|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.3.2007 21:36:22   
beki24
Jst bom do 23ih sigurno pokonci, ker čakam, da moj sporoči, da je v hotelu!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
16.3.2007 21:39:32   
beki24
povejte mi kakšno stajico naj kupim- okroglo bi- pa je tista(slikica, ki sem jo prilepila) edina, lesene nebi, me je strah, da se preveč lahko udari! potem so pa še tiste standardne z mrežo kvadratneuser posted image - zakaj nimajo več mrežastih in okroglih- take kot so jih imeli naši starši za nasuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
16.3.2007 21:39:59   
Pikabu
O, jes.user posted image O čem bova pa debatirali?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
16.3.2007 21:40:23   
beki24
kje ste zdej vse- jst imam tuki solo debatouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9029
16.3.2007 21:40:58   
beki24
o, sem že mislila, da si mi pobegnilauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9030
16.3.2007 21:42:12   
Pikabu
Ne, ne. Sem tukaj, tako nimam kaj drugega početi.

Glede stajice nimam pojma. Mi je nimamo, če je potreba po njej, uporabimo kar prenosno posteljico.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9031
16.3.2007 21:42:31   
beki24
a ti učiš na razredni stopnji? Kateri razred pa?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
16.3.2007 21:43:29   
beki24
pa je v prenosni posteljici dno dovolj trdo, da lahko stoji,ker meni se zdi premehko?!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9033
16.3.2007 21:44:34   
Pikabu
Na razredni, ja. Učila sem od prvega do tretjega vse razrede po enkrat, ampak še po programu osemletke. Vse zadnje generacije. Zdaj se pa nadejam, da pridem v prvega.

Sem ravno danes razmišljala. Za katero vejo veterine se boš pa ti potem odločila, a je vse odvisno, kje boš dobila službo?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9034
16.3.2007 21:45:59   
Pikabu
Kolikor se Eme spomnim, je normalno stala noter. Sicer ni veliko, ker ni bila rad v njej, le za spanje, ampak ko se je zbudila, je pa vedno stala noter, pa skakala in se igrala, dokler je nisva dvignila, tako da je pomojem v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9035
16.3.2007 21:49:24   
Maxica
Uf, jaz sem pa danes tudi kar utrujena. Mož je prišel ob treh, mi smo bili prvo rundo zunaj do enih, potem sem šla kosilo kuhat, pa moža čakala. No, pol smo pa ob treh do petih mi spet šli ven, mož je pa spet malo delal in počival, sedaj je šel pa še na košarko. Tako da sem pretežno sama danes z otrokoma. No, k sreči je vsaj Max zaspal nekaj čez sedem. Se bom morala tudi jaz čimprej pobrati v posteljo, da se mi ne zbudi slučajno. Lan je pa tudi že spal, pa se je potem zbudil, ker se je fino pokakal. Sedaj sem ga pa malo mami nesla, da lahko v miru vsaj cunje obesim, pa malo porrjam.
Pikabu, za nedeljo še ne vem, če bomo lahko. Mož ima ful dela in bo v nedeljo verjetno moral delati, sama pa ne vem, če bom upala z obema otrokoma. Pa za Maxa mi niso še poslali obroča. No, bomo videli. Če pa tokrat ne, pa naslednjič, saj se bomo še kaj dobivale, a ne?!user posted image
Beki, verjamem, da ti je hudo. Mal se probaj zamotiti, pa da nov ritem ustvariš brez njega, pa čimveč bodita zunaj, pa bo. Boš videla, zdaj se ti zdi dva meseca neskoooončnooo dolgooooo obdobje, ampak poglej, kaj je bilo pred dvema mesecema, pa boš videla, da čas presneto hitro gre. Tik tak bo nazaj. Bosta kaj v kontaktu?user posted image
Viv, pazi nase, nooooo. Si bila tolk vesela nad konfekcijsko številko 36, da si stopnico spregledala al kva?user posted image
Pikabu, tudi meni Lan vleče dojko. Kva to boli.user posted image  Sem že Altati zadnjič jamrala glede tega, pa je rekla, da tudi Jaša to njej dela, kajne, mati Altati?user posted image  Ja, kr povleče dojko, prav stisne, hvala Bogu, da nima zobov. Ampak jaz sem kar huda, kar naglas rečem NE, in me potem malo čudno pogleda, kao, saj nisem nič naredil. Ti hudiček ti.user posted image
Jaz sem tudi kandidatka za pumpico, če rabite večje število.
Mtina, mi smo vsestranske. Naši otroci so zelo pridni, zunaj smo po pet ur na dan, spimo po 8 ur v kosu, gospodinjstvo imamo čisto popedenano, možje so zadovoljeni, pa še vedno imamo ogromno časa, da visimo tukaj. Jah, tako je to, če znaš.user posted image
Mis, me veseli, da se vam stanje izboljšuje.user posted image
Lea, že dva zobka, bravo, pridni.user posted image
Nanica, čez vikend bomo verjetno kar precej doma. In čakali snegeca.user posted image
Beki, meni je taka stajica ful všeč.user posted image  Čeprav jaz imam tako z mrežo, klasično. Ampak ta mi je pa res huda. Nabavi.user posted image
Ma kje ste pa vse dobile Braunov ušesni termometer? Jaz ga nikjer ne najdem. Moram res še malo okrog po svetu.user posted image
Eh, Lan se že buni, moram iti. Morda se še kaj oglasim, če boste kaj čvekale, sicer pa lahko noč.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9036
16.3.2007 21:49:27   
beki24
ja, vse odvisno od službe!
Najrajš bi šla pse pa mačke zdravit, ampak službo na kakšni kliniki dobit je pa druga zgodba- bolj loterija oz. veze in poznanstvauser posted image
Žensk na teren načeloma ne jemljejo (krave in konji) tako odpadejo!
Ostanejo še male živali (ptiči, hrčki...) isto kot za pse...
pa inšpekcija ( v klavnici res nebi rada delala)- je kot delo za tekočim trakom( smo imeli vaje)user posted image
Na faxu- da grem naprej- trenutno mi ni do tega- je že moj v tem in preveč vidim, kaj se dogaja, pa me je malo minilo!!
potem ostane še farmacija- že 3/4 veterinarjev dela v tem ( prodaja zdravil humanim zdravnikom), je dobro plačano, nima pa blage veze z veterinouser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
16.3.2007 21:50:53   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

