Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Dobro jutro. Prekl cepljenje. Lan se je kr neki zbujal ponoči, ne vem, saj morda samo dvakrat, ampak kr neki je jokcal, pa na joški bi bil 24/7. Zdaj čudežno še spi v svoji posteljici, z Maxom sva že pokonci. Mož je začel še nekje drugje delat, tako da bomo zdaj sami dopoldne. Moramo en ritem nov potuhtat. Tak, da bom jaz svojo jutranjo kavico še vedno lahko popila pred RRjem. Pol gremo pa mal na sončka, jupi. Včeraj sva šla kar sama z Maxom, Lan je imel res lih mal povišano temperaturo, pa sem rekla, naj se poštima, lepi dnevi bodo že še. Kar navadi svoja fanta, da mami zjutraj rabi RR in me njo. Hvala za tolažbo. Saj vem, da kompliciram, ampak ko bi bila vsaj še kakšna mamica v tem našem kraju s svojim dojenčkom, se mi zdi, da je brž bolje. Vržeš debato, dve, tako pa vam morim. Saj vem. Obljubim, da bom čim manjkrat. Zato smo pa me tukaj, ti kar napiši, kar te mori. Pikabu, Slavko je rekel, da tu res ne bi krstil. Bomo videli še, kje bo. Jutri imamo priprave za krst, pol greva z možem po potrdilo k našemu župniku, da bomo drugje krstili, pa bomo videli, kako bo reagiral. Ja, saj to ga čisto zastopim, da noče pri vas. Kaj pa če on predlaga, kam bi šli, pa da bi bilo njemu v redu? Sicer pa itak, ko boste imeli potrdilo, ne bo nobenih problemov več. Hehe, Altati, kolk te nadlegujejo s to odsotnostjo. Mene še niso pogruntale. Smo te, smo te, ampak ti imaš že ves čas tako, pa sploh ni zabavno težiti. Pikabu, ja, slikice, zdaj jih pa res že dolgo nisi nič pokazala. Sicer jaz Maxa zdaj tudi nič ne dajem spat popoldne, ker se mi zdi škoda, da bi prespal pol popoldneva. Gremo raje brž po kosilu še ven, pa je potem ob 19h že tako omotičen, da ga kar nosi po stanovanju. Saj zdaj bo pa fino, ko se ura premakne, da bo še vedno dan, ko se on zbudi. Jih je že polno na fotoaparatu, pa mož nima časa, da jih prenese, sama jih pa ne znam, ker je treba kombinirati windovse in linux, pa še pravi, da če mene to nauči, da ne bo nobenega reda več v arhivu. Tako sem čisto odvisna od njega. Kaj ste nabavljali v Mullerju? Sem videla, da so kasete za v palčka zavijalčka cenejše kot v BC. Moramo iti enkrat, zdaj jih sicer imam še ene par. Šli smo po kasete za koš, potem smo pa vzeli še plenice, ki so spet drugačne, le po slikicah, se mi zdi. Vzeli smo pa kao jumbo, v škatli sta bila dva paketa po 32. Samo zaradi plenic ne bomo tja hodili, ker jih imajo tudi v Merkatorju, včeraj smo jih pa vzeli. Sicer smo pa nabavili nekaj od čistil, pa za umivanje, da preizkusiva, če je res razlika. Aha, še to. Kakšen termometer imate? Saj smo verjetno že govorile kdaj o tem. Mi imamo enega klasičnega, živosrebrnega, pa enega infrordečega, pa enega elektronskega, ampak ko se kakšnega rabi, noben ne dela. Baje je fajn Braunov ušesni, ampak v Mullerju ga nimajo več. Moram iti še kam pogledat. V lekarni ga pomojem dobiš. Mi imamo tudi tega Braunovega, pa digitalnega za pod pazduho in živosrebrnega (smo dobili za darilo enkrat v lekarni). Merimo včasih kar z vsemi tremi, Maksu samo v ušesu, Emi se pa fino zdi, če ji zmerimo pod pazduho in pridno drži, tako da največkar kar z drugima dvema. Pikabu, imaš skoz take izcedke? Pa kri je tudi? Kakšen teden po M se mi začne izcedek, ki je podoben smrklju, vmes pa krvavo, včasih nitke, včasih prav rdeče, včasih je pa cel izcedek čokoladno rjav. Če pravilno povezujem, se mi to naredi pred O, ker po njej je pa vse v redu in jih ni več. Bomo videli, kaj bo rekla G. Pri Emi je bilo podobno, samo manj, pa je rekla, da je verjetno zaradi hormonov, ker še dojim, tako da zdaj mislim, da je podobno. Bomo videli. Frrrr, očitno smo res mal zmešane. 400 postov v pol leta. Še ne pol leta. Ampak očitno smo se res našle ta prave skupaj, da lahko tudi kakšno tako rečemo, ne samo od naših otrok. Sem šla kdaj pogledat še na kakšne druge mesece, pa govorijo več ali manj samo o otrocih. Me se pa lahko vse pogovorimo in to mi je ful všeč in zato vas imam takoooo rada. Me smo največje face, punce le tako naprej, tudi jaz vas imam rada. A se tole sploh da brati?