|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.3.2007 16:25:29   
frrrr
joj, sm besna kot user posted image sm že skor vse predebatirala... mau neki mi je še ostalo, šla vmes Jašo podojit in slišala kk se muska nasred zaključi in windows zvok za restart... updejti so me že prej čakali, pa sm še kliknila restart later, zdej me pa ni blo tu in so pač sami uštimali vse vključno z zapiranjem rr oken user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9001
16.3.2007 17:02:26   
frrrr
no, še enkrat: user posted image user posted image user posted image

gaya
, ameriški slamnik taka lepa roza rožica, reče se ji tut echinachea al neki takega

Maxica, kr sprašuj tu, ker tk vsaj zvemo kaj... js sm zvedela, da ne rabim več vsakič kapce po kopanju
čveke, js vas mam tut rada, ker tolk čvekate... me poslušate tut, če sm slabe volje user posted image
termometer imamo ušesni Braun, kupili decembra v BC, ko je bil za člane kluba v akciji
klima v avtu - ne uporabljamo še, ker nam je decembra crknila user posted image naslednji teden peljeva na servis

Maxica, altati - vip al nastavitve v profilu?

Maxica, Pikabu
- špageti s sirovo omako - js obožujem gorgonzolino... delam po okusu, nč po gramih (gorgonzola, mleko, topljeni sir, jušna kocka... za zgostitev mogoče še moka)
- makaroni z jabolki... ne do konca skuhani makaroni + naribana jabolka kot lasanjo po plasteh in prelito s smetano in jajcem spečeš v pečici
- altati stokovnjakinja... vprašajta njo, vendar bosta mogle prej v klub... Pikabu si že, Maxica??? sej ni važno, če se postiš... lahk pač zaradi tega večkrat omamne stvari nama pošiljaš user posted image

uboga Tina... fejst jo crkljajta, mis!

moci, podloži vzglavni del posteljice s knjigami... nekje na 30stopinj... bo lažje spala... pa nej se naša tamlada čimprej pozdravi!

viv, altati - bravo za šoping user posted image in za 36ko, s katero pr nas še dolgo neu kaj... mam pa en kup takih hlač... tut take, ki sm jih nabavla v upanju, da kako kilo zgubim in jih nikoli nism oblekla, ker sm kvečjemu kako pridobila user posted image moj način šopingiranja pač user posted image

Arabela, pocajtajte se! pa nej zobki delajo čimmanj preglavic!
no, če boš rabla nasvete kako pospravit škatlo piškotov brez, da Katarinca ve za to, boš mogla v najin klub user posted image
bravo za stopljene kile... mau se pomoje tut pozna vajina aktivnost... plavanje, sprehodi, telovadba, ples...
Katarina pa full luštna!

Pikabu, men še vedno izpadajo lasje... sm pa drgač po ostalih delih telesa bolj kosmata user posted image bom rabla kombajn, da se depiliram za bazen user posted image no, pa hvala za info...
zdej pa spat user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9002
16.3.2007 17:02:42   
mis
moci, pumpice sem jaz dobila iz Francije. Če se vas veliko nabere lahko še enkrat naročimo, vendar ne samo za eno... Povejte če bi še kera...

Na ša Tina je pa bila popoldan že smejko. Zgleda da se je stanje malo izboljšalo. Res sem ji ful sluzi ven spumpala, pa spet pihala sprej in je zgleda vse skupaj boljše...user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9003
16.3.2007 17:08:35   
viv_
Ojla še od mene! You may call me Herr Flick! user posted image

altati je pozabila omenit, da sem si zvila nogo v Celovcu. Tamalo sem nesla v lupini, pa nisem vidla štenge in sem opledla. Lupino z Zarjo sem, na srečo, samo malo bolj trdo postavila na tla, sebi sem pa strgala kavbojke, podrajsala koleno in zvila gleženj. No, ker je bolelo skoz bolj, sem šla na dežurno, slikat in je samo izvin, moram pa počivat in hladit nogo. Ko zakleto sem pa sama v bajti... Naši so z Mirno na morju, Gaber (mož) je v Pragi ... Tako da sem ulovila svakinjo, da je prišla pazit Zarjo...

klima v avtu - jaz imam naštimano 20 stopinj in se že včasih vklopi.

toplomer - imam ušesnega od Brauna. Meni je fajn, ampak na srečo je bolj malo v uporabi.

izpadanje las - torej obstaja upanje, da ne bom plešasta. Tele moje rdeče kocine se povsod valajo, kot da bi imeli doma irskega setra.

mis - če boš naročala pumpice, daj me prosim na seznam. Kako pa kaj Tinči?