IZVIRNO SPOROČILO: moci
meni je pa dermatolog naročil naj uprabljamo eucerin children micropigment sun lotion ZF 40.
pa ful opozarjal, da ne sme bit na soncu, pa fuuul zaščitena mora bit

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

kaj se pa režiš, a si že kupila kreme?

Jaz bi tud pumpico, če boste naročevale ... pa  i prosim na zasebno sporočite, če bi tu spregledala.  

Pameprske, ima Žan  Aktiv baby - po fit je dobil rdečo rit.

kok se pa tole fino rimauser posted image

Izpuščaji okoli ust: naš jih je tudi dobil od sline, ampak so se razširili po vsem telesu, tako da pozor.
in potem mu je dermatolog vse zrihtaluser posted image
a je že dober? zoja je.

Kašljanje: naš že 14 dni kašlja: pa se definitivno napravlja, tako da se mogoče tudi vaši.  user posted image

Termometer: meni je ušesna kazal 36,5, medtem ko živosrebni 39,3; tak da glih ne verjamem več. user posted image
so tud meni odsvetovali, ker je ful drag pa nič zanesljivuser posted image

Mimogrede: a hodite sploh kaj ven, da tulk pišete?
a dej nouser posted image jaz ne. sem cel dan na rruser posted image user posted image user posted image no, dons res nisem šla. pišem ta gnili seminar in ga mam dooost. pa še ne bom končala.

Lp, Tina

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 9038
16.3.2007 21:52:22   
beki24
z mojim se bova pogovarjala prek msn-ja in kamere!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9039
16.3.2007 21:52:34   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mtina, mi smo vsestranske. Naši otroci so zelo pridni, zunaj smo po pet ur na dan, spimo po 8 ur v kosu, gospodinjstvo imamo čisto popedenano, možje so zadovoljeni, pa še vedno imamo ogromno časa, da visimo tukaj. Jah, tako je to, če znaš.user posted image

se prijavljam na tečaj, če ni dražji kot članarina pri altati in frrrr

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9040
16.3.2007 21:54:02   
beki24
moci- mene pa res zanima kaj se naredi proti pikicam okoli ust, ki so od slineuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9041
16.3.2007 21:55:48   
beki24
tisto spanje 8 ur v kosu bi pa jst tud- no sej mogoče, če bi šla spat takrat kot Tinkara bi jih pa bilo 6,7huser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9042
16.3.2007 21:56:35   
Pikabu
Maxica, ni panike. Če ne bo šla nobena druga, bomo potem mi mogoče šli kar v Bohinj se kopat, pa enkrat drugič v Atlantis, da prihranimo karte, pa še, da se lahko dobimo. Frrrr, javi se.

