@lina
|
Danes tudi jaz samo na hitro... Malo sem šopingirala, mam v petek obletnico mature pa sem seveda morala mal zapravljat... Pa Ariel ima pri nas totalno 50% razprodajo (nisem spraševala, a zapirajo , verjetno da, ker je bila štacuna že čist izropana) in sem nabavila nekaj stvari za Matjaža, za Jureta tako nisem dobila več ustreznih številk... Popoldne sem s tastarejšim brcala žogo, tamal je pa pomagal - bil je v kengurujčku Nameravala sem izvesti še en špancir, medtem ko je šel oči s starejšim na telovadbo, pa je mali zaspal v vozičku, dokler sem se jaz obuvala... Sem pa kar doma ostala, ga pustila v vozičku spati in si pogledala posnete epizode raztresene Ally še od prejšnjega tedna, ki jih še nisem utegnila pogledat... - malo noge v luft Piskot, jaz sem pa vaju kar postarala za dva dni, pa me nisi nič opomnila, ko sem Martina navedla med svojo čestitko No, pa sedaj še enkrat za 5-ko! Zavarovanje - starejši je zavarovan nezgodno v vrtcu, sklenila pa sva tudi naložbeno zavarovanje za oba. Otroka mam v svojem avtu spredaj, izključen airbag... ; za sovoznikovim sedežem je starejši... ni tako navdušen nad vožnjami, kot njegov starejši bratec, ki je vedno zaspal v isti minuti ko smo se začeli peljat saj da večinoma mir, ampak če mu ni po volji, se tudi razdere...pol moram pa večkrat dudo popravljat in mi je lažje da je spredaj... V tavelkem avtu sta pa oba zadaj... Pa ne delava sama kakih dolgih relacij, čez par mesecev bosta pa tako oba zadaj... maxica - hura za župnika , saj se bo klobčič počasi odvil v pravo smer... Vava - za Lukca! sem vesela... Pa ne boste samo Gorenjke jutri jedle torto, tudi Dolenjke si jo bomo privoščile, a ne mis? Gaya - kremo za sončenje za otroke uporabljam Niveino... na morju sem pa za starejšega imela Eucerin, če se prav spomnim Zmenek v tistem tednu - načeloma ja, pogoj je dopoldne in med tednom, pa tudi dnevi kot jih je mis navedla... Sem rekla, da bom na hitro Lahko noč, oz. že dobro jutro, kot vidim na uri.
|