Aja, se pa moram pohvalit... Naša Zaronka je spala v kosu od 19:30 do 6:30 user posted image . Zjutraj sem šla vsa prestrašena gledat, če otrok sploh še diha user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9004
16.3.2007 17:20:15   
beki24
živjo- vidim, da me čaka veliko delauser posted image

trenutno user posted image user posted image user posted image , sploh ne morem verjet, da mojga zdej do konc maja ne bom vidla!!!

V nedeljo me ne bo v Atlantis, ker Tinkara nekaj kašlja in kiha, pa še učka ima spet prehlajenegauser posted image

se grem preoblečt, potem pa brat, da vidim kaj se kej dogaja- no sej je samo ene 10 strani za prebratuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9005
16.3.2007 18:17:58   
moci
altati, viv, fino se mata vidve, jaz bi tuuud. user posted image

arabela, uboga katarina. a ni hudo, ko jim ne moremo pomagatuser posted image
hvala za link. zdaj še manj razumem. a to je treba licitirat? jaz sem mislila da se to kot kikiwelt. novo. cene določene, naročiš, plačaš, dobišuser posted image jah, vsak dan se kaj naučim...
katarina je pa pravi cortek med rjuhamiuser posted image

frrrr user posted image user posted image user posted image a računalnik tud računalničarjem mal ponagaja, auser posted image recepte si moram zapomnit, ja. uno z makaroni pa jabolki. sem že slišala da je dobro. kaj če bi kar jutri poskusla...user posted image
jaz sem pa razmišljala s čem naj podlagam vzglavje. seveda. knjigeuser posted image bom šla k mami, ima knjižnico. nekaj čez tisočuser posted image sej ne bo vedla, če jih 10 manjkauser posted image

mis, to bi blo pa super!
punce, a bi še katera naročila pumpico za noska, ki jih je pred nekaj časauser posted image lani? naročila mis iz francije in ful dobro nos očistijo?jaz bi vsekakor, ker s tole gre preslabo.
ne vem kaj sem takrat mislila. najprej me ni blo zraven, potem sem pa spraševala pa se obirala...

herr flick, jejhata, pazi na nogo. maš samo 2...user posted image

beki, verjamem, da ti je hudo, meni bi blo tudi. ampak lahko se tolažiš, da imaš še nas. mi bomo 24/7 s tabo virtualno, pa še v živo se bomo kdaj dobile, pa bo.
user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9006
16.3.2007 18:25:15   
beki24
Gaya- Vse kreme, za sončenje oz. s faktorjem, ki so nad 30 so kancerogene- preverjeno od dermatologov!!!

Nohti- tudi 2x na teden, vsakič ko jih pogledam se mi zdijo že predolgiuser posted image

zdrava prehrana- kaj je že touser posted image user posted image

po ceplenju da pri nas tudi gazico in jo prelepi z microporjem, pa jst to potem doma menjavam!!

Glavico ima tudi Tinkara toplo ( če koga skrbi vročina, se tipa pod brado na strani- tam je realna temperatura telesa- ne na čelu!!!)
Plenico pri kopanju- včasih...
Kapico dam- samo tisti čas, ko jo brišem in oblačim- potem gre dol

nadaljujem kasneje...........nič bat...I am backuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9007
16.3.2007 18:29:50   
moci
meni je pa dermatolog naročil naj uprabljamo eucerin children micropigment sun lotion ZF 40.
pa ful opozarjal, da ne sme bit na soncu, pa fuuul zaščitena mora bit

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9008
16.3.2007 19:17:08   
gaya

mis  jst se tud pofočkam za tole pumpico. KOlk nas pa rabiš, bom jst še kolegice vprašala če bi kera naročila, da se nas čimprej nabere, da bo moci lahk Zoji čim prej pomagala.

viv jejhata, tole maš pa prav smolo. No saj važn da ti je svakinja prišla na pomoč. Pa upam, da te bo jutri že pol manj bolelo.
Pa čestitke za šoping, jst se bom tud počas mogla odpravit. Bravo za 36. Jst je nikol nam nase navlekla, ker sem prevelka user posted image .