Beki, a ni hudo, takole se trudiš s faksom, potem pa niti ne moreš delati tistega, kar te veseli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9043
16.3.2007 21:58:52   
Pikabu
Jaz sem pa pozabila napisat, da se naš Maks nekaj buni na žlico jest. Je že zelo lepo jedel, ves navdušen, zdaj pa že tri večere protestira. Sem rekla, da bom ta teden začela še z drugo GH, pa sploh nimam volje, ker mi take zganja. En teden imam še v doberm, potem moram pa res začeti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9044
16.3.2007 21:59:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

moci- mene pa res zanima kaj se naredi proti pikicam okoli ust, ki so od slineuser posted image

napačen naslov. jaz sem mislila da so od sline. sem mazala in brisala in jemala dudo, da ni tok vlažno. samo potem se je pokazalo, da niso od sline, no. zoja ima toook suho kožo. tam je bilo pa še huje. dobili smo ful mastne kreme in je ok

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9045
16.3.2007 21:59:45   
beki24
ja, kar se faxa tiče se strinjam- ampak sej mislim, da po 10 letih kateregakoli dela, se naveličaš, vse postane rutina

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9046
16.3.2007 22:00:40   
Evik
mis štej me zraven za pumpco
drugač pa sem kupla un termometer - dudo, sam ne vem če ne bom nazaj nesla še neodprto, ker dolg se to ne bo dalo uporabljat...

no jaz sem tudi danes delala in vse se je super izteklo. delala sem pa pri novi gorici, mali se je dojil pred - ampak sem ga morala skoraj prisilit, ker je bil tako radoveden in potem je bil priden in potem še v avtu za nazaj  in zdaj spi, kar v pajacu je v posteljici, ko se bo zbudil za dojenje ga bom pa slekla pa previla - ker to je pa ati pozabil naredit. v glavnem sem se počutila full srečno - moja dva zaklada z mano v avtu, cesta pred mano, super opravljeno delo za mano
jeeeeeeee

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9047
16.3.2007 22:01:43   
Pikabu

tisto spanje 8 ur v kosu bi pa jst tud- no sej mogoče, če bi šla spat takrat kot Tinkara bi jih pa bilo 6,7huser posted image

Mi smo bili pa že deležni tega, zdaj se je pa tri noči spet po dvakrat zbujal. Bomo videli danes, potem mi je uspelo, da sva nekako pojedla, tudi dojil se je po dolgem času na obeh straneh pred spanjem, tako da sem optimist in danes računam na daljše runde. Je pa zanimiv, Ema je prvo rundo spala dlje in se potem pogosteje zbujala, Maks ima pa prvo krajšo, pa potem drugo daljšo, kar je meni super, ker ne grem prej spat, potem pa tisto daljšo lepo z njim prespim in se že kar pozna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9048
16.3.2007 22:02:40   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

napačen naslov. jaz sem mislila da so od sline. sem mazala in brisala in jemala dudo, da ni tok vlažno. samo potem se je pokazalo, da niso od sline, no. zoja ima toook suho kožo. tam je bilo pa še huje. dobili smo ful mastne kreme in je ok

sprašujem,ker ima moja tudi ful suho kožo, pa flek, pa pikice okoli ust, pa naj bi bilo od slineuser posted image
Zdej sem kupila kremo od Avene Trixera- je za zelo suho kožo in atopični dermatitis- bomo videli kaj bo ( sem pa sebe z njo namazala, ker imam tudi suho kožo) in meni pomaga!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9049
16.3.2007 22:04:09   
Pikabu
Evik, to pa tudi mi poznamo. Jaz sem šla v četrtek delat sicer za čisto malo časa, ampak dlje časa ni jedel, pa sem ga morala prav prisiliti, da je jedel. Sva napodila vse iz sobe ven, pa se zaprla, pa malo sem ga pustila, da se je še razgledal, potem sem ga pa kar proti sebi obrnila, pa nisem popustila objema, dokler ni zagrabil in začel jesti. Pravi firbci so tile naši otročki. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?