16.3.2007 11:44:24   
moci
a, mis. sej si tukiuser posted image user posted image
informiraj me, prosim.
jaz sem jo dala kar na vzglavnik ležat, ker drugač se je koj zbudila

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8991
16.3.2007 14:09:02   
altati

Mi se lih kar odpravljamo ven. Ma se mi res smilite, Mis.user posted image
Nekaj bi vprašala - a že kaj zelo uporabljate klime v avtih? Pri nas je bilo zadnjič res ful vroče v avtu, pa mož našopa tisto klimo, da je orng zazeblo. Sem ga brž okregala, da ne sme takih razlik delat, saj je Lan res še premajhen. A ve kaj pazite na to?

JA UPORABLJAMO, po potrebi....

hello! Z Viv sva oropali Celovec - H&M, C&A, Toys-e itd.....pokofetkali, se posončaki, namalicali in naklepetali....O suši v najinih denarnicah raje ne govorivauser posted image user posted image !
Poleg tega da sva otrokom nabavili novo garderobo, sva še sebi privoščili vsaka po ene hlače. pa da naju pohvalim - št. 36!!!! Dobiva na rit, malo so sicer tesne, ampak dobra stimulacija da zgubiva vsaka še ene 3kg....A ne Vivuser posted image ????
Otroka sta bila poosebljena pridnost. Potepali smos e 6,5 ur, nista niti zajokala. Malo smejala, malo gledala, malo spala, malo jedla, se previla v C&A in to je touser posted image user posted image !!!!

Zdaj sem pa spet leteča, šibam po Tio v vrtec in h kolegici  z Jašem in Tio na sprehod!
Čao!
See you tonight!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8992
16.3.2007 14:35:31   
Arabela
Hojla!

Mami ima končno nekaj časa zase (beri za pospravljanje user posted image ), Katika in ati sta na sprehodu...

Noč je bila katastrofalna user posted image ... mala je ves čas imela temp. okrog 38st., jokala, mirna je bila le na dojki... in na dojki je spala celo noč (jaz pa v polsedečem položaju), ampak svečke pa ji nisem dala... zjutraj je imela temp. 37,5, pa sva vseeno šli k zdravniku, ker je malce kašljala... pa hvalabogu ni nič, le manjši prehlad user posted image user posted image user posted image , mala se je pogumno držala, celo smejala se je zdravnici... Ampak ko sva prišli domov sva obe padli v komo do 12.30...

Tudi pri nas je čudovito vreme, ampak jaz sem vseeno še vedno kot cota, se pozna neprespana noč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8993
16.3.2007 14:37:42   
Arabela
Moci, link zate http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=Kindertrage+kid+dream+II&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=8461&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1&fsoo=1

Ta nahrbtnik sva midva kupila, zanj zlicitirala 74Euro, dobiva ga v nekaj dneh.. je pa nov in ga je mogoče vrniti v roku 14dni... meni se zdi ok...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 16.3.2007 14:39:31 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8994
16.3.2007 14:40:52   
Arabela
Ste se pa res razčvekale včeraj in danes.. vas še nisem utegnila prebrati... bom videla če mi zdaj rata..

Btw... kako smo se zmenili glede randevuja v aprilu?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8995
16.3.2007 14:44:45   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js bi se mogla postit, ker preveč nezdravo jem... pa ne vem kk nej na zdrav način prehranjevanja preidem... kmalu bom mogla bit Jaši za vzgled, pa ne vem kak zgled je to, da med klofanjem po tipkovnici požrem škatlo keksev namesto, da bi si naredila klasično večerjo user posted image nasveti plsssssss!!!!

Tu pa moja velecenjena malenkost nima niti najmanjšega nasveta, ker je popolnoma v istem sruser posted image !!! Žal!
Vidiš Frrrr, midve lahko tudi ustanoviva klub babnic, ki non stop žrejo, namesto da bi se zdravo prehranjevaleuser posted image . In mislim, da bi že samo s pobiranjem članarine tako obogateli, da bi si lahko privoščili liposukcijo. Kaj pravišuser posted image user posted image ?
torej to ni tolk slabo... če imaš ti že 2 zdravi deklici, se zgleda da žret brez, da te otrok zraven dobi user posted image
ne resno... dejmo ustanovit klub za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane... če lahk mate ve une bosanske papuče klub, bova pa z altati imele tega... se katera včlani? altati, kakšna bo pristopnina? a bi kr eno vlko milko imele za pristopnino user posted image

orej to ni tolk slabo... če imaš ti že 2 zdravi deklici, se zgleda da žret brez, da te otrok zraven dobi hahahahahaha... najboljši stavek zadnjih dni...
Jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8996
16.3.2007 15:01:01   
Arabela
Dobro da sem šla brat kaj ste klanfale včeraj... ker sem se ful narežala in ste mi kar polepšale dan... user posted image user posted image user posted image

Termometri...
mi imamo navadne živosrebro in pa digitalnega chicco... pa sta včeraj kazala oba drugače... sem bla že čisto živčna, ampak sem potem bolj zaupala ta navadnemu... kaj pa jaz vem, navada je železna srajca...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8997
16.3.2007 15:04:37   
Arabela
Kar se kil tiče pa se jaz šla rodit z 92kg, sedaj pa jih imam 62kg... velika pa sem 170cm... so se pa kar same stopile, čeprav glih ne gledam kaj jem.. me pa mala zato bolj je...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8998
16.3.2007 15:05:39   
Arabela
Pa še slikica moje princeske ko se zjutraj zbudi:

user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 16.3.2007 15:08:28 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8999
16.3.2007 15:50:05   
Pikabu
Meni je pa (upam) uspelo uspavati oba sončka. Za Emo še ne vem, si ne upam pogledat, ker če ne spi, bo takoj pokonci.

Za nami je lepo dopoldne. Prepešačili na drug konec Jesenic, vmes smo se morali obvezno ustaviti ob lunaparku, da se je naša gospodična peljala z vlakom. Potem smo šli na kratek klepet z Gayo in njeno prijateljico. Maks kot zanalašč, je najedal sto na uro. Nič mu ni bilo prav. Potem smo šli malo naokoli pofirbcat po štantih, pa nazaj domov z obveznim postankom pri vlakcu. Za kosilo še vedno ne vem, kaj naj kuham. Moram poklicati moža, kdaj pride, če imam še dovolj časa, se bom lotila juhe, sicer pa nekaj bolj na hitro.

mis, držim pesti, da bo čim prej dobro.

Klima v avtu: po potrebi jo mož vključi, vendar pazi, da ne pretirava. Se že od prej spomnim, da sem kdaj hotela, ko je bilo res vroče, da jo tako našopa, da je še hladneje v avtu, pa me je vedno nazaj dajal, da ne sme biti prevelika razlika v avtu in zunaj, ker je potem šok. In enkrat sem izsilila, pa je bilo potem res hudo stopiti ven iz avta, zdaj pa ne težim več, oz. na daljše vožnje da malo nižjo temperaturo, ko se bližamo cilju, pa postopno zvišuje, da ni prehudega šoka.

Vam vedno pozabim povedat, dobra novcia za vse, ki vam izpadajo lasje. Mi se bližamo doplnjenemu šestemu mesecu in lasje vse manj izpadajo. Isto je bilo pri Emi, pri šestih mesecih so nehali izpadati. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem preverit Emo, potem pa kuhat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?