Kremo za sončenje iščem od Eucerina in sicer bom vzela uno k ma muki1. Me je prepričala s tem da se hitro vpijeuser posted image , glej muki da me nis kaj nasrala, k ti tko slepo sledimuser posted image .

beki boš vidla kako bo hitro minilo tole do maja. Mal te bomo mi zabavsale tukaj, mal te bo sonček ven speljal, mal te bo tvoja lubika zabavala, pa bo kar naenkrat napočil dan, ko boš padla svojemu spet v objemuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9009
16.3.2007 19:56:34   
beki24
kar se kreme tiče je men to povedal en kirurg- je v kliničnem kolege spraševal za svoje otrokeuser posted image

Jst sem kupila kremo od Dr. Hauschka faktor je 22 ( v lekarni, bila nekaj čez 16 eur)
Drugače pa otroci do 1 leta naj ne bi bili na direktnem soncu (morje, bazeni... v vozičkih pa dežničke, kapice....da so čimbolj zaščiteni)

Mis- ja ti se kar hvali s kilami- ne vem ali mi je to v vzpodbudo al bi rajš kr v depresijo padlauser posted image user posted image

Termometer- zaenkrat še navadni živosrebrni, sem kupila enega digitalnega za pod pazduho- se mi zdi, da premalo kažeuser posted image , dragi ima nalogo, da v Angliji nabavi ušesnega- če bo ceneje, drugače ga grem jaz nabavit....

Lasje- res tudi meni že manj izpadajo....

Mis- naj se Tina čimprej pozdravi!!!

Klima v avtu- je nimamo, tako da te dileme niuser posted image

Jst se zdejle tolk SLABO POČUTIM- OSAMLJENO- da grem jutri denar zapravljat- položnice, stolček za Tinkaro ( jst bom kupila tistega, ki ga na mizo prišraufaš...), kaj za oblečt, balzam za lase(ker sem si danes 2x z balzamom lase umivala, preden sem ugotovila, da to ni šampon- sem pa ugotavljala zakajuser posted image  se ne peniuser posted image )- vglavnem ga je skoraj zmanjkalao...

Drugače se je pa Tinkara začela obračat s hrbta na trebuh in obratno- če le roko izvleče izpod trebuhauser posted image , pa obrača se tako, da jo enkrat najdeš na enem koncu deke, drugič pa na drugem, plenico montirava v zraku, ker ne more bit 2 sekundi pri miru....v vozičku ne spi več- hoče gledat, v avtu spi samo če je res ful zmatrana...
danes sem jo zjutraj kopala in je potem 3 ure spalauser posted image , tako da midve se zdaj kopava zgodaj zjutraj( mami lahko kaj pospravi in skuha), ker zvečer gre v vsakem primeru spat, kopanje zvečer jo pa bolj kot ne zbrihta oz. je tečna!!!

A sem že približno na tekočem...

članstvo pri Frrrr in Altati- jst bi, ampak članarina je previsokauser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9010
16.3.2007 20:05:23   
altati
oj, še jaz...za minutko
Z Jašem in Tio sem se celo popoldne potepala po Šenčurju.
Bila sva pri prijateljici, ki je na bolniški.
Smo se 2,5 ure sprehajali, klepetali, malo hojsali (po slovensko se reče gugaliuser posted image ), potem smo šli pa še k njej na domačo gibanico, ki jo je sama spekla. Tio je bilo zame namesto kosilo!
Prijateljica že drugič v letu in pol čaka na histološke izvide odvzema tkiva na materničnem raku. Izvid Pap je bil III. Stara je pa toliko kot jaz! Meni se zdi to prav grozno! Tako da punce - redno na brise! Obvezno! Jaz hodim na eno leto, in sama plačam. Saj država krije samo enkrat na 3 leta.

Ja, uboga Viv bi pa rada zavarovalnico oropalauser posted image ....
Sva sredi Celovca odpirali prvo pomoč v avtu in iskali hansaplaste. Koleno krvavo, hlače raztrgane, noga pa zatečena....Pa samo 5 minutk sem ju pustila z Zarjo sami in to je bil rezultatuser posted image user posted image ....

Termometer imamo mi Braunov ušesni in digitalni za pod pazduho in v ritko (tisti ki zapiska).

Beki24- mislimo nate in obljubimo, da ti bi z nami lažje! Ti bomo delale družbo uro za uro, dan za dnem...Kar malo nam zateži!

Mis - upam da bo Tina kmalu zdrava! Držim pesti!

sem še kaj pozabilauser posted image ??? Nimam pojmauser posted image !

< Sporočilo je popravil altati -- 16.3.2007 20:07:31 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9011
16.3.2007 20:13:25   
beki24
user posted image

Kaj mislite o tej stajici?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9012
16.3.2007 20:16:26   
beki24
user posted image
no to bom jst kupila za Tinkaro, namesto stolčka, se pritrdi na mizo!
Potem pa trip trap dobimo!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9013
16.3.2007 20:25:28   
nanica
Beki, tudi jaz sem gledala stajice in mi je bila okrogla najbolj všeč, ampak jaz sem bolj za lesene materiale. sem jih našla na ebayu, čakam, da se licitacija približa koncu.

Tudi jaz bom kupila kremo za sončen je od hauschke ali weledino, so res brez kemije. v nemškem ekotekstu so izdelki teh dveh podjetij vedno na vrhu po kvaliteti.

danes sem bila štiri ure v moji honorarni službi, malega je pa nona po lj vozila. vmes sta enkrat prišla jest, potem sta se pa spet potepala, je bil kar priden.
aha, pa šefe me je pohvalil, da zgledam kot rožca. jaz pa sem se še včeraj tako sekirala zaradi kil. res pa je, da sem danes oblekla ene hlače, ki sem jih kupila pred nekaj leti in mi skrijejo nekaj kil.
popoldan sta šla pa še enkrat z očijem v lj, mami pa je skuhala sejtanov golaž s polento. kako čuden občutek je bil brez malega sama doma. se ne znajdem več.

čez vikend gremo na morje, bomo tam najbrž tudi prespali. če bo le hiška topla. moramo še pokositi in do konca obrezati grmovje.
kaj boste pa ve delale čez vikend?

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9014
16.3.2007 20:27:15   
LEA27
OJ PUNCE MALO PO DOLGEM ČASU DA SE JAVIM!VE STE PRAVE FRAJERKE TU GOR PAR DVI ME NI PA SE POL RAZČVEKATE DA VAS MORAM ZA NAZAJ BRAT!!KAR TAKO NAPREJ!VREME JE PREČUDOVITO TE DNEVE VSAK DAN SMA VEKI PO 5UR!DRUGAČE PA MAMO ŽE DVA ZOBEKA!
KAKO KAJ VAŠI OTROČEKI?UPAM,DA SO VSI OK!
LP

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9015
16.3.2007 20:39:19   
mis
Hoj!
Moci in ostale, sem vprašala svakinjo glede teh pumpic. Takrat je ona narocala preko kolegice v Franciji. No in zdaj je ta kolegica ravno rodila in je noče trenutno obremenjevat. Tako da zaenkrat ne bo nič. Jih pa prodajajo tudi v lekarnah v Italiji. Kera je že z obale? Tasha? Mogoče če gre kdo v Italijo? Sem pa gledala na internetu in se ne da nič preko interneta naročit. Čudno.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 9016
16.3.2007 20:41:18   
mis
Naša Tina spi, je bla popoldan že pravi smejko, čeprav ji še ful piska. Se mi zdi da še bolj kot včeraj. Sploh zdej zvečer se mi je zdelo da bolj piska. Upam da ne bomo ponoči kam leteli. ji pa je prej spet sluz ob kašljanju šla ven iz ust. Ful. Vročine pa danes nima. 37,6 v ritki.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9017
16.3.2007 20:42:10   
mis
beki, saj bo res kmalu mimo. Boš videla. Poglej kako čas beži. Pa tu smo me!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9018
16.3.2007 21:11:33   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: moci
meni je pa dermatolog naročil naj uprabljamo eucerin children micropigment sun lotion ZF 40.
pa ful opozarjal, da ne sme bit na soncu, pa fuuul zaščitena mora bit

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Jaz bi tud pumpico, če boste naročevale ... pa  i prosim na zasebno sporočite, če bi tu spregledala.  

Pameprske, ima Žan  Aktiv baby - po fit je dobil rdečo rit.

Izpuščaji okoli ust: naš jih je tudi dobil od sline, ampak so se razširili po vsem telesu, tako da pozor.

Kašljanje: naš že 14 dni kašlja: pa se definitivno napravlja, tako da se mogoče tudi vaši.  user posted image

Termometer: meni je ušesna kazal 36,5, medtem ko živosrebni 39,3; tak da glih ne verjamem več. user posted image

Mimogrede: a hodite sploh kaj ven, da tulk pišete?

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9019
16.3.2007 21:17:11   
Pikabu
A je katera za čvek?

Otroka sem spravila spat. Danes sem morala oba sama, ker je Ema čudežno popoldne spala in je bilo prezgodaj, da bi šla spat, ko je šel mož na pevske. Je bilo pa prav luštno, Maks je pojedel, sem ga dala v košek, danes še dude ni maral, jo je kar ven pljunil user posted image , meni je prav in zaspal. Ema se je ta čas spodaj igrala, potem sem pa še njo uredila, dala v posteljo, zdaj pa posluša pravljico ali pa mogoče celo že spi.

A veste, kaj mi je Maks začel delati med dojenjem? Ko ima dosti, mi zagrabi bradavico in vleče kolikor se le da. Mene pa že pošteno boli. Mu primem glavico in pritisnem k sebi, da popusti, potem se mi pa reži.

Beki, saj bo hitro minilo, čeprav ti nič ne zavidam. Jaz kompliciram že za par dni, če kam gre, takoj izkoristim in grem k našim na počitnice. Me ti bomo pa v družbo, da bo hitreje minevalo.

Kopanje v nedeljo: kako je kaj zdaj s tem? Frrrr, Maxica? Mi skoraj zagotovo pridemo. Sva se pogovarjala o tem in računava, da se gremo kopat. Točne ure pa še ne vem, ker se morava še dogovoriti, ali gremo najprej na kosilo, pa potem kopat, ali najprej kopat, pa potem na kosilo. Še sporočim.

Mis
, a se tem pumpicam reče Narhinal? Ali nekaj podobnega? Če je to to, se da kupiti v Italiji, mi je ravno ena kolegica priporočala, kako je v redu. Jaz sem potem tudi kandidatka, mogoče bi nam res Tasha lahko kaj pomagala.

Viv, hitro okrevanje ti želim.

Mis, mirno noč vam želim, pa da bi se čim prej vse uredilo.

Kako potem? Bomo še kakšno rekle?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9020
16.3.2007 21:21:51   
beki24
pikabu jst sem tuki- že premišljujem če bi šla spat, ker mi je dolgčas

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9021
16.3.2007 21:23:28   
beki24
tiste bosanske papuče grem tud jutri kupit, eno manjšo cifro, ker imam ene, pa so za 10mesecev!! Pa dost mam tega, da si štumfe kar naprej sezuva!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9022
16.3.2007 21:24:08   
nanica
Tudi jaz grem spat, lahko noč

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9023
16.3.2007 21:32:24   
Pikabu
Beki, kako si se odločila? Greš spat ali greva eno debato? Jaz bom še kar nekaj časa tukaj, da počakam moža in da Ema dobi antibiotik.

Nanica, lahko noč tudi tebi, pa lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9024
16.3.2007 21:35:33   
beki24
sem tukaj- debata!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?